Dodaj do ulubionych

Armia Putina, czyli pełnym biustem za premierem

18.07.11, 17:44
"Tak więc konkurs w "rwaniu", który ma się odbyć 22 lipca na placu Puszkińskim w centrum Moskwy, może być nie tylko prezentacją biustów, pod którymi młode serca biją gorąco dla przywódcy narodu, ale też znacznie mniej przyjemnym widowiskiem rozszarpywania jakiegoś opozycjonisty czy obcokrajowca, który choćby przypadkiem pojawi się w pobliżu."

Tak więc, Wacek, nie pokazuj się tam pod żadnym pozorem, jesteś pierwszy na liście kandydatów do "porwania", co zresztą wyszło by na dobre relacjom polsko-rosyjskim.

A swoją drogą ta data wyraźnie wskazuje na KGB-owskie korzenie akcji, nieprawdaż?

Tekścior zieje pełnią męskiej zawiści, co nie dziwi, ale przydało by się to robić trochę dyskretniej, nie tak nachalnie, bo zawiść, choć to uczucie ludzkie, to jednak wstyd się z tym obnosić.

A ruskie laski, cóż, nie są w tym aż tak oryginalne. Połączyły zapał Amerykanki/ek, które namiętnie śpiewały, że bez Obamy to już nie mogą (lub coś w tym guście) i demonstracyjne obnażanie biustów przez pewną grupę Ukrainek. Różnica taka, że Ukrainki robią to namiętnie przy każdej okazji, a putinówki na razie tylko obiecują.
Obserwuj wątek
    • aegis_of_heart Co za kraj... 18.07.11, 18:14
      Ciekawe jaki odsetek to robi z wyrachowania, a jaki z czystej głupoty.
    • aegis_of_heart A i jest Lubat... 18.07.11, 18:16
      Stary propagandzista podsyłający linki z parszywego radia moskwa...

Goście z Web Brigades nigdy się nie męczą. :>
    • costa3500 Dlaczego nasz kandydat; 18.07.11, 18:16

Na premiera ciąga za sobą koczkodany,jakie to przykre.
    • gregpio A u nas? 18.07.11, 19:27
      Ja czekam na akcję 'rwę koszulkę dla Komorowskiego' albo podobną piosenkę o Tusku :D Aż się sam ubawiłem swoim żartem :)
      • lubat Re: A u nas? 18.07.11, 19:34
        gregpio napisał:

> Ja czekam na akcję 'rwę koszulkę dla Komorowskiego' albo podobną piosenkę o Tus
        > ku :D Aż się sam ubawiłem swoim żartem :)

A mnie wcale nie do śmiechu! Jak można pominąć Jarka K.? W końcu panienki powinny być nim najbardziej zainteresowane - chłop do wzięcia:)
      • zdybka Re: A u nas? 18.07.11, 22:01
        gregpio napisał:

> Ja czekam na akcję 'rwę koszulkę dla Komorowskiego' albo podobną piosenkę o Tus
        > ku :D Aż się sam ubawiłem swoim żartem :)

Jak sam glupio piszesz, to sie sam smiej, a my reszta, z ciebie.
    • dohdoh Armia Putina, czyli pełnym biustem za premierem 18.07.11, 20:44

Nie tylko piosenki, ale i komiksy powstają. W wielu pokojach nastolatków plakaty z Putinem wiszą jak u innych plakaty z Che.
      gavarit.blox.pl/tagi_b/13327/putin.html
      • someone.lonly KGB 18.07.11, 21:11
        a jabym cos dodal do piosenki:
        ''... takiego jak Putin co duzo wytzymalosci....
        ... do zabijania przeciwnikow polityczych...

• zdybka Armia Putina, czyli pełnym biustem za premierem 18.07.11, 22:48
      Tylko patrzec jak Jarek odgapi ten pomysl.
    • syn.ksiedza.proboszcza Re: Armia Putina, czyli pełnym biustem za premier 18.07.11, 23:40
      Akcja spontaniczna niczym wiec pierwszomajowy.
    • tkja Armia Putina, czyli pełnym biustem za premierem 19.07.11, 00:02
      Przynajmniej Rusy widzą i wiedzą, że lepiej pokazać niezłe laski w teledysku, a nie te nasze gęby narodowych debeściaków. Ma głosy od młodych i tyle. To polityka, a nie piaskownica.
      A swoją drogą to w Polsce taka akcja to by się udała u padre Rydzyka. Penie na dany znak rwałyby sowje bereciki z głów. Zganijcie na czyją cześć i chwałę.
      To byłby odpał
    • kacap_z_moskwy Armia Putina, czyli pełnym biustem za premierem 19.07.11, 08:22
      Propagandowca gownem wychodzi, a sie nie udaje... Co ma obcokrajowiec do rozdrapnia? Duzo polakow rozdrapali? Straszysz Radsinowiskij jak debil propagandowy :)

Na sniadanie musze kogos rozdrapacz... Moze jakiegos polaka znajde...
      • lubat Re: Armia Putina, czyli pełnym biustem za premier 19.07.11, 18:44
        kacap_z_moskwy napisał:

> Propagandowca gownem wychodzi, a sie nie udaje... Co ma obcokrajowiec do rozdra
        > pnia? Duzo polakow rozdrapali? Straszysz Radsinowiskij jak debil propagandowy :
        > )
        >
        > Na sniadanie musze kogos rozdrapacz... Moze jakiegos polaka znajde...

Nie radzę, albo trzeba bardzo uważać. Niektórzy są bardzo jadowici i trzeba by się długo odkażać:)
      • venelainen Re: Armia Putina, czyli pełnym biustem za premier 20.07.11, 08:34
        Tak, bardzo stara się pan Waclaw, pisze dla Polaków, ze Rosja jest be. Cóż, lepsze to niż nic. Na opakowaniach papierosów też jest napis, że palenie jest bardzo szkodliwe:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka