Dodaj do ulubionych

Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę...

21.11.10, 12:54
To cud!

Kamiński klęczący przed oprawcą Pinochetem już nie rozjusza Gazety. Chwilę takiego cudu warto przeżywać!
Obserwuj wątek
    • 1234qwerty Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:04
      Jeżeli jest w składzie pan Kamiński czy Bielan to o kant stołu rozbić taki klub pani Kluzik.
      • megasceptyk Kamiński i Bielan, dwóch posłusznych szczekaczy 21.11.10, 14:49
        ładny mi komitet,
        usłużne pieski Kaczyńskiego
        same nie podjęły by takiej decyzji.
        To musi być decyzja i plan
        samego Adolfa Kłamczyńskiego.
        • kraq na początku chciałem wyrazić radość 21.11.10, 20:30
          z tego, że można coś z głównej napisać jak człowiek na normalnym forum a nie na tym wynalazku ala plotek dla bezmózgów po gimnazjum .

po drugie cieszy każda inicjatywa, która osłabia pis i podnosi ciśnienie tej mendzie kaczynskiemu. dlaczego, że osłabia pis, to wiadomo, a że podnosi ciśnienie, to też wiadomo, bo ta karłowata parówa może będzie dzięki temu krócej żyła i szybciej odetchniemy.

co do partii polska polska uber alles, to oczywiście najlepiej jak dobiją max do 4%, bo coś czego twarzą jest spaślak kamiński i coś co odwołuje się do jakiegoś rzekomego dorobku (?????!!!!!) l. kaczyńskiego na nic więcej nie zasługuje
          • az100 na początku chciałem przyłączyć się 21.11.10, 20:41
            do tego co kraq napisał w/s forum:

> z tego, że można coś z głównej napisać jak człowiek na normalnym forum a nie na
            > tym wynalazku ala plotek dla bezmózgów po gimnazjum .

a i zresztą przemyśleń się zgadzam
      • h-mol Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 16:18
        Co prawda to prawda!
      • mementom Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 21:40
        No ale żeby wejść do klubu to trzeba być posłem, nie europosłem? Poczekajmy z ocenami na nazwiska...
    • kartoflane_wykopki Propaństwa!!! Dzień wykopków i rąbania Kartofli! 21.11.10, 13:05
      - OT CO!
    • bug7 Klub Obłudników 21.11.10, 13:05
      Kluzik-Roztkowska i Poncyljusz mogą do siebie przekonać, ale dołączenie do nich Bielana i Kamińskiego powoduje, że takiej grupy już strawić się nie da. A w zasadzie wszyscy nie tylko brali udział, ale byli autorami Wielkiego Oszustwa podczas ostatnich wyborów. Skąd mam mieć gwarancję, że to co będą robić pod nowym szyldem oszustwem nie będzie?
      • trollskog Re: normalnie cud 22.11.10, 02:04
        > sadzie wszyscy nie tylko brali udział, ale byli autorami Wielkiego Oszustwa

Rzeczywiście, jak sobie przypominam wszystkie kampanie, to przecież nigdby wcześniej politycy nie oszukiwali. A tu popatrz... w końcu znalazłeś polityków, którzy nie mówią prawdy. Gratulacje !

Poza tym, czy to jakaś zmowa ? Pod każdym artykułem o inicjatywie K-R jest kilka bardzo podobnych postów w tej sprawie. Zmieńcie coś, bo już nie tylko mi się znudziły, ale i zaczęły irytować.
        • bug7 Re: normalnie cud 02.02.11, 15:53
          A napisałem, że inni nie oszukują? Nie. Ala akurat PISowcy i byli PISowcy robią to wyjątkowo niezdarnie i bezczelnie.

Nie wiem co oznacza "zmieńcie coś". Na szczęście nie mam nic wspólnego ani z PJN, ani żadną inną partią...

Pozdrawiam równie serdecznie
    • wieza_babel1 "Bo moja jest tylko racja..." 21.11.10, 13:07
      pl.wikiquote.org/wiki/Plik:Quotation_from_Day_of_Nut.jpg
    • fenaktil Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:07
      : Będę pisał w kółko i może w końcu zrozumiecie, że razem z koleżankami zachowaliście się jak ostatnie świnie. To co zrobiliście to zwykłe chamstwo, draństwo i szujostwo. Nigdy niczyjej sympatii nie budzą zdrajcy którymi jesteście. Kim trzeba być by wbijać nóż w plecy człowiekowi który przeżył tak straszne nieszczęście i jeszcze nie otrząsnął się po morderstwie najbliższych ????? Kim byście byli gdyby nie Jarosław ?????. Powinniście przyjąć nazwę stowarzyszenie Brutusów ze sztandarem nóż w plecy. I skończycie godnie bo wasi sponsorzy dadzą wam kopa w ...... Tylko Fenaktil może pomóc na odruchy wymiotne jakie ma się na wasz widok i popisy w mediach. Idźcie w diabły
      • erte2 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:21
        fenaktil napisał:

> : Będę pisał w kółko i może w końcu zrozumiecie, że razem z koleżankami zachowa
        > liście się jak ostatnie świnie. ........................................ Kim
        > trzeba być by wbijać nóż w plecy człowiekowi który przeżył tak straszne nieszcz
        > ęście i jeszcze nie otrząsnął się po morderstwie najbliższych ????? Kim byście
        > byli gdyby nie Jarosław ?????. ....................................................................................... I skończycie godnie bo wasi sponsorzy dadzą wam ko
        > pa w ...... Tylko Fenaktil może pomóc na odruchy wymiotne jakie ma się na wasz
        > widok i popisy w mediach. Idźcie w diabły

Oj @Fenaktil, Fenaktil..... Zmień lepiej ksywkę na "Lewatywa" - i adekwatniejsze, i prezesowi sprawisz większą przyjemność....
      • honorny Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:23
        > Kim trzeba być by wbijać nóż w plecy człowiekowi który przeżył tak straszne
        > nieszczęście i jeszcze nie otrząsnął się po morderstwie najbliższych ????? Kim
        > byście byli gdyby nie Jarosław ?????

Ty naprawdę jesteś tak naiwny, czy to tekst na zamówienie z Biura Politycznego PiS?
      • 6.smiech Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:25
        fenaktil, wez cos na uspokojenie i zglos sie do lekarza ze swoimi majaczeniami. pis szambo
        z yareczkiem, zero, splaszczakiem i innymi sie po prostu rozmnozylo a nie jak ci sie pomieszalo, ze cos zdradzilo. Tym nozem w plecy to mnie rozbawiles.
      • aniakiri Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:32

> : Będę pisał w kółko i może w końcu zrozumiecie, że razem z koleżankami zachowa
        > liście się jak ostatnie świnie. To co zrobiliście to zwykłe chamstwo, draństwo
        > i szujostwo. Nigdy niczyjej sympatii nie budzą zdrajcy którymi jesteście. Kim
        > trzeba być by wbijać nóż w plecy człowiekowi który przeżył tak straszne nieszcz
        > ęście i jeszcze nie otrząsnął się po morderstwie najbliższych ????? Kim byście
        > byli gdyby nie Jarosław ?????. Powinniście przyjąć nazwę stowarzyszenie Brutusó
        > w ze sztandarem nóż w plecy. I skończycie godnie bo wasi sponsorzy dadzą wam ko
        > pa w ...... Tylko Fenaktil może pomóc na odruchy wymiotne jakie ma się na wasz

każdy sądzi swoją miarą
      • warturek Tak płaczliwym tonem może tylko Mularczyk 21.11.10, 13:45
        Po komisji śledczej jest świetnie rozpoznawalny styl poddańczo-oślizgłowlazowaty jego wypocin.
        • megasceptyk tak, to by do niego pasowało 21.11.10, 14:52
          bo większych frajerów
          chyba nie ma tam.
      • panbramkarz Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 14:43
        A mowi sie ze w Polsce malo ludzi ma dostep do netu ........ a tu prosze nawet w psychiatryku maja neta no i pacjenci moga z niego korzystac.
        • pzpo Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 15:20
          Co widać po powyższym wpisie.
      • ble-dur Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 15:07
        Czy to jest PiS'owski main stream? Dostałeś instrukcje z góry czy sam to wymyśliłeś?
      • totoli Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 15:56
        fenaktil napisał:

> liście się jak ostatnie świnie. To co zrobiliście to zwykłe chamstwo, draństwo
        > byli gdyby nie Jarosław ?????. Powinniście przyjąć nazwę stowarzyszenie Brutusó
        > w ze sztandarem nóż w plecy. I skończycie godnie bo wasi sponsorzy dadzą wam ko

po przeczytaniu tych bzdur stwierdzam, że jesteś największym bezmózgowcem
        i bezwzględnie potrzebny jest Ci pavulon.
        • fenaktil Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 18:56
          totoli napisała:
          po przeczytaniu tych bzdur stwierdzam, że jesteś największym bezmózgowcem
          > i bezwzględnie potrzebny jest Ci pavulon.[/b]
          =======================================
          ojojoj, jak prawda zabolała funkcjonariuszy bezpieki i płatnych pisatieli , ale biedactwa trzęsą portkami, spokój będzie dopiero jak się was zlustruje i waszych sponsorów też.
      • h-mol Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 16:21
        Według Ciebie jak widać, jeżeli pan Jarosław kłamie i zachowuje się paskudnie to jest porządku, a jeżeli inni postępują nieco podobnie to jest bardzo źle! Widzę, na Twoim przykladzie, że "ukąszenie pisowskie" to choroba nieuleczalna!
      • antropoid Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 21:12
        A jak myślicie: kto też może się kryć za nickiem "fenaktil"?...
      • edwinstern Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 22.11.10, 03:31
        No i stad biora sie tacy fanatycy jak ten w Lodzi. Przywiaz sie oszolomie do krzyza, dwa kartofle do wora na szyji i plusk.fenaktil napisał:

• pe11 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:12
      Ta notatka jest sucha i lakoniczna, nie ma ani śladu pozytywnego komentarza nt. Kamińskiego, który notabene jest wyłącznie wymieniony jako jeden z wielu. Gdzie ten cud? Albo masz przekłamania na łączach, albo urojenia.
      • ajakzupa Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:37
        A może byłbyś tak łaskaw nie przekręcać mojej wypowiedzi, jeśli już raczysz się do niej odnieść?

Tak napisałem: "Kamiński klęczący przed oprawcą Pinochetem już nie rozjusza Gazety". Przetłumaczę ci, a czemu nie: Kamiński zawsze rozjuszał Gazetę, a teraz nie rozjusza, czyż to nie cud.

Nigdzie więc nie piszę, że Gazeta pozytywnie odnosi się do Kamińskiego. Piszę, że już nie odnosi się negatywnie. Zresztą, przekręcaj sobie, twoja wolność.
        • pe11 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 14:24
          Jesteś pieniaczem, na dodatek głupim.
          I tyle w temacie.
          • ajakzupa Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 14:40
            Jesteś geniuszem, a na dodatek większym od Einsteina.

I to nie tyle, jeśli chodzi o twoje zacietrzewione pieniactwo. Przypuszczam, że jeszcze się i wpienisz, i spienisz.
            • pe11 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 18:58
              wracaj do lekcji, smarkaczu
              • ajakzupa Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 21:54
                Jeśli pan profesor pe11 podskoczy wyżej własnego zadka, to powrócę do lekcji. No, ćwicz pan te podskoki.
    • heraldek_2 Polen, Polen Uber Alles.... 21.11.10, 13:14
      .....Hej szable w dlon..... pajace....
    • erte2 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:14
      ajakzupa napisał:

> To cud!
      >
      > Kamiński klęczący przed oprawcą Pinochetem już nie rozjusza Gazety. Chwilę taki
      > ego cudu warto przeżywać!

Cud to byłby wtedy gdybyś kiedyś zrobił użytek z tej szarej masy którą (może) masz pod czaszką.
      Nie wiem czy zauważyłeś że Gazeta ani nie potępia, ani nie zachwyca się Kamińskim, Panem Cyliuszem i resztą - Gazeta po prostu opisuje fakt który zaistniał. Bez komentarza, bez emocji w jakąkolwiek stronę - po prostu INFORMUJE.
      Ale tobie, dla którego jedynym źródłem "prawdy objawionej" jest "Wasz Dziennik" i owo szcególne Radio z Grzybem - wydaje się nieprawdopodobne że o czyś takim można po prostu napisać. Ani nie przemilczać, ani nie entuzjazmować się czy potępiać - po prostu poinformować.
      • ajakzupa Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:43
        Wykazałeś się taką masą inteligencji pod swoją czaszką, że aż mnie zamurowało. Nowy Einstein?

1) Racz łaskawie wiedzieć, że czytam tylko Gazetę. 2) Jestem z PO.

3) Już sam fakt, że Gazeta neutralnie pisze o Kamińskim jest cudem. Cudem, bo zawsze pisała - i słusznie - o tym apologecie Pinocheta z nienawiścią. Wystarczy jednak, aby Kamiński, który przecież nadal wielbi Pinocheta, nie był w PiS-ie, ażeby Gazeta nienawiść zamieniła w neutralność. Taki cud jest godzien mojej uwagi.
        • warturek Kamiński miał dużo czasu by to przemyśleć 21.11.10, 14:04
          lecz twoja uwaga nie bierze po uwagę kaczyzmu mielacego umysły. Czsem mi się wydawało że tam wszyscy biorą prochy i to grubo przed tragedią smoleńską.
          Teraz jest idealny czas na zdroworozsądkowe przewartościowania. Następnej szansy nie dostanie, wyborcza o to zadba.
          • ajakzupa Re: Kamiński miał dużo czasu by to przemyśleć 21.11.10, 14:45
            Kamiński klęczał przed oprawcą Pinochetem w 1999 roku, chyba jeszcze wtedy nie było PiS-u i o kaczyzmie nawet Kaczyński nie słyszał.

Wierzysz w cud przewartościowania, w to, że klęczący przed Pinochetem uzna Pinocheta za zbrodniarza? Możliwe, możliwe, całkiem możliwe. Bardzo całkiem totalnie możliwe.
            • warturek Z ciekawością będe śledzil jego wypowiedzi 21.11.10, 16:55
              lecz jeśli tak prezentuje się polityk to przed nim stoi Golgota
              www.dziennik.com/gallery/kaczor/big/139.jpg
              • miroslawa_potrzeba Re: Z ciekawością będe śledzil jego wypowiedzi 21.11.10, 17:53
                www.dziennik.com/gallery/kaczor/big/139.jpg
                Benny Hill cha cha cha;-D
      • jeruzalem51 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 17:46
        erte2 napisał:

> ajakzupa napisał:
        >
        > > To cud!
        > >
        > > Kamiński klęczący przed oprawcą Pinochetem już nie rozjusza Gazety. Chwil
        > ę taki
        > > ego cudu warto przeżywać!

>
        > Cud to byłby wtedy gdybyś kiedyś zrobił użytek z tej szarej masy którą (może) m
        > asz p. Ani nie przemilczać, ani nie entuzjazmować się czy po
        > tępiać - po prostu poinformować.

tak,tak zawsze tylko "informuja" ze sa gazeta pelna nienawisci podzegiwania i szukania antypolskich i antykatolickich faktow.Prawdziwi zydowscy bolszewicy, oni tez 'INFORMOWALI' USTAMI lENINA.Co do Nowego Dziennika,tam sie jeszcze pisze po posku bez zacietrzewienia.
    • pis_busters Brakowało? To prezes oddelegował... 21.11.10, 13:15
      Brakowało? To prezes oddelegował...
    • synanki Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:16
      po 22 Jarek i Antek wystąpią z PiSu............????
    • waldi_46 Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:17
      no nareszcie powstanie partia normalnych ludzi z sensownym programem , a reszta pisu niech tonie w bagnie głupoty i nienawiści
      • imie_jaszczomp Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:26
        >no nareszcie powstanie partia normalnych ludzi z sensownym programem , a reszta pisu niech tonie w bagnie głupoty i nienawiści<
        Gratuluję optymizmu. Naprawdę, a nie złośliwie.
      • warturek Dożynana watacha pięknie kwiczy na forum. 21.11.10, 13:29
        Dla mnie nezapomniane chwile bedą podczas wyborow parlamentarnych jak zobaczę długie miny tych co dziś skusili się na kacze stanowiska.
      • jqu Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 19:32
        @waldi_46
        > no nareszcie powstanie partia normalnych ludzi
        Normalnych? Kamiński i Bielan NORMALNI ? Osobliwie Waść pojmujesz normalność.
        > z sensownym programem
        A jakiż on?
        > , a reszta pisu niech tonie w bagnie głupoty i nienawiści
        Tutaj pełna zgoda.
    • 6.smiech Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:29
      widac ze pis to nawotwót szybko atakujacy organy polityczne tego biednego kraju oszolomów.
      • fenaktil Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 19:05
        6.smiech napisał:

> widac ze pis to nawotwót szybko atakujacy organy polityczne tego biednego kraju
        > oszolomów.
        ================================
        o czym bełkoczesz, pisać nie nauczyli ??? nawotwót - co to jest, szyfr esbecki ????

+
    • one.emeryt12 Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:36
      A czy oni po tylu latach w pis i tylu klamstwach wiedza co znaczy Polska. Sam ich nazwa
      "Polska jest najwazniejsza" smierdzi juz na kilometry pis szambem i oszustwem.
    • waldus059 Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:36
      Pis - bis nie ma się czym podniecać. Ciekawe kto będzie nowym wcieleniem jarusia
      • karol9968 Nastepny dolaczy Ziobro, potem Kaczynski 21.11.10, 13:48
        To nastepny wybieg kaczora majacy na celu wielka zmylke.
        • warturek To niemożliwe 21.11.10, 22:30
          Nie po to spychał konus racjonalistów by liczyć na jakieś drapane. Nie miał żadnego wpływu na PiSowską opozycję, tym bardziej że ona jest dziś jego absolutnym grobem.
    • epupecki "Dziewice Orleańskie! 21.11.10, 13:43
      Tak je i ich nazywam szyderczo. Nie są tak cnotliwi jakimi się podają. Nie poprę ich nigdy w niczym poza działaniami niszczącymi pis. Teraz z nimi sympatyzuję ale tylko dla tej jednej sprawy. Później im i pisowi życze poniżej 5%.
    • epupecki Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 13:46
      Nie sądzę , że tak jest! Może Kamiński się zmienił i wspólnej z Wołkiem wyprawy już by nie zrobił ale z takimi mi ani mojej Gazecie nie jest po drodze. Teraz jest w porządku niszczy pis. Wszystko jest OK!
      • jeruzalem51 Re: Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. 21.11.10, 23:30
        epupecki napisał:

> Nie sądzę , że tak jest! Może Kamiński się zmienił i wspólnej z Wołkiem wyprawy
        > już by nie zrobił ale z takimi mi ani mojej Gazecie nie jest po drodze. Teraz
        > jest w porządku niszczy pis. Wszystko jest OK!

czy 'Pupecki" bierze sie od 'PUPY",czy zwyczajnie oznacza glupote?
    • vinogradoff Powstal, bo w Polsce Zdrajcow nigdy nie brakowalo. 21.11.10, 13:49
      Nie mogli zrozumiec, ze PiS to prywatna partia wodzowska pana Jaroslawa i jak komus nie po drodze z jej linia programowa to niech odejdzie i sobie zaklada wslana partie co mu bedzie odpowiadala i na bazie i po linii. partia to nie Klub Dyskusyjny a organizacja zdyscyplinowanych, wiernych az po grob, oddanych i w 100% lojalnych towarzyszow partyjnych skupionych wokol jej wlasciciela , ktorym najczesciej jest zalozyciel i posiadajaca zdolnosc dorywania sie do koryta oraz utrzymania sie przy korycie. Cala reszta to fasada i chwyty obliczone na otumanienie wyborcow. Kto tego nie moze skumac z uwagi na slabosc umyslu ten niechaj wstepuje do harcerstwa do druzyn Starszoharcerskich a nie do partyj polytycznych.
    • josif47 Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 13:54
      Stary okret tonie,szczury uciekaja,ale szkody Polsce narobily,oj narobily.Jak tylko widze te tluste mordy bielana i kaminskiego,juz mam dosyc nowej sekty.Na tych nie glosoje...NIGDY...
    • marczello ale solidarna czy liberalna???? 21.11.10, 13:54
      bo nie wiem, która Polska jest najważniejsza? Co teraz wymyślą Bielan z Kamińskim?
    • marczello Odnowa moralna w PIS 21.11.10, 13:58
      Kto dołączy następny?
      a) Kurski
      b) Ziobro
      c) Lepper
    • lala1949 Polska Jest Najważniejsza zebrała 15 posłów. Bę... 21.11.10, 14:01
      Pani Kluzik niech się zajmie lepiej swoimi dziećmi tak jak Kaczyński powinien się zająć swoim kotem
    • tadek-1 Guru Kaczynski ma juz... 21.11.10, 14:02
      Guru Kaczynski ma juz dwie partie. Jedna i druga to sa owieczki z sekty "PiS". Owieczki nigdy nie opuszczaja guru Kaczynskiego. Ta druga partia ma za zadanie oszukac wszystkich. Ciemny lud to kupi.
    • enow4 A KU...KU Pani Joasiu 21.11.10, 14:07
      polskajestnajwazniejsza.org/program/
      www.youtube.com/watch?v=iVeVYEpkitw
    • rozsadek.ltd Re: za rok podziękujemy wszelkiej prawicowej hoł 21.11.10, 14:21
      stuj_halina napisała:

> bo po pierwsze Polska jest najważniejsza
      > po drugie ; poPisy to już były i się nie popisały.
      > A po trzecie to tylko głupi nie widzi że to zagrywka mająca na celu utrzymani
      > e się przy korycie.
      >
      > Z czystego rozsądku - bo nie z miłości - coraz więcej ludzi chce głosować na k
      > omuszków z SLD

Ludzie lubią być okradani widocznie.
      Obecnie nie ma partii prawicowej w parlamencie.
      • stuj_halina Re: za rok podziękujemy wszelkiej prawicowej hoł 21.11.10, 14:28
        był taki wierszyk dawno temu:
        wracaj Gierek do koryta
        lepszy złodziej niż bandyta.

Zgadzam się, nie ma prawicy obecnie i nigdy jej nie bylo.
        Populiści i lewacy mówiący o sobie że są prawicą to owszem, często sie pojawiają

Nigdy nie sądziłam że po 1997 i po 2005 zatęsknię za SLD.
        Byli złą ekipą ale życie pokazało po raz któryś że inne opcje są jeszcze gorsze, w dodatku jeszcze bardziej lewackie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka