Dodaj do ulubionych

Zakajew: Polskie zbliżenie z Rosją to właściwa ...

18.09.10, 15:11
No to teraz już wszyscy wiedzą: bandziory, terroryści, mordercy są tylko i wyłącznie płatnymi konfidentami KGB i Putina.
Umarow, Basajew itd, etc. Dla kogo właściwie GW pisze takie brednie?
Czyżby zaczadzeni własną tępą pisaniną i propagandą współpracownicy GW tracili aż tak bardzo kontakt z rzeczywistością?

Ci też byli z KGB? Kto będzie takich zbrodniarzy i bandziorów ścigał i tępił?

I kto będzie o tym pisał, i to pokazywał?

www.truthtube.tv/play.php?vid=1996
Obserwuj wątek
    • medalikarz250001 Zakajew: Polskie zbliżenie z Rosją to właściwa ... 18.09.10, 15:21
      I po co były te wrzaski w mediach o aresztowaniu, kiedy było do przewidzenia, że tak się to skończy, bo inaczej nie mogło.
      A wystarczyło kilka słów o koniecznych procedurach!
      Najrozsądniej w tej całej awanturze zachował się sam premier Zakajew. Zamiast bić pianę moglibyście się trochę wysilić i przypomnieć, czy młodszym pokazać, o co właściwie chodzi Czeczenom i dlaczego uważają swoją historię tak bliską naszej.
      • ciotka-ltd WCALE nie musialo sie tak skonczyc 18.09.10, 15:46
        Bo sad mogl sie przychylic do wniosku prokuratury o areszt prewencyjny lub wprowadzic jakas forme policyjnego dozoru (zatrzymac paszport etc) - tak jest w tych 'procedurach'.
        By the way, probowalam te procedury na zimno wczoraj wyjasniac, ale netowi ambasadorowie Nieistniejace Republiki Ikczkerii, tudziez 'kondominisci' z PiSuaru mnie zakrzyczeli i nie sluchal.
        A wiec powtorze dzisiaj na zimno: to nie koniec szopki, bo Zakajewa czeka jeszcze w Polsce PROCES EKSTRADYCYJNY. I choc strona polska ma tu zawsze wymowke, ze odmawia ekstradycji, bo w Rosji moze go czekac 'smierc lub tortury' (to stala piesn sadow brytyjskich, gdy chodzi nawet o kryminalistow z Arabii Saudyjskiej etc), gdyz Rosja zachowala kare smierci (coz, sami o to moga miec do siebie pretensje), to 100% pewnosci decyzji nadal nie ma. Tym bardziej, ze Rosjanie strasza nowymi dowodami - straszyli i w Londynie, ale od tego czasu minelo 8 lat. A 8 lat to duzo - mogli cos extra znalezc, mogli spreparowac, mogli od Amerykanow dostac...bo i stosunki USA-Rosja bardzo sie po WTC poprawily (scisla wspolpraca antyterrorystyczna). A i opinia publiczna Zachodu sie po Bieslanie od Czeczenow odwrocila... Innymi slowy, Polska moze byc znow w glupiej sytuacji i narazic sie nie tylko Rosji.
        Romaszewski podrzucil nam zgnile jajo pt. Zakajew i - moim zdaniem - posel PO Lis ma swieta racje: odrzucic to jajo jak najszybciej Anglikom, znalezc pretekst do deportacji nim Ruskie wniosek o ekstradycje do prokuratury dorecza. I niech sie Anglicy martwia.
    • w12121 Nikt nie pamięta ofiar czeczeńskiego terroryzmu? 18.09.10, 15:24
      Co muszą myśleć rodziny ofiar z teatru na Dubrowce patrząc na Zakajewa chwalącego Polskę za pomoc w zorganizowaniu zjazdu Czeczenów w Pułtusku?
      • ciotka-ltd Re: Nikt nie pamięta ofiar czeczeńskiego terroryz 18.09.10, 15:49
        Nikt w Polsce, bo dla Polaka Rosjanie to nie ludzie. Nawet gdy tymi 'Ruskimi' sa OSETYNSKIE DZIECI.
      • bimbus18 Re: Nikt nie pamięta ofiar czeczeńskiego terroryz 18.09.10, 16:15
        Pamiętam jak w czasie, gdy na Dubrowce bandziory przetrzymywali i zabijali zakładników Romaszewski w Trójce w manierze sukr.wysyna bronił ich i usprawiedliwiał. Tłumaczył też z rosyjskiego jakiegoś badlaka.

Trochę późno ale wtedy właśnie skończyła się dla mnie Solidarność i mit o wolnych mediach.
      • xxsiedleckaxx Re: Nikt nie pamięta ofiar czeczeńskiego terroryz 18.09.10, 16:18
        w12121 napisał:

> Co muszą myśleć rodziny ofiar z teatru na Dubrowce patrząc na Zakajewa chwalące
        > go Polskę za pomoc w zorganizowaniu zjazdu Czeczenów w Pułtusku?
        A co myślą rodziny setek tysięcy pomordowanych Czeczeńców?-Czy oni nie mają prawa do życia w wolnym kraju?-Putynowska Rosja to też terroryści,mordują wszystkich niewygodnych im przeciwników, a Zakariewa mają w Polsce na widelcu.W Angli drugi raz by nie wyszło-ale w Polsce jak najbardziej .
        • bimbus18 Re: Nikt nie pamięta ofiar czeczeńskiego terroryz 18.09.10, 16:25
          Ciekawe, że za pomordowanymi Osetyjczykami, Abchazami, Serbami, Irakijczykami, Afgańczykami, Palestyńczykami nikt się tak nie wstawia.

Propagandyści z GW wyraźnie tego nie robią.
        • igor_uk Re: Nikt nie pamięta ofiar czeczeńskiego terroryz 18.09.10, 16:26
          xxsiedleckaxx napisała:"A co myślą rodziny setek tysięcy pomordowanych Czeczeńców?"

xxsiedleckaxx,idz na calosc! Pisz "A co myślą rodziny dziesiatkow milionow pomordowanych Czeczeńców?"
          Tak lepiej brzmi.A tak na serio,jak widze,to niedlugo Narod czezenski w swojej liczebnosci zrowna sie z Chinczykami (oczewiscie w mniemaniu niektorych forumowiczy).
          • ciotka-ltd Ano wlasnie... 18.09.10, 16:35
            Tez mialam spytac o te liczby, bo przy ilosci 2 tys. z hakiem jezykow Kaukazu liczba akurat czeczenskich ofiar wydala mi sie wielce podejrzana. Zwlaszcza wziawszy pod uwage fakt, ze z polowa 'bojownikow' pedzi dziwki w Moskwie i krajach Europejskich.
        • ciotka-ltd Mitomanka:))) 18.09.10, 16:30
          A dlaczegoz by to mialo nie wyjsc drugi raz w Anglii? Przy dziurze budzetowej Cameron bedzie robil z Putinem 'niedzwiadka', oby ten tylko pomogl jakos te dziure zapchac (coz, poza Saudami, Chinami i Indiami, to chyba tylko Rosja ma dzisiaj cash)
          A brytyjskie sluzby specjalnie sa zbyt zajete masturbowaniem sie we wnetrzu turystycznych toreb i walizek, by jakichkolwiek szpionow pilnowac.
          By the way, za duzo ogladasz Jamesa Bonda:)
          • snellville Re: Mitomanka:))) 18.09.10, 19:04
            Co to znaczy "by the way"....?
            • igor_uk Re: Mitomanka:))) 18.09.10, 19:10
              snellville,prawda pytasz nie mnie,ale jestem tak zdziwiony,ze zapytam cie.Czy ty naprawda nie wiesz co to znaczy? czy tylko robisz jaja.
              ""przy okazji (by the way),za duzo ogladasz Jamesa Bonda"
              • snellville Re: Mitomanka:))) 18.09.10, 19:20
                igor_uk napisał:

> snellville,prawda pytasz nie mnie,ale jestem tak zdziwiony,ze zapytam cie.Czy t
                > y naprawda nie wiesz co to znaczy? czy tylko robisz jaja.
                > ""przy okazji (by the way),za duzo ogladasz Jamesa Bonda"

Wiem tylko nie wiem po ch...j taki ciota nie potrafi po polsku napisac "a tak naprawde"?
                • igor_uk Re: Mitomanka:))) 18.09.10, 20:12
                  snellville,nu lubia niektory pochwalic sie znajomoscia jezyka angielskiego .Mnie rowniez nieraz sie zdarza,prwada nie dlatego zeby pochwalic sie,a zobaczyc z kim mam doczynienie.Poniewaz niektory udaja takich swiatowcow,a napewno dalej Warszawy nigdy nie bywali .
                  • snellville Re: Mitomanka:))) 18.09.10, 20:36

igor_uk napisał:

> snellville,nu lubia niektory pochwalic sie znajomoscia jezyka angielskiego .Mni
                    > e rowniez nieraz sie zdarza,prwada nie dlatego zeby pochwalic sie,a zobaczyc z
                    > kim mam doczynienie.Poniewaz niektory udaja takich swiatowcow,a napewno dalej W
                    > arszawy nigdy nie bywali .

Znam takich ktorzy widzieli Warszawe tylko raz ,gdy z Okecia do Haameryki lecieli.
                    Teraz "spikuja" lepiej niz amerykanscy natywni Indianie....ale to sie zdarza z kazda narodowoscia,ciemniakow amerykanskich tez poznalem bez liku.
                    Jak tam "cara" chodzi i gdzie parkujeszchyba nie na "korerze"?
                    Ostatnio ktos mi powiedzial dowcip...zChicago wziety.
                    -Matka jaki placek dzisaj zescie piekli?
                    - Ten ktory lubisz,ze scierami.

• elgregorius Re: Nikt nie pamięta ofiar czeczeńskiego terroryz 18.09.10, 17:24
        Ofiary zamachu na Dubrowce zostały zagazowane przez OMON.
      • zdzisiek66 A co ma czeczeński terroryzm do Zakajewa? 20.09.10, 10:15
        Ja widzę dwie cechy wspólne:
        - terroryści byli Czeczeńcami i Zakajew jest Czeczeńcem
        - rosyjska propaganda, również na forach, bardzo się stara, żeby każdy Czeczen, który nie lubi prokremlowskiego watażki Kadyrowa, był nazywany terrorystą
        • gollum.z.kremla Re: rosyjska propaganda, też na forach, się stara 27.09.10, 13:04
          Jeśli chodzi o przylepienie Zakajewowi gęby terrorysty to i owszem; natomiast przesadnej determinacji władz federacyjnych w dążeniu do odprowadzenia - skutecznie - do ekstradycji Czeczena jakoś nie zauważyłem ;)

• gollum.z.kremla Re: "Doku Umarow działa z nadania FSB" 18.09.10, 15:27
      Jakby kto miał jakiekolwiek wątpliwości... ;->
    • gtpress Zakajew: Polskie zbliżenie z Rosją to właściwa ... 18.09.10, 15:31
      i zapewne bedzie to ksiazka o przyjazni mrowki ze sloniem.......
    • ciotka-ltd Badz sprawiedliwy... 18.09.10, 15:35
      Choc od paru dni (a bywam tu niedlugo) GW coraz bardziej mnie wkurza poziomem niekompetencji jej dziennikarzy, a wczoraj w sprawie Zakajewa zachowywala sie jak 'konsul' Borowski, tj.jak histeryczna stara ciota, to zwroc prosze uwage na fakt, ze to OPINIE ZAKAJEWA. Chce dostac kulke w leb od 'konkurencji' - jego sprawa, ale niech wyjedzie z Polski, bo tej dodatkowy czeczenski pasztet potrzebny nie jest.
      • lichwa.i.kara Jak odroznic terroryste od bojownika o prawa +++++ 18.09.10, 15:45
        Jak odroznic terroryste od bojownika o prawa "czlowieka" ?????

Jesli islamczyk wysadza w powietrze zydowskie dzieci i kobiety to jest terrorysta.
        Jesli islamczyk wysadza w powietrze Chrzescijanskie dzieci i kobiety to jest bojownikiem o prawa "czlowieka"

Poznaj nowomowe NIEpolakow. Nie daj sie oszukac.
        • ciotka-ltd Zajrzyj pod lozko, pewnie ci tam tez Zyd siedzi... 18.09.10, 15:54
          Gdyby nie twoj chory antysemityzm, to moglby byc to dobry dowcip...
          • henrywigo Re: Zajrzyj pod lozko, pewnie ci tam tez Zyd sied 19.09.10, 03:45
            Poco na tych Zydow cialge naskakiwac.Poczytaj troch z historii o nich za te ostatnie trzy i pol
            tysiaca lat,moze wreszcie zmadrzejesz.Zydow bili, obcy i swoi prawnie i nieprawnie takie mieli
            nieszczescie jak Polacy.Lezeli na rozdrorzu,i kto przeszedl to skubnal.Czasami ich tak skubali
            jak gesi do naga i jeszcze ich palili tysiacami po ukrzyzowaniu na Golgocie no i oczywiscie w
            nowoczesnych czasach w Auschwitz.Jak to Mojrzesz mawial ze narod to twardy i ciezko mu
            karku nagiac.A naginali ten kark i ci i tamci,w Azji,Afryce,Europie,az znalezli miejsce w Ameryce,i tu im karku naginac nie wolno,to nie znaczy ze nie probowano.Teraz znowu maja swoj kraj po prawie dwuch tysiacach lat,tam im nikt nie bedzie karku naginal,chociarz by chcial.
        • wredny.wielonickowiec Jak rozpoznać Bardzo Groźnego Terrorystę 18.09.10, 15:56
          To proste.

Bardzo Groźny Terrorysta mieszka w kraju europejskim.

Za granicę jeździ wyłącznie pod własnym, prawdziwym nazwiskiem.

Nie stosuje żadnych operacji plastycznych, charakteryzacji ani przebieranek.

Sam zgłasza się do prokuratury, by wyjaśnić wszelkie wątpliwości na temat swojego statusu.

W każdej publicznej wypowiedzi wzywa do pokojowego ułożenia stosunków z państwem, które zniszczyło jego ojczyznę i wymordowało tysiące jego rodaków.

Aha, jeszcze jedno - pan Putin za nim nie przepada ;->
          • bimbus18 Re: Jak rozpoznać Bardzo Groźnego Terrorystę 18.09.10, 16:22
            A co ten Zakajew zrobił w walce z bandytami i terrorystami?

Czy jego ludzie wymierzyli sprawiedliwość jakiemuś islamskiemu bandycie?

• ciotka-ltd Gdyby nie ostatnia linijka... 18.09.10, 16:22
            to powiedzialabym, zes sportretowal Gerry'ego Adamsa:)
            Widzisz, to brzmi jak dowcip, ale jesli z terrorysty IRA (i to z PIRA, a wiec pierwszej z prawdziwym terroryzmem) mogl sie zrobic polityk, to czemu odmawiasz tego prawa Zakajewowi?
            To polityka, czlowieku, nie zas szkolna czytanka o Malym Polaku.
            • wredny.wielonickowiec Re: powiedzialabym, żeś sportretowal Adamsa 18.09.10, 16:42
              Nie wiem z kim, ciociu, polemizujesz - ale raczej nie ze mną ;->

Adamsa nikt normalny od lat nie nazywa już terrorystą; natomiast różnica miedzy nim a Zakajewem jest taka, że ten ostatni w ogóle nim nigdy nie był...
      • bimbus18 Re: Badz sprawiedliwy... 18.09.10, 16:19
        To, że Borowski jest kanalią i łachmytą to jedno, ale przedstawianie trybuny dla takich sukinsynów to drugie.

Dla Ruskich i przeciwników czeczeńskich bandziorów propagandyści z GW i nie tylko tak nie robią.
        • ciotka-ltd Re: Badz sprawiedliwy... 18.09.10, 16:24
          Jestes Rosjaninem? Nie, nie pod katem twych pogladow pytam, ale twej polszczyzny;)
          • bimbus18 Re: Badz sprawiedliwy... 18.09.10, 16:43
            Co ci się w mojej polszczyźnie i poglądach nie podoba?

• boncza Re: Badz sprawiedliwy... 18.09.10, 16:34
          Bez przesady. Stanowisko Rosji, m.in. wypowiedzi jej ambasadorów w tej sprawie był przytaczane w GW wielokrotnie.
          A zwolennikom obu stron warto przypomnieć taką oczywistość: podział na dobrych i złych nie przebiega tak samo jak podział między narodowościami. Niewątpliwie zarówno Rosjanie jak i Czeczeni dopuszczali się zbrodni. Kwestia tylko dostrzeżenia, którzy Rosjanie i którzy Czeczeni.
    • gtpress Zakajew: Polskie zbliżenie z Rosją to właściwa ... 18.09.10, 16:48
      faktem jest, ze rozpierd.. dotychczasowych struktur na dobre Swiatu nie wyszlo, a trabienie o pozytywnych skutkach globalizacji psu na bude - jak na razie - sie nie nadaje......
    • wieza_babel1 A najlepsze jest zbliżenie na odległość strzału. 18.09.10, 17:09
      Z terrorystami się nie rozmawia!
    • wnec2005 Zakajew PiS. 18.09.10, 17:10
      To nie powinno byc tak, sekta PiS znow dala dupy razem z Kaczorem ktory zmierza wszystkimi silamy aby narobic zametu w sparawach Rosji a w Polsce wprowadzic totalny chaos. Zakajew wykazal duzo rozumu i ostroznosci w sprawie Rosji pokazal nawet jaka droga trzeba dazyc do porozumien. Kaplan Kaczor razem z pselod apostalami potknol sie znow, wiec zostaje znow krzyz.
    • hanishl Utworzyć w Polsce ambasadę wolnej Czeczenii 18.09.10, 17:32
      Niech pan premier " na uchodźstwie" ma gdzie w wolnych od Londynu chwilach jechać.
      Co to Nas nie stać . Zjazdy i spotkania tylko u Nas.Pozytywnie rozpatrzyć wszystkie protesty Czeczenów wyjeżdżających z przyczyn politycznych czy gospodarczych . Zresztą co to za różnica.
      Stać Nas na to w końcu. Powodzianie poczekają . Po co kasa dla powodzian jak za rok znów ich zaleje ?
      www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/pap/artykul/dolnoslaskie;zakonczyl;sie;protest;czeczenow;i;gruzinow,0,0,567552.html
      refugee.pl/?mod=knowbase&path=227&PHPSESSID=59c52efb82c8b1129df1f7141a184974
      www.nacjonalista.pl/2010/09/10/beda-zamkniete-osrodki-dla-czeczenow.html
      poland.indymedia.org/pl/2009/12/48893.shtml
      Czeczenii tak się do roboty nadają jak Romowie . Chyba że chodzi o robotę wystrzałową przy pomocy kałasza.
      I jeszcze , najwyższy czas żeby ambasada Kosowa wreszcie była w Warszawie i odpowiednia w Prisztynie.
      • snellville Re: Utworzyć w Polsce ambasadę wolnej Czeczenii 18.09.10, 19:31
        hanishl napisał:

> Niech pan premier " na uchodźstwie" ma gdzie w wolnych od Londynu chwilach jech
        > ać.
        > Co to Nas nie stać . Zjazdy i spotkania tylko u Nas.Pozytywnie rozpatrzyć wszys
        > tkie protesty Czeczenów wyjeżdżających z przyczyn politycznych czy gospodarczyc
        > h . Zresztą co to za różnica.
        > Stać Nas na to w końcu. Powodzianie poczekają . Po co kasa dla powodzian jak za
        > rok znów ich zaleje ?
        > www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/pap/artykul/dolnoslaskie;zakonczyl;sie;protest;czeczenow;i;gruzinow,0,0,567552.html
        > refugee.pl/?mod=knowbase&path=227&PHPSESSID=59c52efb82c8b1129df1f7141a184974
        > www.nacjonalista.pl/2010/09/10/beda-zamkniete-osrodki-dla-czeczenow.html
        > poland.indymedia.org/pl/2009/12/48893.shtml
        > Czeczenii tak się do roboty nadają jak Romowie . Chyba że chodzi o robotę wystr
        > załową przy pomocy kałasza.
        > I jeszcze , najwyższy czas żeby ambasada Kosowa wreszcie była w Warszawie i odp
        > owiednia w Prisztynie.

Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze w Pultusku nie wynajmuja niczego za darmo wiec ktos za to zaplacil.
        Jestem wiecej niz pewien ze polski rzad za to niezaplacil,wiec jesli nie masz dowodow przestan sie napinac.
    • ubiquitousghost88 I tu jest pies pogrzebany. Z Londynu go wygonili.. 18.09.10, 18:47
      ...na czas wizyty B16.
      Na wsiakij słuczaj...
    • snellville Zakajew: Polskie zbliżenie z Rosją to właściwa ... 18.09.10, 19:16
      Ciotka daj se siana,juz nie wiesz kogo masz bronic.
      Ruscy maja powody by go powstrzymywac,muzulmanskie panienki wywalaja sie w powietrze w ich miastach.
      Zakajew moze sobie pir..c co chce nie zmienia to faktu ze jego pobratyncy prowadza wojne terrorystczna wobec rosji.
      TO ZE ROSJANIE WLEZA Z BUCIORAMI TO KAZDEGO PRZYOSCIENNEGO PANSTWA WSZYSCY O TYM DOBRZE WIEDZA,taka ich ku...ka natura.
      Nie ma tu winnych ,sa tylko przegrani a my jestesmy za malymi pionkami zeby sie w to wpier...c.
    • piotr228 Bracia Kaczyńscy zniszczyliby sprawę Czeczenii!! 18.09.10, 19:39
      1. "Mięsne" weto (z roku 2005) dla rozpoczęcia negocjacji w sprawie nowej umowy UE-Rosja, było pierwszym kopniakiem w krocze Czeczenów ze strony braci Kaczyńskich. Stara umowa nie obejmowała bowiem takich dupereli jak prawa człowieka w Rosji, a brak negocjacji w sprawie nowej umowy oznaczał automatyczne przedłużenie starej.
      2. Bracia Kaczyńscy pomogli skazać Gruzję na izolację, a zwłaszcza na zamknięcie jej drogi do NATO. Nie ma powodu sądzić, że z Czeczenią obeszliby się łagodniej. (Oczywiście wszystko przy akompaniamencie antyrosyjskiej symfonii zagłuszającej ich prawdziwe intencje).
    • trajkotek pięknie mówi Zakajew 18.09.10, 19:46
      ... ale można i TAK.
      • snellville Re: pięknie mówi Zakajew 18.09.10, 19:51
        trajkotek napisał:

> ... ale można i
        > TAK
        .

JESCZE PISIORZE SIE NIE PODDALES???....zapomnij o kaczynskich zacznij czesciej chodzic do kosciola,dusza ci ostygnie.
        • hanishl Re: pięknie mówi Zakajew 18.09.10, 22:08
          snellville napisał:

> trajkotek napisał:
          >
          > > ... ale można i
          > > TAK
          .
          >
          > JESCZE PISIORZE SIE NIE PODDALES???....zapomnij o kaczynskich zacznij czesciej
          > chodzic do kosciola,dusza ci ostygnie.

Jak pisał snelville :Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze w Pultusku nie wynajmuja niczego za darmo wiec ktos za to zaplacil.
          Jestem wiecej niz pewien ze polski rzad za to niezaplacil,wiec jesli nie masz dowodow przestan sie napinac.

Sam to udowodnij . Napinasz się i tylko negowac potrafisz . Czytaj i obejmuj to co czytasz.
        • trajkotek Re: pięknie mówi Zakajew 20.09.10, 00:02
          "JESCZE PISIORZE SIE NIE PODDALES???"
          ja nie o pisie, nie o kaczorze,ja o Michniku ... więc w tej sytuacji - poddaję się!
    • wolobuev Zakajew: Polskie zbliżenie z Rosją to właściwa ... 18.09.10, 23:25
      No, teraz poczekamy, kiedy to Umarow z kolei oskarzy Zakajewa o wspolprace z wywiadem rosyjskim.
      W sumie Zakajew nie powiedzial nic nowego. "Struktury islamistyczne tworza sie tam, gdzie sa Rosji potrzebne". Chyba zdziwi pana, ze Rosjanie maja taka sama opinie, tyle ze wszedzie widza reke Amerykanow. To sa instynkty, pozbawione logiki, i nic wiecej.
    • henrywigo Zakajew: Polskie zbliżenie z Rosją to właściwa ... 19.09.10, 03:14
      Od pierwszego tygodnia Smolenskiej katastrofy czuwano na zachodzie by nie bylo zbytniego zblizenia z Rosja.Trzeba bylo cos wykombinowac,wybor Jarka dostal po kulach trzeba bylo szukac cos innego.Ktos tam z gory upatrzyl Zakajewa,no i dal zgode na tego upiora by snem
      koszmarnym straszyl dzieci na Kaukazie ktore przezyly masakre w szkole.Kaukaz to strategiczne miejsce o ktorym snili Anglosasi od polowy 19 wieku,kto bedzie go posiadal ten bedzie rzadzil Azja.Anglicy ju tam byli w poblizu,mieli baze w Azerbajdzanie,ale ich Turki Pasza kazal otoczyc i wymordowac bagnetami,bo kul na nich bylo szkoda
    • pendrek_wyrzutek Pytanie do kaczystów 19.09.10, 04:23
      I co wy kaczyniacy na to powiecie?
      Wasz zaufany przyjaciel i autorytet wam mówi,
      że "polskie zbliżenie z Rosją to właściwa polityka"!

Posłuchacie go czy nie?
      • igor_uk Re: Pytanie do kaczystów 19.09.10, 11:19
        pendrek_wyrzutek pyta:

> I co wy kaczyniacy na to powiecie?<

A co oni maja powiedziec?Tylko to,ze takie sztuczki to oni juz widziali,ich guru Kaczynski,rowniez podobne slowa wypowiadal (Pamjetasz odezwe do braci Rosjan?) i oni wiedza,jaka wartosc maja te slowa. Moze Kaczynski i jest autorem tych slow.
    • menuet1 Odcinam się .... 19.09.10, 16:14
      Odcinam się od polityki popierania terrorystów , ich popleczników i ambasadorów ! Najpierw muszą udowodnić ,żw nie mają nic wspólnego z Dubrowką ,Biesłanem , moskiewskim metro , elektrownią i wielu innymi zamachami o charakterze bandyckim !!!!
      • pisuarro Re: niech udowodnią, że nie mają nic wspólnego 19.09.10, 17:41
        Może według jakichś standardów azjatyckich trzeba udowadniać swoją niewinność; według zasad stosowanych w Europie trzeba - jeśli jest się w stanie - udowodnić komuś winę.
        • menuet1 Re: niech udowodnią, że nie mają nic wspólnego 19.09.10, 19:28
          Tak właśnie jak napisałeś - jest oskarżenie więc trzeba się bronić i udowodnić niewinność !!!! To odbywa w Sądzie a nie w mediach !!!
          Twój osąd prowadzi do ' uniewinnniania ludzi sterujących' bo na zdjęciach ich nie ma.
          Zakajew to pomocnik Maschadowa i Basajewa ...oficialny ! Czy zatem niewinny ????
          Bandzior i ja z nim nie chce się bratać ! Zostawiam to Redlichowej i kilku innym Romaszewskim , którzy z nienawiści do Rosji zjedzą nawet gó... !
          • pisuarro Re: jest oskarżenie 19.09.10, 20:08
            Jakie "oskarżenie"?

O jakim - konkretnie - dokumencie mowa? I jakie - konkretnie - są zarzuty?

> Zakajew to pomocnik Maschadowa i Basajewa ...oficialny !

Zakajew był współpracownikiem Maschadowa - i jest to dla niego zapewne (i słusznie) powód do dumy.

Nic mi natomiast nie wiadomo (i nie wierzę w ich istnienie) o jakichkolwiek jego związkach z Basajewem - zwłaszcza od momentu, w którym ten ostatni wybrał terroryzm jako metodę działania.

> Bandzior i ja z nim nie chce się bratać !

Nikt ci nie każe.

Z panem Putinem się pobrataj...(a jeśli mu przyjdzie ochota - pozwól mu się sobą podetrzeć)

• consilium Zakajew: Polskie zbliżenie z Rosją to właściwa ... 21.09.10, 09:21
      Nieświadomemu tłumaczowi wypowiedzi Zakajewa tłumaczę, że po polsku "puppet" to nie "kukiełka", tylko "marionetka". Ech...
    • wojteksta Zakajew: Polskie zbliżenie z Rosją to właściwa ... 22.09.10, 09:51
      Carowie Rosji uważali naszych bohaterów powstańczych za terrorystów. Czeczenia ot taka Polska na Kaukazie. Kiedyś ją zagarnęli i teraz traktują jak swoją republikę/gubernię. Życzę Czeczenii, żeby i dla nich znalazło miejsce w wolnym świecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka