Dodaj do ulubionych

PiS walczy o głosy młodych

13.12.10, 07:19
Smutas na wybiegu , typowa komunistyczna klaka - jednym słowem żałosne widowisko.
pisdołuje.
Obserwuj wątek
    • terleo PiS walczy o głosy młodych 13.12.10, 07:35
      Pisdoła jak ranny wilk woła.

• 1zorro-bis Samotna, zdechla kaczka..... 13.12.10, 07:45
        PIS sie konczy....
        • strikemaster Re: Samotna, zdechla kaczka..... 13.12.10, 08:10
          Na szczęście się kończy, ale zdążyli zrobić potomstwo w postaci PJN. :/
          • 1zorro-bis Re: Samotna, zdechla kaczka..... 13.12.10, 13:24
            ale ci z IPNu tez sa w znikomej mniejszosci....
    • lukilukk PiS walczy o głosy młodych 13.12.10, 08:06
      Kończ waść, wstydu oszczędź
    • 123jna PiS walczy o głosy młodych 13.12.10, 08:08
      Mam nadzieje, ze mlodzi Polacy sa troche madrzejsi niz pisowcy i nie dadza sie ponownie im oszukac. Co moze taki przedwczesny starzec jak Kaczynski zaproponowac mlodziezy?
      Ma dopiero 61 lat a nie uprawia zadnych sportow, nie zna sie na internecie, do niedawna nie mial nawet karty platniczej. Nie wie NIC o dzisiejszym swiecie, wczesniej pewnie tez - bo nie byl zainteresowany. Jakie ma zainteresowania - czy opowiedzial o nich kiedykolwiek? Wiemy, ze podziwia Stalina i kota Alika (ruskie imie a podobno nie znosi ruskich komoruskich - falsz)
      Jestem od niego starsza ale ja i moje kolezanki przy nim wygladamy o 10 lat mlodziej a umyslowo o 20 lat. Od poczatku jestesmy na internecie, jezdzimy na wystawy tam, gdzie sa ciekawe, znamy sie na polityce itp itp. Wstydzimy sie za takich rowiesnikow, ktorzy obciagaja nasze pokolenie w dol. A wiemy z roznych miedzynarodowych badan, ze my - urodzeni w latach 40-tych jestesmy calkiem nowym w historii pokoleniem. Zmienilismy swiat najbardziej.
      Nie beda tu wyliczac jak - zainteresowani moga sami znalezc info. Kaczynscy nie zrobili niczego a Polske zmienili na gorsze - cofneli kraj o wiele lat do tylu. Mentalnie. Znow podsluchy, donosy, zabroniona aborcja i IN VITRO! Ciemnogrod neokomuchowy. Czy mlodziez
      "to kupi", ta z Podkarpacia pewnie tak. Ale to mniejszosc. Ich patriotyzm (uwazam, ze go nie maja) jest inny niz ten prawdziwy -niszcza kraj jak ten terrorysta ze Sztokholmu - zniszczyl poczucie bezpieczenstwa ludzi i zaufanie do siebie nawzajem. A tu sie mowi:
      zaufanie jest noszone na tysiacach ramion. Ladne, prawda?
    • vasilip Re: PiS walczy o głosy młodych 13.12.10, 08:48
      Fajny był ten młodzian dowcipas, ma pewne miejsce na listach PIS, takich "mądrali" im potrzeba.
    • dodo20 PiS walczy o głosy młodych 13.12.10, 10:07
      "To, co się dzieje z młodym pokoleniem, to gigantyczny skandal. Winny jest rząd i dlatego należy go zmienić - mówił Jarosław Kaczyński na konwencji PiS dla młodzieży "Ty jesteś Polską"." Panie Kaczyński, piszę Panie choć mamy demokrację i podobno u naszych serdecznych najlepszych przyjaciół w USA wszyscy mówią do siebie na TY. Podobno mamy już ta demokrację przynajmniej tak się ten stwór nazywa. Ale niech tam. Niech Pan mi powie tylko tak uczciwie z ręką na sercu jeśli Pan je jeszcze dla narodu ma. CO PAN I PANA PARTIA ZROBIŁA PRZEZ TE LATA WSZYSTKIE KIEDY TO PROWADZILIŚCIE TEN STATEK, DLA MŁODYCH ? Choć kilka przykładów aby młodzi to przeczytali i poświadczyli - o tak tak było i to i tamto faktycznie dla nas zrobił.
      • lumpior Kaczor,Sobecka,Kurski,Dorn,no nie. 13.12.10, 10:16
        A dalej Kempa,Wrobel,Macierewicz,Bender .... skoncze,jestem przed sniadaniem.Ohyda,wymiot.
    • stivi47 PiS walczy o głosy młodych 13.12.10, 10:32
      Polski Pontius Pilatus zebral paru Polskich wariatow i zapytal tych kogo chcecie wariata Pisoiojobca Barabasza czy tego Donalda Tuska i tych paru wariatow skanduje my chcemy wariata PISIOJOBCA takiego jak my jestesmy wariatami PIsiojobami
    • strikemaster No, walczy 13.12.10, 10:46
      np. ogłaszając, że Komorowski wprowadzał stan wojenny. Niech sobie tak walczy dalej, może NFZ się w końcu zlituje nad tym biednym, chorym człowiekiem?
    • g.s.kowalski PiS walczy o głosy młodych 13.12.10, 11:46
      oddac kaczorowi rzad i prezydenture,a on wszystko zalatwi!!!bedziem mieli wszystko,tak jak za jego IV RP!!!!
    • antropoid PiS walczy o głosy młodych 13.12.10, 13:05
      Czy GW przypadkiem nie zaczyna się wpisywać w schemat, według którego każde kłamstwo powtarzane dostatecznie długo staje się prawdą? Po co wciąż cytować tego idiotę, przecież wiadomo, że prawdy i nic mądrego powiedzieć nie umie, plecie tylko wciąż te same bzdury. Olać go i tyle, jego "kariera" i tak już zdycha naturalną śmiercią...
    • demmak PiS walczy o głosy młodych 13.12.10, 20:44
      PIS jak zwykle leje wode .....olac ich................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka