Dodaj do ulubionych

Kucharz zalega Warszawie 20 mln zł i radzi jak ...

14.09.10, 16:38
A dlaczego miałby płacić. Jego BRACIA zawsze mówili " Nasze kamienice, wasze ulice". A jak miasto będzie namolne to brać okrzyknie ich antysemitami.
Obserwuj wątek
    • freejazzy Licytacja 14.09.10, 19:22
      "W październiku odbędzie się kolejna licytacja przedmiotów zajętych przez komornika w dawnej restauracji Gesslera." - ciekawe, czy będzie można kupić tanio witrynę do trzymania mięsa na ulicy, taką jaką bratowa p. Gesslera kazała wstawić do JeszBurgera. Postawiłbym sobie taką witrynę przed klatką schodową, żeby wszyscy mogli podziwiać moje mięso :)
      • mo010 Re: Licytacja 15.09.10, 13:28
        kompletnie mylisz osoby! Pani Marta Gessler i Magda Gessler prowadząca Kulinarne rewolucje to dwie różne kobiety! Pan Gessler był ostatnio partnerem Małgorzaty Potockiej (aktorki),ale znalazł sobie młodszą panią.
    • kapitan.kirk Kucharz zalega Warszawie 20 mln zł i radzi jak ... 14.09.10, 19:31
      Jak się ma ten tekst do niezmordowanego lansowania od kilku miesięcy przez Stołeczną "kultowych" Przekąsek-Zakąsek, będacych własnością p. Gesslera...?
      Pzdr
    • talking_head Mamy w końcu rządy "Aferałów", no nie? 14.09.10, 19:56
      Skoro na czele rzadu jest gościu który toleruje w swej partii łapówkarzy i aferzystów, Drzewieckiego, Sawicką, Chlebowskiego, skoro jego prawą ręką jest "Baron Dolnego Śląska" Grzech "Don" Schetyniu, skoro twarzą PO jest oszust PaliCham, skoro PO wystawia w wyborach na burmistrza Sopotu goscia z 6 zarzutami korupcyjnymi to Gessler przy nich to betka.
      W kraju Rychów, Zdzichów i Mirów tylko kanciarze i aferzyści mogą liczyć na sukces.
      zapomniałem jeszcze wyróżnić Grasia "Niemieckiego Ciecia".
      • akle2 Re: Mamy w końcu rządy "Aferałów", no nie? 14.09.10, 23:03
        Bla bla bla, nie doczytałeś, że TERAZ się udało go wyeksmitować, a za prawych i sprawiedliwych nie było szansy

------
        Zwycięzca bierze wszystko.
    • cold Kucharz zalega Warszawie 20 mln zł i radzi jak ... 14.09.10, 20:21
      I to jest wlasnie misja TVP, "kradnij i bądź sławny". Bardziej by pasował do nowego programu, "Wały nad wisłą". A swoją drogą, to jak to jest możliwe, że tak długo zalegał i nikt i nic go nie ruszyło? normalnie, za niezapłacony mandat po pół roku skrabowy wchodzi na pensję albo na konto, albo ostatecznie z nadpłaty(co pewnie tym przypadku nie ma miejsca, gdyż pewnie Gessler generuje ciągle straty). Tak właśnie wygląda państwo prawa w XXI wieku.
      A kto i z jakimi sumami zajmuje dalsze miejsca wśród dłużników?
    • antypo-lityk Kucharz zalega Warszawie 20 mln zł i radzi jak ... 14.09.10, 20:41
      CILLIAN1 dziękuję za wpis! Po wizycie w pewnym ruskim mieście znam takie same biznesy. Miasto na urzędoli wydaje tyle, że kiełkujący gastronomiczny biznes stać na wynajęcie od samorządu tylko sali na konsumcję a dania dowożone są z ruder na przedmieściach. A i tak lampka czegoś kosztuje tyle ile butelka w supermarkecie. Pełno zabytkowych ruder, które są własnością samorządu. Brudnych i odrapanych a w co atrakcyjniejszych miejscach kapią od złota nowe pałace i wille nowych carów. Nie pracą je osiągnęli. Ta droga jest i naszą polską drogą! Daleko nam od mentalności zachodnioeuropejskiej.
    • wolf40 Może Żuławy? 15.09.10, 08:20
      Szybko znajdą się pieniądze na spłatę długu:)

Swoją drogą, kto jest odpowiedzialny za to, że jeszcze go tam nie ma? Władze W-wy, prokurator?
    • hetmanwp Re: Kucharz zalega Warszawie 20 mln zł i radzi ja 15.09.10, 13:51
      Widziałem ten program. Fatalny. Ten człoweik nie nadaje się zupełnie do tej roli. Chaotyczny, niekonsekwentny starszy jegomość, który wmówił sobie, albo ktoś mu wmówił, że poprowadzenie takiego programu to prosta sprawa. Może i prosta, ale nie dla pana Gesslera, który zachwalając młyn z którego dostarczana jest mąka na firmowane przez niego wspaniałę pierogi, nie znał nawet nazwy miejscowości gdzie ten młn stoi. Mnostwo niekonsewencji. Nadmierna egzaltacja. Programy z udziałem jego żony stały na nieco lepszy poziomie, choć uważam, że też niczego specjalnego w nich nie było.
      • hetmanwp Re: Kucharz zalega Warszawie 20 mln zł i radzi ja 15.09.10, 14:05
        Program prowadzony przez Gesslera fatalny. W poprzednim komentarzu, napisałęm o bratowej Gesslera myśląc, że to jego była żona. W każdym razie bratowej lepiej idzie praca przed kamerą, choć jak pisałem- myślę że też bez rewelacji.
      • szama3 Re: Kucharz zalega Warszawie 20 mln zł i radzi ja 15.09.10, 14:16
        panie an nie recenzuje polskiej prezydencji! pan recenzuje żywot największego cwaniaka pośród restauratorów!! więcej szacunku, to co mówi w tvp jest najmniej ważne, najwazniejsze jest to, że mu się udało i to jak!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka