tadjan Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:02 całkiem nieźle się to stadko debili na tej fotce prezentuje..... psychiatra będzie miał niezły materiał poznawczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
jann-ovak Re: Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 23.01.11, 16:41 Zdravím srdečně do Polska! Dobrý den, jsem z České republiky. Mám jenom jeden skromný dotaz. Proč se u Vás nepíše o tom, že kapitán toho nešťastného letadla, pracoval zde jako první důstojník. Byl také u letu, když pan prezident letěl do Gruzie. Tam letadlo přistálo na náhradním letišti. A kapitána letadla UVOLNILI Z PRÁCE. Děkuji. Jan Novák, Trutnov trutnov2@seznam.cz Odpowiedz Link Zgłoś
mokradla Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:04 nie może odżałować,że nie został prezydentem i będzie dołki kopał pod kim się da,metody mafii Odpowiedz Link Zgłoś
xerathus Życie to opowieść idioty pełna wrzasku i... 22.01.11, 14:04 wściekłości, lecz nic nie znacząca... Jarek jest kwintesencją tej mądrości. Żałosny gnojek, żerujący wraz z rodzinką na śmierci brata. Z niego taki patriota jak z Adolfa Hitlera zbawca Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
deinococcus Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:04 Wczoraj czytałem wywiad z Johnem Abrahamem Godsonem. Nie znam tego posła rewelacyjnie dobrze, ale wnioskując na podstawie tegoż wywiadu i kilku innych doniesień prasowych marzy mi się więcej takich polityków. Posługujących się takim językiem, tak wyważonych, tak odpowiedzialnych, tak rozsądnych Wiele osób stwierdzi, ze moja wypowiedź znalazła się tutaj "z zupełnie z innej beczki", ale myślę jednak, że pasuje tutaj idealnie. W swoim życiu znosiło mnie w poglądach to na lewo to na prawo. Mniej lub bardziej radykalnie, mniej lub bardziej kontestacyjnie. I już wiem, że obrzucanie się błotem, pomidorami i jajkami nic nie daje - i nieważne w kogo rzucamy... Marzy mi się więcej takich "bożych synów".... Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Kaczyński ty jestes najgorszy 22.01.11, 14:06 polityczny gnoj od Bieruta. Odpowiedz Link Zgłoś
onefoks Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:06 a chciałem oddać głos na Jarka dzisiaj bym ze wstydu wsadził łeb do klozetu. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria O co chodzi? 22.01.11, 14:06 Nie jestem fanem PO ale jedno warto pamietac. Lotnisko pod Smolenskiem bylo juz od paru lat obiektem zamknietym, ktorego wyposazenie uragalo jakimkolwiek warunkom bezpieczenstwa. kazdy kto widzial ten obiekt, ktory szumnie prasa nazywalala "wieza" a ktory przypomonal sracz na budowie chyba zdaje sobie sprawe co to za lotnisko. Stan tego lotniska nie byl zadna tajemnica bo sami Ruscy nas ostrzegali. A mimo tego polskie sluzby specjalne nie widzialy problemu w tym by najwyzszi urzednicy naszego kraju ladowali na tego typu obiekcie. Wlasnie od tego zaczyna sie caly problem. Mamy slabe procedury, panuje u nas balagan, wypielismy sie na Ruskich jak nam proponowali lidera a jak nastapila katastrofa to najlatwiej jest wlasnie wine zwalic na Ruskich. Otoz zaden szanujacy sie kraj i jego sluzby specjalne nie dopusciliby by do tego by ich Prezydenci lub Premierzy ladowali na tego typu lotnisku. Ale u nas panuje zasada, ze jakos to bedzie, i ze polski lotnik to nawet na drzwich od stodoly poleci, jak widac najwyzej na cmentarz. Jesli wybierzemy kaczynskiego na jakiekolwiek stanowisko mozemy byc pewni jednego: ze bedziemy mieli drake z Ruskimi a poniewaz on juz powiedzial ze w tych pokoleniach nie liczy na jakiekolwiek porozumienie z Rosja to gotow jest zaryzykowac wywolanie konfliktu na wielka skale. Pytanie jest nastepujace: czy chcemy wpieprzac sie w konflikt z Rosja o nieprzewidywalnych skutkach, mimo ze Ruscy wcale do tego sie nie pchaja? czy warto jest oddac ster wladzy w rece paranoika, ktory chce zniszczyc ten kraj? jesli chcemy zawieruchy w ktorej kaczynski sam spieprzy zagranice by dalej organizowac opor to glosujmy na Kaczynskiego. Jesli chcemy spokoju to sprawy by ten czlowiek zniknal wreszcie z polskiej sceny politycznej bo jest to zakala naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
teacher Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:07 Chyba nikt nie ma już wątpliwości, że Kaczyński szykuje Polsce zgubny los... Chce doprowadzić kraj do sytuacji, w której ludzie popierający zwaśnione partie zaczną się wyrzynać w przenośni i dosłownie. Chce u nas Hiszpanii z czasów dyktatury Franco. Jest bliski osiągnięcia tego celu. Jeśli rządzący nie zareagują i w dalszym ciągu będą się wpatrywać w rosnące lub opadające słupki - przegrają. teacher Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 15:00 Hej Teacher ! Zgodnie ze stara rzymska zasada, popatrz kto korzysta i znajdziesz winowajce. Kaczynski pomaga jak moze twardej frakcji w Rosji ktora na tym korzysta bo nie chce jakiejs tam podejrzanej demokracji i zblizen z Polska, tylko starych, dobrych rzadow z jakims batiuszka nz czele. Jest tylko pytanie, czy robi to nieswiadomie czy na zamowienie. Byc moze, tym razem ktos z tej starej gwardi jeszcze zyje i ma haka na rodzinke Kaczynskich, stad jego z kolei zamilowanie dla hakow. Rosjanie zawsze byli dobrzy na gry polityczne, tym razem tez rozgrywaja sprawy wysmienicie wykorzystujac prezent w postaci katastrofy, ktory otrzymali gratis, prawdopodobnie tez za sprawa Kaczynskich. Podobnie mozna myslec o Rydzowatym, korzystal (bezplatnie ?) z rosyjskich nadajnikow i ma w swoim zyciorysie okolo roczna "biala plame" tuz przed startem radia. Tez robi co moze, zeby Polske oslabic i skonfliktowac z sasiadami. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada6 smutni panowie z pislamu... 22.01.11, 14:09 ...Kon jaki jest, kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Lecha 22.01.11, 14:09 Czy musicie pisać o tym faszyście? O Lepperze nie musicie, więc tego kmiotka też można pominąć. Odpowiedz Link Zgłoś
da-re-k Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:10 W jaki sposób w tym małym człowieku mieści się tyle zakłamania i nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
idefix3 Re: Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:11 Niech mi ktoś wytłumaczy! - Jak to jest możliwe, że naraz głupieje taka część społeczeństwa? - Jak te 250 osób mogą celebrować tego pomyleńca? Samego J.K. w pewnym sensie mogę zrozumieć. Smierć brata pomieszała mu zmysły, ale pozostałych nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:19 idefix3 napisał: > Niech mi ktoś wytłumaczy! > - Jak to jest możliwe, że naraz głupieje taka część społeczeństwa? > - Jak te 250 osób mogą celebrować tego pomyleńca? > Samego J.K. w pewnym sensie mogę zrozumieć. Smierć brata pomieszała mu zmysły, > ale pozostałych nie. --------------------------------- ależ oni go nie cebrują, oni po prostu usiłują jeszcze wycisnąć trochę korzyści z tego kaczego gówna... Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:14 "by polska demokracja rzeczywiście funkcjonowała" No gdyby nie funkconowala to juz by sie dawno poslizgnal na skorce od banana albo psiej kupie, z tragicznym skutkiem. Koszty by nie byly duze, grobowiec podobno juz jest gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wsiowy Re: Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:17 tak se kwaknął autokratycznie prezes kołchozu PiS-owskiego duce Jarosław Odpowiedz Link Zgłoś
emigrant38 Re: Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:14 A krasnoludki szczaja do mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
ft7sj To już nie ma "przyjaciół Rosjan"? 22.01.11, 14:16 A jeszcze niedawno orędzia do nich wygłaszał czubek jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:16 jedyne co dobrego zrobiłi te dwa matoły to to, że Ruskie zamkną lotnisko i skończą się wycieczki do Katynia na koszt obywateli różnych cwanych matołków. Teraz prawdziwy pielgrzym do Katynia będzie się musiał trochę wysilić żeby tam dotrzeć.... cwaniaczki zostaną w domu, a Katyń przestanie ich interesować. Prawda, że wysoka to cena ale nie będzie już promocji na grobach pomordowanych oficerów. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:17 Niedługo JK zacznie się unosić w powietrzu! Takie cuda opowiada! Odpowiedz Link Zgłoś
gregone11 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:20 Chciałem zauważyć,iż grę tę zaczął Prezydent Kaczyński dużo wcześniej i niestety on ponosi pośrednio odpowiedzialność za tę tragedię. Myślę iż J. Kaczyński wraz z Macierewiczem powinni zaoferować swoje usługi w pisaniu scenariuszy dla twórców Gwiezdnych Wojen. Odpowiedz Link Zgłoś
czareku Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:22 To bardzo ciekawe co mówi ten pan ....a co mówią lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 dać durniowi 102, niech leci na siewirnyj 22.01.11, 14:24 i nie wraca. Maciora, ekspert, na kontrolera, z szybką drogą ucieczki do pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
kumir-ek17 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:25 Jak można tak bezczelnie kłamać publicznie. Czy Kaczyński sądzi że większa część narodu polskiego to ludzie którzy nie myślą?Głównymi sprawcami tragedii w Smoleńsku są obydwaj Kaczyńscy.Ten który wyżył,broni tego który zginął.Przykrywa się winą innych osób i instytucji,by zarzuty nie dotarły bezpośrednio do niego- do nich./LK,JK./ A przy tym rujnuje opinię o Polsce,i prowadzi politykę destrukcyjną kraju.Boże chroń Polskę przed PiSem i jego prezesem. Odpowiedz Link Zgłoś
ww-77 Re: Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:35 kumir-ek17 napisał: > Jak można tak bezczelnie kłamać publicznie. Czy Kaczyński sądzi że większa częś > ć narodu polskiego to ludzie którzy nie myślą? Tak, Kaczyński na tym właśnie założeniu opiera swoją kampanię. Formułuje swój przekaz tak, aby trafić do ludzi, którzy nie myślą. I, niestety, dobrze na tym wychodzi. Po awanturach z ostatnich dni poparcie dla PIS wzrosło z 25 do 30%. Poparcie dla PO nie spadło ani po skandalu z PKP, ani po nacjonalizacji OFE. Spadło dopiero po publikacji raportu MAK. Ludzi myślących jest w tym kraju coraz mniej. Upadające szkolnictwo publiczne i ogłupiające media robią swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
makgib Re: Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:44 kumir-ek17 napisał: > Czy Kaczyński sądzi że większa część narodu polskiego to ludzie którzy nie myślą? Niestety on doskonale wie, że nie myślą - bo gdyby myśleli racjonalnie to on i jego legion ciężkozbrojnych już dawno byli odeszliby w niebyt polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.sm Teraz już nie ma wątpliwości, że ten chory 22.01.11, 14:26 idiota powinien być trzymany w zamknięciu zanim jeszcze bardziej zaszkodzi Polsce. Przecież przez takich oszołomów dośwoadczaliśmy najgorszych tragedii w naszej długiej historii. Miejmy nadzieje,l że spadek poparcia narodu będzie wyraźmym sygnałem, że społeczeństwo dojrzało i nie ma miejsca dla idiotów na scenie politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
plummen Cholera, w paru rzeczach się z jarkiem zgadzam. 22.01.11, 14:26 Chociaż nie jestem jego fanem, ale z tym nie mogę: "Na wysokości 100 metrów podjęto decyzję o odchodzeniu. Reszta jest tajemnicą. Wiadomo, że samolot był na złym kursie. Że z tego kursu nie mógł wylądować, ale mógł się unieść w górę i odlecieć. I taki rozkaz padł, wydany przez pierwszego pilota, a pilot drugi go powtórzył. Całą resztę trzeba wyjaśnić." Komenda nie została wydana na 100 metrach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 Kaczyński: samolot rozbił się z winy Rosjan 22.01.11, 14:26 Słuchajcie wielki patriota wam to mówi, www.youtube.com/watch?v=WNo9TbZSpVs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś