michelange75 25.05.11, 19:33 Wielka szkoda ze odchodza od nas Tacy Ludzie,w tak bolesnych dla nich okolicznosciach. Oby jego slabosc byla jego wytlumaczeniem na sadzie ostatecznym. Wieczne odpoczywanie racz mu dac Panie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr.jurkowski Edward Żentara nie żyje 25.05.11, 19:55 A dla mnie najlepszy byl jako Rumata Estorski... Odpowiedz Link Zgłoś
lukilukk Edward Żentara nie żyje 25.05.11, 20:12 Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Edward Żentara nie żyje 25.05.11, 20:36 Zawsze mi się kojarzył właśnie z "Siekierezadą" (jakoś pasował do tej roli, nawiasem mówiąc jej autor - też Edward, też popełnił samobójstwo...) i z demonicznym killerem z III części "Ekstradycji". Wiele ról głównie drugoplanowych, ale mimo to zawsze się go pamiętało, miał to coś, co go wyróżniało. Naprawdę szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Edward Żentara nie żyje 25.05.11, 21:51 ten raz zgadzam się z Tobą całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
bugatti Re: Edward Żentara nie żyje 25.05.11, 23:21 To samo pomyślałam - o E.S. własnie - kiedy dowiedziałam się o śmierci Zientary. Obrazy z "Siekierezady" mam teraz przed oczami. Smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
jabmax Re: Edward Żentara nie żyje 26.05.11, 00:52 antropoid napisał: > Zawsze mi się kojarzył właśnie z "Siekierezadą" (jakoś pasował do tej roli, na > wiasem mówiąc jej autor - też Edward, też popełnił samobójstwo...) i z demonicz > nym killerem z III części "Ekstradycji". Wiele ról głównie drugoplanowych, ale > mimo to zawsze się go pamiętało, miał to coś, co go wyróżniało. Naprawdę szkod > a. Mam dokładnie takie same skojarzenia-jak choćby z "Siekierezadą"(scena na torach". Odpowiedz Link Zgłoś
tampa Edward Żentara nie żyje 25.05.11, 20:47 Jezus Maria, umiera swietny aktor, znana podziwiana i lubiana postac, a nekrolog pisze analfabeta. RIP Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Edward Żentara nie żyje; Biedny człowiek pieprzone depresje. 26.05.11, 11:45 Nigdy nie wiadomo co w człowieku siedzi. Na raz coś mu do głowy strzeli i bierze se życie. To nie brak pieniędzy, czy przestój w karierze. to jest ciężka choroba zwana depresje. Odpowiedz Link Zgłoś
hub381 Edward Żentara nie żyje 26.05.11, 13:10 Jego osobisty wybór-czy miał czyste sumienie?Do bohaterów bym go nie zaliczył. R i P-+ Ojcze Nasz... Odpowiedz Link Zgłoś