ajakzupa 21.11.10, 12:54 To cud! Kamiński klęczący przed oprawcą Pinochetem już nie rozjusza Gazety. Chwilę takiego cudu warto przeżywać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1234qwerty Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:04 Jeżeli jest w składzie pan Kamiński czy Bielan to o kant stołu rozbić taki klub pani Kluzik. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Kamiński i Bielan, dwóch posłusznych szczekaczy 21.11.10, 14:49 ładny mi komitet, usłużne pieski Kaczyńskiego same nie podjęły by takiej decyzji. To musi być decyzja i plan samego Adolfa Kłamczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq na początku chciałem wyrazić radość 21.11.10, 20:30 z tego, że można coś z głównej napisać jak człowiek na normalnym forum a nie na tym wynalazku ala plotek dla bezmózgów po gimnazjum . po drugie cieszy każda inicjatywa, która osłabia pis i podnosi ciśnienie tej mendzie kaczynskiemu. dlaczego, że osłabia pis, to wiadomo, a że podnosi ciśnienie, to też wiadomo, bo ta karłowata parówa może będzie dzięki temu krócej żyła i szybciej odetchniemy. co do partii polska polska uber alles, to oczywiście najlepiej jak dobiją max do 4%, bo coś czego twarzą jest spaślak kamiński i coś co odwołuje się do jakiegoś rzekomego dorobku (?????!!!!!) l. kaczyńskiego na nic więcej nie zasługuje Odpowiedz Link Zgłoś
az100 na początku chciałem przyłączyć się 21.11.10, 20:41 do tego co kraq napisał w/s forum: > z tego, że można coś z głównej napisać jak człowiek na normalnym forum a nie na > tym wynalazku ala plotek dla bezmózgów po gimnazjum . a i zresztą przemyśleń się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 16:18 Co prawda to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
mementom Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 21:40 No ale żeby wejść do klubu to trzeba być posłem, nie europosłem? Poczekajmy z ocenami na nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflane_wykopki Propaństwa!!! Dzień wykopków i rąbania Kartofli! 21.11.10, 13:05 - OT CO! Odpowiedz Link Zgłoś
bug7 Klub Obłudników 21.11.10, 13:05 Kluzik-Roztkowska i Poncyljusz mogą do siebie przekonać, ale dołączenie do nich Bielana i Kamińskiego powoduje, że takiej grupy już strawić się nie da. A w zasadzie wszyscy nie tylko brali udział, ale byli autorami Wielkiego Oszustwa podczas ostatnich wyborów. Skąd mam mieć gwarancję, że to co będą robić pod nowym szyldem oszustwem nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
trollskog Re: normalnie cud 22.11.10, 02:04 > sadzie wszyscy nie tylko brali udział, ale byli autorami Wielkiego Oszustwa Rzeczywiście, jak sobie przypominam wszystkie kampanie, to przecież nigdby wcześniej politycy nie oszukiwali. A tu popatrz... w końcu znalazłeś polityków, którzy nie mówią prawdy. Gratulacje ! Poza tym, czy to jakaś zmowa ? Pod każdym artykułem o inicjatywie K-R jest kilka bardzo podobnych postów w tej sprawie. Zmieńcie coś, bo już nie tylko mi się znudziły, ale i zaczęły irytować. Odpowiedz Link Zgłoś
bug7 Re: normalnie cud 02.02.11, 15:53 A napisałem, że inni nie oszukują? Nie. Ala akurat PISowcy i byli PISowcy robią to wyjątkowo niezdarnie i bezczelnie. Nie wiem co oznacza "zmieńcie coś". Na szczęście nie mam nic wspólnego ani z PJN, ani żadną inną partią... Pozdrawiam równie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
wieza_babel1 "Bo moja jest tylko racja..." 21.11.10, 13:07 pl.wikiquote.org/wiki/Plik:Quotation_from_Day_of_Nut.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
fenaktil Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:07 : Będę pisał w kółko i może w końcu zrozumiecie, że razem z koleżankami zachowaliście się jak ostatnie świnie. To co zrobiliście to zwykłe chamstwo, draństwo i szujostwo. Nigdy niczyjej sympatii nie budzą zdrajcy którymi jesteście. Kim trzeba być by wbijać nóż w plecy człowiekowi który przeżył tak straszne nieszczęście i jeszcze nie otrząsnął się po morderstwie najbliższych ????? Kim byście byli gdyby nie Jarosław ?????. Powinniście przyjąć nazwę stowarzyszenie Brutusów ze sztandarem nóż w plecy. I skończycie godnie bo wasi sponsorzy dadzą wam kopa w ...... Tylko Fenaktil może pomóc na odruchy wymiotne jakie ma się na wasz widok i popisy w mediach. Idźcie w diabły Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:21 fenaktil napisał: > : Będę pisał w kółko i może w końcu zrozumiecie, że razem z koleżankami zachowa > liście się jak ostatnie świnie. ........................................ Kim > trzeba być by wbijać nóż w plecy człowiekowi który przeżył tak straszne nieszcz > ęście i jeszcze nie otrząsnął się po morderstwie najbliższych ????? Kim byście > byli gdyby nie Jarosław ?????. ....................................................................................... I skończycie godnie bo wasi sponsorzy dadzą wam ko > pa w ...... Tylko Fenaktil może pomóc na odruchy wymiotne jakie ma się na wasz > widok i popisy w mediach. Idźcie w diabły Oj @Fenaktil, Fenaktil..... Zmień lepiej ksywkę na "Lewatywa" - i adekwatniejsze, i prezesowi sprawisz większą przyjemność.... Odpowiedz Link Zgłoś
honorny Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:23 > Kim trzeba być by wbijać nóż w plecy człowiekowi który przeżył tak straszne > nieszczęście i jeszcze nie otrząsnął się po morderstwie najbliższych ????? Kim > byście byli gdyby nie Jarosław ????? Ty naprawdę jesteś tak naiwny, czy to tekst na zamówienie z Biura Politycznego PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:25 fenaktil, wez cos na uspokojenie i zglos sie do lekarza ze swoimi majaczeniami. pis szambo z yareczkiem, zero, splaszczakiem i innymi sie po prostu rozmnozylo a nie jak ci sie pomieszalo, ze cos zdradzilo. Tym nozem w plecy to mnie rozbawiles. Odpowiedz Link Zgłoś
aniakiri Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:32 > : Będę pisał w kółko i może w końcu zrozumiecie, że razem z koleżankami zachowa > liście się jak ostatnie świnie. To co zrobiliście to zwykłe chamstwo, draństwo > i szujostwo. Nigdy niczyjej sympatii nie budzą zdrajcy którymi jesteście. Kim > trzeba być by wbijać nóż w plecy człowiekowi który przeżył tak straszne nieszcz > ęście i jeszcze nie otrząsnął się po morderstwie najbliższych ????? Kim byście > byli gdyby nie Jarosław ?????. Powinniście przyjąć nazwę stowarzyszenie Brutusó > w ze sztandarem nóż w plecy. I skończycie godnie bo wasi sponsorzy dadzą wam ko > pa w ...... Tylko Fenaktil może pomóc na odruchy wymiotne jakie ma się na wasz > widok i popisy w mediach. Idźcie w diabły każdy sądzi swoją miarą Odpowiedz Link Zgłoś
warturek Tak płaczliwym tonem może tylko Mularczyk 21.11.10, 13:45 Po komisji śledczej jest świetnie rozpoznawalny styl poddańczo-oślizgłowlazowaty jego wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk tak, to by do niego pasowało 21.11.10, 14:52 bo większych frajerów chyba nie ma tam. Odpowiedz Link Zgłoś
panbramkarz Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 14:43 A mowi sie ze w Polsce malo ludzi ma dostep do netu ........ a tu prosze nawet w psychiatryku maja neta no i pacjenci moga z niego korzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
pzpo Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 15:20 Co widać po powyższym wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
ble-dur Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 15:07 Czy to jest PiS'owski main stream? Dostałeś instrukcje z góry czy sam to wymyśliłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
totoli Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 15:56 fenaktil napisał: > : Będę pisał w kółko i może w końcu zrozumiecie, że razem z koleżankami zachowa > liście się jak ostatnie świnie. To co zrobiliście to zwykłe chamstwo, draństwo > i szujostwo. Nigdy niczyjej sympatii nie budzą zdrajcy którymi jesteście. Kim > trzeba być by wbijać nóż w plecy człowiekowi który przeżył tak straszne nieszcz > ęście i jeszcze nie otrząsnął się po morderstwie najbliższych ????? Kim byście > byli gdyby nie Jarosław ?????. Powinniście przyjąć nazwę stowarzyszenie Brutusó > w ze sztandarem nóż w plecy. I skończycie godnie bo wasi sponsorzy dadzą wam ko > pa w ...... Tylko Fenaktil może pomóc na odruchy wymiotne jakie ma się na wasz > widok i popisy w mediach. Idźcie w diabły po przeczytaniu tych bzdur stwierdzam, że jesteś największym bezmózgowcem i bezwzględnie potrzebny jest Ci pavulon. Odpowiedz Link Zgłoś
fenaktil Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 18:56 totoli napisała: po przeczytaniu tych bzdur stwierdzam, że jesteś największym bezmózgowcem > i bezwzględnie potrzebny jest Ci pavulon.[/b] ======================================= ojojoj, jak prawda zabolała funkcjonariuszy bezpieki i płatnych pisatieli , ale biedactwa trzęsą portkami, spokój będzie dopiero jak się was zlustruje i waszych sponsorów też. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 16:21 Według Ciebie jak widać, jeżeli pan Jarosław kłamie i zachowuje się paskudnie to jest porządku, a jeżeli inni postępują nieco podobnie to jest bardzo źle! Widzę, na Twoim przykladzie, że "ukąszenie pisowskie" to choroba nieuleczalna! Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 21:12 A jak myślicie: kto też może się kryć za nickiem "fenaktil"?... Odpowiedz Link Zgłoś
edwinstern Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 22.11.10, 03:31 No i stad biora sie tacy fanatycy jak ten w Lodzi. Przywiaz sie oszolomie do krzyza, dwa kartofle do wora na szyji i plusk.fenaktil napisał: > : Będę pisał w kółko i może w końcu zrozumiecie, że razem z koleżankami zachowa > liście się jak ostatnie świnie. To co zrobiliście to zwykłe chamstwo, draństwo > i szujostwo. Nigdy niczyjej sympatii nie budzą zdrajcy którymi jesteście. Kim > trzeba być by wbijać nóż w plecy człowiekowi który przeżył tak straszne nieszcz > ęście i jeszcze nie otrząsnął się po morderstwie najbliższych ????? Kim byście > byli gdyby nie Jarosław ?????. Powinniście przyjąć nazwę stowarzyszenie Brutusó > w ze sztandarem nóż w plecy. I skończycie godnie bo wasi sponsorzy dadzą wam ko > pa w ...... Tylko Fenaktil może pomóc na odruchy wymiotne jakie ma się na wasz > widok i popisy w mediach. Idźcie w diabły Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:12 Ta notatka jest sucha i lakoniczna, nie ma ani śladu pozytywnego komentarza nt. Kamińskiego, który notabene jest wyłącznie wymieniony jako jeden z wielu. Gdzie ten cud? Albo masz przekłamania na łączach, albo urojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:37 A może byłbyś tak łaskaw nie przekręcać mojej wypowiedzi, jeśli już raczysz się do niej odnieść? Tak napisałem: "Kamiński klęczący przed oprawcą Pinochetem już nie rozjusza Gazety". Przetłumaczę ci, a czemu nie: Kamiński zawsze rozjuszał Gazetę, a teraz nie rozjusza, czyż to nie cud. Nigdzie więc nie piszę, że Gazeta pozytywnie odnosi się do Kamińskiego. Piszę, że już nie odnosi się negatywnie. Zresztą, przekręcaj sobie, twoja wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 14:24 Jesteś pieniaczem, na dodatek głupim. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 14:40 Jesteś geniuszem, a na dodatek większym od Einsteina. I to nie tyle, jeśli chodzi o twoje zacietrzewione pieniactwo. Przypuszczam, że jeszcze się i wpienisz, i spienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 18:58 wracaj do lekcji, smarkaczu Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 21:54 Jeśli pan profesor pe11 podskoczy wyżej własnego zadka, to powrócę do lekcji. No, ćwicz pan te podskoki. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek_2 Polen, Polen Uber Alles.... 21.11.10, 13:14 .....Hej szable w dlon..... pajace.... Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:14 ajakzupa napisał: > To cud! > > Kamiński klęczący przed oprawcą Pinochetem już nie rozjusza Gazety. Chwilę taki > ego cudu warto przeżywać! Cud to byłby wtedy gdybyś kiedyś zrobił użytek z tej szarej masy którą (może) masz pod czaszką. Nie wiem czy zauważyłeś że Gazeta ani nie potępia, ani nie zachwyca się Kamińskim, Panem Cyliuszem i resztą - Gazeta po prostu opisuje fakt który zaistniał. Bez komentarza, bez emocji w jakąkolwiek stronę - po prostu INFORMUJE. Ale tobie, dla którego jedynym źródłem "prawdy objawionej" jest "Wasz Dziennik" i owo szcególne Radio z Grzybem - wydaje się nieprawdopodobne że o czyś takim można po prostu napisać. Ani nie przemilczać, ani nie entuzjazmować się czy potępiać - po prostu poinformować. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:43 Wykazałeś się taką masą inteligencji pod swoją czaszką, że aż mnie zamurowało. Nowy Einstein? 1) Racz łaskawie wiedzieć, że czytam tylko Gazetę. 2) Jestem z PO. 3) Już sam fakt, że Gazeta neutralnie pisze o Kamińskim jest cudem. Cudem, bo zawsze pisała - i słusznie - o tym apologecie Pinocheta z nienawiścią. Wystarczy jednak, aby Kamiński, który przecież nadal wielbi Pinocheta, nie był w PiS-ie, ażeby Gazeta nienawiść zamieniła w neutralność. Taki cud jest godzien mojej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
warturek Kamiński miał dużo czasu by to przemyśleć 21.11.10, 14:04 lecz twoja uwaga nie bierze po uwagę kaczyzmu mielacego umysły. Czsem mi się wydawało że tam wszyscy biorą prochy i to grubo przed tragedią smoleńską. Teraz jest idealny czas na zdroworozsądkowe przewartościowania. Następnej szansy nie dostanie, wyborcza o to zadba. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Kamiński miał dużo czasu by to przemyśleć 21.11.10, 14:45 Kamiński klęczał przed oprawcą Pinochetem w 1999 roku, chyba jeszcze wtedy nie było PiS-u i o kaczyzmie nawet Kaczyński nie słyszał. Wierzysz w cud przewartościowania, w to, że klęczący przed Pinochetem uzna Pinocheta za zbrodniarza? Możliwe, możliwe, całkiem możliwe. Bardzo całkiem totalnie możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
warturek Z ciekawością będe śledzil jego wypowiedzi 21.11.10, 16:55 lecz jeśli tak prezentuje się polityk to przed nim stoi Golgota www.dziennik.com/gallery/kaczor/big/139.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Z ciekawością będe śledzil jego wypowiedzi 21.11.10, 17:53 www.dziennik.com/gallery/kaczor/big/139.jpg Benny Hill cha cha cha;-D Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 17:46 erte2 napisał: > ajakzupa napisał: > > > To cud! > > > > Kamiński klęczący przed oprawcą Pinochetem już nie rozjusza Gazety. Chwil > ę taki > > ego cudu warto przeżywać! > > Cud to byłby wtedy gdybyś kiedyś zrobił użytek z tej szarej masy którą (może) m > asz p. Ani nie przemilczać, ani nie entuzjazmować się czy po > tępiać - po prostu poinformować. tak,tak zawsze tylko "informuja" ze sa gazeta pelna nienawisci podzegiwania i szukania antypolskich i antykatolickich faktow.Prawdziwi zydowscy bolszewicy, oni tez 'INFORMOWALI' USTAMI lENINA.Co do Nowego Dziennika,tam sie jeszcze pisze po posku bez zacietrzewienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Brakowało? To prezes oddelegował... 21.11.10, 13:15 Brakowało? To prezes oddelegował... Odpowiedz Link Zgłoś
synanki Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:16 po 22 Jarek i Antek wystąpią z PiSu............???? Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_46 Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:17 no nareszcie powstanie partia normalnych ludzi z sensownym programem , a reszta pisu niech tonie w bagnie głupoty i nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:26 >no nareszcie powstanie partia normalnych ludzi z sensownym programem , a reszta pisu niech tonie w bagnie głupoty i nienawiści< Gratuluję optymizmu. Naprawdę, a nie złośliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
warturek Dożynana watacha pięknie kwiczy na forum. 21.11.10, 13:29 Dla mnie nezapomniane chwile bedą podczas wyborow parlamentarnych jak zobaczę długie miny tych co dziś skusili się na kacze stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
jqu Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 19:32 @waldi_46 > no nareszcie powstanie partia normalnych ludzi Normalnych? Kamiński i Bielan NORMALNI ? Osobliwie Waść pojmujesz normalność. > z sensownym programem A jakiż on? > , a reszta pisu niech tonie w bagnie głupoty i nienawiści Tutaj pełna zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:29 widac ze pis to nawotwót szybko atakujacy organy polityczne tego biednego kraju oszolomów. Odpowiedz Link Zgłoś
fenaktil Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 19:05 6.smiech napisał: > widac ze pis to nawotwót szybko atakujacy organy polityczne tego biednego kraju > oszolomów. ================================ o czym bełkoczesz, pisać nie nauczyli ??? nawotwót - co to jest, szyfr esbecki ???? + Odpowiedz Link Zgłoś
one.emeryt12 Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:36 A czy oni po tylu latach w pis i tylu klamstwach wiedza co znaczy Polska. Sam ich nazwa "Polska jest najwazniejsza" smierdzi juz na kilometry pis szambem i oszustwem. Odpowiedz Link Zgłoś
waldus059 Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:36 Pis - bis nie ma się czym podniecać. Ciekawe kto będzie nowym wcieleniem jarusia Odpowiedz Link Zgłoś
karol9968 Nastepny dolaczy Ziobro, potem Kaczynski 21.11.10, 13:48 To nastepny wybieg kaczora majacy na celu wielka zmylke. Odpowiedz Link Zgłoś
warturek To niemożliwe 21.11.10, 22:30 Nie po to spychał konus racjonalistów by liczyć na jakieś drapane. Nie miał żadnego wpływu na PiSowską opozycję, tym bardziej że ona jest dziś jego absolutnym grobem. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki "Dziewice Orleańskie! 21.11.10, 13:43 Tak je i ich nazywam szyderczo. Nie są tak cnotliwi jakimi się podają. Nie poprę ich nigdy w niczym poza działaniami niszczącymi pis. Teraz z nimi sympatyzuję ale tylko dla tej jednej sprawy. Później im i pisowi życze poniżej 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:46 Nie sądzę , że tak jest! Może Kamiński się zmienił i wspólnej z Wołkiem wyprawy już by nie zrobił ale z takimi mi ani mojej Gazecie nie jest po drodze. Teraz jest w porządku niszczy pis. Wszystko jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 23:30 epupecki napisał: > Nie sądzę , że tak jest! Może Kamiński się zmienił i wspólnej z Wołkiem wyprawy > już by nie zrobił ale z takimi mi ani mojej Gazecie nie jest po drodze. Teraz > jest w porządku niszczy pis. Wszystko jest OK! czy 'Pupecki" bierze sie od 'PUPY",czy zwyczajnie oznacza glupote? Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Powstal, bo w Polsce Zdrajcow nigdy nie brakowalo. 21.11.10, 13:49 Nie mogli zrozumiec, ze PiS to prywatna partia wodzowska pana Jaroslawa i jak komus nie po drodze z jej linia programowa to niech odejdzie i sobie zaklada wslana partie co mu bedzie odpowiadala i na bazie i po linii. partia to nie Klub Dyskusyjny a organizacja zdyscyplinowanych, wiernych az po grob, oddanych i w 100% lojalnych towarzyszow partyjnych skupionych wokol jej wlasciciela , ktorym najczesciej jest zalozyciel i posiadajaca zdolnosc dorywania sie do koryta oraz utrzymania sie przy korycie. Cala reszta to fasada i chwyty obliczone na otumanienie wyborcow. Kto tego nie moze skumac z uwagi na slabosc umyslu ten niechaj wstepuje do harcerstwa do druzyn Starszoharcerskich a nie do partyj polytycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:54 Stary okret tonie,szczury uciekaja,ale szkody Polsce narobily,oj narobily.Jak tylko widze te tluste mordy bielana i kaminskiego,juz mam dosyc nowej sekty.Na tych nie glosoje...NIGDY... Odpowiedz Link Zgłoś
marczello ale solidarna czy liberalna???? 21.11.10, 13:54 bo nie wiem, która Polska jest najważniejsza? Co teraz wymyślą Bielan z Kamińskim? Odpowiedz Link Zgłoś
marczello Odnowa moralna w PIS 21.11.10, 13:58 Kto dołączy następny? a) Kurski b) Ziobro c) Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
lala1949 Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 14:01 Pani Kluzik niech się zajmie lepiej swoimi dziećmi tak jak Kaczyński powinien się zająć swoim kotem Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Guru Kaczynski ma juz... 21.11.10, 14:02 Guru Kaczynski ma juz dwie partie. Jedna i druga to sa owieczki z sekty "PiS". Owieczki nigdy nie opuszczaja guru Kaczynskiego. Ta druga partia ma za zadanie oszukac wszystkich. Ciemny lud to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
enow4 A KU...KU Pani Joasiu 21.11.10, 14:07 polskajestnajwazniejsza.org/program/ www.youtube.com/watch?v=iVeVYEpkitw Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadek.ltd Re: za rok podziękujemy wszelkiej prawicowej hoł 21.11.10, 14:21 stuj_halina napisała: > bo po pierwsze Polska jest najważniejsza > po drugie ; poPisy to już były i się nie popisały. > A po trzecie to tylko głupi nie widzi że to zagrywka mająca na celu utrzymani > e się przy korycie. > > Z czystego rozsądku - bo nie z miłości - coraz więcej ludzi chce głosować na k > omuszków z SLD Ludzie lubią być okradani widocznie. Obecnie nie ma partii prawicowej w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina Re: za rok podziękujemy wszelkiej prawicowej hoł 21.11.10, 14:28 był taki wierszyk dawno temu: wracaj Gierek do koryta lepszy złodziej niż bandyta. Zgadzam się, nie ma prawicy obecnie i nigdy jej nie bylo. Populiści i lewacy mówiący o sobie że są prawicą to owszem, często sie pojawiają Nigdy nie sądziłam że po 1997 i po 2005 zatęsknię za SLD. Byli złą ekipą ale życie pokazało po raz któryś że inne opcje są jeszcze gorsze, w dodatku jeszcze bardziej lewackie Odpowiedz Link Zgłoś