Dodaj do ulubionych

Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięciem...

01.06.11, 18:07
o to może sąd partyjny wykluczy swojego szefa Tuska bo jego dowcip jest równie lotny jak Węgrzyna

o stosunku polityków PO do kobiet najlepiej świadczy głosowanie europosłów tej parti ( razem z PiS ) przeciwko uchwale potępiającą przemoc wobec kobiet
Obserwuj wątek
    • makoshika W takich chwilach wyłażą solidarnościowe korzenie. 01.06.11, 18:20
      Ale nie będę się nad nim znęcał. Pamiętam pajaca jak w 1993 rozdawał baloniki i obiecywał 1 mln nowych miejsc pracy.
      • mnbvcx a gdyby premier wyszedl do dziennikarzy 02.06.11, 14:12
        ubrany "niekonwencjonalnie"- klapki, szorty, rozpieta koszula w hawajskie wzory odslaniajaca tors, czy nikt by tego nie skomentowal?
    • saint_just Polskie babsko : wpycha się pierwsze 01.06.11, 18:42
      wszędzie i na siłę bo " mu się należy pierwszeństwo" , zachodzi drogę, debilowato udając ,że nic nie widzi , zadaje prowokacyjne, agresywne pytania...I dostaje padaczki gdy się "go nie szanuje". Róbcie coś , Kobiety,żeby Was jednak szanować.
      • 1_jack Re: Polskie babsko : wpycha się pierwsze 01.06.11, 21:28
        może by tak skromniejsze ubranka?, Tusk jest normalnym facetem, a panienki przecież wystawiaja swe wdzieki dla jakiegoś celu, prawda? Proponuje wprowadzenie szariatu.
      • zdybka Re: Polskie babsko : wpycha się pierwsze 01.06.11, 21:34
        saint_just napisał:

> wszędzie i na siłę bo " mu się należy pierwszeństwo" , zachodzi drogę, debilowa
        > to udając ,że nic nie widzi , zadaje prowokacyjne, agresywne pytania...I dosta
        > je padaczki gdy się "go nie szanuje". Róbcie coś , Kobiety,żeby Was jednak szan
        > ować.

Od tego zacznijmy,ze kobiety same musza sie szanowac a ty jak widze
        opisales zwyklego prostaka,wiec ktora szanujaca sie kobieta pozwoli sobie na to ?
      • peter_1000 Polska Partia Kobiet 02.06.11, 10:54
        Polska Partia Kobiet powinna zmienić nazwę na Partia Aseksualnych Stworzeń Ukaranych Łechtaczką (PASUŁ)
      • zdzicho_waciak Re: Polskie babsko : wpycha się pierwsze 02.06.11, 11:27
        No, zwłaszcza to, że "zadaje prowokacyjne, agresywne pytania" jest skandaliczne...

:-))))
    • q-ku Tuisk mnie zdumiał. Nie podejrzewałem o takie go.. 01.06.11, 19:01
      a swoją drogą (spytam trochę jak znany poseł PO) może by wreszcie kto znalazł fotkę tej pani?
    • lubat Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięciem... 01.06.11, 19:11
      Jeśli ktoś ma w związku z wypowiedzią Tuska skojarzenia seksistowskie, to ma poważne problemy osobowościowe. Żeby już nie nadużywać słowa "psychiczne".

Odpowiedź na pytanie sprawiała raczej wrażenie, że gość w ogóle był myślami zupełnie gdzie indziej, albo miał chwilowe zaćmienie "w temacie" - ale robienie z tego problemu, to dom wariatów.
      • dazpo Re: Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięci 01.06.11, 23:58
        witaj w Polsce :)
      • strikemaster Re: Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięci 02.06.11, 09:04
        Bo to nie seksizm był, a przynajmniej nie tylko. Przede wszystkim obraziły się uczucia religijne wyznawcy boga Dress Code'a.
    • h-mol Kochani PiSowczycy! 01.06.11, 19:14
      Gdzie, ach gdzie byliście kiedy śp. prezydent Lech Kaczyński gadał o "małpie w czerwonym"? Wtedy było cacy?
    • kamyk_wj Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięciem... 01.06.11, 19:41
      Trochę lepiej, niż "małpa w czerwonym" czy "stokrotko, mam cię na liście", ale i tak poniżej standardu.
    • adrian_ktostam Re: Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięci 01.06.11, 20:03
      Nie przesadzajmy. Jest co naprawdę wypominać Chyżemu. Długi, które narobił magister Rostowski, będą spłacać nasze wnuki, ale ja tam żadnego seksizmu nie widzę. To tym durnym cipom, które go o seksizm oskarżają, widocznie wszystko się z penisem kojarzy...
    • another-nick-in-the-wall Jak tu przywalić Tuskowi?? 01.06.11, 20:06
      Czepiła się go baba, durnym pytaniem sugerującym, że coś jest niegotowe. Chłop się wnerwił i powiedział żeby raczej pilnowała swoich spraw. Uważam, że super.
    • kadykianus Tusk w stylu Berlusconiego? :) 01.06.11, 20:10
      Bunga! Bunga!
    • erte2 Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięciem... 01.06.11, 21:12
      Jeśli normalny zdrowy facet widzi w kobiecie kobietę - to chyba jest to raczej w porządku ? Szczególnie jeśli jest atrakcyjna i niestara. Przecież gdyby nie te zdrowe odruchy już dawno byśmy wyginęli jako gatunek, a może nawet wcale byśmy nie powstali..
      Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie od ładnej dziewczyny w panice odwracać wzrok bo inaczej jakaś kretynka z Partii Kobiet się przy......li.
    • ubiquitousghost88 Pokażcie nam tę niedopiętą, to ocenimy... 01.06.11, 21:34
      ...bo fakt faktem, przy tej ciągłej walce z burkami (od burki, a nie od Burka) kobietki europejskie zaczęły ostatnio przesadzać w wymachiwaniu cycami i wyrzucaniu ich na balkon...
    • niemiec.niemiec Seksizm w SLD 01.06.11, 21:34
      Moze ktos by przypomnial Wenderlichowi jak jego kolega partyjny Iwanski poklepywal po pupie tlumaczke.
    • hwbaran Tusk: 01.06.11, 21:35
      wiadomość godna Wyborcej
    • bodzio151 Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięciem... 01.06.11, 21:38
      nie bede sie znecal
    • zdybka Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięciem... 01.06.11, 21:47
      Co by Tusk nie zrobil ,to i tak zle,powiedzial komplement
      to tez zle,ale przypominam sobie jak to kluzikowa zachwalala
      jarka jaki to on przystojny jakie ma piekne rysy twarzy to co
      to ,byly to zalety ?
    • jan.ostrzyca Nabijał się z Napieralskiego a sam się wygłupił 01.06.11, 22:06
      Pewnie jak Donek widzi młodą dziennikarkę to się chłopina zastanawia czy pani ma gładką myszkę i jak pachną jej majtki...Brzydki, Donek, zły Donek, świntuch Donek!
    • herbapol Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięciem... 01.06.11, 22:16
      Kogoś tu mocno pogięło.Wypowiedź premiera może nie była zbyt dowcipna (nie pokazano nam rozmówczyni co mogło uzasadnić jego wypowiedź) ale żeby zaraz seksista i komisja etyki ! Przesada !
    • sam16 Z igly widly..... 01.06.11, 22:35
      Trzeba miec duzo zlej woli zeby z tej wypowiedzi wnioskowac o zlym traktowaniu kobiet.
      Moim zdaniem Tusk potraktowal dziennikarke bardzo elegancko.
      Wydaje mi sie,ze zobeczyl w niej kobiete(niedopieta) ale sie szybko zorietowal,ze powiedzial za duzo i bardzo inteligentnie wybrnal z pulapki kierujac uwage na lato kiedy to nie dopinamy sie na wszystkie guziki....
      Za te wypowiedz Tusk powinien dostac order podwiazki a nie pozew do sadu partyjnego.

Mysle ze ta wypowiedz stanie sie kutowym frazesem bo jest bardzo sumpatyczna i niesie w sobie ogramny ladunk humoru oraz jest wyrazem niezwyklego refleksu i inteligencji premiera.
      To jest najlepsza wypowiedz premiera jaka kiedykolwiek slyszalem i jestm zachwycony.
      Brawo p.premieze jest pan bardzo inteligentnym i sympatycznym facetem.
    • komercjuszek Kiedyś powodem do dumy dla wielu Polaków był fakt, 01.06.11, 22:40
      że niezależnie od tego jak ciężko im się żyło, ile trudności musieli pokonać, nigdy nie tracili przy tym poczucia humoru, potrafili podejść do życia z dystansem, również w stosunku do siebie samych.
      Ale to było kiedyś, teraz jedynym powodem do dumy są ciągle powiększające się szeregi (wydumanych) męczenników.
      To, że w taki a nie inny sposób zareagowała Partia Kobiet, to mnie nie dziwi. W końcu od dawna wiadomo, że największym wrogiem kobiet i kobiecości są emancypantki.
      Zaskakuje mnie natomiast reakcja SLD-owców. Do tej pory odnosiłem wrażenie, że są to w całym tym polskim politycznym cyrku jedyni, którzy jeszcze zachowali resztki godności i zdrowego rozsądku.
      Ale cóż, albo się myliłem, albo buractwo jest tak zaraźliwe, że nikt mu się nie oprze.
      W każdym razie rozdmuchiwanie tego epizodu do takich rozmiarów świadczy tylko o jednym, Polska schodzi na psy, mnie jest w każdym razie milsza ta poprzednia, gdzie człowiek był jeszcze człowiekowi człowiekiem.
    • sizar-sizar Próbował być dowcipny 01.06.11, 22:40
      ale nie wyszło.
      • koham.mihnika.copyright to przez te guziki 02.06.11, 06:28

• minstrel515 Szykuje się wysyp komisji śledczych. 01.06.11, 22:56
      I dobrze, bo nudno jest w polityce.

• na.memlonie piosenka przedwojenna dla przystojnego donalda 01.06.11, 23:37
      "Pani dziś jest bez koszulki
      Słońce mi zdradziło to
      Widzę dwie urocze kulki
      I zakątków innych sto"

I komu to przeszkadzało?

• kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna Bo dawno żadna doda nie dała mu buziaka, więc... 02.06.11, 00:15
      Bo dawno żadna doda nie dała mu buziaka, więc... premier

podpowiada i zachęca,
      kusi i prowokuje,
      intryguje i mruga,
      napomyka i kokietuje,
      czerwieni się i rumieni się...

a wszystko to warte tyle, co ta cała jego nauka angielskiego - tylko potłuc wiadomo o kant czego.

• minstrel515 Re: Bo dawno żadna doda nie dała mu buziaka, więc 02.06.11, 00:50
        kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna napisał:

> Bo dawno żadna doda nie dała mu buziaka, więc... premier
        >
        > podpowiada i zachęca,
        > kusi i prowokuje,
        > intryguje i mruga,
        > napomyka i kokietuje,
        > czerwieni się i rumieni się...
        >
        > a wszystko to warte tyle, co ta cała jego nauka angielskiego - tylko potłuc wia
        > domo o kant czego.
        >

...a bażant to dopiero...
    • loberod Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięciem... 02.06.11, 00:40
      Typowa seksistowska wypowiedż typowego kołtuna Tuska. Nic dodać, nic ująć.
      • minstrel515 Re: Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięci 02.06.11, 00:53
        loberod napisała:

> Typowa seksistowska wypowiedż typowego kołtuna Tuska. Nic dodać, nic ująć.

Dzisiaj już CZWARTEK.
        • loberod Re: Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięci 02.06.11, 01:05
          Zapnij wiec rozporek bo pie...ysz bez rozumu.
          • minstrel515 Re: Tusk: pani strój nie kojarzy mi się z dopięci 02.06.11, 01:52
            loberod napisała:

> Zapnij wiec rozporek bo pie...ysz bez rozumu.

Bezsensowny przejaw agresji, ale cóż, każdy przede wszystkim sądzi według własnych odczuć; wybaczam po chrześcijańsku, choć jestem Żydem, masonem i rowerzystą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka