smilkyness Paszport dla wroga ludu 03.01.11, 22:03 Czekam na szybką decyzję prezydenta Komorowskiego w sprawie wydania polskiego paszportu tej Pani. Pozdrawiam serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blimp60 Paszport dla wroga ludu 03.01.11, 22:26 Trzymajmy kciuki do bólu i życzmy powodzenia - na to NAS stać! Założę się o dobra wódkę, ze nikt nie umieści tej sprawy w biuletynie prasowym prezydenta, a żadna biurwa w Polsce nie wychyli się w ramach swoich kompetencji. I wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjedzą, jako i drzewiej bywało... Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: Paszport dla wroga ludu 03.01.11, 23:19 mysle, ze Prezydent nie musi dostac prasowki zeby sprawa do niego dotarla. W koncu ten facet jest znajomym Chojeckiego i paru innych ludzi z gory dawnej Solidarnosci. Na pewno jest wsrod nich ktos kto ma jakis dostep do otoczenia Prezydenta i moze zwrocic mu na to uwage. Na co mam nadzieje. A tak z innej beczki - nie wiem czy Pani, ktora jest autorka artykulu czyta wpisy pod tym tekstem. Oraz czy artykul mozna jeszcze aktualizowac on-line. Ale jesli mozna to proponuje oprocz numeru konta bankowego podac tez kod BIC banku. To na wypadek gdyby ktos chcial przeslac pieniadze z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek_1 Re: Paszport dla wroga ludu 04.01.11, 00:47 Ten pan chyba płaci składkę na NFZ, więc leczenie ma zapewnione bezpłatnie. A jeżeli tak nie jest, to niech zapyta się sam siebie: czy otake Polske walczyłem, w której będę musiał żebrać? Odpowiedz Link Zgłoś
nemomo Re: Paszport dla wroga ludu 04.01.11, 08:27 Przeczytaj synku jeszcze raz artykuł ze zrozumieniem i zastanów się co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
altocellist ironia losu 04.01.11, 10:52 Krzysztoń - wielki zwolennik Jarosława, orędownik IV RP, malowany opozycjonista, co uważa się za kombatanta bo tupał na szkolnych przerwach i pił wódkę teraz żebrze o kasę w GW. Tak się składa, że gość na dziewczynie zwyczajnie pasożytuje. Wyrwał sobie młodą kobietę swoimi wolnościowymi hasłami i dotąd było mu na rękę pokazywać ją jak na jarmarku: oto biedna, pokrzywdzona przez system, bez paszportu, a ja jestem taki dobry i walczę o wolność dla Wietnamczyków. Tylko w tym problem, że tę jego "wolność" każdy normalny Wietnamczyk ma gdzieś. Po parokrotnej styczności z agitkami tego gościa mogę jedynie stwierdzić, że mało jest równie obrzydliwych postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: ironia losu 04.01.11, 13:29 altocellist przy opiniach tego rodzaju pisze sie, co konkretnie ma sie przeciwko czlowiekowi, a nie "wyjatkowo obrzydliwa postac, pasozytuje na dziewczynie itd" Myslisz, ze jestes wiarygodny? Poza tym ludzie sie zmieniaja, nie wiesz, czy wciaz jest zwolennikiem IVRP, po tym jak borowcy wyprowadzili jego dziewczyne od Kaczynskiego, a moze zmienil front? Cokolwiekby nie bylo, fakt, ze Vietnamska bezpieka moze sobie przesluchiwac w Polsce ludzi, to skandal i hanba (kraj ktory wytyka Lukaszence, ze nie przestrzega praw czlowieka sam powinien najpierw byc OK, chyba, ze Polska tylko Polakow uwaza za ludzi?)i mam nadzieje, ze dziewczyna dostanie polskie obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: ironia losu 04.01.11, 14:21 nie wiem czemu tracisz czas na dyskusje z ambasada Wietnamu i jej platnymi szczekaczkami... Odpowiedz Link Zgłoś
altocellist Re: ironia losu 04.01.11, 16:38 > nie wiem czemu tracisz czas na dyskusje z ambasada Wietnamu i jej platnymi szcz > ekaczkami... tak tak, za każdy post dostaję miskę ryżu, a raz w miesiącu karnet na bun cha. opamiętaj się człowieczku... na życzenie moje dane na priv. @gburiaifuria kiedy usłyszałem wykład Krzysztonia o historii Wietnamu, jak to amerykański napalm służył to wypalania dżungli, a nie siedzących w niej ludzi, to miałem wrażenie, że słucham Irvinga opowiadającego, że cyklon B służył do dezynfekcji. Nie jestem miłośnikiem komunizmu, wujaszka Ho i VietCongu, ale ten koleś zastępował jedną propagandę drugą. I to dużo głupszą. Zresztą zobacz kolesia na nk.pl (sic!). Generalnie wyznawca Jarka, koleżka Pospieszalskiego, etc. Żal tylko tych zamroczonych dziewczyn, które zamiast robić kasę myślą, że im brzuchaty nieudacznik (robiący z siebie skromnego bohatera, bo wódkę pił z Konwickim) wyczaruje wolny (czyli jaki?) Wietnam. A skończą tak, że będą szorowały worek stomijny z resztek kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadzeban Re: Paszport dla wroga ludu 04.01.11, 15:10 I takie rzeczy wyprawia RP, w której 24h/dobę odmienia się przez wszystkie przypadki słowa "wolność" i "demokracja"... Odpowiedz Link Zgłoś