Dodaj do ulubionych

Zakajew w Polsce będzie bezpieczny

17.09.10, 07:21
Nasz kraj ma niepraktyczną przypadłość nieustannego wsadzania palca między drzwi. Być może wynika ona stąd że inni od za nas podejmują ważkie decyzje.
Obserwuj wątek
    • trueapasz po co nam Czeczeni w Polsce? 17.09.10, 07:51
      Po co nam Czeczeni w Polsce ?
      Ja rozumiem że wydac tego pana Ruski to wydać go na śmierc, ale jak juz przedmówca powiedział po co pchamy palec miedzy młotek a kowadło :(
      Zostawmy "wielką" polityke innym a sami wezmy się za swoje sprawy
      po co nam w polsce islamscy terorysci ? Czeczeni to mordercy dzieci na oczach TV (Biesłan) ja wiem ze ruscy też maja pod paznokciami ale po co my się w to pakujemy ?

• ernibank I macie teraz ile ware są słowa premiera 17.09.10, 08:09
      Zakajew miał być wolny a już go zatrzymali w prokuraturze!!!!!!!
      Ludzie dalej ufacie PO bo ja już dawno straciłem wiarę w to co mówią nam w mediach.
      • gollum.z.kremla Re: I macie teraz ile warte są słowa premiera 17.09.10, 21:18
        Fakt ;->
    • august.k Jak mu włos z głowy spadnie, to nas wysadzą! 17.09.10, 09:16
      Czy oni nas, kurde, testują ?! Kto w ogóle pozwolił na organizację tego konresu w Polsce. Mało nam dotychczasowych kłopotów z uchodźcami ? Kilku oszołomów - including p. Kurczab, której kandydaturę Czeczeńcy wysunęli do Pokojowej Nagrody Nobla (sic! Biedny Jurek...) - pakuje nas w sytuację, która może się źle dla Polski skończyć. Talibowie chcący się zemścić za więzienia CIA w Polsce w każdej chwili znajdą "wiernych Islamowi" Czeczenów wśród tych, co mają status uchodźców w naszym kraju, sfrustrowanych, że nie mają tu tak, jakby mieli (być może) na Zachodzie... Nawet w USA uchodźcy z Czeczeni pomagają Talibom w organizowaniu zamachów.
      Dziennikarze-Googlarze! Podajcie chociaż nazwiska oszołomów, któzy nas w to wpakowali!
    • anna-pendel Na polskie władze zawsze można liczyć 17.09.10, 11:18
      Jestem bardzo wdzięczna polskim władzom, że za pieniądze polskich podatników zapewnia bezpieczeństwo aktorowi, generałowi i brytyjskiemu biznesmenowi Zakajewowi, który „Na Zachodzie jest uważany za symboliczną figurę, lecz dla młodych rodaków żyjących w Czeczenii należy do przeszłości, jak np. Karol Marks.”
      /cytat z wywiadu Gazety Wyborczej z Aleksiejem Małaszenką/.
    • danz68 Rzygowisko Michnika w akcji... 17.09.10, 11:26
      Dyzurne burki michnikowskiej kretynizacji wyrzekaja sie podstawowych zasad demokracji w demokratycznym wadawaloby sie kraju.
      Powolywanie sie na list gonczy sowieckiego okupanta w Czeczeni to przyznanie rowniez racji Erice Steinbach.
    • antobojar Niewdziecznicy! Kiedys Rosja wydala nam Wasilewska 17.09.10, 13:44
      Wande (co Niemca nie chciala), marszalka Konstantego Rokossowskiego, Jurii Atramenta, (znanego jako Jerzy Putrament), Wlodzimierza Sokorskiego... I dziesiatki tysiecy innych.... a my nie chcemy im wydac jednego terrorysty, ktory walczy, (jak na razie w UK, w prywatnym sektorze gospodarki), za wolnosc nasza i wasza... (byle muzulmanska..)

• wirus-7 Zakajew w Polsce będzie bezpieczny 17.09.10, 14:26
      Jeżeli Zakajew nie zostanie zatrzymany, to może to świadczyć tylko o jednym. Państwo
      polskie obawia się zemsty kolesiów tego watażki. Może również chodzić o zrobienie na
      złość władzom rosyjskim. Obym się mylił. Przecież trwają jeszcze negocjacje w sprawie
      dostaw ropy do 2037r.
      • texasradio Re: Zakajew w Polsce będzie bezpieczny 17.09.10, 15:43
        wirus-7 ty niestety jesteś idiotą.
      • bialymis81 Re: Zakajew w Polsce będzie bezpieczny 17.09.10, 19:08
        Człowieku ty się w głowę walnij. Rosja działa tak jak Putin został nauczony przez Stalina.Po więcej info na lekcję historii.
    • gollum.z.kremla "Są jeszcze sędziowie w Warszawie!" ;) 17.09.10, 21:17
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka