renata503 29.08.08, 21:30 Witam, posiadam działkę budowlaną wartości ok.150tys z 200m domem w stanie surowym otwartym. Jaki kredyt będzie najlepszy w tej sytuacji? Mam zdolność kredytową i potrzebuję ok.300tys. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomala1111 Re: Jaki kredyt ? 29.08.08, 23:32 Oczywiście hipoteczny:), jesli sie zastanawiasz a chcesz żeby doradcy bezpośrednio z banków sami skontaktowali się z Tobą w celu zaprezentowania różnych ofert polecam: Odpowiedz Link Zgłoś
oracki Oferta kredytowa Multibanku 01.09.08, 00:44 Witam serdecznie, Pani Renato, mogę Pani zaproponować kredyt w MultiBanku - marża 0,9 - 0,95% dla CHF, prowizja uruchomieniowa 0 zł, brak opłat za wcześniejszą spłatę bądź nadpłatę kredytu, dowolna liczba bezpłatnych przewalutowań. Jeżeli chciałaby Pani otrzymać bardziej szczegółową ofertę, to bardzo proszę o kontakt na maila. Pozdrawiam serdecznie, Daniel Oracki daniel.oracki@multibank.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michal123_pl Re: Jaki kredyt ? 04.09.08, 15:53 Witam, W Dominet Banku jestem w stanie zaproponować stałą marże 0,66%+wibor3M dla kredytu w PLN, lub stałą marże 0,86%+libor3m dla kredytu w CHF, gdyby była Pani zainteresowana szczegółami oferty, proszę o kontakt: michal.witoslawski@dominet.pl pozdrawiam, Michał Witosławski Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_maciejewska Re: Jaki kredyt ? 05.09.08, 14:43 Jeżeli byliby państwo zainteresowani przygotowaniem przeze mnie bezpłatnej oferty z ponad 60 propozycji 14 banków, zapraszm do kontaktu mailowego dominika_maciejewska@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: Jaki kredyt ? 07.09.08, 17:45 jest mozliwosc. wystarczy wypelnic wniosek na stronie www.kredyty.dbv.pl w dziale kredyty hipoteczne i mieszkaniowe Odpowiedz Link Zgłoś