easy.teraz 17.09.10, 07:21 Nasz kraj ma niepraktyczną przypadłość nieustannego wsadzania palca między drzwi. Być może wynika ona stąd że inni od za nas podejmują ważkie decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trueapasz po co nam Czeczeni w Polsce? 17.09.10, 07:51 Po co nam Czeczeni w Polsce ? Ja rozumiem że wydac tego pana Ruski to wydać go na śmierc, ale jak juz przedmówca powiedział po co pchamy palec miedzy młotek a kowadło :( Zostawmy "wielką" polityke innym a sami wezmy się za swoje sprawy po co nam w polsce islamscy terorysci ? Czeczeni to mordercy dzieci na oczach TV (Biesłan) ja wiem ze ruscy też maja pod paznokciami ale po co my się w to pakujemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ernibank I macie teraz ile ware są słowa premiera 17.09.10, 08:09 Zakajew miał być wolny a już go zatrzymali w prokuraturze!!!!!!! Ludzie dalej ufacie PO bo ja już dawno straciłem wiarę w to co mówią nam w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: I macie teraz ile warte są słowa premiera 17.09.10, 21:18 Fakt ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
august.k Jak mu włos z głowy spadnie, to nas wysadzą! 17.09.10, 09:16 Czy oni nas, kurde, testują ?! Kto w ogóle pozwolił na organizację tego konresu w Polsce. Mało nam dotychczasowych kłopotów z uchodźcami ? Kilku oszołomów - including p. Kurczab, której kandydaturę Czeczeńcy wysunęli do Pokojowej Nagrody Nobla (sic! Biedny Jurek...) - pakuje nas w sytuację, która może się źle dla Polski skończyć. Talibowie chcący się zemścić za więzienia CIA w Polsce w każdej chwili znajdą "wiernych Islamowi" Czeczenów wśród tych, co mają status uchodźców w naszym kraju, sfrustrowanych, że nie mają tu tak, jakby mieli (być może) na Zachodzie... Nawet w USA uchodźcy z Czeczeni pomagają Talibom w organizowaniu zamachów. Dziennikarze-Googlarze! Podajcie chociaż nazwiska oszołomów, któzy nas w to wpakowali! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pendel Na polskie władze zawsze można liczyć 17.09.10, 11:18 Jestem bardzo wdzięczna polskim władzom, że za pieniądze polskich podatników zapewnia bezpieczeństwo aktorowi, generałowi i brytyjskiemu biznesmenowi Zakajewowi, który „Na Zachodzie jest uważany za symboliczną figurę, lecz dla młodych rodaków żyjących w Czeczenii należy do przeszłości, jak np. Karol Marks.” /cytat z wywiadu Gazety Wyborczej z Aleksiejem Małaszenką/. Odpowiedz Link Zgłoś
danz68 Rzygowisko Michnika w akcji... 17.09.10, 11:26 Dyzurne burki michnikowskiej kretynizacji wyrzekaja sie podstawowych zasad demokracji w demokratycznym wadawaloby sie kraju. Powolywanie sie na list gonczy sowieckiego okupanta w Czeczeni to przyznanie rowniez racji Erice Steinbach. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Niewdziecznicy! Kiedys Rosja wydala nam Wasilewska 17.09.10, 13:44 Wande (co Niemca nie chciala), marszalka Konstantego Rokossowskiego, Jurii Atramenta, (znanego jako Jerzy Putrament), Wlodzimierza Sokorskiego... I dziesiatki tysiecy innych.... a my nie chcemy im wydac jednego terrorysty, ktory walczy, (jak na razie w UK, w prywatnym sektorze gospodarki), za wolnosc nasza i wasza... (byle muzulmanska..) Odpowiedz Link Zgłoś
wirus-7 Zakajew w Polsce będzie bezpieczny 17.09.10, 14:26 Jeżeli Zakajew nie zostanie zatrzymany, to może to świadczyć tylko o jednym. Państwo polskie obawia się zemsty kolesiów tego watażki. Może również chodzić o zrobienie na złość władzom rosyjskim. Obym się mylił. Przecież trwają jeszcze negocjacje w sprawie dostaw ropy do 2037r. Odpowiedz Link Zgłoś
texasradio Re: Zakajew w Polsce będzie bezpieczny 17.09.10, 15:43 wirus-7 ty niestety jesteś idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
bialymis81 Re: Zakajew w Polsce będzie bezpieczny 17.09.10, 19:08 Człowieku ty się w głowę walnij. Rosja działa tak jak Putin został nauczony przez Stalina.Po więcej info na lekcję historii. Odpowiedz Link Zgłoś