greges58 04.01.11, 13:53 To Oni w Tworkach mają telewizor ? ? ? Nie wiedziałem... ;) ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0721x Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 14:05 mgła aż w oczy kole - festiwal niedorozwiniętych Odpowiedz Link Zgłoś
psie.pole Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 14:18 Najbardziej zdumiewa mnie, że Merta był bardzo sensownym gościem, któremu pewnie nawet przez myśl nie przeszłyby takie zdania jakie wygaduje jego małżonka. Odpowiedz Link Zgłoś
makoshika Jacy z nich patrioci? Przykościelne sługusy i tyle 04.01.11, 18:43 Czy polskim patriotą może być ktoś, kto uznaje duchowe przywództwo głowy obcego państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Jacy z nich patrioci? Przykościelne sługusy i 05.01.11, 09:06 Kiedy, w jakim momencie - glowa "obcego" dla wiekszosci Polakow panstwa jest obecnie Jaroslaw Kaczynski. Jest w mniejszosci a jedyny dobry wynik w wyborach uzyskal dzieki oszustwu - udawal kogo innego. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Re: Jacy z nich patrioci? Przykościelne sługusy i 10.01.11, 00:14 ten patriota mial partyjnego ojca rajmunda ,ktory gierkowi zrobil tytul inzyniera i ten patriota jest wspolwinnym ladowania i tragedii ,bo do tego namawial brata -winowajce ,ktory lezy niegodnie na wawelu wsrod krolow . Odpowiedz Link Zgłoś
domino.97 Brawo dla pani Merty 04.01.11, 14:18 Jarosław Kaczyński to mąż stanu i jedyny człowiek, który może nas wyciągnąc z bagna w które spycha Polske Tusk i jego ekipa z preziem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Brawo dla pani Merty 04.01.11, 15:35 domino.97 napisał: > Jarosław Kaczyński to mąż stanu i jedyny człowiek, który może nas wyciągnąc z b > agna w które spycha Polske Tusk i jego ekipa z preziem na czele. Potrzebujesz skierowanie do psychiatryka? Mogę ci wystawić. Za darmo!! Odpowiedz Link Zgłoś
abcd.51 Re: Brawo dla pani Merty 04.01.11, 17:19 domino.97 napisał: > Jarosław Kaczyński to mąż stanu i jedyny człowiek, który może nas wyciągnąc z b > agna w które spycha Polske Tusk i jego ekipa z preziem na czele. No teraz rozumię,dlaczego NFZ nie odważył się wziąć za likwidację psychiatryków... Odpowiedz Link Zgłoś
01zefka Re: Brawo dla pani Merty 05.01.11, 03:25 domino.97 napisał: > Jarosław Kaczyński to mąż stanu i jedyny człowiek, który może nas wyciągnąc z b > agna w które spycha Polske Tusk i jego ekipa z preziem na czele. PREZIO to kłamczyński , taki kurdupel z obszczanego PISuaru. a domino to gra w czarne i białe lizanie doopy.kto trafi w czarne ,ten ma absmak.niech jyż nie merta ogonkiem Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Brawo dla pani Merty 05.01.11, 07:42 prezio to lech kaczynski, teraz nareszcie mamy prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Brawo dla pani Merty 05.01.11, 08:15 domino.97 napisał: > Jarosław Kaczyński to mąż stanu i jedyny człowiek, który może nas wyciągnąc z bagna Już kiedyś nas wyciągał, nie pamiętasz? Szczęśliwie - udawało mu się to tylko przez dwa lata. I nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Koloratura ! 05.01.11, 11:05 Nie ma sensu dyskutować z domino. To małolat, który próbuje znać sie na polityce. Czytaj moje dopiski p.t. uwaga na domino. Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Brawo dla pani Merty 05.01.11, 09:09 Jaroslaw Kaczynski nie jest w stanie dobrze rzadzic jakimkolwiek panstwem, nie ma do tego zadnych predyspozycji. Moze natomiast kierowac puczem przeciwko panstwu - tu ma wyborne predyspozycje: klamstwo, namawianie tlumow do rozruchow, niszczenie prawa, anarchizacja zycia spolecznego. A wy biedacy, ktorzy go wspieracie nie dorosliscie do dzisiejszych czasow, nie zal mi was bo stanowicie jak talibowie (tez chca dobrze) zagrozenie dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
don_kichot01 Re: Brawo dla pani Merty 05.01.11, 12:24 J. Gęsiński to mały duchem i rozumem, chory z nienawiści i podejrzliwości człowieczek: pokurcz moralny i umysłowy! To tylko pisomatolstwo mogło sobie obrać tą kreaturę za przywódcę! Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji 04.01.11, 14:35 Nie dziwota, skoro współautorką jest znakomita propadzistka PiS była dziennikarka TVP. Nic innego nie mogło powstać! Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji 05.01.11, 09:13 Wlasnie ta "klamczuszka" Lichocka, wielbicielka prezia Jaroslawa, wykazala sie swym domoroslym geniuszem. Pamietacie jak podsuwala mu odpowiedzi w wieczorze przedwyborczym. Ta "osoba" to wstyd dla polskiej zurnalistyki. Ze tez jeszcze nie usuneli jej ze Zwiazku dziennikarzy - ale tam jest taka chmara oszolomow jak Wildstein czy Ziemkiewicz. Ci grafomani widac maja swe wplywy nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
piggy1 Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji 07.01.11, 22:59 Drobna uwaga merytoryczna. Nie ma Związku Dziennikarzy, są natomiast dwa Stowarzyszenia Dziennikarzy. Ale przynależność do żadnego z nich nie jest obowiązkowa. Nie wiadomo więc, czy Lichocka, Wildstein i Ziemkiewicz do któregokolwiek z nich należą. Natomiast o jakości pracy dziennikarza może sie wypowiadać Rada Etyki Mediów - ale nie może ona komukolwiek zabronic uprawiania tego zawodu. To jest zawsze suwerenna decyzja wydawcy danego tytułu prasowego lub programu telewizyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rozenek_taki Merta czy Mierda? 09.01.11, 02:56 Bo to w zasadzie jest pewna różnica ... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_herpes Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 14:20 Pani Merta, ma pani racje. Obejrzała pani film w obecności,na szczęście,byłego premiera wolnego Państwa. Co w cale nie oznacza, że inni byli i obecni prezesi rady ministrów nimi nie są. ta wasza misja i poczucie wyższości. Jesteście żałośni i smutni Odpowiedz Link Zgłoś
domino.97 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 14:24 Trudno nazywac kondominium niemiecko-rosyjskie wolnym panstwem. Kiedys nas rozszarpywali zbrojnie, a teraz przez polityke i dzialania gospodarcze, pod sztnadarem unii i dzieki sprzedajnym politykom Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 15:37 Już proponowałem darmowe skierowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rsfox Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 17:25 Niestety na glupote nie pomoze zadna terapia. Odpowiedz Link Zgłoś
domino.97 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 18:09 Spieprzaj pan. Wasze zacietrzewienie pokazuje, ze Merta ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
dr54 do domino 97 08.01.11, 17:12 Czlowieku ocknij sie , Merta to chora kobieta a do tego nieumyta i brudna . Jej sp. malzonek przewraca sie w grobie widzac zone w pisowskiej sekcie . Odpowiedz Link Zgłoś
szama3 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 20:11 domino.97 napisał: > Trudno nazywac kondominium niemiecko-rosyjskie wolnym panstwem. Kiedys nas rozs > zarpywali zbrojnie, a teraz przez polityke i dzialania gospodarcze, pod sztnada > rem unii i dzieki sprzedajnym politykom ja nie chcę wolnego państwa ja chcę szybkiego państwa, szybko zdelegalizować PiS i szybko wyłapać tych dominów, wysłac ich do nielegalnych amerykańskich więzień CIA na Kubę alb o po prostu na Kbubę i spoko Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 05.01.11, 09:20 Biedaku, jakie wnioski z naszej smutnej (300 lat) historii wyciagnales? Mamy znow byc wrogo nastawieni do sasiadow jak przed rozbiorami i dac im znow pretekst do tego aby nas zniszczyli? Nasza racja stanu to zyc w zgodzie z sasiadami aby bylo im "glupio" i wstyd wystepowac przeciwko nam. Aby musieli nas zaakceptowac albo uznali wreszcie za rownych sobie a nie "podludzi" jak uwazali dotad. Czy polscy Zydzi nie znikneli takze dlatego, ze zyli na marginesie, ze Polacy nie uwazali ich za "swoich" (choc byli z nami prawie 1000 lat !). Chcecie pisowcy abysmy my - znow - byli takimi "Zydami", ludzmi obcymi dla sasiadow? Potega nie jestesmy wiec szabelka nic tu nie pomoze. Musimy zyc zgodnie, dorosnac do tej Europy a nie jak brzdace infantylnie tylko mowic: nie, nie i nie. Tacy sa wlasnie pisowcy ale nie jest to dziwne bo ich wodz Jaroslaw nigdy nie poznal normalnego zycia, dalej przebywa w piaskownicy. I przy mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
dnodemokracji Mgła nad Polską 04.01.11, 14:24 Nadal wymownie unosi się w zakłamanym świecie moderowanym przez ogromnie silne ośrodki medialne . To one produkują zamglony obraz rzeczywistości . Symbole i gesty podważające obecną poprawnie medialnie propagowaną doktrynę tzw.normalności będą odczytywane jako przejaw ................. A tutaj w tym miejscu , różnej maści eksperci będą rozważali na nieskończenie wiele sposobów opozycyjne myśli i gesty , aby tylko silny obóz wzajemnej kokieterii mógł istnieć dalej . A kiedy opadnie mgła pozostanie prawda i kokieteria. Odpowiedz Link Zgłoś
rsfox Re: Mgła nad Polską 04.01.11, 17:29 zamglona to masz swiadomosc,to cale towarzystwo bladzi jak dzieci we mgle Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Mgła nad Polską 05.01.11, 08:35 dnodemokracji napisał: (Coś tam, coś tam...) > A kiedy opadnie mgła pozostanie prawda i kokieteria. Prawda - rozumiem, ale czemu kokieteria ??? Odpowiedz Link Zgłoś
goral67 Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 14:25 Ona jest żałosna ! Żałoba jej nie tłumaczy podejrzewam cynizm i zmanipulowanie przez równie żałosnego "mężusia". Odpowiedz Link Zgłoś
apolis Zniewolone kondominium pod butem krwawego Donalda 04.01.11, 14:29 a oni w kinie siedzą...? Zamiast chwytać za broń i uciekać do lasu, aby tam tworzyć partyzantkę, to p. Merta et consortes oddają się tak niecnym rozrywkom... Jeśli w Polsce jest tak, jak twierdzi to towarzystwo, to do ww. odnosi się hasło "tylko świnie siedzą w kinie"... Jak okupacja, to okupacja - bądźcie konsekwentni... Odpowiedz Link Zgłoś
01zefka Re: Zniewolone kondominium pod butem krwawego Don 05.01.11, 03:31 apolis napisał: > a oni w kinie siedzą...? Zamiast chwytać za broń i uciekać do lasu, aby tam two > rzyć partyzantkę, to p. Merta et consortes oddają się tak niecnym rozrywkom... > Jeśli w Polsce jest tak, jak twierdzi to towarzystwo, to do ww. odnosi się hasł > o "tylko świnie siedzą w kinie"... Jak okupacja, to okupacja - bądźcie konsekwe > ntni... to są partyzanci do lizania doopy kłamczyńskiego i rycyka.mają inne paszporty czy też kennkarty. wydane przez tą "gazetę". Odpowiedz Link Zgłoś
drdr2 Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 14:29 oj domino, biednyś ty. Jakoś ja żyję w Państwie Niepodległym i wolnym, może niezbyt zamożnym i nie zawsze takim jakbym chciał, ale wolnym. A Ty biedaku razem ze swym guru w kondominium... Obawiam się jednak że to nie moja percepcja świata jest wypaczona ale twoja. A pan prezes uważa że państwo to on, jak nie ma prezesury rady ministrów to nie ma i niepodległości. Megaloman tylko czy świr? Odpowiedz Link Zgłoś
domino.97 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 14:43 Trzeba byc slepuym zeby nie widziec rosnacego uzaleznienia Polski od Rosji i UE uosabnianego przez Niemcy. To jest oczywistosc. Ale skoro polskie elity to glownie byla komuna to co sie dziwic. Lacznie z nauczycielami pioracymi mozgi uczniom Odpowiedz Link Zgłoś
skydak Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 14:50 > To jest oczywistosc. skoro tak, to przepraszam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 15:40 Tobie ktoś mózg wyprał, jeżeli go miałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
domino.97 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 15:49 O, kolejny wyznawca TVN i GW sie odezwal Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 16:05 Wcale się nie dziwię, ze na dzwięk pierd..... lenia prezesa masz orgazm totalny z utratą świadomości włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
domino.97 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 16:30 Wez leki, bo chyba ci niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
plusratio Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 15:51 ........ O większego trudno zucha jak Kaczyński burczymucha. Tu uwaga! Ważna sprawa – nie chodzi o Bogusława. Bo Kaczyński, ten Bogusław, sławny sławą ponad stu sław operetki i opery - jest uprzejmy, grzeczny, szczery, no i zgodny, piękna sprawa - przeciwieństwo Jarosława. Bo Kaczyński, ten Jarosław (ma już w sądach kilka rozpraw, które mówiąc między nami, są zwykłymi „pyskówkami”), robi teraz miny dęte, bo nie został prezydentem. Śnił, że już w pałacu mieszka w miejsce swego brata Leszka, i że wnet w Polsce powstanie, zgodne, głośne zawołanie: - chcemy Tronu, chcemy Króla, nasz Jarosław wprost jak ulał - on nie z soli, ani z roli jeno z tego co go boli - A boli go - smutna sprawa - uzurpacja Bronisława, który śmiał wygrać wybory. - Toż to pomysł jakiś chory prezydentem wybrać Bronka, i w dodatku mieć też Donka, przybranego za premiera. Tu zaczęła brać cholera „spokojnego” Jarosława. Stąd dziś w PiSie jest rozprawa, z tymi co mu doradzali: - żalu po tych co zostali nie używaj teraz wcale. W pałacowe wpłyniesz sale na „spokoju” złudnej fali, tych co „Królem” cię wybrali. Król Jarosław? - wielka sprawa wybierzmy se Jarosława, choć jest dużo wątpliwości w sprawie przyszłej królewskości, jakie głoszą tu i tam. Ja w tej sprawie zdanie mam, takie jak w tych strofkach wiersza. Rzecz wyjaśnić sprawa pierwsza - ma być królem, czy regentem?, no bo miejsce wciąż zajęte jest przez tego Bronisława, który ponoć nie ma prawa, rządzić naszą prawą Polską, a szczególnie naszą Wolską. Król Jarosław? – co za sprawa, wybierzmy se Jarosława, no a później każdy Polak przysłowie se kupi, jak był przedtem, tak i teraz bezdennie jest głupi ..... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 05.01.11, 08:30 domino.97 napisał: > Trzeba byc slepuym zeby nie widziec rosnacego uzaleznienia Polski od Rosji i UE > uosabnianego przez Niemcy. To jest oczywistosc. Ale skoro polskie elity to glo > wnie byla komuna to co sie dziwic. Lacznie z nauczycielami pioracymi mozgi uczn > iom WOW! Hajda na Soplicę! (Pan Tadeusz) Przepraszam: Hajda na Rosję! Hajda na Niemcy! Hajda na UE! Hajda do lasu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 05.01.11, 09:26 Nie widze zadnego uzaleznienia Polski od Rosji ale wlasnie po raz pierwszy w historii (ten najnowszej) stajemy sie jej partnerem w rozmowach. A Unia jestesmy takze my, od lipca bedziemy jej przewodzic. mamy wplyw na losy wszystkich unijnych Europejsczykow - po rasz pierwszy whistorii. Czy to tak trudno zrozumiec tym oczywistym-oczywistowciowcom"? domino.97 napisał: > Trzeba byc slepuym zeby nie widziec rosnacego uzaleznienia Polski od Rosji i UE > uosabnianego przez Niemcy. To jest oczywistosc. Ale skoro polskie elity to glo > wnie byla komuna to co sie dziwic. Lacznie z nauczycielami pioracymi mozgi uczn > iom Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 05.01.11, 08:38 drdr2 napisał: > A pan prezes uważa że państwo to on, jak nie ma prezesury > rady ministrów to nie ma i niepodległości. Megaloman tylko czy świr? Stawiam na to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 14:45 Nie moglem dokoczyc sluchac tego cwoka. Czy on wie co on pird....l do tego mikrofonu? Wszyscy ktorzy tam cos bakali nie wiedzieli co mowia. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 16:41 Wszyscy ktorzy tam cos bakali nie wiedzieli co mowia. --------------------------------------------------------------- od czasu jak Nadprezes przyznał publicznie ,że nie wiedział co mówi (w kampanii wyborczej), bo był na silnych prochach - to nie wstyd nie wiedzieć co się mówi . To w PIS taka moda - naśladować we wszystkim Nadprezesa Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Merta, Kaczyński, Gosiewska, Sasin, Lichocka... 04.01.11, 14:58 Ludzie we mgle. Jest ich trochę. Wystarczy posłuchac Radio Maryja. Biedne, zagubione sieroty. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Re: Merta, Kaczyński, Gosiewska, Sasin, Lichocka. 04.01.11, 16:44 Biedne, zagubione sieroty. --------------------------------- ja też szczerze im współczuję . Otoczeni zewsząd przez zdrajców , zamachowców , obcych agentów ... Odpowiedz Link Zgłoś
cul-de-sac Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 15:00 Wybitnie nieudany teatr groteski. Przerysowany i za daleko od tak poszukiwanej prawdy. Przekroczyl granice absurdu i smiesznosci, az niesmaczny. Jacy autorzy i wykonawcy, taki rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
andy-bara Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 15:02 Rzygać chce się po usłyszeniu takich wypowiedzi! Jak się czują zniewoleni w zniewolonym państwie niech wypie...ją na emigrację, najlepiej na Madagaskar do Beniowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 15:12 Może skoryguję wypowiedź p. Merty. Miała ona na myśli ex-premiera rządu, któremu to powtarzam ex-premierowi na skutek bezustannego usiłowania podzielenia i zniewolenia społeczeństwa, wzmiankowane społeczeństwo w drodze demokratycznych wyborów parlamentarnych zasadziło kopa w d.u.p.ę odsuwając małego intryganta od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
domino.97 Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 15:17 lehoo napisała: > Może skoryguję wypowiedź p. Merty. Miała ona na myśli ex-premiera rządu, którem > u to powtarzam ex-premierowi na skutek bezustannego usiłowania podzielenia i zn > iewolenia społeczeństwa, wzmiankowane społeczeństwo w drodze demokratycznych wy > borów parlamentarnych zasadziło kopa w d.u.p.ę odsuwając małego intryganta od > władzy. Zmanipulowani i oszukani przez media! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Uwaga!!!! domino.97 to smarkateria 04.01.11, 20:20 to 14-to latek(a), i ma już nieźle wyprany mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
domino.97 Re: Uwaga!!!! domino.97 to smarkateria 04.01.11, 20:29 Jeszcze nie skonczylem 14 nawet jesli cie to tak interesuje nerwusie. i sam masz wyprany mozg Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Uwaga!!!! domino.97 to smarkateria 04.01.11, 20:35 W profilu jest 14 czyli kłamstwo. Dobrze się zaczyna.Jak ... nieważne. Odpowiedz Link Zgłoś
domino.97 Re: Uwaga!!!! domino.97 to smarkateria 04.01.11, 20:39 Nie wiem, widac to sie liczy rocznikowo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
brudno Merta o Kaczyńskim 04.01.11, 15:21 Sakiewicz i Kaczyński jako kawałek niepodległości? To ja wysiadam z tego tramwaju... Rozumiem stresy - ja po latach pamiętam cierpienia umierającego ojca - ale i moje, mamy. Ekshibicjonizmem jednak jest domaganie się, by za czyjegoś brata, męża czy ojca cała Polska płakała. Będzie niedługo święto państwowe - i "dobrowolna" składka na kolejne pomniki. Czy gorszy od pana Merty i pana Kaczyńskiego, pana Ziobry jest mój teść, którego nie znałem, bo wcześnie umarł po skazaniu go jako polskiego nauczyciela, sportowca i muzyka grającego na skrzypcach, nie "do kotleta"? Moja żona nie do tv beczała, lecz w moje ramię, gdy Dachau odwiedzilśmy. Każdy ma swoją traumę - nie każdy przelicza na miliony odszkodowań i na procesy polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
freeskawiniak Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 15:33 Źle dzieje się gdy trumny tworzą historię narodu.Nie umiemy wyciągać żadnych wniosków ani z przeszłości ani z teraźniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
joris Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 15:36 Ot "patriotyczna " maciorka kwiknela. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Kolejne otumanione, skretyniałe babsko... 04.01.11, 15:46 ... powtarzające za małym psychopatą bzdury o rzekomym obecnym braku niepodległości Polski. ______________ "- Jest dla mnie wielkim zaszczytem, że obejrzałam ten film w obecności premiera tego wolnego, niezawisłego państwa, który - wierzę - będzie miał kiedyś jeszcze szansę to państwo odbudować - powiedziała Magdalena Merta na premierze filmu "Mgła" zwracając się do Jarosława Kaczyńskiego" Brak niepodległości to nam zagrażał w latach 2005-2007, kiedy ówczesny chory psychicznie premier, który - WIERZĘ - nigdy już nie będzie miał szansy tego państwa sp.....lić, ukradł do spółki z bratem publiczne instytucje - na czele z mediami i tłoczył obywatelom do głów swoją chorobę za pośrednictwem zainstalowanych w tych mediach koleżków - dupowłazów i szumowin w rodzaju Sakiewicza. Smoleńska mgła z 10 kwietnia nie opadła. Zaległa w pisowskich łbach na amen... Odpowiedz Link Zgłoś
zwf "Mgłę" to oni mają na oczach... 04.01.11, 15:47 "Mgłę" to oni mają na oczach. I w głowach... A i tak królem Polski jest Jezus, a królową Ma Ryja. JPII niedługo będzie święty. JK poza podium:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwf Re: "Mgłę" to oni mają na oczach... 04.01.11, 16:16 W pierwszej dziesiątce mogliby sie jeszcze znaleźć, np.: Koziołek Matołek, B16, Reksio, Ojciec Dyrektor, Murzynek Bambo i premier Berlusconi. Wszystkie postaci nie z tej Ziemi, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
robswoje Na własne życzenie tracą szacuneK 04.01.11, 15:54 Mówiąc o byłym premierze "Premier", a o obecnym jedynie co najwyżej po imieniu, ci co tak robią wystawiają świadectwo sami sobie. Jeśli do tego dodac bojkot zaprzysiężenia prezydenta wybranego demokratycznie PiS staje się dla mnie opozycją pozasystemową na własne życzenie. A to ilustracja muzyczna dla Prezesa: www.youtube.com/watch?v=rv2giHK-qP8 Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Na własne życzenie tracą szacuneK 04.01.11, 17:55 A tak w ogóle, to dożywotnio "przysługuje" chyba tytułowanie prezydentem- b.prezydenta i marszałkiem- b.marszałka. Premiera to nie dotyczy. Chyba...? Że mamy do czynienia z Nadpremierem? Odpowiedz Link Zgłoś
maryla02-2 Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 16:02 Mam dosc zameczania nas zaloba i spiskowymi teoriami. Od katastrofy wielu Polakow przezylo wlasna traume bez uzewnetrzniania jej w mediach. Maz pani Merty skonczyl swoj byt jak inni pasazerowie tego lotu, lecz ich rodziny nie katuja nas, godnie przezywajac bol, z poszanowaniem pamieci zmarlych. Nie angazuja sie w polityke, nie agituja. Mysle, ze to wstyd dla tej tragedii i jej ofiar. Nie zbija sie kapitalu na nieszczesciu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus1946 Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 16:04 Ta merta to nieźle pockręcony babol.Nadaje się tylko do tworek.Powinna isc za swoim męzem i idolem duce Kaczor Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz710-0 Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 16:07 Szkoda mi pani Merty bo żałoba spowodowała u niej nieodwracalne zmiany mózgowe i głupoty zaczyna gadać a to jest niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
max9916 Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecnoś... 04.01.11, 16:22 Merta i jej spóła...mają mgłę na oczach,widać schizofremię bijącej od tej kobiety...te kino powinno się po pokazie ...zdezynfekować...grozi zarazą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Merta o Kaczyńskim: Obejrzałam "Mgłę" w obecn 04.01.11, 16:56 max9916 napisał: > Merta i jej spóła...mają mgłę na oczach,widać schizofremię bijącej od tej kobi > ety...te kino powinno się po pokazie ...zdezynfekować...grozi zarazą !!!! Źle piszesz :-(. Schizofrenię należy leczyć. Zapobieganie jest jeszcze lepsze od leczenia. Tylko jak zapobiec złu wyrządzanemu samemu sobie? Dotyczy to pani Merty ale przede wszystkim Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
drabicek2 To nie jest pierwszy film o katastrofie tu-154m !! 04.01.11, 16:41 Gazeta Polska znów dopuściła się manipulacji - pierwszym polskim filmem o katastrofie smoleńskiej była moja produkcja "Pył na wietrze. Relacja ze Smoleńska" - www.youtube.com/watch?v=HVdE_mNa-I0. Właśnie pracuję nad jego kontynuacją. To smutne, że są w Polsce ludzie, który zarabiają pieniądze na katastrofie rządowego Tu-154M. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk_wj Przez takie bzdurne gadanie mamy marny rząd 04.01.11, 16:58 Nawet jak przez moment komuś przy zdrowych zmysłach przeleci przez głowę, aby w następnych wyborach głosować na PiS, to wystarczy przeczytać raz o kondominium niemiecko-rosyjskim i premierze Kaczyńskim, aby natychmiast stać się wyborcą PO. Zaznaczam: komuś przy zdrowych zmysłach. A przydałaby się rozsądna alternatywa dla obecnie rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
rsfox Re: Przez takie bzdurne gadanie mamy marny rząd 04.01.11, 17:47 "A przydałaby się rozsądna alternatywa dla obecnie rządzących." Przydalaby sie ale coz dopoki ta banda oszolomow ma jeszcze jakiekolwiek szanse na wladze nie mam alternatywy do Po pomimo,ze ich raczej nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś