oryona 13.05.11, 03:01 . :'( Olbrzymia Strata i Pustka :'( Cześć Jego Pamięci :'( p.s. Pan Piotr doznał wylewu :'( 29 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuku.kuku straszna szkoda 13.05.11, 03:49 wspaniały bębniarz z wielkim wyczuciem Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: straszna szkoda 13.05.11, 10:43 Wielka strata dla polskiej muzy. Już nigdy nie usłyszę na koncercie, co wyczynia na swoim minimalistycznym zestawie :( Nie miałem przyjemności poznać go osobiście, ale sprawiał wrażenie bardzo sympatycznego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
padafas ''Stopa'' nie żyje 13.05.11, 10:25 Za wcześnie skończona kariera ,duża strata dla fanów Odpowiedz Link Zgłoś
symulacrum ''Stopa'' nie żyje 13.05.11, 15:08 przykro mi, że nie dał rady, miałam nadzieję, że z tego wyjdzie :( współczucie dla żony, dzieci i przyjaciół strata dla polskiej muzyki wielka :( MARANA THA Odpowiedz Link Zgłoś
rekmare "Stopa" nie żyje 13.05.11, 18:03 Jeśli tylko TAM coś jest to mam nadzieję, że Stopa ma już zestaw i gra swoje synkopy, paradidle i triole. Bo niewielu potrafi to robić jak On. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll ale muzyka żyje :) 13.05.11, 21:33 i Stopa będzie żywy w tej muzyce, dopóki ona gra :) a że dobra jest bardzo, to długo grać będzie! Odpowiedz Link Zgłoś