anna22290 24.05.11, 07:23 dobry wybor madry czlowiek i dobry polityk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzman1979 Richard von Weizsäcker Człowiekiem Roku 2011 "G... 24.05.11, 09:50 Po ilości artykułów stawiałem na Starucha albo Litara. Odpowiedz Link Zgłoś
pieniadzezrobsam Ja się nie zgadzam. Człowiekiem roku powiniwn być 24.05.11, 09:52 Adam Michnik .................... Ty też jesteś inwestorem giełdowym.Nawet jeśli o tym nie wiesz pieniadzezrobsam.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ja się nie zgadzam. Człowiekiem roku powiniwn 24.05.11, 10:35 pieniadzezrobsam napisała: > Adam Michnik Problem w tym, że nie każdy uważa za słuszne przyznawanie wyróżnienia samemu sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
salci_rozencwajgowa Richard von Weizsäcker Człowiekiem Roku 2011 "G... 24.05.11, 11:06 pare lat temu michnik dostal krzyz zelazny, wiec czas sie zrewanzowac. PS. Zauwazyliscie jak michnik przemyca tu przymiotnik "narodowy"? Zaden Polak tak okreslony nie bylby godnym bycia "dobrym europejczykiem". Niemiec moze byc 2narodowy2 i jest to koszerne. Odpowiedz Link Zgłoś
swinton To Komorowski nie zasłużył? Skandal. 24.05.11, 11:15 Co ten Niemiec zrobił dla mnie? Nic. A przy Komorowskim to chociaż można się pośmiać do bulu. Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Re: swinton 24.05.11, 21:11 Co ten Niemiec zrobił dla mnie? Nic Dla Ciebie ne koniecznie, ale Twoji przodkowie go nie zapomna... ;) Glückauf! Odpowiedz Link Zgłoś
wyciety Richard von Weizsäcker Człowiekiem Roku 2011 "G... 24.05.11, 12:09 Dla aktywu partyjnego z GW czlowiekiem wiecznosci jest i bedzie Karol Marks. Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Paranoja, ludzie jestescie dowcipem! 24.05.11, 21:09 Mlody Wiezsäcker, "Fähnleinführer" Hitler Jugend (odpowiednikiem w Wehrmachcie byl Hauptmann=kapitan) bral wraz z bratem (polegl jako oficer 2. wrzesnia 1939 w Lasach Tucholskich) udzial w kampanii wrzesniowej. Dosluzyl sie stopnia Hauptmanna d.R. Zostal odznaczony Krzyzem Zelaznym. Malo znany jest fakt, ze po transformacji systemu w Polsce pracowal tutaj jako doradca wojskowy. Podczas Procesow Norymberskich czlonek obrony. I Polska gazeta wybiera go Czlowiekiem Roku 2011, a pani, urodzona w Rumii Steinbach jest beeee...:( No tak, jak juz Pan "Hochsztapler" profesor Bartoszewski wyglosil laudacjo... Ludzie, strzelcie wy sobie gumka w glowe! Czy mozna byc bardziej palnietym??? Glückauf ! Odpowiedz Link Zgłoś
janek-brede Re: Paranoja, ludzie jestescie dowcipem! 24.05.11, 22:07 I taka to paranoja polakow , Jaruzelskiego na szubienice chca zaniesc a bylm faszystom w du. . ..pe wchodza Steinbach i Weizeker smieja sie napewno z glupich skloconych polaczkow , co z naszej dumy narodowej , czy wogle ja mamy czy moze madry narod juz opuscil polske i tylko slepa i sklocona szumowina zostala. Odpowiedz Link Zgłoś