jan_dreptak 15.03.11, 18:59 Pan Ołdakowski jest niewątpliwie porządnym człowiekiem, tylko co z tego, osobiście znałem kilku członków PZPR, którzy też byli porządnymi ludźmi, a i w NSDAP też pewnie kilku porządnych by się znalazło, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.dk My, ciało obce 16.03.11, 08:34 Tragiczny osiołek! Ręce opadają. Polonista nie odróżniający konotacji słów ("polegli na służbie"). Ignorant w sprawach gospodarczych. Fanatyk w sprawach społecznych (nielegalne aborcje - tym gorzej dla faktów?). Typowy bierny BMW bez jednej sensownej myśli. Przerażające, jakich ludzi naród wybiera do paralamentu. Wstyd, hańba i groza. Nie wiem, czym ma się różnić PJN od PIS-u. Ukłony i szacunek dla Pani Kublik za obnażenie tej nędzy umysłowo-politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodaemerytka Re: My, ciało obce 23.03.11, 08:54 claire.dk napisała: > Tragiczny osiołek! Ręce opadają. Polonista nie odróżniający konotacji słów ("po > legli na służbie"). Ignorant w sprawach gospodarczych. Fanatyk w sprawach społe > cznych (nielegalne aborcje - tym gorzej dla faktów?). Typowy bierny BMW bez jed > nej sensownej myśli. Przerażające, jakich ludzi naród wybiera do paralamentu. W > styd, hańba i groza. Nie wiem, czym ma się różnić PJN od PIS-u. > Ukłony i szacunek dla Pani Kublik za obnażenie tej nędzy umysłowo-politycznej. =================================================== Czego mozna sie spodziewac z odpadow P i S -u ? Wspomnienia okresu rzadow nepotyzmu napawa mie haniebnym wtydem. Ten,co uwaza, ze mozna mowic o tym bez zazenowania kompletnie nie rozumie, co znaczy ? Jak i gdzie stoczyla sie Polska ? Odpowiedz Link Zgłoś
maksym6 My, ciało obce 16.03.11, 11:49 Aż przykro było czytać ten wywiad. Zupełnie jakby się czytało wypowiedzi faceta z XIX wieku. Zacofany, mało inteligentny, zadufany w sobie i bez dobrych reakcji facecik. Przeczytałem, ale to była strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
piggy1 My, ciało obce 16.03.11, 21:06 Jestem przekonana, że wywołany do tablicy prezydent Obama nigdy by sie nie zdecydował na lądowanie na starym, w kiepskim stanie technicznym, wyłączonym juz z eksploatacji lotnisku wojskowym. To tylko my, przez tyle lat, z głupoty i wygody na nim lądowaliśmy. No, ale mądry Polak po szkodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mlodaemerytka Re: My, ciało obce 23.03.11, 10:13 Peknac mozna ze smiechu, kiedy to Polacy porownuja sie z prezydentem USA. Ciagle to samo. Konia kujas zabva noge podstawia. Poza tym intelekt tych elokwentnych nauczycideli' poslow pozal sie Boze. Kiedy doczekamy sie inteligencji z pokoklen a nie papierkow ukonczenia uczelni. To jeszcze nie inteligenci . Kim byli rodzice, dziadkowie ? Na inteligencje skladaja sie pokolenia. Polacy nie rozumieja tego ! Co ktory skonczy kurs IT lub termu podobne kursy nawet uczelnie Rydzyka zaliczaja sie do inteligentow. Bez pojecia ! Kaczynscy maja nawet tytuly naukowe ! ladnie wyglada nasz poziom akademicki nie ma co ! Odpowiedz Link Zgłoś
jur56 My, ciało obce 17.03.11, 12:23 Ku pamięci P. Ołdakowskiego fraza z "Cesarza" R. Kapuścińskiego " Kto chciał wspinać się po stopniach ... , musiał ... opanować wiedzę negatywną , ..musiał ,..wiedzieć , czego nie wolno - jemu i jego poddanym , czego nie wolno powiedzieć i napisać ,...zrobić ... przeoczyć lub zaniedbać ..". Prosta wiedza obowiązująca na każdym dworze . Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: My, ciało obce 22.03.11, 08:28 @Dreptaki drepcą tylko w jednym miejscu... i są bezpartyjne, czyli niestronnicze, czyli obiektywne. Tylko - co z tego? *Bryły świata* nie popychają, więc co TU robią? Odpowiedz Link Zgłoś