alvinnn 15.06.11, 19:52 Radek na swoim kucyku, z drewnianą tarczą [antyrakietową] i szabelką już jedzie na Białoruś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quant34 Białoruś: Zatrzymano dziennikarkę Radia TOK FM 15.06.11, 20:16 Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą. Jak się jedzie z kamerą na wojnę, to trzeba się liczyć, że można dostać kulkę, a jak się jedzie z kamerą na Białoruś, to się trzeba liczyć z odsiadką. Swoją drogą, takich numerów nie robiono nawet za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Białoruś: Zatrzymano dziennikarkę Radia TOK FM 15.06.11, 20:17 Powinni zabrac jej material fotograficzy. Kopa w dupe i do samolotu i odstawic do Polski- jako PERSONA NONGRATE. Odpowiedz Link Zgłoś
aaron_agorenstein Nie bełkocz 15.06.11, 21:20 Nawet nie umiesz poprawnie wyrazić swojej głupiej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Białoruś: Zatrzymano dziennikarkę Radia TOK FM 15.06.11, 20:45 Glosujcie na piss a bedziecie mieli to samo. Pozdrawiam i zycze netepnej polskiej tysiac rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maxixxx Dziennikarka Radia TOK FM już wolna 15.06.11, 22:34 Podłość Łukaszenki nie zna granic bo nie dość, że zatrzymał to zupełnie cynicznie wypuścił dziennikarkę dzięki czemu nie będzie kolejnej kombatantki walki o wolność Waszą i Naszą Odpowiedz Link Zgłoś
oldnick5 Włosy, bruk, suka 15.06.11, 23:11 A ja widziałem (bo też tam byłem, tylko anonimowo, ale mam zdjęcia!), jak panią redaktor Agnieszkę Lichnerowicz łukaszenkowska milicja brutalnie ciągnęła za włosy po bruku do suki. To jest łamanie podstawowych praw człowieka i obywatela. Chętnie opowiem o tym przed każdym sądem, nawet białoruskim! Stanisław Remuszko www.remuszko.pl/blog.php/?p=368 Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Dziennikarka Radia TOK FM już wolna 15.06.11, 23:32 Naiwna dziennikarka myslala ze to zabawa uliczna. Odpowiedz Link Zgłoś