marne 15.05.11, 15:23 prosze o obejzenie filmu pod tytulem LUTER w sieci YOU TUBE / bez cencuzy kosciola/ francuz51@aol.fr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: prawda o kosciele katolickim 15.05.11, 16:39 toporzel.republika.pl/teksty/dziejef.html Film, taki sobie.. Natomiast wartosc poznawcza na najwyzszym poziomie maja ksiazki Jana Stachniuka. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: prawda o kosciele katolickim 15.05.11, 20:30 ten kto ma oczy , bez bielma i uszy ... ja zna . co tu jest do komentowania , chcesz poznac szczegoly idz na FR . Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: prawda o kosciele katolickim 15.05.11, 20:31 karbat napisał: ten kto ma oczy , bez bielma i uszy ... ja zna . co tu jest do komentowania , chcesz poznac szczegoly idz na FR , albo zapoznaj sie z historia kosciola katolickiego , mnostwo jest na ten temat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stab Re: prawda o kosciele katolickim IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 16.05.11, 00:27 marne i mierne. Jeszcze jedno zadecie aktywistow ktorzy musza czyms sie zajac po zaniechaniu dziury ozonowej. Jednak to systematyczne antykoscielne bicie piany od setek lat cos mi mowi: to jest zywa instytucja ktora ma cos do zaoferowania wspolczesnemu swiatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 96 kropek Dziewięćdziesiąt sześć kropek IP: 66.90.73.* 16.05.11, 01:13 ................................................................................................ Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Dziewięćdziesiąt sześć kropek 16.05.11, 12:13 Gość portalu: Stab napisał(a): > marne i mierne. Jeszcze jedno zadecie aktywistow ktorzy musza czyms sie zajac p > o zaniechaniu dziury ozonowej. Jednak to systematyczne antykoscielne bicie pian > y od setek lat cos mi mowi: to jest zywa instytucja ktora ma cos do zaoferowani > a wspolczesnemu swiatu. nie pieprz i nie bij piany , napisz konkretnie .. CO ? , poza wielebnymi cwaniakami w palacach , koloratkowymi biznesmenami na parafiach , rozmodlonymi zboczencami-pedofilami , walczycymi z prezerwatywami i licznymi spolecznymi pasozytami zerujacymi na budzecie panstwa ( okradaja takze TYCH , co nie maja nic wspolnego z krzyzakami ) >to jest zywa instytucja ktora ma cos do zaoferowania wspolczesnemu swiatu. co miala do ZAOFEROWANIA , jak ZYWA byla ta instytucja , mozna bylo zauwazyc latami przed koncem pontyfikatu K. Wojtyly . Kto nie mial bielma na oczach i nie cierpial na gluchote , to sam widzial i slyszal . Odpowiedz Link Zgłoś