jurber1 31.01.11, 07:57 Nie bardzo wiem jak ja przeżyję tę kampanię wyborczą bez ukochanego widoku bilbrdów Kaczyńskich ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawieemeryt Bez ukochanego widoku bilbordów Kaczyńskich? Nieko 31.01.11, 09:28 niecznie. Bilbord Kaczyńskiego czyli PiS powinien prezentować hołubce "Zbójnickiego z ciupagami " wywijane przez ubranych w stroje ludowe najbardziej wrzaskliwych prominentów PiS na parkiecie utworzonym z 96. TRUMIEN! Odpowiedz Link Zgłoś
robert9998 PO wybory wiosną, sondaże to mówią-strach 31.01.11, 12:37 Tusk zrobi wszystko by ratować ,każde miejsce w sejmie czy senacie dla PO. Ludzie z najbliższego kręgu Tuska , podjęli decyzje zanim zaczną sondaże pikować w dół z prędkością F1.Strach róbmy wybory przydzielmy miejsca i gotowi bądźmy już, koniec się zbliża. Posłanka Pitera osoba ,która wspiera korupcje kazus wicestarosta Lorek z Sierpca i naciągi biznesmeni z okolic Sierpca przez działaczy PO. Pan Lorek to człowiek ,który był członkiem sztabu pani Pitry w wyborach do sejmu rok 2007 tern Sierpc. Później pan Lorek został awansowany na dyrektorka KRUS w Warszawie z poręki pani minister do spraw walki z korupcja i nepotyzmem Julii Pitery z PO w rządzie Donalda Tuska. Sprawa naciągania biznesmenów przez pana Lorka panią Ambasador Skórzyńską, nie trafiła do lokalnej jednostki policji a 100 km dalej, tam też kazano ja zamieść pod dywan. Policjanci , którzy tego nie zrobili a poprowadzili sprawę zostali odesłani na wcześniejsze emerytury. Część z tych ludzi trafiła jednak przed oblicze wymiaru sprawiedliwości ale nadal cieszą się szacunkiem mediów i ludzi min. PO jak min. pani Pitera. Odpowiedz Link Zgłoś
1972bogdan4 Platforma obsadza jedynki 31.01.11, 15:27 DRODZY RZĄDZĄCY CO TYM RAZEM OBIECACIE -- Odpowiedz Link Zgłoś
same.zalety Platforma obsadza jedynki 31.01.11, 16:01 gdzie to równouprawnienie co miało być? na 16 województw kobiety mają jedynki w 2?! Teraz rozumiem dlaczego Tusk studiował historię a nie matematykę, nie umie liczyć! Odpowiedz Link Zgłoś