tojoo 14.01.11, 16:35 Red. P.Z., czy to ten znany biograf "Kacze Pióro" ? Jeśli tak, to można rechotać z recenzji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trajkotek Rechot jako wytrych 14.01.11, 18:50 ale mnie zmylił tytuł, myślałem, że będzie o rechocie Ogórka: wyborcza.pl/1,76842,8918587,Woz_albo_przewoz.html Odpowiedz Link Zgłoś
rychoku Co wolno wojewodzie... 14.01.11, 18:59 Panu Klacie wolno wszystkich raczyć asocjacyjną czkawką, ale panu Zarembie przed jakimiś asocjacjami z "Gazetą Wyborczą" - wara. Autorowi ataku na Zarębę zalecam może też jakiś kurs języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Rechot jako wytrych 14.01.11, 19:45 jaka gęba taka zaręba - powinien zakumplować się z Rogalskim - jołopy są lepsze w duecie Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Rechot jako wytrych 14.01.11, 22:18 Całe szczęście, ze nie jestem człowiekiem "kulturalnym". Mam tylko dwa polskie programy; Info i Kulturę. Zacząłem spektakl oglądać i ... dooglądnąłem! Choć miałem iść wcześniej spać. Nie znalazłem go złym/chałowatym. Odpowiedz Link Zgłoś
albo-albo Rechot jako wytrych 15.01.11, 04:05 Rechot jako wytrych Paweł Goźliński Chyba sie zestarzalem, kompletnie nic z tego belkotu nie zrozumialem, natomiast nie mam problemu ze zrozumieniem textow P. Zaremby Odpowiedz Link Zgłoś
joris Rechot jako wytrych 15.01.11, 07:56 Zaremba - maly krotkowzroczny niedonoszony plodzik , zapluwajacy sie z wscieklosci jak mowi sie krytycznie o braciach z piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś