snellville 20.12.10, 17:13 Ci ponizej 25 - lat sa baaardzo agresywni jak pani premier sadzi ? Blysk w oczach premiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buhaj_z_rogiem mam lepszy przykład dyskryminacji 20.12.10, 17:45 "panowie wstęp 20 zł, panie - wstęp wolny" seksizm czystej wody. Magdaleno Środo! Agnieszko Graff! Wando Nowicka! Manuelo Gretkowska! Larum grają! wojna! Seksizm w granicach! a wy się nie zrywacie! szabli nie chwytacie? na koń nie siadacie? Co się stało z wami, żołnierki? Odpowiedz Link Zgłoś
kr_kap Re: mam lepszy przykład dyskryminacji 20.12.10, 17:57 Taka polityka antydyskryminacyjna jaka pani minister. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: mam lepszy przykład dyskryminacji 20.12.10, 18:19 buhaj_z_rogiem napisał: > "panowie wstęp 20 zł, panie - wstęp wolny" > seksizm czystej wody. > Magdaleno Środo! Agnieszko Graff! Wando Nowicka! Manuelo Gretkowska! Larum graj > ą! wojna! Seksizm w granicach! a wy się nie zrywacie! szabli nie chwytacie? na > koń nie siadacie? Co się stało z wami, żołnierki? DOBREEEE..... No wlasnie traktowane sa jak mieso armatnie czas skonczyc z tym haniebnym obyczajem ! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: mam lepszy przykład dyskryminacji 21.12.10, 06:38 buhaj_z_rogiem napisał: > "panowie wstęp 20 zł, panie - wstęp wolny" > seksizm czystej wody. > Magdaleno Środo! Agnieszko Graff! Wando Nowicka! Manuelo Gretkowska! Larum graj > ą! wojna! Seksizm w granicach! a wy się nie zrywacie! szabli nie chwytacie? na > koń nie siadacie? Co się stało z wami, żołnierki? Może jednak zaapeluj do Pani Minister: ona ma większe możliwości, niewiele roboty i jest bardziej - jak widać - skłonna zajmować się duperelami. Odpowiedz Link Zgłoś
komercjuszek Do klubów wpuszczani są panowie i panie, 20.12.10, 18:34 a co z chłopami i klasą robotniczą, czy te kryteria ich też obejmują, czy są także dyskriminowani? Odpowiedz Link Zgłoś
lk10 Nie rozumiem dlaczego Radziszewska jest jeszcze 21.12.10, 08:02 na tym stanowisku. Ta kobieta jest totalnym nieporozumieniem. A Tusk ją trzyma, dlaczego????? Trudno to zrozumieć. Ale przez cała kadencję może leń brać niezłą kasę. Układy , układy i jeszcze raz układy. Odpowiedz Link Zgłoś