Dodaj do ulubionych

Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób

21.01.11, 07:04
A przez kogo zginęła Barbara Blida?
Obserwuj wątek
    • pilot.pl Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 07:22
      Jak to możliwe, że taki psychol kieruje największą partią opozycyjną?
      • rozenek_taki Re: Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 23:15
        To najlepszy dowód na głęboką zapaść w jaką zapadła polska opieka psychiatryczna. Podczas gdy ludzie cierpią na choroby psychiatryczne Klich wybrał karierę w MON :)

• freeskawiniak Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 07:24
      Czy w moim kraju znajdzie się osoba która spowoduje że J.Kaczyński stanie przed sądem za te
      głupoty które wygaduje,dlaczego jest traktowany jak"święta krowa" prawo jest równe dla
      wszystkich,poniża legalnie wybranego Prezydenta RP.rząd,szaraczek dawno już byłby po wyroku.
      Tak dalej być nie może !!!!!!!!!!

• jolanta10 Re: Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 08:19
        100% racji, dość tych farmazonów tego pokrzywdzonego. Osądzić i skazać na roboty publiczne !
        • 1zorro-bis Rzygac mi sie chce.... 21.01.11, 08:42
          jak patrze na pysk Jarka i te mordy wazeliniarzy wokol niego....
          • art.usa Re: Rzygać mi sie chce, a mnie już na pęcherz chwyta. 21.01.11, 09:33
            1zorro-bis napisał:

> jak patrze na pysk Jarka i te mordy wazeliniarzy wokol niego....

I co w pełni jest zrozumiałe.
            Wazelina? A to takie niby na poślisk, czyli przeciw zatarciu.
            Mówią po cichu, że Ziobro w związku z częstym używaniem,
            dostał już alergie na to one.
          • szweda58 Re: Rzygac mi sie chce.... 21.01.11, 19:17
            Kaczki mi mają teraz wyżerki są jeszcze za Chude
          • asraz Re: Rzygac mi sie chce.... 21.01.11, 20:46
            Kaczyńsji jest kawalerem, sperma pada jemu na mózg i wgaduje głupoty.
            Szczypińska albo Wróbelkowa powionny zrobić mu laskę, albo dać mu pociupciać, może
            chłopina odzykałby równowagę psychiczną.
            Polska Racja Stanu tego wymaga,aby zgłosiły się ochotniczki do Pana Jarosława w
            widomym celu.
            Bóg, Honor i codzienny seks poranny.
            • rozenek_taki Re: Rzygac mi sie chce.... 22.01.11, 18:16
              Gość plecie co mu ślina na język przyniesie ... perfidny osobnik!

• 4.bonton Przez Kaczyńskiego dużo więcej. 21.01.11, 07:47
      Znów przyjechał żeby robić rozróbę już mu mało Warszawy. Kaczyński już dojrzał żeby go zamknąć w szpitalu bez klamek. Niech mu ktoś policzy kto się na tym zna ilu ludzi przez niego zginęło i zmarło. To przez niego w katastrofie zginęło 96 osób do tego dodać wszystkich tych którzy zmarli nie mając wykonanych przeszczepów przecież on odpowiadał za Zbigniewa Ziobro. W PiS nikt bez jego zgody nie może się wypowiadać.
    • jurber1 Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 07:49
      "Zabójca Rosiaka należał do PO" (i został - wiele lat temu - skreślony).
      "Richard Czarnecki należał do Samoobrony" (i Lepperowi zawdzięcza swoje "europoselstwo")
      Jarek ! Bez 5 ochroniarzy z gotową do strzału bronią nie przyjmuj Czarneckiego !
    • jurber1 Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 08:04
      TO PRZEZ KACZYŃSKICH ZGINĘŁO 96 OSÓB !!! Bo w ciasnej kabinie, za plecami pilotów, w czasie podejścia do lądowania, gadali do siebie i do nich dwaj bardzo ważni faceci... Bo łańcuszek pilnujących (aby wylądowano we mgle, na nie używanym i nie przygotowanym lotnisku) był taki: Pan Prezes - Prezydenta ("po co masz tam Błasika"), Błasik - pilotów (bo bez ochrony LK dawno był by dawno zdymisjonowany), Błasika - Kazana ("nie ma jeszcze decyzji" - w domyśle - nie ma jeszcze zgody Jarka na nie lądowanie w Smoleńsku)
    • mroxyneo Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 08:08
      Beato Klempo, jesteś jednym z trybów machiny nienawiści, której głównym oliwiącym jest Jarosław Kaczyński.
      Beato Klempo, będziesz smażyć się w piekle za twoj cynizm i obłudę. Jesteś zdegenerowaną i zdemoralizowaną jednostką. Opamiętaj się.
      • 123jna Re: Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 09:30
        Do mroxyneo - Beata K(l)empa sie do niczego nie przyzna bo jest oszustka od poczatku. Pcha sie na afisz, judzi - to jest jej zaleta wsrod pisowcow. Klamala, ze jest przwnikiem a byla na kursach administracyjnych jedynie. Wasserman zwracal sie do niej per pani prokurator bo wiedzial, ze jej pochebia - to wstyd, ze byla prokuratorem - bez wyksztalcenia i obycia.
        Taki jest pis - to sa oszusci roznej masci - udaja inteligencje, wyksztalciuchow, kindersztube (wyszlo szydlo z worka u Macierewicza ostatno - tez jest chamem) - tylko oszukuja - bo chca byc kims innym. Zrobic klasowy awans - i udalo im sie z powodu naszej glupoty i braku krytycyzmu (tego zdrowego).
        • ar.co Re: Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 09:46
          Dlaczego NASZEJ głupoty? Głosowałeś na Kempę czy resztę tego wariatkowa? Nie sądzę. Ja na pewno nie. Po co bić się we własne piersi za cudze grzechy? Niech odpowiadają półgłówki, które na nich głosowały, a nie ludzie normalni.
        • jurber1 Re: Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 09:50
          Dodam: Lech Kaczyński także nie miał prawa używać tytułu profesora ! Był tylko (nb. prawem kaduka - bo bez żadnego dorobku naukowego) na 5 lat zatrudniony na stanowisku profesora Uniwersytetu Gdańskiego. Mógł zatem - po nazwisku dopisywać: prof. nadzw. U.G. Nie pracując na Uniwersytecie był tylko doktorem habilitowanym !
    • ojci zaczynają pomału wypuszczać jarka do ludzi 21.01.11, 08:11
      zaczynają pomału wypuszczać jarka do ludzi
    • wyobcowany Polską politykę spowija mgła absurdu 21.01.11, 08:12
      Szczególnie po 10.04.2010. Ciekawość jest moją główną cechą, dlatego ciekawi mnie (umiarkowanie) kto tym razem się rozbije. Proponuję traktować politykę z dystansem jako (umiarkowanie) ciekawy teatrzyk z przewagą groteski. Współczucie dla ofiar też będę miał umiarkowane - chyba że będą wśród nich najbliżsi.
      "Life is brutal and full of zasadzkas" - jak powiedział Nieznany Klasyk
      Carpe diem i wesołej zabawy.
    • zwf W necie znalezione: PiSsing Duck... 21.01.11, 08:15
      PiSsing Duck, PiSsing Duck, where have you been?
      I've been to Smolensk to visit Pu'tin.
      PiSsing Duck, PiSsing Duck, what did you there?
      I chased a Tusk, but he didn't care.
      --
      Myślę, że Bóg po to dał mi rozum i wolną wolę, abym żył i myślał racjonalnie, abym czynił dobro nie oczekując nagrody i abym nie czynił zła nie bojąc się kary...
    • zawsze.gjanka Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 08:17
      Pan Kaczyński przesadza, rozumiem, że jest ciągle zdołowany śmiercią brata i tak wielu innych ludzi, ale chyba właśnie dlatego powinien pójść na dłuższy urlop.
      Winą za to co się teraz dzieje w Polsce, za: fatalne drogi, beznadziejną kolej, kiepskie prawo, brak reform, za olewatorstwo wyższych urzędasów, łatwość z jaką unikają kar elity, za korupcję i kolesiostwo, za beznadziejną służbę zdrowia, winne są wszystkie kolejne rządy, po 89 roku.
      Można by tak wymieniać bez końca, ale to nie tylko PO jest winne, PiS również niewiele zrobił aby coś w Polsce i dla Polaków zmienić (naprawić)
      • 123jna Re: Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 09:34
        do zawszegjanka - mozna sie cofnac 300-lat do tylu. Juz markiz francuski w XVIII wieku wysmiewal nasze drogi i przepych niepotrzebny. Piekny dwor a za plotem gnojowisko - pisal. Teraz dopiero czesz z nas uwaza, ze drogi swiadcza o naszym poziomie cywilizacyjnym - a nie wrzaski na temat katastrofy, na swiecie wlasnych klesk sie nie naglasnia lecz wstydliwie przemilcza. PiS nie jest w stanie, w swym zacietrzewieniu, tego zrozumiec. Dalej zyja jak za czasow krola Swieczka - mentalnie.
    • ew-22 Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 08:56
      Dosyć!!!!!!!!!!!! Już nie można słuchać tego wrednego nienawistnika!!!!! Uważa się za katolika
      i patriotę,a zionie do bliżnich potworną nienawiścią. Jak długo jeszcze będzie pogłębiał
      bolesny podział polskiego społeczeństwa.
    • jurber1 Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 09:11
      "Niejednego karła własna małość zżarła"
    • aleksandra991 Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 09:22
      Czy doprawdy nie jest karalne tak ohydne pomawianie Prezydenta i Premiera przez w końcu szarego człowieka, jakim jest Kaczyński? Uważam, że ten człowiek, chory zresztą z nienawiści, jest największym złem dla Polski! Trzeba cos z tym zrobić, bo sytuacja w Polsce przez tą kanalię zaczyna być gęsta.
    • 123jna Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 09:23
      Nie zycze sobie aby ten pisowy "karzel reakcji" pomawial moj rzad o morderstwo. Sprawca katastrofy smolenskiej JEST LECH Kaczynski wywierajacy naciski na pilotow (wiemy juz, ze czekali do konca na przyzwolenie ladowania) a naprawde - jego brat - JAROSLAW Kaczynski, ktory wydawal Lechowi polecenia. Mam nadziej, ze to tez na koniec wyjasnimy. Moze sobie ten krzykacz wrzeszcze i obrzucac nas inwektywami jak chce - klamie.
      Madrze powiedzial Marcinkiewicz, ze Jaroslaw czuje wewnetrznie swa wine za te ofiary, ale nie chce sie do tego przyznac. To prawda.
    • white_lake kłamliwa gnida 21.01.11, 09:39
      i tyle
      szkoda więcej słów
    • lubat Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 09:40
      "(Kaczor) Powiedział, że zabójca przez rok należał do PO."

Od siebie dodam, że zabójca od ponad 50 lat należał i należy dalej do Kościoła Kat., tego samego do którego należy Jarkacz.

• wasyl.tankior Kaczyński! Pała z matematyki! 21.01.11, 10:17
      96 pod Smoleńskiem + jeden w Łodzi= daje 97 osób. Liczyłem to cztery razy, używając dodawania w słupku ( klasyka z podstawówki) oraz kalkulatora. Za cholerę nie wychodzi mi 100. Jak to Jarek liczy???? Chyba, że dodał trzy gołębie, które mu zdechły na parceli na Żoliborzu. Internauci - pomóżcie!
      • pikrynian Re: Kaczyński! Pała z matematyki! 21.01.11, 10:45
        Przecież on przez te prochy nie wie gdzie się znajduje nie mówiąc już o liczeniu, o ile kiedykolwiek był w stanie nauczyć się dodawania. Dla takiego karalucha tabliczka mnożenia to nieosiągalny szczyt inyeligencji.
      • maaac Możesz dodać jeszcze jedną osobę. 21.01.11, 11:16
        Abstrahując od winy za ich śmierć.
        lodzkie.naszemiasto.pl/artykul/382712,luteranski-biskup-mieczyslaw-cieslar-zginal-w-wypadku,id,t.html
        Niektórzy traktowali jego śmierć jako kolejną ofiarę.
    • antypist Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 10:19
      kiedy ten głupi ziemniak zrozumie, że to on jest najgłębszym źródłem polskiego zła ?
    • jagrudz Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 10:22
      A ilu jest poszkodowanych z ramienia PiS Te dwadzieścia lat to system niczym nie różniący się od krytykowanego Łukaszenki . Rządy kolesiów.
    • pikrynian Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 10:37
      Że to kacze ścierwo jeszcze kwacze to skandal!!!.W końcu doczeka się że ktoś zamknie mu ryja na zawsze.
    • kmyslinski Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 11:02
      Ten człowiek z małej litery faktycznie jest pokręcony to co wygaduje jest przerażające ale mali ludzie to mały intelekt nie chcę być złym prorokiem ale łódż może się powtórzyć a może debilowi o to chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • wiebro7 Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 12:06
      Im więcej uprawnionych idzie głosować, tym bardziej PIS dostaje w dupę. Zróbmy wszystko, mobilizujmy się wzajemnie i wszystkich wokół nas, by 23 pażdziernika był ostatnim dniem panoszenia się ciemnoty i zabobonu. Nie ma na co czekać. Nie ma, że mi się nie chce, że nie teraz, że póżniej. J u ż t e r a z !!!
    • zimny-lech 100...? sto tysięcy...hahaha...: 21.01.11, 12:29
      www.youtube.com/watch?v=TxkTYYM7maE&feature=player_embedded
      • art.usa Re: 100...? sto tysięcy...hahaha...: 21.01.11, 16:23
        zimny-lech napisał:

> www.youtube.com/watch?v=TxkTYYM7maE&feature=player_embedded
        >
        Jesteś wspaniały.
    • yrbgqhvp Kaczyński: Przez PO zginęło już 100 osób 21.01.11, 13:10
      Jak ktoś chce być skaleczony i wykończony psychicznie może zapisać się do sekty Kaczyńskiego. Wszystko co dotknie Kaczyński gnije, dziczeje, ginie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka