dotera 09.09.25, 15:26 Ostatnio z okazji drugiej części dowiedziałem się że ludzie zachwycali się pierwsza. Obejrzałem. Pustka. Jedyny plus że nie ma chamstwa co już jest wyczynem w polskim kinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Vinci 09.09.25, 15:34 Przyjemnie płynął ale wszystko było jakby powierzchowne. Nie wciągały postacie dialogi akcja Odpowiedz Link
dotera Re: Vinci 09.09.25, 16:28 Machulski miał genialne komedie w PRL i równo z nim to się skończyło. Później co coś zobaczyłem to tak średnio. Nie oglądałem jednak słynnego Killera. Pieniądze w życiu to nie wszystko były bardzo dobre. Odpowiedz Link
dotera Re: Vinci 09.09.25, 16:38 Ma że to kwestia pokolenia aktorów. Tamci z PRL byli lepsi i wyraziści. Odpowiedz Link
dotera Re: Vinci 09.09.25, 16:47 Najlepsze było pokolenie urodzonych w latach 30 tych. Te które w Janosiku było na przykład . kolejne jak byli młodzi, na ich tle. Później zaś już wszyscy wyblakli. Ludzie dziś mniej życia mają w sobie i na aktorach którzy potrzebują charyzmy najbardziej to widać Odpowiedz Link
dotera Re: Vinci 09.09.25, 17:51 Ten film ma dobry pomysł na scenariusz jednak nie wydobyty. Z jednej strony sceny niepotrzebne z drugiej tylko ledwo wskazane coś co mnie globtworzyc właśnie narracje Odpowiedz Link