Dodaj do ulubionych

Gdzie się podzieje maluch

21.05.11, 08:19
No właśnie gdzie się podzieje mój maluch,ja pracuję mój mąż też,a malucha nie mam z kim zostawić,mówią weź nianie,ale niania zabierze całą moją wypłatę,mówią to zwolnij się,to nie nasz problem i już sama nie wiem do kogo mam się udać...Złożyłam wnioski o przyjęci do żłobka w kilku żłobkach i odpowiedz jest brak miejsca,czy to jest rozwiązanie mojego problemu...
Obserwuj wątek
    • maxixxx Gdzie się podzieje maluch 21.05.11, 10:11
      Normalka w naszym pięknym kraju

Sejmowe i rządowe .... ( w miejsce kropek wstaw wyraz obraźliwy bo na to posłowie i rządz zasługują ) wymyśliły, że skoro ograniczą wymagania sanitarne to nagle żłobki i przedszkola zaczną powstawać jak przysłowiowe grzyby po deszczu

Zaden z tych .... ( już wiesz co masz zrobić ) nie pomyślał, że czesne w prywatnych placówkach jest bliskie połowy płacy rodziców a w niektórych regionach kraju sięga prawie całej pensji

No ale jak się jest (p)osłem i o polityce społecznej myśli się z poziomu człowieka który zarabia klilkanaście tysiecy złoty to trudno im się nawet dziwić no ale najważniejsze jak zawsze była piękna konferencja prasowa najpierw premiera i później podpisującego ustawę prezydenta

A, że rodzice niewiele z tych konferencji będą mieli - a kogóż to obchodzi?? Ważne, że partia PO i PSL powiedzą w kampani wyborczej jak to robią nam obywatelom dobrze
    • bd-75 Jak się przeprowadza akcję propagandową... 21.05.11, 16:16
      ...zamiast przemyślanego programu, to i efekty są takie, jak opisane w artykule. Polską rządzi banda nieudaczników, która potrafi dbać jedynie o własny wizerunek. Chcecie JarKacza u władzy? To rządźcie tak dalej.
    • kbaus Porażka rządowego programu budowy żłobków 22.05.11, 00:08
      Tez uwazam ze prywatne zlobki sa zaintereowane by konkurencji nie bylo. Rzad powinien prywatnym pozyczyc te pieniadze na budowe nowych. Rzad powinien zachecac kompetycje.
      Jakby nie popatrzec to faktycznie jest to nieudolnie organizowane.
    • bodzio151 Porażka rządowego programu budowy żłobków 22.05.11, 09:53
      a co sie udalao

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka