pioro111 28.04.11, 02:55 Środo (niepucharowa) spójrz w lustro swoich fobii! Łysiak jest genialny! A Pani Prof. będzie go ścigać do końca, bez odpowiedzi, do której On się nigdy nie poniży!!! he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliaan profesorka,znowu bezsilna 28.04.11, 05:45 w zderzeniu z ciekawym tygodnikiem Uważam Rze... jej bełkot jest raczej nie do czytania Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Re: profesorka,znowu bezsilna 29.04.11, 12:46 juliaan napisał: > w zderzeniu z ciekawym tygodnikiem Uważam Rze... jej bełkot jest raczej nie do > czytania Stać Cię na merytoryczną kontrę ?? Nie ? To nie czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
niekiedy6744 [...] 28.04.11, 06:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_bywa Łyse chamstwo 28.04.11, 06:29 To pan Wildstein nie zlustrował p. Łysiaka ? Nie rozumiem jak człowiek tak ideologicznie "prawicowy" mógł brać (od 1974r) kasę od wstrętnych komuchów ? Albo jest się ideowcem i dostaje się po "d", albo jest się dwulicowcem i bierze się kasę od każdego, w myśl powiedzenia, że "pieniądz nie śmierdzi". Takich "ideologów" historia zna aż za dobrze. A jeszcze te "umoralniające" głodne kawałki, na to może się nabrać tylko ktoś, kto nie lubi (nie umie) myśleć. Pani Profesor, moje doświadczenie życiowe mi mówi, że ten jazgot w "prawicowych" pismach, jest najzwyklejszym jazgotem tchórzy, którzy zazdroszczą odwagi tym, których stać było na stawianie czoła władzy i walkę z otwartą przyłbicą, gdy tchórze siedzieli cichutko i zgarniali kasę - nawet w stanie wojennym albo .... siedzieli w Paryżu a wrócili dopiero gdy było bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 08:02 tak_bywa - masz racje. Widac jakie to sprzedzwczyki te wildsteinopodobne. Pyjas (nikt go nie zabil mimo prob zrobienia z niego meczennika) przewraca sie w grobie, ze koles go zdradza z czerwonym zdrajca. Ci wykolejency przyjma kazdego do swej ferajny, byle byl pisowy. Maja GODNOSC i nie luba HANBY zarezerwowanej dla nas. Tak oto slowa te stracily juz jakiekolwiek znaczenia, sa puste - przez tych pseudo inteligentow. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 08:02 tak_bywa napisała: > To pan Wildstein nie zlustrował p. Łysiaka ? Nie rozumiem jak człowiek tak ideo > logicznie "prawicowy" mógł brać (od 1974r) kasę od wstrętnych komuchów ? Albo j > est się ideowcem i dostaje się po "d", albo jest się dwulicowcem i bierze się k > asę od każdego, w myśl powiedzenia, że "pieniądz nie śmierdzi". Takich "ideolog > ów" historia zna aż za dobrze. A jeszcze te "umoralniające" głodne kawałki, na > to może się nabrać tylko ktoś, kto nie lubi (nie umie) myśleć. > Pani Profesor, moje doświadczenie życiowe mi mówi, że ten jazgot w "prawicowych > " pismach, jest najzwyklejszym jazgotem tchórzy, którzy zazdroszczą odwagi tym, > których stać było na stawianie czoła władzy i walkę z otwartą przyłbicą, gdy t > chórze siedzieli cichutko i zgarniali kasę - nawet w stanie wojennym albo .... > siedzieli w Paryżu a wrócili dopiero gdy było bezpiecznie. Oni tacy są, vide Ziemkiewicz ulubiony przez KC PZPR pisarczyk stanu wojennego. Wicie rozumicie - normalizacja jest! Odpowiedz Link Zgłoś
panbuchman Spóźnieni bohaterowie 28.04.11, 08:08 tak_bywa napisała: > ... ten jazgot w "prawicowych" > pismach, jest najzwyklejszym jazgotem tchórzy, ... Racja! Ujął to wcześniej Vaclaw Havel pisząc: Spóźnieni bohaterowie - najgłośniej krzyczą na tygrysa gdy ten już zdechł i linieje. Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Re: Spóźnieni bohaterowie 29.04.11, 12:51 panbuchman napisał: > tak_bywa napisała: > > > ... ten jazgot w "prawicowych" > > pismach, jest najzwyklejszym jazgotem tchórzy, ... > > Racja! Ujął to wcześniej Vaclaw Havel pisząc: Spóźnieni bohaterowie - najgłośni > ej krzyczą na tygrysa gdy ten już zdechł i linieje. Ładny ten cytat. Ale - czy dokładny ? Jeśli tygrys zdechł. to linieją jego zwłoki. Odpowiedz Link Zgłoś
takitamdwa Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 10:15 Jazgocze to przerażony, różowawy Salon. URZE ma coraz większą sprzedajność.To musi budzić lęk u Was - komuszej hołoty. Hołdys,Lis i teraz Środa.Smolą te swoje mądrości, które u mnie wzbudzają tylko uśmiech politowania i zrozumienia dla ich sytuacji.Przy każdej zmianie ciężko będzie im żyć w medialnym niebycie.Pieniężki się skończą.Nabranych będzie ubywać. A zmiany nadchodzą dużymi krokami Pani profesor... Odpowiedz Link Zgłoś
hammurabina Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 18:02 malutki pisiorku weź, ty nie pie......l Innych słów takie coś nie zrozumie. Łysy bohaterze :).....! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 10:41 Oczywiście,to prawda,ale bardzo smutna:( Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadek.ltd No męstwo Michnika wskazuje drogę narodowi! 29.04.11, 18:47 W więzieniu katowali go zmuszając do czytania książek, a jakby tego było mało, kazali mu pisać własne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Łyse chamstwo 28.04.11, 06:37 "Najpierw pomyślałam sobie, że jeśli ludzie głęboko wierzący, a takimi są wszyscy autorzy pisma". Skąd u pani profesor tak wielka i niezachwiana wiara,że wśród autorów pisma nie ma wysłannika belzebuba? Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 08:06 aekielski napisał: > "Najpierw pomyślałam sobie, że jeśli ludzie głęboko wierzący, a takimi są wszys > cy autorzy pisma". Skąd u pani profesor tak wielka i niezachwiana wiara,że wśró > d autorów pisma nie ma wysłannika belzebuba? > > Belzebuba kmiotku! Z dużej litery pislamku! Z dużej litery! Odpowiedz Link Zgłoś
gryfia311 GW=RZ=ND itd 28.04.11, 06:54 Przecież to wszystko jedna banda. Tak samo (nie)wiarygodna. Jedni i drudzy uwielbiają dyskusje przede wszystkim na własny temat. Swoją drogą prawdą też jest, że znakomita większość z prawicowych dziennikarzy tak Michnika nie cierpi, że chętnie by się z nim zamieniła;). Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 07:07 pani Profesor wspomniała o horyzontach intelektualnych tego towarzystwa - horyzonty może ale skąd intelektualne ? intelekt w tych sferach nawet nie gościł a jeśli to dawno temu Odpowiedz Link Zgłoś
e.mem Łyse chamstwo 28.04.11, 07:37 Łysego czytać nie będę, bo nienawiść i paskudztwo samo wchodzi w oczy, więc po co jeszcze po nie sięgać. ostatnie zdanie felietonu doskonałe - brawo Pani Profesor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Łyse chamstwo 28.04.11, 07:56 Droga Pani Profesor! Jestem dumna, ze mamy Pania wsrod nas, znow potwierdza Pani, ze wsrod Polek sa osoby wyjatkowe, jak np. Maria Sklodowska-Curie. Inteligentna, madra, z wlasnym punktem widzenia, oswiecona - to tylko niektore z epitetow, ktore do Pani pasuja. Jaka szkoda, ze tak niewiele kobiet o takim potencjale jest wsrod nas, Polki daly narzucic sobie punkt widzenia naszych mezczyzn, na ogol niedorastajacych nam do piet, anachronicznych, krzykliwych, aroganckich, klotliwych i nierozumiejacych swiata. Rozpuszczonych przez mamy - mamy glupich (niestety wiekszosc) mezczyzn, dlaczego sie im podporzadkowujemy i placimy za to np. zawalami serca? Wina mam i Kosciola. Ale to sie zmienia, na razie mamy Pania, za co dziekujemy. Nie jestesmy same, "wariatki" jak o nas mowia. Wildstein to nadmuchane zero, czuje to i dlatego tak reaguje. Nienawiscia - to wlasnie swietny przyklad tych naszych "malych mezczyzn". Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol "Potęga smaku" - fragment 28.04.11, 07:58 Zaiste ich retoryka była aż nazbyt parciana (Marek Tuliusz obracał się w grobie) łańcuchy tautologii parę pojęć jak cepy dialektyka oprawców żadnej dystynkcji w rozumowaniu składnia pozbawiona urody koniunktiwu Zbigniew Herbert Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Łyse chamstwo 28.04.11, 07:59 pioro111 - Lysiak to inteligent dla ubogich, dla chlopcow w krotkich spodenkach. Nigdy nie dorosnie bo nie ma potrzeby (ma swych wyznawcow w Polsce) ani inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Łyse chamstwo- alfabet - to wszystko pikuś. 28.04.11, 08:05 Zostało to naPiSdane przez moralnego analfabetę Wildschwein'a. Przeze mnie napewno nie będzie czytane łyse chamskie schweinlich. Odpowiedz Link Zgłoś
ahk4iepaiv8u Wiara 28.04.11, 09:01 ..nie jest niczym innym, niż legitymizacją nieracjonalności - i "wnioskami" wysnuwanymi z tego założenia. Szukanie czegokolwiek w tym steku sprzeczności jest z założenia bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Łyse chamstwo 28.04.11, 09:06 ...a podobno w Polsce jest nas 95 % wierzacych.......w co?? A).w Kaczynskiego,B) w Papierza a najmniej w Jezusa Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 Kolejny przejaw 28.04.11, 09:16 chamstwa i obsesji Środy. I każdy kto mówi o rodzinie jest rozwiedziony? Aha! Czyli jednak prawicowcy mają racje. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Łyse chamstwo 28.04.11, 09:26 I jak zwykle pani Środa dostarczyła mi dużo radości:-) Tekst po prostu świetny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra To pismo to kolekcja pozbawionych talentu 28.04.11, 09:35 zawistników. Postacie żałosne i marginalne, ale w dziwny sposób podobne do ich idola - politycznego karła Kaczyńskiego. Ta sama nienawiść i stojąca za nią pustka. Jak mówiła moja stara ciotka: w takich kreaturach są tylko dwie rzeczy - g no i złość. Odpowiedz Link Zgłoś
ador43 Łyse chamstwo 28.04.11, 09:46 Brawo,autorzy tekstow ,kilku nieodacznikow chcacych zaistniec,nie dam sie nabrac na z niemiecka Wildsteina,Ziemkiewicza czy innego Pospieszalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ba-9 Mam to samo poczucie!! 28.04.11, 10:12 Zgadzam się całkowicie z Pani sądami,i nic mnie nie obchodzą chamskie odzywki Pisowskich "działaczy" i publicystów!TO MY MAMY RACJĘ.Człowiek nienawidzący i gardzący innymi nigdy nie zajdzie daleko,a dodatkowo napewno kiedyś za wszystkie krzywdy będzie musiał odpokutować!!to chorzy ludzie z nienawiści-i ma Pani rację z zazdrości!Pozdrawiam. Barbara. Odpowiedz Link Zgłoś
competent Srodo!Trzymaj tak dalej... 28.04.11, 10:13 Wal w te kacze kupry,ile sie da... Odpowiedz Link Zgłoś
dream_catch Brawo Sroda 28.04.11, 20:54 Tepic bez litosci pisowsko-katolskich, nienawistnych pseudodziennikarzy. A ten Łysiak to jakis wyjatkowy idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
2marcus Łysa prawda 28.04.11, 10:23 Pani Środa chyba nie czytała felietonu Łysiaka jeżeli pisze takie brednie...albo nic nie zrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Re: Łysa prawda 30.04.11, 08:20 Pani Sroda nigdy nie pisała (mówiła) bredni i zawsze wie o czym pisze i mówi.Posądzanie tej pani,że czegoś nie zrozumiała zadziwia. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Łyse chamstwo, proponuje pani Srodzie 28.04.11, 10:34 pieczona kaczke po smolensku i krwawa mary w towarzystwie oberchama Palikota, przyjaciela pani Srody. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Z zimnym Lechem czy bez? 28.04.11, 13:06 Z zimnym Lechem czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Re: Z zimnym Lechem czy bez? 28.04.11, 14:39 pis_busters napisała: > Z zimnym Lechem czy bez? Z trupem twojej matuli. Odpowiedz Link Zgłoś
przedwieczorny Pani Profesor ... 28.04.11, 10:35 ... zgodnie z Pani stwierdzeniami to jakie własne kompleksy Pani leczy swoją twórczością? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 Łyse chamstwo 28.04.11, 10:40 Pani Magdo,jak zwykle celnie i bez "pudła".Taka jest prawda i rzeczywistość w ultrakatolickim/:>/ i ortodoksyjno-prawicowym kraju.Nigdy nie przxyp[uszczałem,że czegoś podobnego dożyję:( Mózg się "lasuje". Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Łyse chamstwo? Ej, przesada, ma Pani ładne włosy 28.04.11, 11:09 "Najpierw pomyślałam sobie, że jeśli ludzie głęboko wierzący, a takimi są wszyscy autorzy pisma, potrzebują dowodów w kwestiach istnienia przedmiotów swojej wiary, to z tą wiarą musi być naprawdę źle." Najpierw pomyślałem sobie, że jeśli ludzie inteligentni, a za taką uważana jest autorka felietonu, potrzebują dowodów w kwestiach istnienia swojej inteligencji i cel ten realizują czytając nisko oceniane przez siebie gazety i pisma, to z tą inteligencją musi być naprawdę źle. ___________________________________ Logika na cały tydzień, nie tylko na ŚRODĘ Odpowiedz Link Zgłoś
padafas Re: Łyse chamstwo? Ej, przesada, ma Pani ładne wł 28.04.11, 11:45 Umów się jeszcze na randkę anie pisz jaką ma fryzurę Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Dlatego nigdy nie wezmę do ręki Naszego Nocnik 28.04.11, 13:08 Dlatego nigdy nie wezmę do ręki Naszego Nocnika, Gazety Niepolskiej, czy Uważam na PIS... Odpowiedz Link Zgłoś