10.01.11, 11:49
moja przedwczorejsza koleda - wypasiony ksiadz przyszedl ,poswiecil ,posluchal przez moment o mojej satysfakcji z pobytu w kosciolach francuskich bez politycznych kazan i rydzyka .poczul we mnie wroga natychmiast i nie mial zamiaru sluchac o moich problemach z kosciolem polskim .podobno sie spieszyl ,ale przez godzine siedzial u sasiadki -radnej PIS . to jest to zaczadzenie pisem .swiete slowa biskupa Pieronka -dlaczego ktos taki nie jest biskupem warszawy ,a nie tchorz kard.Nycz?
Obserwuj wątek
    • fanpanajurka Re: KOLEDA 10.01.11, 12:24
      ksiądz cie nie chciał słuchać, to przylazłaś na forum ględzić o "swoich problemach z kościołem polskim"?
      może lepiej napisz list do biskupa? ;-)
    • mus-zek0 Re: KOLEDA 10.01.11, 15:05
      oghana7 napisała:

> moja przedwczorejsza koleda - wypasiony ksiadz przyszedl ,poswiecil ,posluchal
      > przez moment o mojej satysfakcji z pobytu w kosciolach francuskich bez politycz
      > nych kazan i rydzyka .poczul we mnie wroga natychmiast i nie mial zamiaru sluch
      > ac o moich problemach z kosciolem polskim .podobno sie spieszyl ,ale przez godz
      > ine siedzial u sasiadki -radnej PIS . to jest to zaczadzenie pisem .swiete slow
      > a biskupa Pieronka -dlaczego ktos taki nie jest biskupem warszawy ,a nie tchorz
      > kard.Nycz?
      Zastanawiam się, w jakim celu go wpuszczałeś do swojego mieszkania, ja nie chcąc ich słuchać, wychodzę i mówię, że nie przyjmuję księdza i nikt na siłę nie usiłuje wchodzić.
      • fanpanajurka Re: KOLEDA 10.01.11, 19:16
        chciała się popisać swoim "francuskim"?
        bidulka nie wie, że oni preferują młodzianków? ;)

www.youtube.com/watch?v=dHLRH6Uui3M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka