jurber1 09.06.11, 08:04 "KŁAMSTWO MA KRÓTKIE NOGI" - "krótkie nóżki, jak zwykle u Kaczuszki" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terleo Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 08:31 *Uważam, Rze* pis ciągnie w dól bardziej Yarkacz, niż Markam, ale głowy za to nie dam, bo mam. Odpowiedz Link Zgłoś
nemecpiotr Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 13:24 NIE GLOSUJCIENA na skoczkow , politycznych looserow , bez wzgledu z czyjej partii skoczyli do ktorej. to ludzie bez ZASAD. Zyja za PANSTWOWE PIENIADZE. TO ZWYKLE MATOLY. w USA NIKT NIKT nie odwazylby sie zmienialc partii z Demokratow do Republikanow. Nie sa wierni nawet jednej IDEI ani partii a co dopiero WYBORCOM! Dotyczy to takich politycznych bankrutow jak Rosati, Borowski, Arlukowicz etc. i Kluzik, Poncyliusz , Libicki etc. i Sikorski , i jemu podobni !!! Niech PRZEGRAJA WYBORY !!!!!!!!!!!!!!!!!! ONI Robia was w BALONA. te same TWARZE PO PiS SLD PSL od 20 lat u żłoba w SEJMIE TE SAME OSOBY I ICH ZNAJOMI. A wy wierzycie ze bedzie INACZEJ NIE BADZCIE SMIESZNI! ja zaglosuje na Korwin-Mikke KORWIN-MIKKE lub PALIKOT(lewicowiec ale z HONOREM ODSZEDŁ z PO, to cenię choc nie cierpię LEWICY) Odpowiedz Link Zgłoś
grymasplemp Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 14:33 Janusz Korwin Mikke? Hmmm.... To ten faszyzujący "prawicowiec" kolaborujący z socjalistycznym PiSem i chwalący bandytów stadionowych? Nie szkoda Ci głosu? Odpowiedz Link Zgłoś
geddeon Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 10.06.11, 14:32 ciekawe czy czyałeś jego program wyborczy czy tylko kierujesz się tym co ci w TV powiedzą... Rozumiem że oddasz swój głos na tych co obiecywali ze zmniejsza parlament, i ich lider zwolni każdego kto podniesie podatki :D Gdzie ludzie będą wracać do kraju bo będzie lepiej a dobrze zarabiający policjant nie będzie pilnował porządku..... o pielęgniarkach nie wspomnę... No nich nie szkoda Ci głosu ?? A moze powinienem głosowac na "zawsze w koalicji PSL" ? Który zachowuje sie jak parlamentarna dz...ka ? Nie wazne kto rzadzi oni zawsze w koalicji. PSL SLD PO PIS nigdy nie mialy dobrego programu gospodarczego.... Oni chcą tylko wladzy !!! przechodzą z partii do partii a głupi naród na nich głosuje . ja już otworzylem oczy i więcej tego błędu nie zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 10.06.11, 03:15 Twój wybór. Masz do niego prawo. Ja nie pozwolę sobie narzucić niczyjego. Nawet twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
pogodny100 Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 08:56 Kaminski to taki bokser ktory bije ponizej pasa,poszedl ty w PIS du. Odpowiedz Link Zgłoś
nemecpiotr Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 13:25 LUDIZE NIE GLOSUJCIENA na skoczkow , politycznych looserow , bez wzgledu z czyjej partii skoczyli do ktorej. to ludzie bez ZASAD. Zyja za PANSTWOWE PIENIADZE. TO ZWYKLE MATOLY. w USA NIKT NIKT nie odwazylby sie zmienialc partii z Demokratow do Republikanow. Nie sa wierni nawet jednej IDEI ani partii a co dopiero WYBORCOM! Dotyczy to takich politycznych bankrutow jak Rosati, Borowski, Arlukowicz etc. i Kluzik, Poncyliusz , Libicki etc. i Sikorski , i jemu podobni !!! Niech PRZEGRAJA WYBORY !!!!!!!!!!!!!!!!!! ONI Robia was w BALONA. te same TWARZE PO PiS SLD PSL od 20 lat u żłoba w SEJMIE TE SAME OSOBY I ICH ZNAJOMI. A wy wierzycie ze bedzie INACZEJ NIE BADZCIE SMIESZNI! ja zaglosuje na Korwin-Mikke KORWIN-MIKKE lub PALIKOT(lewicowiec ale z HONOREM ODSZEDŁ z PO, to cenię choc nie cierpię LEWICY) Odpowiedz Link Zgłoś
ttr32 Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 08:57 Dokładnie odwrotną tendencję pokazuje sondaż Homo Homini.BTW:Kto ciągnie sprzedaż GW w dół: Michnik,Kublik a może ktoś trzeci?:D Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 09:50 ttr32 napisał: > Kto ciągnie sprzedaż GW w dół: Michnik,Kublik a może ktoś trzeci?:D Czytałeś artykuł? Zrozumiałeś? Wiesz o czym jest ten wątek? Chyba nie za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
nemecpiotr Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 13:26 !!!!!!!!!!!!!NIE GLOSUJCIENA na skoczkow , politycznych looserow , bez wzgledu z czyjej partii skoczyli do ktorej. to ludzie bez ZASAD. Zyja za PANSTWOWE PIENIADZE. TO ZWYKLE MATOLY. w USA NIKT NIKT nie odwazylby sie zmienialc partii z Demokratow do Republikanow. Nie sa wierni nawet jednej IDEI ani partii a co dopiero WYBORCOM! Dotyczy to takich politycznych bankrutow jak Rosati, Borowski, Arlukowicz etc. i Kluzik, Poncyliusz , Libicki etc. i Sikorski , i jemu podobni !!! Niech PRZEGRAJA WYBORY !!!!!!!!!!!!!!!!!! ONI Robia was w BALONA. te same TWARZE PO PiS SLD PSL od 20 lat u żłoba w SEJMIE TE SAME OSOBY I ICH ZNAJOMI. A wy wierzycie ze bedzie INACZEJ NIE BADZCIE SMIESZNI! ja zaglosuje na Korwin-Mikke KORWIN-MIKKE lub PALIKOT(lewicowiec ale z HONOREM ODSZEDŁ z PO, to cenię choc nie cierpię LEWICY) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 10.06.11, 03:18 koloratura1 napisała: > ttr32 napisał: > > > Kto ciągnie sprzedaż GW w dół: Michnik,Kublik a może ktoś trzeci?:D > > Czytałeś artykuł? Zrozumiałeś? Wiesz o czym jest ten wątek? > > Chyba nie za bardzo... > > Powiedzioł co wiedzioł i umar na łupiyrz. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar PiS w dół?wg mnie trzebaby PiS wykopać tak głęboko 09.06.11, 09:04 spadł już dawno.. lol.. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS w dół?wg mnie trzebaby PiS wykopać 09.06.11, 09:54 antobojar napisał: > tak głęboko spadł już dawno.. A kto by to miał robić? ;) I po co? Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Kto? PO! A po co?Instynkt samodestrukcji aroganta! 09.06.11, 12:36 Zaakceptowali ŁUKASZA Kamińskiego na szefa IPN... Potwierdzili MARIUSZA Kamińskiego na szefa CBA... Zbierają odpadki z innych partii, więc jest możliwe że, przyjmą pod skrzydla skarbnicę haków na Kaczyńskiego.. MICHAŁA Kamińskiego.. No bo oni sobie z wszystkimi poradzą.. Wysoce prawdopodobne jest również to że, w PO, tak naprawdę to kochają Kaczyńskiego, gdyż tak zramolałej i odrażającej większość Polaków opozycji, nie znajdą pod słońcem.. więc arogancko.. odkopią trochę.. tak żeby Kaczorek dziobem mógł coś kwaknąć, a oni dalej będą sobie gadać.. i gadać... i gadać... Dlatego potrzebny jest Palikot, który po żołniersku walnie prosto z mostu, co się dzieje i do czego to przewalanki zmierzają.. Przecież sprawę Kościoła i t.zw. "etyczne ustawy" można załatwić w trzy miesiące.. ale "banda czworga" chce to ciągnąć przez lata, żeby odciągnąć uwagę elektoratu od spraw, które liczą się naprawdę... Przecież już niedługo MY, POLSKA I POLACY będziemy musieli dopłacać do budżetu UE, tak jak teraz robią to kraje "starej Unii"... A zamiast wykorzystać okazję tylko gadamy, gadamy i gadamy.. a raczej gadają... Gdzie jest internet dla każdego.. gdzie szkolnictwo na miarę XXI wieku, gdzie solidnie i jasno określona służba zdrowia.. gdzie reforma finansów publicznych.. gdzie decentralizacja władzy wykonawczej, tej jedynej drogi która prowadzi do społeczeństwa obywatelskiego i zapobiega zakusom palantów o faszystowsko-stalinowskiej prowieniencji.. gdzie budownictwo mieszkań socjalnych.. kiedy oni udają że kapitalizm chętnie zabezpieczy podstawowe potrzeby wszystkich obywateli i rozwiązanie działki, a na działce altanka z dykty jest akceptowalna.. Pier**lić drogi i autostrady... lepiej wprowadziliby zniesienie jakiegokolwiek limitu na alkohol za kierownicą.. tej straszliwej plagi która prowadzi do zezwierzęcenia na drogach i miliardowych strat.. gdyż facet po popijawie jeszcze trzy, cztery dni, wykazuje się piekielną agresją.. a dochodzi do siebie przez dwa tygodnie... jeżeli nie uczestniczy w następnej popijawie... co pewnie się zdarza, ale rzadko... Gdzie sądownictwo i prokuratura które służą społeczeństwu... gdzie system penitencjarny który powinien uwzględnić warunkowe zwolnienia tylko w wypadkach gdy skazany intensywnie uczy się lub pracuje w czasie odbywania kary.. I jeszcze 100 000 innych spraw o których już nie chce mi się pisać.. "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Re: Kto? PO! A po co?Instynkt samodestrukcji arog 09.06.11, 17:49 Puściły Tobie nerwy? Myślę trochę podobnie, ale półwieczne życiowe doświadczenie każe mi oszczędzać adrenalinę. PS. Uśmiałbyś się, gdybyś dowiedział się, jak mam na nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Puściły.. haha.. a poza tym lubie sobie czasem coś 09.06.11, 19:33 napisać, a potem patrzec ze zdumieniem że to ja to napisalem.. haha.. Znak że, blisko jestem żeby podążyć za radą Hemingway'a, który po latach spędzonych na Kubie powiedział: "Przez cztery lata nie czytałem gazet.. i były to najszczęśliwsze lata w moim życiu.." Też nie jestem młody i.. znasz to..? Szybko, szybko.. bo za 15 lat umrę.. !..haha.. I nie wiem jak macie na nazwisko... Kamiński.. lol.. eggerger napisał: > Puściły Tobie nerwy? > Myślę trochę podobnie, ale > półwieczne życiowe doświadczenie > każe mi oszczędzać adrenalinę. > > PS. Uśmiałbyś się, gdybyś > dowiedział się, jak > mam na nazwisko. > Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk_wj Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 09:07 Kamiński tak ma: czego się nie tknie to spieprzy. Cieszę się, że włączył się otwarcie w kierowanie PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
nemecpiotr Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 13:27 NIE GLOSUJCIENA na skoczkow , politycznych looserow , bez wzgledu z czyjej partii skoczyli do ktorej. to ludzie bez ZASAD. Zyja za PANSTWOWE PIENIADZE. TO ZWYKLE MATOLY. w USA NIKT NIKT nie odwazylby sie zmienialc partii z Demokratow do Republikanow. Nie sa wierni nawet jednej IDEI ani partii a co dopiero WYBORCOM! Dotyczy to takich politycznych bankrutow jak Rosati, Borowski, Arlukowicz etc. i Kluzik, Poncyliusz , Libicki etc. i Sikorski , i jemu podobni !!! Niech PRZEGRAJA WYBORY !!!!!!!!!!!!!!!!!! ONI Robia was w BALONA. te same TWARZE PO PiS SLD PSL od 20 lat u żłoba w SEJMIE TE SAME OSOBY I ICH ZNAJOMI. A wy wierzycie ze bedzie INACZEJ NIE BADZCIE SMIESZNI! ja zaglosuje na Korwin-Mikke KORWIN-MIKKE lub PALIKOT(lewicowiec ale z HONOREM ODSZEDŁ z PO, to cenię choc nie cierpię LEWICY) Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 09:17 ..cala polityka PIS to jedno wielkie klamstwo,pomowienia,nienawisc,to caly J.Kaczynski a pan Kaminski to ,,smiec ,,polityczny Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 09:22 Czyli to oznacza naprawdę, że PO 39% a PIS 32% Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 09:57 lechu733 napisał: > Czyli to oznacza naprawdę, że PO 39% a PIS 32% Naprawdę ? Zresztą - nie żałuj sobie: PO 25% a PiS 44% O! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 10:57 Ale niestety Lechu ma rację; ludzie się wstydzą przyznać, że głosują na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 11:24 boykotka napisała: > Ale niestety Lechu ma rację; ludzie się wstydzą przyznać, że głosują na PiS. I nie dziwie sie bo afiszowac sie swoja glupota i slepota to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 10.06.11, 09:19 boykotka napisała: > Ale niestety Lechu ma rację; ludzie się wstydzą przyznać, że głosują na PiS. A ten wstyd jest tak przemożny, że nie opuszcza ludzi nawet za wyborczą kotarą. Skutkiem czego PiS przegrał ostatnio we wszystkich 5-ciu wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 13.06.11, 20:56 Dziwisz się, że się boją? Przecież za kotarą czyha już bojówka PO z peryskopem! Podejrzy, zobaczy, że głosował na PiS, i butle z helem za drzwiami lokalu już gotowe do odpalenia! A, i ta... no... sztuczna mgła też. Uwaga dla zwolenników PiS, na wypadek, gdyby nie zrozumieli tekstu powyżej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 10.06.11, 00:53 lechu733 napisał: > Czyli to oznacza naprawdę, że PO 39% a PIS 32% Jeżeli już koniecznie trzymasz się błędu, to traktuj jedną miarą. Odjąłeś PO 5% a Pis dodałeś 7%. Coś z matmą u ciebie nie tak. Pisokryta pieprzony. Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 Tendencja ! 09.06.11, 09:35 Wszystko jest prawidłowe oprócz wyniku SLD- GW myli się bo powinno być 26% a nie 16. !!! Strach powoduje działania fałszerskie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Tendencja ! 09.06.11, 10:00 menuet1 napisał: .... Wszystko jest prawidłowe oprócz wyniku SLD- GW myli się bo powinno być 26% a nie 16. !!! Czemu tylko 26 ? 120 ! 800 !! 1250 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nemecpiotr Re: Tendencja ! 09.06.11, 13:28 NIE GLOSUJCIENA na skoczkow , politycznych looserow , bez wzgledu z czyjej partii skoczyli do ktorej. to ludzie bez ZASAD. Zyja za PANSTWOWE PIENIADZE. TO ZWYKLE MATOLY. w USA NIKT NIKT nie odwazylby sie zmienialc partii z Demokratow do Republikanow. Nie sa wierni nawet jednej IDEI ani partii a co dopiero WYBORCOM! Dotyczy to takich politycznych bankrutow jak Rosati, Borowski, Arlukowicz etc. i Kluzik, Poncyliusz , Libicki etc. i Sikorski , i jemu podobni !!! Niech PRZEGRAJA WYBORY !!!!!!!!!!!!!!!!!! ONI Robia was w BALONA. te same TWARZE PO PiS SLD PSL od 20 lat u żłoba w SEJMIE TE SAME OSOBY I ICH ZNAJOMI. A wy wierzycie ze bedzie INACZEJ NIE BADZCIE SMIESZNI! ja zaglosuje na Korwin-Mikke KORWIN-MIKKE lub PALIKOT(lewicowiec ale z HONOREM ODSZEDŁ z PO, to cenię choc nie cierpię LEWICY) Odpowiedz Link Zgłoś
paw73 Sondaż po wpadkach autostrad i dróg. 09.06.11, 09:35 Sondaż dla partii , po tym jak nie dokończy dróg i autostrad na Euro 2012. Gdzie sondaż dla partii, jak PO nie tworzyła na czas stadionów , niewiadomą jest czy zdążą do maja 2012. Dlaczego sondaż robiono 160 osobach. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 09:44 To i tak za malo. Cala ta partia nie powinna istniec bo sklada sie dewiantow i wrogow Polski. Destabilizuja i robia robote wywrotowa i chyba czas sprawdzic na czyje zlecenie i jakiemu krajowi sluza. Wbrew ich deklaracjom to cos mi sie wydaje ze najwieksze korzysci z ich dzialanosci ciagnie Moskwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nemecpiotr Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 13:29 NIE GLOSUJCIENA na skoczkow , politycznych looserow , bez wzgledu z czyjej partii skoczyli do ktorej. to ludzie bez ZASAD. Zyja za PANSTWOWE PIENIADZE. TO ZWYKLE MATOLY. w USA NIKT NIKT nie odwazylby sie zmienialc partii z Demokratow do Republikanow. Nie sa wierni nawet jednej IDEI ani partii a co dopiero WYBORCOM! Dotyczy to takich politycznych bankrutow jak Rosati, Borowski, Arlukowicz etc. i Kluzik, Poncyliusz , Libicki etc. i Sikorski , i jemu podobni !!! Niech PRZEGRAJA WYBORY !!!!!!!!!!!!!!!!!! ONI Robia was w BALONA. te same TWARZE PO PiS SLD PSL od 20 lat u żłoba w SEJMIE TE SAME OSOBY I ICH ZNAJOMI. A wy wierzycie ze bedzie INACZEJ NIE BADZCIE SMIESZNI! ja zaglosuje na Korwin-Mikke KORWIN-MIKKE lub PALIKOT(lewicowiec ale z HONOREM ODSZEDŁ z PO, to cenię choc nie cierpię LEWICY) Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 09:47 Jezeli niektorzy Polacy nie chca znac prawdy, to zasluguja na to, co ich spotka pod rzadami partii utworzonej przez sluzby specjalne za pieniadze mafii! Wcale mi ich nie zal. Trzymam natomiast kciuki za tych, dla ktorych Polska znaczy cos wiecej, niz hamburger w brzuchu popity piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 10:48 jedrus.4 napisał: > Jezeli niektorzy Polacy nie chca znac prawdy, to zasluguja na to, co ich spotka > pod rzadami partii utworzonej przez sluzby specjalne za pieniadze mafii! Wcale > mi ich nie zal. Trzymam natomiast kciuki za tych, dla ktorych Polska znaczy co > s wiecej, niz hamburger w brzuchu popity piwem. Poproszę o prawdę, dwa hamburgery i piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Mów za siebie! 2 hamburgery i do każdego piwo!!!!! 09.06.11, 12:51 lol.. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 13:02 jedrus.4 napisał: > Jezeli niektorzy Polacy nie chca znac prawdy... To znaczy, że wolą być robieni w wała i głosują PiS. > zasluguja na to, co ich spotka > pod rzadami partii utworzonej przez sluzby specjalne za pieniadze mafii! Na szczęście ta mafijna hybryda nie rządzi już od ponad 3 lat i może w końcu szlag ją trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 11:40 "...jak Kamiński pociągnął PiS w dół" Najlepiej niech pociągnie ten toksyczny wrak na samo dno. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 11:50 Tego Krzywoustego klamce na zamowienie tego wariata Prezesa Kaczodupa Polacy niedaja sie zmanipulowac ani otumanic jak robili to Komunisci ani takie wyrodki niedorozwiniente umyslowo jak ten Prezesik i jego Mafia Pisdzielcow i tez jak ja slysze wypowiedzi tych Wnukow Stalinowski na czele z tym zajobem Napie...nym (napidarlskim ) to az sie ZYGAC chce te lumpy Polskie zniewolili Polske przez prawie 50 lat a dzisiaj rozdaja Jabka bo mysla ze polakom niestarczy na Jablka a za ich czasow rozdawali tylko kawalki kartek drukowanych pez pokrycia Polacy niedajcie sie tym wariatom tego Kaczodupa ani tym bylym Komunista przerobic bo oni wam nic wiencej nie daja a tylko znow zniszcza to co dzisajjuz pomalu Polska osanga bylem w tym roku w Polsce w Warszawie po 5 latach musze powiedzic dalej tak a bendzecie z Polski Dumni mam Sasiadow kturzy byli w Polsce na urlopie niemowia juz o Polsce ze jest Krajem biednym mowia i podziwiaja jak sie Polska rozwija mieszkam juz 30 lat poza granicami polski wyjechalem jak Polska byla biedna jak Afrykanczyk dotego doprowadzili tacy jak ten Napieralski a dzis Polska kwitnie Miasta sa Kolorowe i chodniki i Autobany sie buduje ale co zaspüano przez 60 lat nieda sie zrobic za 3lata witer so Polen und in kurze Ihr werdet stolz aus Ihrem Land Polen Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Brawo stivi47!Wolę Twój patrotyzm niż tych na kacz 09.06.11, 12:46 .. na kaczych łapach... "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Sąd pyta o psychikę prezesa.... 09.06.11, 13:13 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9753475,Sad_chce_zbadac_stan_zdrowia_psychicznego_Jaroslawa.html Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 13:31 Jestem ciekaw jak by odtajnili akta ile procent by mieli POmyje,sld,psl.Dlaczego dziwennikarzyny plujecie na Kaczyńskiego,czy dla tego że chciał was zlustrować??Po troszce powinniście się bać lechu chory przez przypadek może się wygadać.Opozycjoniści,którzy razem z lechem byli inretnowani drżyjcie. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kam 09.06.11, 14:22 leon9910 napisał: > Jestem ciekaw jak by odtajnili akta ile procent by mieli POmyje,sld,psl.Dlaczeg > o dziwennikarzyny plujecie na Kaczyńskiego,czy dla tego że chciał was zlustrowa > ć??Po troszce powinniście się bać lechu chory przez przypadek może się wygadać. > Opozycjoniści,którzy razem z lechem byli inretnowani drżyjcie. Jak tak uwazasz to uwazam ze czas jest na zlustrowanie JAroslawa za czasu internowania blizniaka i dzialalnosci ich tatusia pod koniec wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
koniepobetonie Baaaardzo dobrze, większość jest zadowolona. 09.06.11, 14:31 Niezadowoleni są tylko wyznawcy Kaczyńskiego, ale to ludzie zakompleksieni, niedowartościowani, ogarnięci fobiami, jednnym słowem: sekciarze. Dobrze im tak. Odpowiedz Link Zgłoś
holzmilak Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 14:36 Co za kretyńskie media! Ostatnio było cicho o sondażach ale jak tylko PiS-owi spada to natychmiast ogłaszają to światu. Zero obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon149 Sondaż "Gazety": PiS 25, PO 44, czyli jak Kamiń... 09.06.11, 14:49 ot-specjalista od rzucania zbukami dobrze promuje pisiołki oby tak było dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Sondaż został; 09.06.11, 15:06 Sfałszowany przez zwolenników PO,wyjaśnieniem tego przestępstwa zajmą się mężowie zaufania PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco Towarzyszu Szacki ale daliście ciała 09.06.11, 18:38 Popatrzcie co gazeta Pana Szechtera wypisuje o sondażu CBOS ? Co Wy Szacki czytać nie umiecie ? Wstyd towarzyszu, ale nie martwcie się i tak dostanie te swoje 2 pln za 350 znaków bez spacji. Odpowiedz Link Zgłoś