leuciscus 19.11.10, 07:46 Ależ oczywiście, że pamiętam Milczanowskiego. To byt pośredni między Fotygą a Macierewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
na100procent Milczanowski: naiwny glupek? 19.11.10, 08:20 Czyli Milczanowski wyszedl na naiwnego glupka, ktory nie powinien prowadzic nawet kiosku ruchu, a co dopiero byc szefem sluzb specjalnych. Ale chyba nigdy nie dowiemy sie juz, czyje interesy zalatwial... Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Sprawa "Olina" zamknięta 19.11.10, 08:37 Za 50 lat ktos ujawni kto to byl OLIN.Nas juz nie bedzie,wtedy komu to bedzie potrzebne.... Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Sprawa "Olina" zamknięta 19.11.10, 11:19 Są interesy i interesiki,duże i malutkie ale przekręt zostaje przekrętem. Odpowiedz Link Zgłoś
monsiu46 Sprawa "Olina" zamknięta 19.11.10, 13:16 Kierując się dobrze rozumianym interesem państwa stwierdzam, że Milczanowski to kawał wrednego durnia, któremu udało się w dobrze pojętym interesie państwa robić ludziom wodę z mózgu za pozwoleniem sądów . W dobrze pojętym interesie państwa mogę stwierdzić, że Milczanowski to bałwan, a np Sejm i Senat objęli sami złodzieje durnie i szpiedzy (diabli wiedzą dla kogo pracują !) Nie mam na to żadnych dowodów, ale mając na względzie dobro państwa będę pieprzył byle bzdury i mam nadzieję że to zostanie urzędowo potwierdzone. Milczanowski bezkarnie oblał gnojem Oleksego ( nie przepadam za nim,po pijanemu gadał niezłe głupoty, ale zarzut jest bardzo ciężki ! ! !) i chodzi w chwale odkrywcy szpiega. Przez tego pajaca muszę się wstydzić tego że mieszkałem w Szczecinie ! Wstydzę się takiego państwa, że tacy ludzie zawłaszczają moją Ojczyznę. W takich sprawach powinna być jasność: albo Oleksy jest bez wątpienia winny - i skazać go na banicję, albo to Milczanowski jest wrednym pajacem i odsądzić go od czci i wiary. A u nas jest tak, że za przyzwoleniem organów "sprawiedliwości" facet wychodzi w Sejmie na mównicę, rzuca bezkarnie ciężkie oskarżenia bez pokrycia w dowodach. I to jest nasza Polska właśnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
vibhisana Sprawa "Olina" zamknięta 19.11.10, 13:28 A Milczanowski nie zmienił zdania. Wciąż uważa, że Oleksy był "Olinem". Czy to nie wystarczający powód, żeby sprawę dalej roztrząsać? Albo Milczanowski łże do upadłego i idzie w zaparte(pytanie dla kogo?), albo może Sąd Najwyższy kogoś kryje? Odpowiedz Link Zgłoś
pabian-2 Re: Sprawa "Olina" zamknięta 19.11.10, 15:11 ...albo i jednio i drugie! Odpowiedz Link Zgłoś
m.binkowski Sprawa "Olina" zamknięta 20.11.10, 13:11 Szanowny Panie redaktorze Wróblewski Czytelników Pańskiej Gazety, wcale nie interesuje kto był "Olinem". Ponieważ my dobrze wiemy, kim są Andrzej Milczanowski i Józef Oleksy. Dlatego bardziej interesujące dla nas są imiona i nazwiska tych sędziów SN, którzy podobnie jak Andrzej Milczanowski, kierując się dobrze rozumianym interesem państwa, "WYDALILI" taki wyrok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Sprawa "Olina" zamknięta 20.11.10, 22:40 Milczek to wyjatkowo "państwowotfurcza" menda. Trzeba to wyraźnie powiedzieć. W interesie państwa oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś