ubiquitousghost88 14.04.11, 18:31 Złapał Kozak Tatarzyna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glowny_pasazer Zima wasza, ropa nasza... 14.04.11, 23:14 Zima wasza, ropa nasza... lub jakoś podobnie krzyczałem pod koniec lat 80-tych Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczne_oko Propagandowy tytul nie przystający do rzeczywistoś 15.04.11, 06:37 Nato nie odpuści Kaddafiemu? Ciekawostka, bo żaden kraj poza słynna F&A nie ma ochoty bardziej się angażować. GW zaczyna tworzyć propagande sukcesu. Od początku każdy kto ma rozum nie angażuje się w ten konflikt i to się nie zmienia. Ale manipulować trzeba i stąd tytuł wzięty z księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
neskim NATO jest do dupy... 15.04.11, 08:38 ...w takich przypadkach. Aż mnie do dzisiaj trzęsie z irytacji, kiedy sobie sobie przypominam, co wyprawiało NATO w b. Jugosławi (nie tylko żołnierze-pedały z Holandii), przyczyniając się walnie do rozpieprzenia w drebiezgi jednego z najpiękniejszych krajów (o najwaleczniejszym podczas okupacji niemieckiej społeczeństwie) w Europie... Dziś już nie slychać nawet o żadnym z powstałych z Jugosławi krajów. Metody NATO przypominają mi metody Balcerowicza, którymi rozpieprzył polski przemysł. Dzielić i dzielić aż gó... zostanie. Najbardziej mnie jednak wkurza ten ówczesny rzecznik NATO, którego nazywałem "JamnikSzyja", bo z cytowania go polskim radiu nie sposób było się zorientować jak się ten piesek wabił (nie byliśmy jeszcze wtedy "tak daleko" w angielskim, jak dzisiaj... Polak potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 To nie Balcer wymyślił "Divide et Impera"... 15.04.11, 10:07 neskim napisał: > ...w takich przypadkach. Aż mnie do dzisiaj trzęsie z irytacji, kiedy sobie sob > ie przypominam, co wyprawiało NATO w b. Jugosławi (nie tylko żołnierze-pedał > y z Holandii), przyczyniając się walnie do rozpieprzenia w drebiezgi jedneg > o z najpiękniejszych krajów (o najwaleczniejszym podczas okupacji niemieckiej s > połeczeństwie) w Europie... Dziś już nie slychać nawet o żadnym z powstałych z > Jugosławi krajów. Metody NATO przypominają mi metody Balcerowicza, którymi rozp > ieprzył polski przemysł. Dzielić i dzielić aż gó... zostanie. Najbardziej mnie > jednak wkurza ten ówczesny rzecznik NATO, którego nazywałem "JamnikSz > yja", bo z cytowania go polskim radiu nie sposób było się zorientować jak s > ię ten piesek wabił (nie byliśmy jeszcze wtedy "tak daleko" w angielskim, jak d > zisiaj... Polak potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś