palpis 29.09.10, 08:38 Kim is Kim ? Koreańczycy, obudźcie się, Świat nie jest taki zły ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerryjak Re: Korea ma nowego Kima 29.09.10, 09:11 @"palpis" : 'obudźcie się"? Mowa do chińskiego ludu przez dziurkę od klucza - tak się mówiło za moich szkolnych czasów. Jeszcze jeden z tych naiwnych,by nie powiedzieć.... Tak się zastanawiam - po co Polska utrzymuje stosunki dyplomatyczne z Kimem ? jaki może być sens tego dziś (bo za komuny to wiadomo),no ale mając takiego "mądrego" ministra jak ten Sikorski,nic innego nie można się spodziewać ! Odpowiedz Link Zgłoś
palpis Re: Korea ma nowego Kima 29.09.10, 09:48 Wiem, wiem... Te moje wołanie na puszczy, to nic "odkrywczego"! Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Korea ma nowego Kima - w Polsce 29.09.10, 10:03 też jest jeden taki co chce bardzo być Kim Jar Kaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Korea ma nowego Kima - w Polsce 29.09.10, 12:06 Kim Jar Kacz - dobre. Ten na szczęście nie ma synów... Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuhihu Korea ma nowego Kima 29.09.10, 10:36 To jest zadziwiające jak można studiować w Szwajcarii, a potem zostać władcą kraju w którym miliony umierają z głodu, a 3/4 populacji żyje jak w średniowieczu pod totalitarnym terrorem. czy będzie na tyle cyniczny lub bezsilny z powodu układu władzy żeby utrzymać system, czy zdecyduje się na jakąś liberalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Korea ma nowego psychopatę, 29.09.10, 12:04 który zapewne "godnie" zastąpi psychopatę-seniora w wyżywaniu się na milionach obywateli. Trzeba tej piekielnej rodzince Kim-ów przyznać, że ustawiła się niesamowicie. Inna sprawa, to głupota całego narodu, który bandzie czubów dał się sprowadzić do roli inwentarza i znosi ją potulnie od wielu dekad. Co by nie mówić o Polsce, to u nas pewnie już dawno poukręcano by im za takie numery łby. zbychuhihu napisał: > To jest zadziwiające jak można studiować w Szwajcarii, a potem zostać władcą kr > aju w którym miliony umierają z głodu, a 3/4 populacji żyje jak w średniowieczu > pod totalitarnym terrorem. To wcale nie jest zadziwiające. Znasz lepszy sposób na pławienie się w nieograniczonych bogactwach, niż władza nad milionami zacofanych i ogłupionych propagandą niewolników tyrających na luksusy "Drogiego Przywódcy" i jego watahy? Odpowiedz Link Zgłoś
jerryjak Re: Korea ma nowego Kima 29.09.10, 12:20 @"zbychuhihu" : Ty się dziwisz,bo jesteś NORMALNYM złowiekiem,inteligentem,myślącym i widzącym - a ten baby-Kim był w Szwajcarii a teraz wrócił i jest w strefie pałacowej - on NIC nie widzi w tej Korei,jest odizolowany od społeczeństa i ma to wszystko,co miał w Helvetii. A na tym forum jest i taki "prawieemeryt",któremu się "wszystko kojarzy"(znasz ten dowcip) więc nic ,tylko ujada na Kaczyńskiego (choć nie o tym mowa) - akiego bym poslał tam,do tych Kimów (ale nie do pałacu),do zwykłych ludzi - Lapsy Kimów daliby takiemu szkołę - może by coś zreozumiał,ale wątpie - bo to osioł. Odpowiedz Link Zgłoś
moa.k !!!! 29.09.10, 15:31 Kim Dzong Il szykuje swoją biografię. Będzie zatytułowana "Kim jestem" Odpowiedz Link Zgłoś