Dodaj do ulubionych

Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia

27.09.10, 07:21
Czy znajdzie sie ktos odwazny w pis ?

czy wy nie widzicie ze ten czlowiek jest chory ?
on nie moze sie chowac za trumna brata ?
to niebezpieczny chory czlowiek ktory ciagnie ludzi pisu na wojne z Polska !
ktora przegracie wszyscy nie bedzie wtedy tlumaczenia ze nie wiedzieliscie ze jest chory ze nie moze odpowiadac za swe czyny

TO CHORY CZLOWIEK NALEZY DLA JEGO DOBRA I BEZPIECZENSTWA OBYWATELI
ODEPAROWAC GO JAK NAJSZYBCIEJ OD MOZLIWOSCI ZAGLADANIA DO WAZNYCH PANSTWOWYCH DOKUMENTOW !!!!!!!!!!!!

toz to WARIAT !!!!!!!!!!!

szkoda ze nie mozna juz sila do wariatkowa odstawic ;(
Obserwuj wątek
    • pjpb Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 07:44
      Zagrożeniem dla demokracji jest niestety raczej przewodniczący największej partii opozycyjnej (niby jedynej - ale sądzę, że działalność PiSu sprawi, że powstanie inna aleternatywa dla PO) zachowuje się jak obrażony pięciolatek (jako osoba prywatna ma do tego prawo - ale już nie jako pracownik opłacany z podatków) a obie główne parti na każdym kroku pokazują, że do jakiejkolwiek pracy nie są zdolne (ani osobno ani tym bardziej razem)
      • 1zorro-bis Kaczynski jest jak Hitler..... 27.09.10, 07:58
        jeden i drugi w taki sam sposob na koniec zeswirowali.....Wszyscy naookolo byli winni tylko nie oni.
        • pogodny100 Re: Kaczynski jest jak Hitler. 27.09.10, 08:59
          Hitler byl malarzem,aJarek mistrzem glupoty.
        • ducks_arse Re: Kaczynski jest jak Hitler..... 27.09.10, 12:39
          1zorro-bis napisał:

> jeden i drugi w taki sam sposob na koniec zeswirowali.....Wszyscy naookolo byli
          > winni tylko nie oni.
          Nie obrażaj Hitlera! Moja ciotka spod Leipziga mawiała : Hitler chciał dla nas dobrze, tylko mu otoczenie nie pozwoliło, i nie dała sobie wytłumaczyć że było priamo protiwopołożno. Kaczyński jest znacznie głupszy i bardziej szowinistyczny, oprócz paranoi ma mentalność taliba.
          • 1zorro-bis Re: Kaczynski jest jak Hitler..... 27.09.10, 14:48
            ale podobienstwo jest niesamowite. Kurdupel, belkocze, wszystko najlepiej wie a babe ma tylko jako "przykrywke". Jest tylko jeden drobiazg, ktory ich rozni - Hitler mial psa a kaczor ma Alika....
    • adop Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 07:58
      "Polska powinna być krajem noblistów" rzekłł panj Jarosław. Był taki pan Down który odkrył jednostkę chorobową zwaną zespołem Downa i stał się sławny. Sławny może też zostać pan Jarosław za zdefiniowanie nieznanej dotąd jednostki którą należy nazwać zespołem Kaczyńskiego.. Za tak imponujące dokonanie panu Jarosławowi Nobel się należy.
    • jagrudz Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 08:07
      Był jużź taki ktoś co uważał się za kogoś ponad wszystkimi i jak skończył? To paraliż umysłu.
    • antypist Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 08:43
      w Sulejówku powinna powstać jakaś republika bananowa.
      premierem byłby tam Jaro, ministrami byłaby grupa jego miernych ale wiernych eunuchów.
      no i wreszcie spełniłoby się marzenie wariata o rządzeniu.

tańszy wariant: zamiast Sulejówka oddział w Tworkach, najlepiej zamknięty ...
    • gajane4 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 08:44
      Jeszcze trochę a okaże się, że JarKacz zostanie projektantem pomników. Już zaczął instruować czy tablica ma leżeć czy "ma być nieco unioesiona". Nie ulega najmniejszej wątpliwości, że katastrofa odebrała mu resztkę zdrowego rozsądku. Alem małpa z brzytwą może być bardzo niebezpieczna!!!
      • koloratura1 Spoko! 27.09.10, 15:22
        gajane4 napisał:

> małpa z brzytwą może być bardzo niebezpieczna!!!

Fakt.
        Na szcęście tej małpie nikt brzytwy (zwycięstwa w jakichkolwiek wyborach) nie da.
    • executioner Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 08:54
      ˙

> Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia

Tak trzymać, Kaczyński, a wkrótce w PiS pozostaniesz tylko ty i Jolanta Szczypińska.

˙
    • kukaracza111 Kocham Prezesa za jego złote myśli 27.09.10, 09:14
      "1.Polska powinna być krajem noblistów"
      2.Wszyscy Polacy muszą wyjechać na wakacjie do Egiptu,
      3.Dzięki PISowi Polacy mogą grilować- kocham złote myśli Prezesa!
      Zamknąć go w pokoju bez klamek i niech tam wypisuje co chce.
    • terleo Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 09:16
      *Lojalność wobec Państwa, w którym żyjesz, albo DO WIDZENIA*!
      *Związek Radziecki - krajem czekistów*.
      *Polska - krajem kaczystów*.
      Panie Jarosławie! Jak doktor do doktora: "Kończ Waść, wstydu oszczędź"! Wyników się nie robi "na rozkaz". Wyniki się zdobywa, ale nie siłą.
      *Siłom nie zrobisz nic.
      Pocałunkiem mnie skusisz.
      Przyjdzie czas, że Ci dam,
      Gdy będziemy "sam na sam",
      Ale poczekać musisz*.
      Lej, Waść, miód na damskie serca, miast je "zawieszać" na partyjnej drabinie, gdzie wyschną na wiór, na wiór.

Dr Grubiutko.
    • kociewiak2 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 09:28
      to typowe dzialania parti narodowosciowej,dyktatura jest guru i to on mowi co dobre i co zle
      reszta poslusznie wykonuje rozkazy.....JK.II jest ,,ducze,,i jemu oddaja poklony.
    • erte2 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 10:25
      Jestem głęboko wdzięczny Jarosławowi Kaczyńskiemu. Dlaczego? Już mówię.
      Od dwóch lat jestem emerytem. Emerytura średnia, nie poszalejesz. Zlecenia się urwały (kryzys), dom jako tako urządzony, samochód ma swoje lata ale w miarę niezawodny, z żoną specjalnie się nie kłócę, Uniwersytet Trzeciego Wieku jest to przedsięwzięcie upokarzające - jednym słowem - nuda. Pora umierać.
      I nagle zjawia się Prezes ze swoim kolejnym numerem. No boki zrywać ! Coś się dzieje ! i na dodatek mam tę satysfakcję że - pomimo tego że jestem nieco starszy - nie dopadła mnie jeszcze demencja i zanik szarych komórek. Jeszcze wiem co się robi z kobitą w łóżku, jeszcze mam trochę refleksu za kierownicą, jeszcze mam paru przyjaciół - jednym słowem na tle prezesa wypadam znakomicie.
      Panie prezesie - tak trzymać, a podbuduje pan morale wielu obywateli Polski, bo na pana tle nie tylko ja, ale nawet bezrobotny down może poczuć się kimś ważnym i mądrym.
      • koloratura1 Re: Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 15:30
        erte2 napisał:

> Jestem głęboko wdzięczny Jarosławowi Kaczyńskiemu. Dlaczego? Już mówię.
        > Od dwóch lat jestem emerytem.

Ja, Twoja koleżanka - emerytka (też od dwóch lat) do Twego wywodu dodam:
        JK działa na mnie odmładzająco: jak na niego patrzę i go słucham - widzę Gomułkę jak żywego.
    • jkt2 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 11:00
      Nie wiem czy zauważyliście,że na usprawiedliwianie Kaczyńskiego,który zaprzągł ćwierć Polski do prywatnej wendety używa się takiej mniej więcej frazy .
      ON PRZEŻYŁ TAK STRASZLIWĄ OSOBISTĄ TRAGEDIĘ ,ŻE TRZEBA GO ZROZUMIEĆ.
      Dochodzi to tego chór politycznych najmitów odsądzających od czci i wiary tych ,którzy nie leżą krzyżem pod krzyżem.
      Partia ,każda partia jest quasi koncernem.
      Wyobrażacie sobie, że Zarząd firmy współczując Prezesowi, zgadzają się na jej marginalizację rynkową i sprowadzanie na skraj bankructwa?
      Można powiedzieć.A co nas to obchodzi ? Sami sobie winni.
      Tak tylko Prezes firmy,że i jego akolici wciągają w to wszystko: naszych znajomych,członków rodzin, naiwnych przyjaciół,akcjonariat wynoszący ca 25 % naszego społeczeństwa.
      W tym momencie zaczyna się niebywałe cyniczne draństwo.
      Pozdrawiam przytomnych
    • yeti333 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 11:09
      Pan JK: "Nie można siedzieć okrakiem na barykadzie." Otóż można, a nawet pożądane jest aby ktoś ze swoich siedział. Inaczej spoza tejże barykady Pan JK świata nie będzie widział.
    • emer04 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 11:26
      OKAZAŁY pomnik, nie jakiś, mały, karłowaty.
    • antropoid Gdyby nie dawny majątek RSW... 27.09.10, 11:48
      ... na którym ta pokraka trzyma łapę, już dawno byłoby po sekcie, albo pokraka straciłaby w niej władzę.
    • antropoid Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 12:23
      "Dziś prezes jedzie na Lubelszczyznę na tereny zalane latem przez powódź."
      ------------------------------------

Jakby mało im tam było jednego nieszczęścia.
    • josif47 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 13:52
      Kaczor...na odstrzal...jesien wiec juz czas
    • henryk_49 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 14:10
      Mało szanowni Waszmościowie, ciągle , od kiedy sięgam pamięcią, atakujecie Kaczyńskich i PIS , z siłą 250 razy większą od siły oddziaływania PIS-u. Dysponujecie bowiem, funduszami 250 razy większymi niż PIS . A PIS nadal żyje i ma się nieźle. Stalin czy Hitler , których metody stosujecie, osiągali wyniki o wiele lepsze.
      • maaac Historia Świata wersja według PiS 27.09.10, 14:16
        No to już wiemy jak Stalin i Hitler niszczyli swoich przeciwników. Publikowali ich wypowiedzi z uszczypliwymi komentarzami. Sadyzm okrutny nieprawdaż?
        • simon.01 Re: Historia Świata wersja według PiS 27.09.10, 15:00
          Dobre, maac, dobre.

A zauważ jeszcze te precyzyjne wyliczenia: 250 razy!
          Ani chybi policzone na wariatometrze w agentojednostkach:) A dlaczego 250, a nie 250 i pół, dajmy na to?
          Pewnie tak wyskalowany...
          • maaac Re: Historia Świata wersja według PiS 27.09.10, 15:09
            Nie to coś innego. Wiesz 3; 7; 13; 44; 666 - liczby miewają dla ludzi znaczenia. 250 pewnie też coś dla niego znaczy.
            • simon.01 Re: Historia Świata wersja według PiS 27.09.10, 15:27
              I nadejdzie dzień ów, a dzień ów nadejdzie...
              I 250 będzie. Nie 100, nie 18, a powiadam wam, 250. I najpierw wody zaczerwienią się od krwi, a potem opadną i nocy od dnia mąż ani niewiasta świątobliwa odróżniać nie będzie.
              A wtedy przyńdzie na głowy nasze jeździec pomsty na kocie pazurzastym, a prawego i sprawiedliwego od liberalnych plew odsieje, a krainę szczęśliwą i bez agentów zwiastować będzie!

KACZOKALIPSA:))))))
              • maaac Re: Historia Świata wersja według PiS 27.09.10, 15:47
                Cholewa znam ten tekst :) Tzn przed "uwspółczesnieniem" a za nic sobie nie mogę przypomnieć skąd. Mam swoje typy ale... cholewa.
                Dobrze tym co przeczytali tylko jedna książkę w dodatku do kolorowania.
      • koloratura1 Re: Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 15:35
        henryk_49 napisał:

> A PIS nadal żyje

Żyje, żyje, ale co to za życie?
        • maaac Re: Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 15:48
          > Żyje, żyje, ale co to za życie?

Zombizm.
    • stivi47 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 15:22
      Ten malutki prezesik mial zapewne namysli nudystow temu wariatowi juz sie wszystkie klepki w gnojowe obracaja jak i tym z jego tej Diabelskiej Sekty to mialby byc polski Premier w przyszlosci smiechu wart ten niedorobiony prezesik
    • jurber1 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 15:57
      Rostkowska i Poncyliusz nie mają za grosz ambicji - to jeszcze rozumiem - zatracili ją przez lata "służby" Kaczyńskiemu; ale czy myślą że na osoby nie mające za grosz szacunku dla siebie ktokolwiek zagłosuje w wyborach do sejmu ?
    • zawszekocio Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 16:19
      Kaczyński przypomina Dzierżyńskiego, który nienawidził moskali Kaczyński natomiast nienawidzi Polaków ale co się dziwić jego korzenie są w Rosji
    • jurek4491 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 16:25
      Rozgarnięci w PiSie są szkodnikami, tylko motłoch ma raję bytu.
    • mapokl Idźmy na całość 27.09.10, 17:12
      Na miejscu tablicy upamiętniającej krzyż(sic!) powinien znaleźć się tablica upamiętniająca pomnik upamiętniający krzyż upamiętniający tablicę upamiętniającą krzyż. Będzie weselej.

A środowisko artystyczne zawsze będzie za pomnikiem(choćby miał to być pomnik szamba) ponieważ który artysta jest w stanie oprzeć się pokusie by jego dzieło stanęło przed pałacem. Wiadomo, że tu ze sztuką zawsze wygra gonitwa za pieniędzmi i sławą.

Ps. Nawet nie oczekuję, że ktoś mi wytłumaczy dlaczego krzyż wymaga upamiętnienia.
    • lala1949 Prezes Kaczyński: Lojalność albo do widzenia 27.09.10, 18:26
      Pan Kaczyński ma daleko posuniętą sklerozę ,więc lepiej żeby się w ogole nie wypowiadał bo te jego wypowiedzi to pomieszanie z poplątaniem on się po prostu gubi dziennikarze nie przytaczajcie jego wypowiedzi bo to jest bełkot
    • leszyce Kaczyński > Dobroć potrzebna od zaraz 05.11.10, 17:51
      MŚCIWOŚĆ I DOBROĆ:
      Kiedy człowiek w złości,
      rozum diabli biorą
      i język nienawiści,
      jest diabelską wolą.
      Gdzie dobroć zagości,
      tam nienawiść gaśnie.
      Czemu, ludzkiej dobroci,
      brak jest w Jarosławie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się