Dodaj do ulubionych

Napieralski gra pod publiczkę

27.07.11, 17:27
to jest niemożliwe,i to powiedział przew.SLD Grzegorz Napieralski ?

szef lewicy wpisał się do dziczy Jarosława Kaczyńskiego.
oni z płonącymi pochodniami żądają krwi,a najlepiej
głowy Donalda Tuska na kiju.

Napieralski zwariował.
Obserwuj wątek
    • 0kostek Dla GW dzień bez Napieralskiego to dzień stracony 27.07.11, 17:35
      I bardzo dobrze.
      Głupek jest niesterowalny , a tego my bracia starsi u steru mu nie darujemy.
      Skończy marnie.
      Tak uważam.
      • erte2 Re: Dla GW dzień bez Napieralskiego to dzień stra 27.07.11, 17:42
        Głupawy Grześ jak zwykle nie ma nic do powiedzenia. Problem w tym że on nic o tym nie wie. I mówi...
      • costa3500 Re: Dla GW dzień bez Napieralskiego to dzień stra 28.07.11, 08:44

Nie mam nie do GW ani do Michnika przeraża mnie głupota tego pajaca Napieralskiego.
    • saint_just Re: Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 17:52
      sakral napisał:

> to jest niemożliwe,i to powiedział przew.SLD Grzegorz Napieralski[b] ?[/
      > b]
      >
      > szef lewicy wpisał się do dziczy Jarosława Kaczyńskiego.
      > oni z płonącymi pochodniami żądają krwi,a najlepiej
      > głowy Donalda Tuska na kiju.
      >
      > Napieralski zwariował.
      • markerek222 Re: Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 21:05
        Napieralski zapewne geniuszem nie jest, ale przy Twojej głupocie zaczyna go przypominać. To jest tzw. względość.
        Ponadto gratuluje Panu kultury osobistej.
        • saint_just Re: Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 22:03
          markerek222 napisał:

> Napieralski zapewne geniuszem nie jest, ale przy Twojej głupocie zaczyna go prz
          > ypominać. To jest tzw. względość.
          > Ponadto gratuluje Panu kultury osobistej.
    • stix Wojciechowski to rzecznik rządu? 27.07.11, 17:54
      Gdzie jest prokurator? Prasa ma kontrolować przede wszystkim rządzących, a nie opozycję.
    • menuet1 My też wiemy !!!! 27.07.11, 17:58
      My też wiemy jak 'raport' zostal napisany ! Tak ,zeby rozmyć odpowiedzialnośc ! Zeby nastepne dwa lata uplynęly na dywagacjach - Schetyna też czy raczej niee!
      Jestem zbulwersowany glupimi i niemerytorycznymi wpisami , z których wynika tylko ,że nie lubią Napieralskiego i ...najlepiej jakby sami mogli w tej nielubianej Lewicy rządzic .... pomysł stary bo zrealizował go kiedyś Odyseusz !!! To sie nie uda , zostaje tylko 'popluwanie' !!!Fuj !
      • saint_just Re: My też wiemy !!!! 27.07.11, 18:14
        menuet1 napisał:

> My też wiemy jak 'raport' zostal napisany ! Tak ,zeby rozmyć odpowiedzialnośc
        > ! Zeby nastepne dwa lata uplynęly na dywagacjach - Schetyna też czy raczej niee
        > !
        > Jestem zbulwersowany glupimi i niemerytorycznymi wpisami , z których wynika tyl
        > ko ,że nie lubią Napieralskiego i ...najlepiej jakby sami mogli w tej nielubian
        > ej Lewicy rządzic .... pomysł stary bo zrealizował go kiedyś Odyseusz !!! To s
        > ie nie uda , zostaje tylko 'popluwanie' !!!Fuj !
        Jako lewicowiec zapewniam Cię,że Napieralski i SLD to dużo większe zagrożenie i obciach dla lewicowości , niż nawet pięcioraczki Kaczyńskie z Antkiem na dokładkę. Napieralski to chory na władzę , cyniczny półgłówek , który tylko przypadkiem znalazł się w partii określającej się jako lewicowa, ale mógłby być w każdej innej , byle być u władzy, niestety.
        • menuet1 Re: My też wiemy !!!! 27.07.11, 18:27
          Ja nie chce Twoich zapewnien ! Daj cos konkretnego !
          Z tego co piszesz wyziera nienawiśc ...może skreślił Cię z listy ???
          No daj jeszcze głos ale bez tegp ...'moge Cie zapewnić' !
          • saint_just Re: My też wiemy !!!! 27.07.11, 19:12
            menuet1 napisał:

> Ja nie chce Twoich zapewnien ! Daj cos konkretnego !
            > Z tego co piszesz wyziera nienawiśc ...może skreślił Cię z listy ???
            > No daj jeszcze głos ale bez tegp ...'moge Cie zapewnić' !
            Świadomie napisałem..... uważam ,że koń jaki jest ,każdy widzi . Ale nikogo nie zmuszam do podzielania opinii.. nie chcę mi się nawet pisać o Napieralskim... Sensowny ruch na lewicy może pójść tylko od Sierakowskiego, ale nie dzisiaj i nie jutro... dopóki panuje tu feudalno-katolicka mentalność karmiona fobiami prerelowskimi - można dać sobie spokój z lewicowością w Polsce.
      • erte2 Re: My też wiemy !!!! 28.07.11, 00:41
        menuet1
        ....z których wynika tylko ,że nie lubią Napieralskiego i ...

Dobry człowieku - a cóż tu można lubić albo nie lubić ? Czy rozgotowany kisiel może wzbudzać jakieś żywsze uczucia ? Czy rozwielitka albo meduza jest warta nienawiści lub choćby owego "nielubienia" ?
        Bezpłciowy, bezpostaciowy i bezjajeczny Głupawy Grześ może jedynie budzić lekkie obrzydzenie - jak np. glista ludzka, owsik lub tasiemiec nieuzbrojony, odrobinę politowania lub lekceważenia - ale niczego ponadto po prostu nie jest wart.
        • hawa1 Re: My też wiemy !!!! 28.07.11, 20:43
          ert2 - bardzo trafna wypowiedź
          sądziłam że to tylko głupi Grześ który telepie się przez wieś!!!
          ale "rozgotowany kisiel " to samo sedno określajace te indywiduum !!!
    • stivi47 Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 18:11
      Ten Wnuk tych czerwonych kobuchow Stalina ,Bieruta i inych Mordercow Stalinoskich i gnebicieli Polski szybko zapomnial jak jego Towarzysze Mordowali Polski Narod wysylajanc polakow na Sibir aby tam Sowieci mordowali ,a dzisjaj wielki polak sie znalazl ten kacyk czerwony juz dawno musial by swoje wrota o polakach zamknanc
      • saint_just Re: Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 18:16
        stivi47 napisał:

> Ten Wnuk tych czerwonych kobuchow Stalina ,Bieruta i inych Mordercow Stalinoski
        > ch i gnebicieli Polski szybko zapomnial jak jego Towarzysze Mordowali Polski Na
        > rod wysylajanc polakow na Sibir aby tam Sowieci mordowali ,a dzisjaj wielki pol
        > ak sie znalazl ten kacyk czerwony juz dawno musial by swoje wrota o polakach z
        > amknanc
        • markerek222 Re: Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 21:18
          Saint-just!
          O takich lewicowcach ślązacy czasem powiadają że "lewicowiec z Ciebie jak z koziej dupy rajzentasza".
          Jestem pewien że nie doczekasz takich czasów że Twój podziwiany Sierakowski stanie się realnym politykiem, chyba że jesteś oseskiem.
          Jestem w stanie zrozumieć Twoją niechęć do Napieralskiego ale nie upoważnia Cię to do wylewania na niego pomyj. Facet w polityce osiągnoł znacznie więcej niż Sierakowski który jest tylko niegłupim teoretykiem obrażonym na cały świat za to że nikt go nie nosi na rękach. Dla mnie nie masz nic wspólnego z lewicą i jesteś raczej niespełnionym lemingiem.
          • saint_just Re: Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 22:06
            markerek222 napisał:

> Saint-just!
            > O takich lewicowcach ślązacy czasem powiadają że "lewicowiec z Ciebie jak z koz
            > iej dupy rajzentasza".
            > Jestem pewien że nie doczekasz takich czasów że Twój podziwiany Sierakowski sta
            > nie się realnym politykiem, chyba że jesteś oseskiem.
            > Jestem w stanie zrozumieć Twoją niechęć do Napieralskiego ale nie upoważnia Cię
            > to do wylewania na niego pomyj. Facet w polityce osiągnoł znacznie więcej niż
            > Sierakowski który jest tylko niegłupim teoretykiem obrażonym na cały świat za
            > to że nikt go nie nosi na rękach. Dla mnie nie masz nic wspólnego z lewicą i je
            > steś raczej niespełnionym lemingiem.
            • markerek222 Re: Napieralski gra pod publiczkę 28.07.11, 00:20
              Saint_just !
              Czyżby nauka "polszczyzny" miała polegać na treningu użycia słowa "głupi" czy słowa "półgłówek" ????
              Szanowny Panie Saint_just !
              Mam wrażenie że czas, jaki Pana dzieli od osiągnięcia przynajmniej akceptowalnego poziomu kultury, jest jeszcze dłuższy, niż czas w którym Sierakowski zostanie liczącym się politykiem.
              Jeśli chodzi o Pańskie umiejętność posługiwania się językiem polskim to pozwoli Pan, że z litości, nie będę tego komentował
              • saint_just Re: Napieralski gra pod publiczkę 28.07.11, 12:57
                markerek222 napisał:

> Saint_just !
                > Czyżby nauka "polszczyzny" miała polegać na treningu użycia słowa "głupi" czy
                > słowa "półgłówek" ????
                > Szanowny Panie Saint_just !
                > Mam wrażenie że czas, jaki Pana dzieli od osiągnięcia przynajmniej akceptowalne
                > go poziomu kultury, jest jeszcze dłuższy, niż czas w którym Sierakowski zostani
                > e liczącym się politykiem.
                > Jeśli chodzi o Pańskie umiejętność posługiwania się językiem polskim to pozwoli
                > Pan, że z litości, nie będę tego komentował
    • anna12-3 Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 18:21
      Nie będzie nazwisk,nie będzie stanowisk,czyli nie będzie żadnych wskazań winnych tej tragedii. "Publiczka' nie chce wiedzieć,kto jest winien temu wydarzeniu,bo i po co jej taka wiedza. Może rządzący uważają,że "publiczka"-czyli wyborcy nie powinni wiedzieć. Oprócz odpowiedzialności karnej,jest też odpowiedzialność polityczna i w nowoczesnym państwie demokratycznym nie może i nie powinna być zatajana przed społeczeństwem wina ludzi odpowiedzialnych za tą tragedię. No chyba,że nie jesteśmy ani państwem nowoczesnym,ani demokratycznym i uznamy,że nic się nie stało,a katastrofa była wynikiem jakiegoś niezawinionego zbiegu okoliczności i wszystko było ok.
      • sakral Re: Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 18:38
        @anna12-3

Ty naprawdę nie wiesz o co tutaj chodzi ?

jak dzicz dostanie władzę to Tusk będzie
        pierwszy,a Ty i takie żuczki jak ja to następni
        do pierdla.

Kaczyński jest na głodzie.
        • eggerger Re: Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 19:00
          Zdążyłeś kr(ups!), sakral
          Pani Annie Napieralskiej
          wcześniej odpowiedzieć.

Kobieta nie jest głupia,
          ale zaślepiona.
          I jak nożyce na stole.
    • jurber1 Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 18:55
      "...Napieralski zdradza, że nie ma pojęcia..."; Panie Redaktorze, on nie ma pojęcia o niczym ! No, może o podgrzybkach i jabłuszkach. W PZPR (niezależnie jak ją później, rozmaicie nazywano) obowiązuje wciąż dobór negatywny - IM GŁUPSZY, TYM LEPSZY ! Będzie tam rządził tak długo, dopóki jeszcze bardziej bezczelny hohsztapler nie znajdzie poparcia w "komitecie centralnym"
    • smok_wawerski Napieralski gra pod publiczkę 27.07.11, 18:57
      Spokojnie, czy kogokolwiek interesuje opinia aparatczyka nowej generacji?
      Ten zupełnie bezideowy pionek na zbyt poważną szachwonicę trafił...
      • darek638 Re: Lizus Wojciechowski 27.07.11, 23:07
        Samolot był sprawny więc zawiedli ludzie. Rozumie to Pan redaktor?!
        Jeszcze zdjęcie swoje pokazuje taki dzielny a jak pięknie rząd osłania.
        Na pewno rodzice redaktora są dumni. Honor we współczesnej przestrzeni
        publicznej nie istnieje. Padalce i robactwo.
        • erte2 Re: Lizus Wojciechowski 28.07.11, 00:30
          darek638
          Masz rację, ale problem w tym że ci ludzie niestety nie żyją, a temu który żyje nie można niczego udowodnić - bo dowód "rozpłynął się" w eterze...
          • jwasz1952 Re: Lizus Wojciechowski 28.07.11, 07:36
            Zapewne Napieralskiemu chodzi o nazwisko dziada,który kazał lądować w tak trudnych warunkach na smoleńskim lądowisku.
            Do największych osiągnięć Grześka można zaliczyć koalicję z PiS-em w telewizji publicznej.
    • talbor73 Napieralski gra pod publiczkę 28.07.11, 07:46
      Obecni na tym forum oskarżają Napieralskiego o żądzę władzy, że zrobi wszystko by ją zdobyć, nawet zgodzi się zrobić z SLD przystawkę PIS-u. A ja widzę to inaczej. On lubi fotki ze znanymi ludźmi(Obama). Można tego nie rozumieć ale może to jakiś fetysz. Ludzie lubią różne dziwne rzeczy, często nawet niebezpieczne. Napieralskiego parcie na fotki raczej groźne nie jest. A bycie w rządowych ławach daje duże możliwości do robienia fotek.
    • costa3500 Napieralski w dążeni załapania się; 28.07.11, 08:41

Na władzę zaczyna pieprzyć od rzeczy,a tym samym odsuwa od siebie ustabilizowany światły
      elektorat wszyscy wiemy że wycieczkę prezydenta nieudacznika przygotowywała jego
      kancelaria i eto wsio,a potem było "ląduj dziadu"
    • wyszynekwanda Napieralski gra pod publiczkę 28.07.11, 09:34
      Napieralski jest coraz bardziej miałki... Winni już nie żyją a ich nazwiska zna cała Polska. Za pychę i bezmyślność zapłacili życiem, niestety również wielu innych... Ląduj dziadu we mgle, nic to, że warunków do lądowania nie ma... To niestety aż takie proste...
    • maxixxx Napieralski gra pod publiczkę 28.07.11, 10:21
      Nie bardzo rozumiem co głupiego powiedział Napieralski bo dla mnie logiczne jest, że raport pokazując błędy nie systemowe ( one są osobnym działem pokazującym jak działa całe państwo na przestrzeni lat ) ale ludzkie nawet nie wymieniając nazwisk w tym raporcie wskaże osoby które w danym czasie pełniły swoje obowiązki jak umiały czyli niechlujnie i niezdarnie

można oczywiście udawać, że wysyłanie pilotów na szkolenia na samolot który dopiero ma brać udział w przetargu zamiast na samoloty którymi ciągle się lata jest rzeczą normalną ale to uchodzić może za normalne tylko w kraju nad Wisłą i to dla szczególnych obywateli tego kraju którym nikt poważny nie powierzyłby zadania podtarcia sobie tyłka

Polecam bogatą bibliotekę ( choćby archiwum tygodnika NIE ) na temat samolotów embraer i jaj jakie obecne kierownictwo MON pod światłym przewodem ministra Klcha wyczyniało by te samoloty sprowadzić do Polski

Ale zgadzam się z redaktorem, że wszystko co zostało powiedziane i napisane przed opublikowaniem raportu komisji Millera jest czystą demagogią z czego najzabawniejszy jest pomysł z tłumaczeniem tego raportu na dwa języki a więc Napieralski w moich oczach nie jest w tej sprawie najgłupszy
    • grba Wojciechowski odpadł od rzeczywistości 28.07.11, 10:32
      W TOK FM rzekł "raport MAK-u nie wymieniał winnych katastrofy TU-154". Z taką spostrzegawczością, przenikliwością facet jest dziennikarzem... Kolega z branży budowlanej opowiadał, że trafił mu się w firmie murarz z lękiem wysokości, malarz daltonista...
    • grek.grek wszyscy wiedzą, ze wine ponosi samolot 28.07.11, 11:31
      kto powiedział, ze jakąkolwiek winę ponoszą organizatorzy lotu, piloci, uczestnicy lotu, ministrowie rządu i kancelarii prezydenta ówczesnego...

atak na napieralskiego ze strony redaktora świadczy tylko o tym,jak bardzo niektórym trzęsą się lydki w związku z całą sprawą. dobrze wiedzą, ze ich ukochani Platformersi mają zwały brudu za uszami i niejednego trupa w szafie... a ten cholerny komuch zamiast cicho siedzieć i nie prowokować, to bezczelnie domaga się konkretów. co za cham... I - oczywiście - głupek.

po cześci durniów komentujących widać, ze na nich nie trzeba nawet gwizdać, zeby rozpoczęli swoją psią melodie, wystarczy pierdnąć.

wszyscy mają boja jak chodzi o raport Millera, bo nawet jesli nie padną w nim nazwiska, to i tak - z opisów i analiz - wyłonią się nazwiska konkretnych osób odpowiedzialnych za rozmaite nieprawidłowości i zaniedbania związane z rzeczonym wydarzeniem. napieralski zatem, domaga się tego, co w tym raporcie się znajdzie, aczkolwiek niekoniecznie wyrażone będzie wprost i "po nazwisku". normalna polityczna zagrywka. ani głupia ani mądra... polityczna, just like that.

pan redaktor niech się raczej zainteresuje tym, ze ustawa o in vitro znów nie zostanie zatwierdzona i zapewne w następnej kadencji Sejmu tzreba będzie startować z nią od zera. to dopiero jest, qrwa, "granie pod publiczkę".

ale, wszyscy wiemy o co chodzi - PO musi zabrać głosy SLD, albo przynajmniej ich nie stracić na jego rzecz, to raz; dwa - należy SLD osłabić na tyle, zeby w ew. koalicji miał mniej do powiedzenia i mniej mógł żądać, dysponując mniejsza ilością szabel.

dlatego - wazniejsze dla Gazety jest to, ze oburzająco napieralski żąda konkretnych nazwisk odpowiedzialnych za tragedię smoleńską niż to, ze Platforma cynicznie robi w ch.ja ludzi obiecując in vitro, a potem calą procedurę przesuwając na świętego Dygdy, co go nima nigdy.

gratuluję, panie redaktorze - w politykierskim zacietrzewieniu jest pan tuż obok aktywistów z Radia Maryja i Rzepy. godne towarzystwo, nie powiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka