Dodaj do ulubionych

Łyse chamstwo

28.04.11, 02:55
Środo (niepucharowa) spójrz w lustro swoich fobii! Łysiak jest genialny! A Pani Prof. będzie go ścigać do końca, bez odpowiedzi, do której On się nigdy nie poniży!!! he he
Obserwuj wątek
    • juliaan profesorka,znowu bezsilna 28.04.11, 05:45
      w zderzeniu z ciekawym tygodnikiem Uważam Rze... jej bełkot jest raczej nie do czytania
      • pablobodek Re: profesorka,znowu bezsilna 29.04.11, 12:46
        juliaan napisał:

> w zderzeniu z ciekawym tygodnikiem Uważam Rze... jej bełkot jest raczej nie do
        > czytania
        Stać Cię na merytoryczną kontrę ??
        Nie ? To nie czytaj.
    • niekiedy6744 [...] 28.04.11, 06:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • tak_bywa Łyse chamstwo 28.04.11, 06:29
      To pan Wildstein nie zlustrował p. Łysiaka ? Nie rozumiem jak człowiek tak ideologicznie "prawicowy" mógł brać (od 1974r) kasę od wstrętnych komuchów ? Albo jest się ideowcem i dostaje się po "d", albo jest się dwulicowcem i bierze się kasę od każdego, w myśl powiedzenia, że "pieniądz nie śmierdzi". Takich "ideologów" historia zna aż za dobrze. A jeszcze te "umoralniające" głodne kawałki, na to może się nabrać tylko ktoś, kto nie lubi (nie umie) myśleć.
      Pani Profesor, moje doświadczenie życiowe mi mówi, że ten jazgot w "prawicowych" pismach, jest najzwyklejszym jazgotem tchórzy, którzy zazdroszczą odwagi tym, których stać było na stawianie czoła władzy i walkę z otwartą przyłbicą, gdy tchórze siedzieli cichutko i zgarniali kasę - nawet w stanie wojennym albo .... siedzieli w Paryżu a wrócili dopiero gdy było bezpiecznie.
      • 123jna Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 08:02
        tak_bywa - masz racje. Widac jakie to sprzedzwczyki te wildsteinopodobne. Pyjas (nikt go nie zabil mimo prob zrobienia z niego meczennika) przewraca sie w grobie, ze koles go zdradza z czerwonym zdrajca. Ci wykolejency przyjma kazdego do swej ferajny, byle byl pisowy.
        Maja GODNOSC i nie luba HANBY zarezerwowanej dla nas. Tak oto slowa te stracily juz jakiekolwiek znaczenia, sa puste - przez tych pseudo inteligentow.
      • h-mol Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 08:02
        tak_bywa napisała:

> To pan Wildstein nie zlustrował p. Łysiaka ? Nie rozumiem jak człowiek tak ideo
        > logicznie "prawicowy" mógł brać (od 1974r) kasę od wstrętnych komuchów ? Albo j
        > est się ideowcem i dostaje się po "d", albo jest się dwulicowcem i bierze się k
        > asę od każdego, w myśl powiedzenia, że "pieniądz nie śmierdzi". Takich "ideolog
        > ów" historia zna aż za dobrze. A jeszcze te "umoralniające" głodne kawałki, na
        > to może się nabrać tylko ktoś, kto nie lubi (nie umie) myśleć.
        > Pani Profesor, moje doświadczenie życiowe mi mówi, że ten jazgot w "prawicowych
        > " pismach, jest najzwyklejszym jazgotem tchórzy, którzy zazdroszczą odwagi tym,
        > których stać było na stawianie czoła władzy i walkę z otwartą przyłbicą, gdy t
        > chórze siedzieli cichutko i zgarniali kasę - nawet w stanie wojennym albo ....
        > siedzieli w Paryżu a wrócili dopiero gdy było bezpiecznie.
        Oni tacy są, vide Ziemkiewicz ulubiony przez KC PZPR pisarczyk stanu wojennego. Wicie rozumicie - normalizacja jest!
      • panbuchman Spóźnieni bohaterowie 28.04.11, 08:08
        tak_bywa napisała:

> ... ten jazgot w "prawicowych"
        > pismach, jest najzwyklejszym jazgotem tchórzy, ...

Racja! Ujął to wcześniej Vaclaw Havel pisząc: Spóźnieni bohaterowie - najgłośniej krzyczą na tygrysa gdy ten już zdechł i linieje.
        • pablobodek Re: Spóźnieni bohaterowie 29.04.11, 12:51
          panbuchman napisał:

> tak_bywa napisała:
          >
          > > ... ten jazgot w "prawicowych"
          > > pismach, jest najzwyklejszym jazgotem tchórzy, ...
          >
          > Racja! Ujął to wcześniej Vaclaw Havel pisząc: Spóźnieni bohaterowie - najgłośni
          > ej krzyczą na tygrysa gdy ten już zdechł i linieje.

Ładny ten cytat. Ale - czy dokładny ? Jeśli tygrys zdechł. to linieją jego zwłoki.
      • takitamdwa Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 10:15
        Jazgocze to przerażony, różowawy Salon.
        URZE ma coraz większą sprzedajność.To musi budzić lęk u Was - komuszej hołoty.

Hołdys,Lis i teraz Środa.Smolą te swoje mądrości, które u mnie wzbudzają tylko uśmiech politowania i zrozumienia dla ich sytuacji.Przy każdej zmianie ciężko będzie im żyć w medialnym niebycie.Pieniężki się skończą.Nabranych będzie ubywać.

A zmiany nadchodzą dużymi krokami Pani profesor...
        • takitamdwa Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 10:15
          sprzedawalność oczywiście.
        • hammurabina Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 18:02
          malutki pisiorku
          weź, ty nie pie......l
          Innych słów takie coś nie zrozumie.
          Łysy bohaterze :).....!
      • mandaryna.1 Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 10:41
        Oczywiście,to prawda,ale bardzo smutna:(
      • rozsadek.ltd No męstwo Michnika wskazuje drogę narodowi! 29.04.11, 18:47
        W więzieniu katowali go zmuszając do czytania książek, a jakby tego było mało, kazali mu pisać własne!!!
    • aekielski Łyse chamstwo 28.04.11, 06:37
      "Najpierw pomyślałam sobie, że jeśli ludzie głęboko wierzący, a takimi są wszyscy autorzy pisma". Skąd u pani profesor tak wielka i niezachwiana wiara,że wśród autorów pisma nie ma wysłannika belzebuba?

• h-mol Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 08:06
        aekielski napisał:

> "Najpierw pomyślałam sobie, że jeśli ludzie głęboko wierzący, a takimi są wszys
        > cy autorzy pisma". Skąd u pani profesor tak wielka i niezachwiana wiara,że wśró
        > d autorów pisma nie ma wysłannika belzebuba?
        >
        >
        Belzebuba kmiotku! Z dużej litery pislamku! Z dużej litery!
    • gryfia311 GW=RZ=ND itd 28.04.11, 06:54
      Przecież to wszystko jedna banda. Tak samo (nie)wiarygodna. Jedni i drudzy uwielbiają dyskusje przede wszystkim na własny temat. Swoją drogą prawdą też jest, że znakomita większość z prawicowych dziennikarzy tak Michnika nie cierpi, że chętnie by się z nim zamieniła;).
    • 0721x Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 07:07
      pani Profesor wspomniała o horyzontach intelektualnych tego towarzystwa - horyzonty może ale skąd intelektualne ?
      intelekt w tych sferach nawet nie gościł a jeśli to dawno temu
    • e.mem Łyse chamstwo 28.04.11, 07:37
      Łysego czytać nie będę, bo nienawiść i paskudztwo samo wchodzi w oczy, więc po co jeszcze po nie sięgać. ostatnie zdanie felietonu doskonałe - brawo Pani Profesor ;)
    • 123jna Łyse chamstwo 28.04.11, 07:56
      Droga Pani Profesor! Jestem dumna, ze mamy Pania wsrod nas, znow potwierdza Pani, ze wsrod Polek sa osoby wyjatkowe, jak np. Maria Sklodowska-Curie. Inteligentna, madra, z wlasnym punktem widzenia, oswiecona - to tylko niektore z epitetow, ktore do Pani pasuja.
      Jaka szkoda, ze tak niewiele kobiet o takim potencjale jest wsrod nas, Polki daly narzucic sobie punkt widzenia naszych mezczyzn, na ogol niedorastajacych nam do piet, anachronicznych, krzykliwych, aroganckich, klotliwych i nierozumiejacych swiata. Rozpuszczonych przez mamy - mamy glupich (niestety wiekszosc) mezczyzn, dlaczego sie im podporzadkowujemy i placimy za to np. zawalami serca? Wina mam i Kosciola. Ale to sie zmienia, na razie mamy Pania, za co dziekujemy. Nie jestesmy same, "wariatki" jak o nas mowia. Wildstein to nadmuchane zero, czuje to i dlatego tak reaguje. Nienawiscia - to wlasnie swietny przyklad tych naszych "malych mezczyzn".
    • h-mol "Potęga smaku" - fragment 28.04.11, 07:58
      Zaiste ich retoryka była aż nazbyt parciana
      (Marek Tuliusz obracał się w grobie)
      łańcuchy tautologii parę pojęć jak cepy
      dialektyka oprawców żadnej dystynkcji w rozumowaniu
      składnia pozbawiona urody koniunktiwu

Zbigniew Herbert
    • 123jna Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 07:59
      pioro111 - Lysiak to inteligent dla ubogich, dla chlopcow w krotkich spodenkach. Nigdy nie dorosnie bo nie ma potrzeby (ma swych wyznawcow w Polsce) ani inteligencji.
    • prawieemeryt Łyse chamstwo- alfabet - to wszystko pikuś. 28.04.11, 08:05
      Zostało to naPiSdane przez moralnego analfabetę Wildschwein'a. Przeze mnie napewno nie będzie czytane łyse chamskie schweinlich.
    • ahk4iepaiv8u Wiara 28.04.11, 09:01
      ..nie jest niczym innym, niż legitymizacją nieracjonalności - i "wnioskami" wysnuwanymi z tego założenia. Szukanie czegokolwiek w tym steku sprzeczności jest z założenia bez sensu.
    • kociewiak2 Łyse chamstwo 28.04.11, 09:06
      ...a podobno w Polsce jest nas 95 % wierzacych.......w co?? A).w Kaczynskiego,B) w Papierza
      a najmniej w Jezusa
    • lechu733 Kolejny przejaw 28.04.11, 09:16
      chamstwa i obsesji Środy. I każdy kto mówi o rodzinie jest rozwiedziony? Aha! Czyli jednak prawicowcy mają racje.
    • fedorczyk4 Łyse chamstwo 28.04.11, 09:26
      I jak zwykle pani Środa dostarczyła mi dużo radości:-) Tekst po prostu świetny!!!!
    • halflitra To pismo to kolekcja pozbawionych talentu 28.04.11, 09:35
      zawistników. Postacie żałosne i marginalne, ale w dziwny sposób podobne do ich idola - politycznego karła Kaczyńskiego. Ta sama nienawiść i stojąca za nią pustka. Jak mówiła moja stara ciotka: w takich kreaturach są tylko dwie rzeczy - g no i złość.
    • ador43 Łyse chamstwo 28.04.11, 09:46
      Brawo,autorzy tekstow ,kilku nieodacznikow chcacych zaistniec,nie dam sie nabrac na z niemiecka Wildsteina,Ziemkiewicza czy innego Pospieszalskiego.
    • ba-9 Mam to samo poczucie!! 28.04.11, 10:12
      Zgadzam się całkowicie z Pani sądami,i nic mnie nie obchodzą chamskie odzywki Pisowskich "działaczy" i publicystów!TO MY MAMY RACJĘ.Człowiek nienawidzący i gardzący innymi nigdy nie zajdzie daleko,a dodatkowo napewno kiedyś za wszystkie krzywdy będzie musiał odpokutować!!to chorzy ludzie z nienawiści-i ma Pani rację z zazdrości!Pozdrawiam.
      Barbara.
    • competent Srodo!Trzymaj tak dalej... 28.04.11, 10:13
      Wal w te kacze kupry,ile sie da...
      • dream_catch Brawo Sroda 28.04.11, 20:54
        Tepic bez litosci pisowsko-katolskich, nienawistnych pseudodziennikarzy. A ten Łysiak to jakis wyjatkowy idiota...
    • 2marcus Łysa prawda 28.04.11, 10:23
      Pani Środa chyba nie czytała felietonu Łysiaka jeżeli pisze takie brednie...albo nic nie zrozumiała.
      • herbapol Re: Łysa prawda 30.04.11, 08:20
        Pani Sroda nigdy nie pisała (mówiła) bredni i zawsze wie o czym pisze i mówi.Posądzanie tej pani,że czegoś nie zrozumiała zadziwia.
    • grisza14 Łyse chamstwo, proponuje pani Srodzie 28.04.11, 10:34
      pieczona kaczke po smolensku i krwawa mary w towarzystwie oberchama Palikota, przyjaciela pani Srody.
      • pis_busters Re: Z zimnym Lechem czy bez? 28.04.11, 13:06
        Z zimnym Lechem czy bez?
        • grisza14 Re: Z zimnym Lechem czy bez? 28.04.11, 14:39
          pis_busters napisała:

> Z zimnym Lechem czy bez?
          Z trupem twojej matuli.
    • przedwieczorny Pani Profesor ... 28.04.11, 10:35
      ... zgodnie z Pani stwierdzeniami to jakie własne kompleksy Pani leczy swoją twórczością?
    • mandaryna.1 Łyse chamstwo 28.04.11, 10:40
      Pani Magdo,jak zwykle celnie i bez "pudła".Taka jest prawda i rzeczywistość w ultrakatolickim/:>/ i ortodoksyjno-prawicowym kraju.Nigdy nie przxyp[uszczałem,że czegoś podobnego dożyję:( Mózg się "lasuje". Ukłony
    • trajkotek Łyse chamstwo? Ej, przesada, ma Pani ładne włosy 28.04.11, 11:09
      "Najpierw pomyślałam sobie, że jeśli ludzie głęboko wierzący, a takimi są wszyscy autorzy pisma, potrzebują dowodów w kwestiach istnienia przedmiotów swojej wiary, to z tą wiarą musi być naprawdę źle."

Najpierw pomyślałem sobie, że jeśli ludzie inteligentni, a za taką uważana jest autorka felietonu, potrzebują dowodów w kwestiach istnienia swojej inteligencji i cel ten realizują czytając nisko oceniane przez siebie gazety i pisma, to z tą inteligencją musi być naprawdę źle.

• padafas Re: Łyse chamstwo? Ej, przesada, ma Pani ładne wł 28.04.11, 11:45
        Umów się jeszcze na randkę anie pisz jaką ma fryzurę
      • pis_busters Re: Dlatego nigdy nie wezmę do ręki Naszego Nocnik 28.04.11, 13:08
        Dlatego nigdy nie wezmę do ręki Naszego Nocnika, Gazety Niepolskiej, czy Uważam na PIS...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka