policjawkrainieczarow 29.03.11, 21:28 ale co ma zdjęcie trzech radosnych panów wspólnego z artykułem o paniach robiących na dwa etaty? a, już wiem, panie zapie...ły, więc nie mogły się wybrać na sesje foto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thruxton Prezydencja jest kobietą 29.03.11, 21:33 Polskie 'jak zostać królem'? nic dziwnego, że Panie mają tyle do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Prezydencja jest kobietą 30.03.11, 10:47 Panowie z radosnym uśmiechem na twarzach pokazują na drzewo, gdzie posłali kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku bardzo dobrze, panie są pracowite i wykształcone 30.03.11, 19:22 dobra wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Re: bardzo dobrze, panie są pracowite i wykształc 02.04.11, 21:20 q-ku napisał: > dobra wiadomość >>Re:"bardzo dobrze, panie są pracowite i wykształcone..." To bardzo dobra wiadomość. Ktoś musi pracować. A niektóre nawet są ładne. (chyba...) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Biedny kot 30.03.11, 23:04 Pani, która oddała kota dedykuje wiersz Wisławy Szymborskiej pt. "Kot w pustym mieszkaniu". Co prawda jest on o sytuacji bardziej ostatecznej, ale kota żal. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku Re: Biedny kot 31.03.11, 13:03 zapewniam, że więcej kobiet niż mężczyzn odda własnego psa lub kota dla kariery obserwuję to na co dzień - taka praca Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Re: Biedny kot 02.04.11, 21:23 wojtek-gdansk napisał: > Pani, która oddała kota dedykuje wiersz Wisławy Szymborskiej pt. "Kot w pustym > mieszkaniu". Co prawda jest on o sytuacji bardziej ostatecznej, ale kota żal. Re: Co do kota, to nie wiem, jak by tak musiał dłużej przebywać z taką "Panią"... Odpowiedz Link Zgłoś