Dodaj do ulubionych

Ładni mają premię

19.11.10, 14:53
A mi się zrobiło przykro, że ktoś punktuje człowieka tylko za wygląd :( Niedobrze, panie Dudała. Bez względu na to, ile pudru czy retuszu na zdjęciu - jeśli chcemy wykazać, że ktoś jest np. mniej kompetentny - sięgnijmy po bardziej górnolotne argumenty. Naprawdę, nie interesuje mnie, ile zmarszczek usunięto, a ile włosów przyciemniono na billboardach.
Obserwuj wątek
    • afrocph Ładni mają premię 19.11.10, 14:54
      W skandynawskich kampaniach reklamowych są zarówno łysi faceci jak i panie z siwymi włosami, uważam że jest to dużo zdrowsze podejście do nas samych niż udawanie że wszyscy są piękni młodzi i dynamiczni,czego efektem jest zarzucanie mediów plastikowymi zdjęciami po strasznych korektach. Dla mnie to kicz i mam teorię że im brzydsza przestrzeń wokół nas tym bardziej staramy się przekonać wszystkich wokół jak bardzo jesteśmy atrakcyjni.
    • brusiek11 Re: Ładni mają premię 19.11.10, 16:33
      W prawdzie artykuł dotyczy ogólnego problemu "upiększeń" ale Pan Redaktor nawiazał do konkretnego przykładu z serwisu będącego własnością Piotra Dudały.
      Ten młody wilczek Nitwinko to dla Dudały jeden z najpoważniejszych konkurentów do stołka Radngo.
      Bywalcy tego bardzo specyficznego a momentami żałosno-śmiesznego serwisu, portalu, znają sprawę od początku, dlatego wielokrotnie wyrażali swe negatywne odczucia w tego rodzaju "walki" wyborczej Dudały - zajrzyjcie, warto to obejrzeć i samemu ocenić - jest to wstrętne i obrzydliwe postepowanie www.sosnowiecfakty.pl/news.php?readmore=9118&c_start=0
      Tylko zróbcie to szybko bo z tego portalu błyskawicznie znika wszystko co jest dla właściciela niewygodne i kompromitujace.
      Wypada dodać że Właściciel portalu, kandydat na Radnego stara się wszędzie uchodzić za osobę niezwykle wierzącą, wysoko wykształconą i być wzorem wszekich cnot moralnych. Sprawdźcie na www. sosnowiecfakty.pl.
      W pędzie do władzy coś tego człowieka opętało, idzie po trupach do celu (tzn. po ludzkich fizycznych ułomnościach) nieźle mu to rokuje na stołku Radnego, petenci z krzywym nosem, kujejacy lub jakały, nie maja szans. Zamieścił juz kilka tekstów usprawiedliwiających swe postepowanie - On nic nie zrozumiał, myli uparcie określenie - "wizerunek wyborczy" - ze zdjeciem, fotografią czy naturalnym wygladem człowieka. Ciekawe czy byłoby mu miło przeczytać że na swych materialach wyborczych zfałszował swój wizrunek wyborczy... bo faktycznie wygląda jak rozwiedziony, otyły, grubas nie dbający o zdrową sylwetkę.
    • hajota Ładni mają premię 19.11.10, 18:52
      Trochę mi zabrakło w artykule zdystansowania się od "amerykańskich standardów" i opinii, że "bez urody [w polityce] ani rusz".
      A chęć upiększania niekiedy, niestety, kończy się tak
      wyborcza.pl/1,76842,8684686,Tragiczna_i_nielegalna_operacja_piersi.html
      Co za paradoks, że oba artykuły znalazły się w tym samym numerze Gazety.
    • pisdode Ładni mają premię 20.11.10, 00:17
      Szkoda że cza brzydali kończy się. Oczywiście ze szkodą dla piękna umysłu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka