Dodaj do ulubionych

Wolna Libia szkoli żołnierzy

03.03.11, 18:47
forum.gazeta.pl/forum/w,904,122830478,122830478,Jak_Ameryka_ma_pomoc_powstancom.html
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Wolna Libia szkoli żołnierzy 03.03.11, 19:33
      powiesza sukinsyna i jego synow....
    • art.usa Kadafi podobnie Talibowie, zbieranina islamskich bandziorów 03.03.11, 19:50
      Depresje, wiara i ktoś kto płaci, to razem daje bezwzględnych terrorystów.

Nie wierzę żeby bez akcji wojskowej ten kraj znalazł pokój sam.
      Prędzej rozleci się na dwa albo trzy państwa.

To nie jest już powstanie narodu przeciw dyktatorom,
      to jest już pierwszy stopień wojny domowej.
      • drupal Re: Kadafi podobnie Talibowie, zbieranina islamsk 03.03.11, 20:07
        A ja myślę, że 2-3 tygodnie i po Kadafim. A wtedy kraj się nie rozleci. Tak czy inaczej wszystko w tych krajach arabskiej rewolucji skończy się po wyborach. Wszędzie przejmą rządy fanatyczne muslimy i będzie jeden wielki Iran na co najmniej 10 lat, aż Arabom znowu się znudzi i wylezą na place i ulice.
    • ubiquitousghost88 Jaki z ciebie idiota, aż mi cię żal. Prawdziwa... 03.03.11, 20:02
      ...dupa kresowa.
    • kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna znaleźli naiwnych na mięso armatnie ? 03.03.11, 22:12
      Nie wiedziałam, że Arabowie są tacy naiwni. A jednak są.

Być może Amerykanie wcale nie będą musieli poświęcać własnych żołnierzy - bo po co, skoro Arabowie chętnie wytłuką się nawzajem ? Na razie niech się tłuką. Niech się bawią w mięso armatnie.

Za parę tygodni pretekstem do interwencji zbrojnej będzie przywrócenie ładu i porządku oraz ochrona cywilnej ludności.

Wyobrażam sobie tę radość w Izraelskich domach, kiedy Żydzi siedząc przed siedemdziesięciocalowymi telewizorami turlają się ze śmiechu na widok jatki, którą Arabowie urządzają sobie nawzajem.

Czy coś rozbawi Żyda bardziej niż wieczorne wiadomości pokazujące Araba tłukącego się z Arabem ?
      • 1sz-truten Re: znaleźli naiwnych na mięso armatnie ? 04.03.11, 07:47
        no coz pewnie nie pamietasz czasow kiedy zadzila komuna
        wtedy gdyby dac strajkujacym bron to tez by strzelali

kaddafi z arabami ma tyle wspolnego co i ty
        to tyran despota a teraz widzimy ze morderca wlasnego narodu
        jak wiec maja reagowac mlodzi ludzie kiedy kraj wyzwala sie z ucisku ?

kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna napisał:

> Nie wiedziałam, że Arabowie są tacy naiwni. A jednak są.
    • art.usa Re: Ubitohuja88 razy, mało inteligenci na pełne zdanie? 04.03.11, 10:13
      ubiquitousghost88 napisał:

Może byś raz coś napisał nie tylko kopiami rzucał.
      Taki debil tu już raz był, dokładniej debilka.

> forum.gazeta.pl/forum/w,904,122830478,122830478,Jak_Ameryka_ma_pomoc_powstancom.html
      • ubiquitousghost88 Nu czto, apiać nicziewo nie poniał? Kak żałka! 04.03.11, 23:19
        art.usa napisał:

> ubiquitousghost88 napisał:
        >
        > Może byś raz coś napisał nie tylko kopiami rzucał.
        > Taki debil tu już raz był, dokładniej debilka.
        >
        > > forum.gazeta.pl/forum/w,904,122830478,122830478,Jak_Ameryka_ma_pomoc_powstancom.html
        >
        >
    • wasylzly aha to sa ci pokojowi demonstranci 04.03.11, 11:08
      ja widze bojowki islamistow uzbrojonych po zeby przez usa i izrael ? to ci maja wprowadzic wolnosc prasy i dobrobyt ? to chibe bedzie jak w iraku -korupcja amerykanska, rabunek dobr narodowych i nedza. Ale do Iranu daleko. Wejdzta w te libijskie pusteynie, wejdzcie......
    • chris666_1 Wolna Libia szkoli żołnierzy 04.03.11, 12:44
      No proszę, jacy ci "pokojowi" demonstranci lepsi od polaków.W 1970 w Gdańsku naszym pokojowym demonstrantom nie udało się opanować miasta a tu proszę.. No, no, cuda niewidy.
      • mate29 Re: Wolna Libia szkoli żołnierzy 05.03.11, 07:49
        Naszym pokojowym demonstrantom w 1970r. w Gdańsku udało się podpalić dworzec kolejowy ,gmach Komitetu PZPR i ograbić trochę sklepów.Gdyby mieli broń zrównali by miasto z ziemią.
    • jacggg Wolna Libia szkoli żołnierzy 04.03.11, 12:46
      Niech się Kadafi szybciej decyduje oddać pod sąd narodowi libijskiemu (zostanie wtedy w Libii, którą tak ukochał - co nie dziwi w związku z majątkiem, jaki mu dała... ponoć tego może być nawet 150 mld USD... rozparcelowane po całym świecie...) - w zamian za gwarancję co najwyżej zachowania życia, bo szubienica już czeka!

fakty.interia.pl/galerie/fakty/libia-szubienica-juz-czeka/zdjecie/duze,1422574
      www.rp.pl/artykul/2,621230-Pieniadze-wazniejsze-od-demokracji.html
      www.rp.pl/artykul/2,621245_Jak-odzyskac-fortuny-dyktatorow.html
    • gajane4 Wolna Libia szkoli żołnierzy 04.03.11, 12:53
      W latach 80-tych poznałem studentów libijskich w jednej ze szkół inzynierskich. Widziałem z bardzo małej odległości Kadafiego jak odpoczywał przed domkiem na dywanie przy herbacie głaszcząc metrowego misia zabawkę. Sposób bycia tych ludzi nie daje sie oceniac według kryteriów europejskich - to jest inny świat mentalny! Według naszych kryteriów - Kadafi był już wtedy ciężko chory psychicznie, wręćz zboczony.
      • jacggg Re: Wolna Libia szkoli żołnierzy 04.03.11, 14:03
        Gdyby przynajmniej ten dywan latał, a niedźwiadek pierdział Sury Koranu - to może uznałbym, że jest coś niepokojącego w tym, co napisałeś... Masz dosyć specyficzną wizję schorzeń i zboczeń... Bunga, bunga i dawaj! Na paradę miłości zdezorientowanych normalsów! A potem szturm na pałace czarnej mafii pedofilów w sukienkach! Na koniec publiczne ćwiartowanie hodowców świń za brak klimatyzacji w prześwinionych oborach i koronacja jakiejś wyzwolonej niedoszłej mamusi, która dopiero co obroniła własny brzuch oraz sadzenie choinek na parkingach!
        • jacggg Re: Wolna Libia szkoli żołnierzy 04.03.11, 15:40
          (nocne sadzenie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka