Dodaj do ulubionych

Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan

• kuma1 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:55
      Po przeczytaniu tekstu czarnych skrzynek jestem pewien, że jedynym odpowiedzialnym za doprowadzenie samolotu do sytuacji bez wyjścia jest Prezydent.Próba wplątania w to Rosjan to zciemnianie ze wstydu przed społeczeństwem.Niestety jakakolwiek akcja wybielania tego niedojdy nie ma sensu .Całe dorosłe i myślące społeczeństwo wie jakim charakterem był obdarzony.Brat może wypowiadać farmazony bo być może jest współwinny przez swoje opinie i porady oraz kierowanie partii przeciw naszemu Rządowi i osobiście Premierowi Tuskowi.Nienawiść brata wyrażana przez wszystkich członków partii i obozów ich popierających stworzyły grunt do dramatu Smoleńskiego i zaognianiu wojny Polsko - polskiej.
    • warmiak007 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:56
      Nie możemy zapominać, co się stało podczas lotu Prezydenta do Gruzji, gdzie pilot w trosce o życie swoje i bardzo ważnych pasażerów podjął decyzję o lądowaniu w Azerbejdżanie, a nie w Tibilisi. Tam nie było mgły, tylko niebo opanowane przez rosyjskie myśliwce i wojna na całego. Mimo to Prezydent zganił pilota, iż jest on zbyt płochliwy, i zapowiedział, że po powrocie do kraju zajmie się tą sprawą. Przeciw pilotowi wniesiono doniesienie do prokuratury o niewypełnienie polecenia służbowego. Zawiadomienie to złożył poseł PIS, a jak!. (pan Karski o ile dobrze pamiętam). Śledztwo umorzono, ale ciśnienie na pilotów pewnie zostało. Według mnie tworząc ten precedens Prezydent podczas lotu do Smoleńska nawet nic nie musiał mówić. No, bo jeżeli pilot bojąc się zestrzelenia nie ląduje i interesuje się tym prokuratura i PIS a Prezydent robi porządki deprecjonując pilota, to co dopiero by miał jakby wystraszył się głupiej mgły?
      Jest to bardzo przykre, kiedy zwykły człowiek jak ja obserwuje ten cały cyrk i walkę wyborczą.
      Robienie ludziom wody z mózgu i wmawianie elektoratowi PIS, często wykształocym i mądrym ludziom i na pewno oddanym ludziom takich bzdur. Śmierć prezydenta dotknęła wszystkich, to nie był tylko brak pana Jarka, ale Prezydent nas wszystkich. Wszyscy chcemy uszanować jego pamięć, ale mam wrażenie, że PIS rezerwuje sobie do tego wyłączne prawo, depcząc tą pamięć, i rozmieniając ją na drobne. Niektórzy wierzą w sztuczną mgłę, pozostałym ręce opadają. I to boli.
    • miska-5 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:57
      winę za tą tragedię ponosi Kaczor Lech wraz z debilem Kaczorem Jarkiem.Mam nadzieję że amerykanie dadza nam nagraną rozmowę kaczek no i wtedy dopiero będzie się działo,Czarnina z kaczki Jarka wraz z przystawką Macierewiczem i resztą bandy debili z PIS-u
    • batura3 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:58
      "
      Podjęto grę z obcym mocarstwem przeciwko własnemu prezydentowi" - ja myślałem, że to film Barei, a to był zjazd pisowskich frustratów. Temu facetowi już nic nie pomoże. Jeżeli tak zachowuje się były (uff, na szczęście premier), to on kompromituje moją Ojczyznę i daje Rosji przeciwko nam argumenty.
      No cóż, jest mały (nie ciałem) ale duchem i mentalnością pełen nienawiści do rządu III RP (!!!!!) i frustracji stary facet, który nie rozumie ani tego co się dzieje na świecie ani we włąsnym kraju.
      • olewus.1 Kaczyński na usługach Moskwy...! 22.01.11, 14:59
        To co ta szmata,Kaczynski, wygaduje, to woda na młyn Moskwy !
    • ryszardj2 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:58
      nadeszla chwila kiedy trzeba cos zrobic z Jareczkiem !!!!! do tej pory, postepujac jak rosyjski agent, sklucal Polakow i niszczyl Polske od srodka !! w tej chwili, z takimi wypowiedziami bardzo, ale to bardzo szkodzi Polsce w swiecie !!! odstrzelenie byloby njaprostrze, ale nic nie zalatwi !!! najlepsze dla niego byloby ubezwlasnowolnienie i wsadzenie do szpitala psychiatrycznego !!! a tak na prawde to co mozna zrobic zeby to bydle, ten kretyn przestal szkodzic Polsce i antagonzowac Polakow ??!!!!!! Jarek, dlaczego z bratyem nie poleciales ??!!!
    • wyksztalciunio Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:58
      Jestem przy końcówce ósmej dziesiątki życia.Ale takiej tragifarsy jeszcze nie oglądałem.
      Ciekawe co robił tow.Rajmund,jak ja byłem na "wczasach" bezpieki.
      Takiego .... mógł spłodzić,tylko sekratarz POP.
    • brudno damy... trupy... 22.01.11, 14:58
      - Jak się damy bawicie?
      - Jak damy, to się bawimy...
      Reszty nie chce mi się komentować.
      Podobno testowane jest specjalne szkło powiększające, by Jarosław K. na mównicy i w tv wyglądał na godnego swej wielkości.
      Przypomnę jednak przygody Guliwera - dla jednych był olbrzymem, dla innych liliputem !
      On się tak przyzwyczaił do uprawiania polityki bratem, że dalej to robi jego zwłokami...
      • maxymus1 Re: damy... trupy... 22.01.11, 15:03
        brudno napisał:

> - Jak się damy bawicie?
        > - Jak damy, to się bawimy...
        > Reszty nie chce mi się komentować.
        > Podobno testowane jest specjalne szkło powiększające, by Jarosław K. na mównicy
        > i w tv wyglądał na godnego swej wielkości.
        > Przypomnę jednak przygody Guliwera - dla jednych był olbrzymem, dla innych lili
        > putem !
        > On się tak przyzwyczaił do uprawiania polityki bratem, że dalej to robi jego zw
        > łokami...
        jesteś urzędnikiem, lub ktś z rodziny? Jakaś budżetówka?
        • brudno Re: damy... trupy... 22.01.11, 15:49
          "jesteś urzędnikiem, lub ktś z rodziny? Jakaś budżetówka? "
          - to teraz urzędnik, budżetówka to brzydkie słowa?
          Z budżetu to się np. partie polityczne utrzymują.
          Także PIS, pan Jarosław.
          Nie, nie jestem urzędnikiem - sam ciężko pracuję, na własny rachunek.
          Jak nie zapracuję, to brakuje mi na czynsz i jedzenie.
          Choć mój ojciec zmarł po "udanej" operacji, w przeciwieństwie do gwiazd PiS nie procesuję się z lekarzami, wanną do jaccuzi.
          Nie obrażam się na wyroki sądu oraz inne ustalenia prawdy.
          Nie wyzywam ekspertów, że nie pasują im "oczywiste oczywistości", bo "nikt nam nie wmówi że białe jest białe a czarne to czarne".
          Skoro zdaniem Jarosława K. samolot prawidłowo na 100 metrach ruszył w górę, to czemu pierdyknął w brzozę? Mimo prawidłowej pracy pilotów i urządzeń pokładowych?
          KGB czy izraelski wywiad drzewo podnosili wyżej?
          Nie nazwę też 250 tysięcy odszkodowania z budżetu państwa dla każdego z rodziny ofiar katastrofy ochłapem po który nie warto się schylić.
          Gdyby kancelaria prezydenta albo pułk lotniczy ubezpieczyli lot, by to zdaje się 60 tysięcy kosztowało.
          Ale nie kwestionuję twojego prawa do uznawania braci Kaczyńskich olbrzymami wzrostem i intelektem.
          "twoje małpy, twój cyrk"...
          Moja sprawa, iż oceniam iż pan prezes i jego partia codziennie mają kupę do zrobienia. Ku chwale ojczyzny i pamięci Lecha K.
          Kupa - to brzmi dumnie...
          ... choć śmierdzi.
    • sq9dde Smutne .. 22.01.11, 14:59
      To jest calkowita utrata rzeczywistosci .Dzialania Prezesa PiS moga doprowadzic do napiec spolecznych .Niebezpieczny czlowiek ..
    • verytall Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:59
      Grę z obcym mocarstwem prowadzi przeciwko własnemu prezydentowi i Rządowi RP kaczyński.NIkt w historii Polski nie dopuścił się takich zniewag wobec praworządnym organom państwowym co PiS.
    • tosu1 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 15:00
      a ja uważam,że katastrofa zaczęła się w chwili wystawienia Lecha Kaczyńskiego na kandydata na prezydenta.I temu winny jest Jarosław Kaczyński
    • maxymus1 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 15:00
      Nada natychmiast oddać wrak Tupolewa! I skrzynki czarne!
      Bezwarunkowo! Bezwarunkowo!
      Pytam, Pytam czy wrak Białoruskiego MIG-a, i nieszczęsnych pilotów, z tych pokazów lotniczych to ile miasaczy w Polsze gnił! A? Czy sami jak pieski odwieźliśmy?
    • ksks3 Tusk powinien skończyć polemikę z Kaczyńskim i ... 22.01.11, 15:02
      ..... i załatwić mu, oraz kilku jego ludziom dobrego lekarza. A może Klich poleciłby jakiegoś kolegę po fachu. Wszak bliźniemu trzeba pomóc w chorobie !
    • misio18315 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 15:04
      lech kamikadze
    • plus_minus_zero Ta jest, to Rosjanie na siłę zapakowali wszystkich 22.01.11, 15:04
      którzy zginęli do samolotu i kazali lądować we mgle która wcześniej spreparowali........ Tylko jak mogli zapomnieć o NAJwiększym z Braci i jego ograniczonych umysłowo przydupasach ? Nie mówiąc o przenajświętszym ojcze Tadeuszu....
    • jogibaboo Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 15:05
      Czy na tego przeklętnika nie znajdzie się stosowny artykuł kodeksu karnego? Politykę zagraniczną kraju prowadzi MSZ w imieniu demokratycznie wybranego rządu. A kim jest kurdupel? Czy nie podlega karze nawoływanie do waśni na tle narodowościowym lub wręcz próba obalenia rządu i przejęcia władzy? Prokuratorzy, do dzieła !!!!!
    • misio18315 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 15:06
      Uwolnic Ryska C.!!!
    • siddha Oj Jareczku, Jareczku... Machaj szabelka machaj... 22.01.11, 15:06
      Jak sie igra z ogniem to sie opiec mozna... Szkoda tylko, ze jak przyjdzie co do czego, to pierwszy uciekniesz na obczyzne, a narod znowu krwia i lzami bedzie placil...
      Az zal dupe sciska jak sie widzi ta glupote "naszych" "rzadzacych".
    • roger30 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 15:07
      ten człowiek jest bardzo chory współczuje całej jego rodzinie i partii trzeba go leczyć i zabrać immunitet oraz zakazać oficjalnych wypowiedzi
      • jkal a czym wykazał się rząd Donaldu Tusku 22.01.11, 16:22
        jeżeli chodzi o zabezpieczenie lotu rzadowego smolotu z Prezydentem RP na lotnisku?
    • 4tech Jarosław K. 22.01.11, 15:09
      Zapluty karzeł reakcji :o)
    • stivi47 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 15:10
      Ten wasz byly lub zabity Prezydent Kaczynski w swojej Kabinie siedzil z swoimi kupanami i Generalem Blasikiem moze bylo wiencej Generalow w jego Kabinie zeby wejsc do Kabiny Pilotow czeba przejsc Kabine tego Prezydenta to by oznaczalo ze ten General byl lub zostal zawolany aby Piloci landowali , twierdzenie tego KURDUPLA lub wystenkane klamstwo teg PISOWSKIEGO ZAJOBA w Piantek w tvp info ze Piloci niechcieli landowac to jest Pisowskim .Zajobom w ich MUZGWNICACH wypalono jak numer bykow na ich Jajach Samolot byl na wysokosci ponizej sto Metrow a te Jobce Pisowskie klamia Polakow mowianc ze nie landowal to co robil on na wysokosci 100 merow szukal Zlota na ziemi
    • grzes07 kto tych idiotow wybral? 22.01.11, 15:11
      wiem wyborcy tylko jacy?
      • olewus.1 Kaczyński, antypolski sabotażystam szmata Kremla ! 22.01.11, 15:13
        Sprzedawczyk...

• al48 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 15:12
      Przestańcie publikować chore insynuacje prezesa, bo ludzie mają już tego dość.
    • etykieta.zastepcza pieprzenie kotka za pomocą młotka 22.01.11, 15:12
      i tak w kółko.
      Rzygać się chce.
      A Kaczyńskiego należy umieścić w Tworkach.
    • warmiak007 Żal mi czasem Tuska. 22.01.11, 15:13
      Różnie myślę o obecnym premierze. Nie za bardzo daje radę na polu gospodarki, krucho z realizacją obietnic wyborczych. Ale jak widzę, że przecież normalny człowiek musi stawić czoła nie tylko temu ogromnemu problemowi, ale jeszcze wewnętrzną wojnę z armią schizofreników, to budzi mój największy czacunek do niego. Trzymam kciuki!
    • pokon Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 15:14
      Kiedy wreszcie ,,Gazeta"przestanie umieszczac tego ,,pokurcza" na 1 - ej stronie i publikowac jego brednie ???!!! Już niedobrze się robi na sam jego widok a co dopiero na jego teksty..Chorym na umyśle debilem powinni zając sie psychiatrzy a nie dziennikarze..
      • demosra Re: Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 15:24
        Masz racje ,ale wiesz jak to jest z psychopatą i ćwierćmózgiem ...on jak Lenin - wiecznie żywy. Ale na pocieszenie :zimny lech!!!!! Jarkacz już też powoli stygnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka