uwierz_w_to 18.06.11, 05:34 Białorus szuka dobrych blacharzy co by łukaszence blachy wyprostowali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Bajki Łukaszenki 18.06.11, 07:13 jego belkot przypomina mi belkozt Jarka..... Odpowiedz Link Zgłoś
gownos Bajki Tuska i Ruska 18.06.11, 08:01 Pytanie za 10 punktow, czy mozna w Polsce usiasc na krzeselku w miejscu publicznym? Sprawdz to sam w niedziele na Krakowskim Przedmiesciu vod.gazetapolska.pl/197-zaproszenie-na-niedziele www.niepoprawni.pl/blog/3/nowy-numer-biuletynu-solidarnych-2010 www.tv-trwam.pl/ czerwonykiel.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
zero-cin Re: gazetapolska.pl 18.06.11, 10:27 Księżyc zaszedł hen, za lasem, we wsi gdzieś szczekają psy, karawana idzie dalej i do innych tęskno mi. I nie wrócę już do ciebie, ani w dzień i ani w noc. Dłużej tam nie mogę siedzieć. Tworki bliżej. I dają koc. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: gazetapolska.pl 18.06.11, 11:02 I jak tam znalazł się blacharz żeby mu te powyginane blachy wyprostował:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: gazetapolska.pl 18.06.11, 11:20 zero-cin napisał: > Księżyc zaszedł hen, za lasem, > we wsi gdzieś szczekają psy, > karawana idzie dalej > i do innych tęskno mi. > I nie wrócę już do ciebie, > ani w dzień i ani w noc. > Dłużej tam nie mogę siedzieć. > Tworki bliżej. I dają koc. żeby życie miało smaczek raz podeszfą raz plaskaczek. Czyzby te stalinowskie praktyki gdzieś jeszcze miały zastosowanie?:) No być może w ciemnym społeczeństwie:D Wierszyk zklekotałeś. A co ty myslisz capie głupi? nawet lsd ci nie pomoże:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: gazetapolska.pl 19.06.11, 10:28 zero-cin napisał: > Księżyc zaszedł hen, za lasem, > we wsi gdzieś szczekają psy, > karawana idzie dalej > i do innych tęskno mi. > I nie wrócę już do ciebie, > ani w dzień i ani w noc. > Dłużej tam nie mogę siedzieć. > Tworki bliżej. I dają koc. Niech tylko zacznie się cos dziać w tym kraju będe jedym z pierwszych co pojadą szkolić opzycję! jak psa złatwić co by w tworkach dochodził do siebie.A może i bede miał szczęście parę psów powiesić w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Re: Bajki Tuska i Ruska 18.06.11, 13:38 gownos napisał: > Pytanie za 10 punktow, czy mozna w Polsce usiasc na krzeselku w miejscu publicz > nym? A próbowałeś już usiąść na krzesełku pośrodku jezdni albo na szosie? Nie? Jeszcze nie? To może spróbuj... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Bajki Łukaszenki 18.06.11, 13:57 "A państwo, jak ich zapewniał Łukaszenka, jest w całkiem dobrym stanie. W każdym razie nie można mówić o jakichś poważnych kłopotach. - U nas nie ma kryzysu." Cholera, to zupełnie jak na konferencjach prasowych w innym państwie środkowoeuropejskim. Widocznie Łukaszenka pobierał nauki z polskiej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś