pssz 04.08.11, 07:04 Ciekawe, od kiedy raport może mieć honor? ;) Niedługo powstanie nowa choroba psychiczne: paranoja smoleńska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0721x Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 07:21 zgodnie z prawem PIsuarów może być wszystko hel bomby próżniowe ale najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że wygłaszające te bzdury małpiatka była premierem RP i jeszcze może nim zostać a sekundujący małpiatce jołop zostanie np. ministrem obrony albo i co gorzej alleluja i do do tworek Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 PiS: raport bez honoru 04.08.11, 07:26 jak zawsze prawda RODU KACZYSNKICH JEST NAJPRAWDZIWSZA I JEDYNA i jak zawsze budzi obrzydzenie aby po wyborach TA CZLEKOKSZTALTNA ISTOTA RAZEM ZE SWOJA BANDA ZNIKLA RAZ NA ZAWSZE Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 07:43 czy tymi PISuarowymi debilami ktos sie jeszcze powaznie przejmuje? Chyba nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
demetria11 Re: PiS: raport bez honoru 05.08.11, 00:56 Problem polega na tym, że prawie 30 % chce oddać im Ojczyznę naszą na zatracenie (że użyję stylu prezesa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 05.08.11, 06:18 Szkoda się wysilać ten mały gnom tego nie zrozumie nie pozwala mu na t choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor PiS: raport bez honoru 04.08.11, 07:48 Dla obłąkanego Jarusia nie ważne są fakty. Raport o katastrofie smoleńskiej w/g tych wariatów jest kłamliwy, bo nie potwierdza założeń postawionych przez tę BANDĘ. W jednym przypadku zgadzam się, że Raport jest nierzetelny, bo nie zawiera treści rozmowy telefonicznej Jarusia z Lesiem na pokładzie samolotu tuż przed KATASTROFĄ ! Czyżby ta rozmowa dotyczyła treści "nieobyczajnych" , sexu ... że nie można jej ujawnić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 07:58 Wcześniej czy później będziemy mieli to nagranie a wtedy wszystkie teorie spiskowe knute przez tego gnoma i jego świtę padną. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Jeżeli jest jakaś partia bez honoru; 04.08.11, 07:54 To jest nią PiS z małym gnomem i Antkiem,czy takich pajaców na siłę nie możn zamknąć w wariatkowie przynoszą wstyd narodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 PiS: raport bez honoru 04.08.11, 08:20 Katastrofa smoleńska to wypadkowa różnych dewiacji naszego życia politycznego.To,haniebne kontestowanie różnych stanowisk i postaci naszej polityki.To wojna domowa,prowadzona pod płaszczykiem walki o "lepszą Polskę" a prowadząca do skandalu przed Pałacem Prezydenckim.To obrażanie Polski w mediach państw zachodu itp."patriotyzmy" Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Na szczęście, zaraźliwe toto nie jest. 04.08.11, 08:22 pssz napisał: > Niedługo powstanie nowa choroba psychiczne: paranoja smoleńska. Powstanie ? Już powstała. Pełnoobjawowa i nieuleczalna. Skończyć się może - wyłącznie - wraz ze śmiercią zarażonego. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: Na szczęście, zaraźliwe toto nie jest. 04.08.11, 08:28 Choróbsko to rozpamiętuje PiS, społeczeństwo ma powyżej uszu katastrofy Smoleńskie wcześniej czy później psychopaci z tej partyjki się nią udławią. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Na szczęście, zaraźliwe toto nie jest. 04.08.11, 09:16 koloratura1 napisała: > pssz napisał: > > > Niedługo powstanie nowa choroba psychiczne: paranoja smoleńska. > > Powstanie ? Już powstała. > Pełnoobjawowa i nieuleczalna. Skończyć się może - wyłącznie - wraz ze śmiercią > zarażonego. Jak to nie jest zaraźliwe? Toż to klasyczny obłęd indukowany (Folie à deux, ICD: F24.) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Na szczęście, zaraźliwe toto nie jest. 04.08.11, 09:37 kotek.filemon napisał: > Jak to nie jest zaraźliwe? Toż to klasyczny obłęd indukowany (Folie à deux > , ICD: F24.) Gdy idzie o fachową stronę zagadnienia - zapewne - masz rację. Ale - na szczęście - jakoś nie widać, żeby twórcy tej alternatywnej rzeczywistości zdobywali coraz więcej wyznawców. I stąd mi się wzięła taka, a nie inna, opinia... Odpowiedz Link Zgłoś
frey8b Re: Na szczęście, zaraźliwe toto nie jest. 04.08.11, 10:53 Przecież to jest choroba tzw."PiS patriotyzm " podobna do tej co chorowali organizatorzy powstania Warszawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: Na szczęście, zaraźliwe toto nie jest. 04.08.11, 11:00 Czy żądza władzy t choroba czy mania. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Na szczęście, zaraźliwe toto nie jest. 04.08.11, 15:57 costa3500 napisał: > Czy żądza władzy t choroba czy mania. A mania to nie rodzaj choroby psychicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszeko2.pl PiS: raport bez honoru 04.08.11, 08:22 PiS to SZAMBO ! I w TYM chce utopić Polskę ! Odpowiedz Link Zgłoś
sakral PiS: raport bez honoru 04.08.11, 08:45 marzenia dziczy z płonącymi pochodniami --Smoleński strefa eksterytorialna, --korytarz do Smoleńska /na wzór Wolnego Miasta Gdańsk za Hitlera/, --wypowiedzieć wojnę Rosji, --powiesić Tuska, --do klatki wsadzić Komorowskiego,i pokazywać dzieciom na wiejskich odpustach, --beatyfikować Lecha Kaczyńskiego jak JP II i dopiero wtedy wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:08 sakral napisał: > marzenia dziczy z płonącymi pochodniami (...) Zapomniałeś o pomniku Lesia na każdym rogu ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:15 koloratura1 napisała: > sakral napisał: > > > marzenia dziczy z płonącymi pochodniami (...) > > Zapomniałeś o pomniku Lesia na każdym rogu ulicy. O takim: img812.imageshack.us/img812/8456/spa0078k.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:39 kotek.filemon napisał: > O takim: > img812.imageshack.us/img812/8456/spa0078k.jpg Podoba mi się! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:44 koloratura1 napisała: > kotek.filemon napisał: > > > O takim: > > img812.imageshack.us/img812/8456/spa0078k.jpg > > Podoba mi się! Znalazł go mój kumpel jadąc z Krynicy Morskiej do Trójmiasta, niestety nie pamiętam już gdzie dokładnie. W zasadzie nie wiem, czy lepsze są Muminki, czy Najświętsza Panienka tuląca Aliena. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 I Ty masz wątpliwości? W tym kraju?! 04.08.11, 10:35 kotek.filemon napisał: > W zasadzie nie wiem, czy lepsze są Muminki, czy > Najświętsza Panienka tuląca Aliena. Oczywiście, że Najświętsza Panienka! I niech se tuli kogo popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: I Ty masz wątpliwości? W tym kraju?! 04.08.11, 10:51 Teraz to Marika naprawdę będzie miała co przytulić gdy na ołtarzyku powieszą wrak T-154 Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: I Ty masz wątpliwości? W tym kraju?! 04.08.11, 10:58 costa3500 napisał: > > > Teraz to Marika naprawdę będzie miała co przytulić gdy na ołtarzyku powieszą wr > ak T-154 Ja nawet wiem gdzie mógłby się ten złom zmieścić. Słyszałem, że stawiaja jakąś betonowa piramidę, jakąś swiątynię czegoś tam. Miejsca wystarczy. Zresztą i tak coraz mniej ludzi odwiedza kościoły (na własną prośbę czarnych) to miejsca, że ho,ho. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 10:45 Obok pomnika ustawiłbym jeszcze Wojtyłkę,Sławojkę lub po prostu TOI-TOIA co by naród patrząc na niego nie popuszczał w gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 08:55 Optymista. Ona już dawno powstała i króluje w szeregach PiSu (z Jarosławem Szalonym na czele). Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 PiS: raport bez honoru 04.08.11, 08:56 Bełkot dwóch facetów chorych psychicznie na tle rządzy wladzy. Dlatego nie ma mowy o koordynacji kłamstw: Jarek: "raport oskarża Tuska", Antek: "raport jst kłamliwy". Panie Boże chroń Polskę (nie licząc na pomoc Episkopatu) gdyby ci szaleńcy (z pomocą Kamińskiego) znowu podsłuchiwali, aresztowali, okłamywali, antagonizowali stosunki z sąsiadami i pogrążali kraj gospodarczo. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co PiS: raport bez honoru 04.08.11, 08:58 Może dla udowodnienia kłamliwości raportu pani Kruk (najlepiej z całą resztą PiSu) przeprowadzi symulację w terenie: co się stanie, jeśli samolot z wiadomą prędkością uderzy w "patyk" w postaci brzozy? Społeczeństwo mogłoby nawet zrzucić się na następnego TU-154... Tylko bardzo proszę na autopilocie. Żywych pilotów i tak już nam wielu nie zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:22 ar.co napisała: > Może dla udowodnienia kłamliwości raportu pani Kruk (najlepiej z całą resztą Pi > Su) przeprowadzi symulację w terenie: co się stanie, jeśli samolot z wiadomą pr > ędkością uderzy w "patyk" w postaci brzozy? Społeczeństwo mogłoby nawet zrzucić > się na następnego TU-154... Tylko bardzo proszę na autopilocie. Żywych pilotów > i tak już nam wielu nie zostało. Wychodzina to, że p-oślics Coś-tam, coś-tam Kruk-zapałka nigdy nie widziała auta po zderzeniu z drzewem przy prędkości 100 km/h. A auto ma blachy stalowe, samolot w większości jest z duraluminium. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:42 Dwa błędy: wychodzi na - miało być oddzielnie p-oślics - miało być p-oślica Sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
frey8b Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 11:19 nerwus0 napisał: > ar.co napisała: > > > Może dla udowodnienia kłamliwości raportu pani Kruk (najlepiej z całą res > ztą Pi > > Su) przeprowadzi symulację w terenie: co się stanie, jeśli samolot z wiad > omą pr > > ędkością uderzy w "patyk" w postaci brzozy? Społeczeństwo mogłoby nawet z > rzucić > > się na następnego TU-154... Tylko bardzo proszę na autopilocie. Żywych p > ilotów > > i tak już nam wielu nie zostało. > > Wychodzina to, że p-oślics Coś-tam, coś-tam Kruk-zapałka nigdy nie widziała > auta po zderzeniu z drzewem przy prędkości 100 km/h. A auto ma blachy stalowe, > samolot w większości jest z duraluminium. Eeee tam dama Kruk po wypiciu coś- tam coś-tam nie może rozsądnie rozumować w dodatku jad PiS-u w wymieszaniu z coś tam coś tam bardzo niszczy komórki mózgowe. Odpowiedz Link Zgłoś
demetria11 Re: PiS: raport bez honoru 05.08.11, 01:02 To coś tam coś tam, to pewnie były dwie-trzy szklaneczki helu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 05.08.11, 06:20 Małpki nie dzieli się na szklaneczki bo się je pobrudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
oka-ba Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 21:43 Najlepiej niech Kruk leci pozostałym TU i udowodni swą teorię i niech zabierze Wróbel,Kurskiego i Kaczyńskiego pełen ptasi komplet co zna się na lataniu Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 05.08.11, 06:15 Posłanka Kruk nie lata ona pływa bo jest ciągle nawalona. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 10:40 Niejaka Kruk stymulację może zrobić jakiemuś dziadowi,o symulacji nie ma mowy bo po pianemu nie wolno prowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.zeus PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:03 Kaczyński i Macierewicz powinni wreszcie, choćby raz, posluchać tego co mówią. Ten stek wygadywanych przez nich niedorzczności osiągnął już, a nawet przekroczył, pułap głupoty i debilizmu, nawet jak na kryteria pisowców. Wygadywane zdania są "porażające" i oczywiście mają na celu dojście do prawdy o katastrofie..., choć przypuszczam, że braciszek dokladnie wie jak to było z tym lądowaniem. Chłopcy nie męczcie się już i szukajcie lepiej treści rozmowy między braćmi, by was ktoś nie uprzedził. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:04 <W żadnej mierze raport nie przyczynił się do tego, by bronić wizerunku Polski, polskich sił zbrojnych i honoru polskiego żołnierza - stwierdził prezes PiS.> Oczywiście raport tylko po to miał powstać, aby bronić honoru polskich sil zbrojnych z ich naczelnym dowódca prezydentem Kaczyńskim. Owej armii, która aspiruje do mocarstwowości, posiadania tarczy antyrakietowej i szykowała się do wojny przeciw Rosji w Gruzji a zbłaźniła się po raz kolejny lądując we mgle na brzozie. Teraz owa armia sama na siebie pisze raport powypadkowy, który (podobnie jak poprzedni, w sprawie samolotu do zadań specjalnych CASA) w kibelku skończy. CASE rozbito rozwożąc zmęczonych konferencja generałów po domach (taksówki nie chodziły?), Tupolewa generał po paru małpkach wprowadził we mgle na brzozę. Ale teza panów Macierewicza i Kaczyńskiego, odpowiedzialnych za ten poziom demoralizacji w wojsku jest taka , ze polegli oni śmiercią bohaterska (prezydenta pochowano nawet na Wawelu) a wspominanie o zawartości alkoholu we krwi bohaterów jest atakiem na polska racje stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:22 pssz napisał: > Ciekawe, od kiedy raport może mieć honor? ;) Niedługo powstanie nowa choroba ps > ychiczne: paranoja smoleńska. Ona juz jest. Opanowala cale pisszambo z Maciora, pigmejem & Co. i moherami. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:28 Kiedyś p-oślica Coś tam, coś tam Kruk-zapałka była tylko najzwyczajniej nawalona, dzisiaj i u niej wystąpiły objawy. Odpowiedz Link Zgłoś
freeskawiniak PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:28 Honor honorem,bardziej mnie interesują zasady,klasa,elegancja a wczoraj to nie była mocna strona przedstawicieli PiS nie wyłączając J.Kaczyńskiego,stek bzdur od "patyka" do "obezwładnienia" za to czujne oko kamery wyłapało czułe pogładzenie policzka koleżanki partyjnej przez czujnego A.Macierewicza,to chyba była nagroda za wypowiedź oddającą klimat wczorajszego spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 PiS: raport bez honoru 04.08.11, 09:53 Jarkacza trzeba koniecznie wysłać na badania psychiatryczne, bo już opowiada takie bzdury, że słuchać tego nie można. Moim zdaniem winę za to ponosi POLITYKA MIŁOŚCI, a jego trzeba lać w tę koministyczną tatusiową mordę, żeby pamiętał do usranej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
sakral Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 10:11 sybirak2 napisał: > Jarkacza trzeba koniecznie wysłać na badania psychiatryczne, ______________________________/m.podkreślenia/ nie można wysłać na koszt podatnika rodzina Kaczyńskich kosztowała masę pieniędzy bizantyjski pogrzeb Lecha Kaczyńskiego i inne fiki-miki jak ulice i pomniki On nie może wiecznie żyć z pracy innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ładny kawałek wierszyka... 04.08.11, 10:42 ...nam wyszedł, prawda? sakral napisał (a ja dodałam początek): Różne takie > fiki-miki, jak ulice i pomniki Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Ładny kawałek wierszyka... 04.08.11, 10:46 koloratura1 napisała: > ...nam wyszedł, prawda? > > sakral napisał (a ja dodałam początek): > > Różne takie > > > fiki-miki, jak ulice i pomniki Dodałbym: fiki-miki, jak ulice i pomniki, i rozumu zaniki. Rym częstochowski aleć zawsze rym. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Ładny kawałek wierszyka... 04.08.11, 11:30 Oczywista oczywistość. Rozumu zaniki dotyczą Yara nie Ciebie @sakral. Odpowiedz Link Zgłoś
marslaw1 PiS: raport bez honoru 04.08.11, 10:13 Kartofel i Honor? Pisuarskie GÓWNOZJADY... Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpl o jakim honorze 04.08.11, 10:58 o jakim honorze majacza ci "dwaj tacy co ..."? Czy oni wiedza w ogole co to jest honor. Czlowiek honoru nie dzieli ludzi ale ich laczy, nie podjudza ale godzi itd itd; a pozatym "nikt mi nie wmowi, ze.." Odpowiedz Link Zgłoś
he1ku Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 11:03 Kaczyński zacznij od siebie oskarżanie .To ty byłeś motorem wojny polsko-polskiej .To tobie zależało i nadal zależy na konfrontacji z Rosją. Rarort MAK-u dla ciebie jest złym , a Millera jeszcze gorszym.A powinno być : - Kaczyński ujawnia telefoniczną rozmowę z bratem -przyznaje sie do spowodowania wojny polskiej -przyznanie ,że raport MAK-u jest łaskawy dla prezydenta ofiary własnej i swego brata głupoty -przyznanie się do faktu nastawienia brata nas lądowanie w Smoleńsku, a ten z kolei gen.Błasika -przyznanie ,że raport Millera ułaskawia prezydenta i jego brata,pomija kwestię nacisku na załogę. -Kaczyński , to wszystko co wygadujesz nie trzyma sie sensu, a co gorsze podwładni popełniają ten sam błąd.Wystarczy obejrzeć ponownie jak zachowywał się Hoffman po ogłoszeniu raportu Millera.Towarzyszący jemu Macierewicz to wiadomo kim on jest , epigonem,który próbuje płynąć z nurtem. Niektórzy mówią ,że z nurtem to i gó... potrafi płynąć. Ale młody ,przed którym stoi kariera polityczna Hoffman , tak sie poniża i emocjonalnie to przeżywa.To poziom Kaczyńskiego,ciebie Hoffman szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 11:15 Zachowanie cukierka Hofmana trzeba zrozumieć gdyż ma ciężko chorą żonę /wstręt do pracy/ z Kaczyńskim jest podobnie choruje mu Alik /ze starości/. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 11:17 Alik choruje, bo Yaro ćwiczy na nim wywracanie kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 11:20 Swego czasu niejaki Kobylański ze Szpilek powiedział,że "kota można obracać w dwóch podstawowych kierunkach" może Jaruś znalazł trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 "Przeklnę Cię!" To jest, chciałam powiedzieć - Was 04.08.11, 16:14 nerwus0 napisał: > Biedny kot. Nareszcie! Jak się wszyscy od kota nie odczepicie, to będziecie mieli ze mną do czynienia! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: "Przeklnę Cię!" To jest, chciałam powiedzieć 04.08.11, 16:24 koloratura1 napisała: > nerwus0 napisał: > > > Biedny kot. > > Nareszcie! > > Jak się wszyscy od kota nie odczepicie, to będziecie mieli ze mną do czynienia! Wiedziałem, że tego nie zostawisz. A mnie naprawdę żal tego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: "Przeklnę Cię!" To jest, chciałam powiedzieć 04.08.11, 16:31 Do kota prezesa nie mamy nic tymsię powinno zająć towarzystwo opieki nad zwierzętami ten biedaczek bez przerwy musi powtarzać Jarusiowi,że jest piękny,mądry i przystojny stąd też zdziwaczał. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Eee tam! Guzik, Panowie,... 04.08.11, 17:07 ...wiecie o kotach! costa3500 napisał: > Do kota prezesa nie mamy nic tym się powinno zająć towarzystwo opieki nad > zwierzętami ten > biedaczek bez przerwy musi powtarzać Jarusiowi,że jest piękny,mądry > i przystojny stąd też zdziwaczał. A serio - jeszcze się taki nie urodził (i nie urodzi) - co by mógł kota zmusić do czegokolwiek... Mnie zawsze dziwiło - ale uznawałam to za oczywistą oczywistość, że, po prostu, nikt nie może być zły do szpiku kości - że obaj bliźniacy autentycznie kochają koty... Odpowiedz Link Zgłoś
frey8b PiS: raport bez honoru 04.08.11, 11:43 Że Jarek ma kota to było wiadomo już dawno, ale ma jeszcze jadowitego bzika nie uleczalnego to się okazało dopiero po 10 kwietnia . Podobno mu sperma uderzyła na mózg. Ciekawy jestem co dał Dziwiszowi za miejsce na Wawelu. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 11:45 Powiedziałbym Ci, ale się wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 16:15 frey8b napisał: > Ciekawy jestem co dał Dziwiszowi za miejsce na Wawelu. Buzi? Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 16:35 Ja przypuszczam że tej co robi puk. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 16:40 koloratura1 napisała: > frey8b napisał: > > > Ciekawy jestem co dał Dziwiszowi za miejsce na Wawelu. > > Buzi? Buzi Jara? Przecież Dziwisz by wyzionął. Odpowiedni link wszyscy znamy, nie będę więc powtarzał. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 PiS: raport bez honoru 04.08.11, 11:58 - Wiemy, że była decyzja o odejściu. Natomiast pozostaje wielki znak zapytania co do tego, dlaczego odejście nie nastąpiło. To słowa Yarkacza. Yaro jakbyś dokładnie przeczytał transkrypcję rozmów, to byś kmiocie zauważył, że komenda "odchodzimy na drugi krąg" padła na 2 sek. przed uderzeniem w glebę. Odejść należało po pierwszym PULL UP. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 12:04 Trudno wymagać od tego gnoma orientacji w czasie iprzestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 16:17 nerwus0 napisał: > - Wiemy, że była decyzja o odejściu. I dlatego wysunęli podwozie. Odpowiedz Link Zgłoś
alikpalik Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 12:04 Ta choroba już jest. Nie ma jej jeszcze w medycznej nomenklaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid PiS: raport bez honoru 04.08.11, 13:04 "PiS: raport bez honoru" Jasne, przecież "honor" ma tylko PiS. "Honorowy" człek wg. PiS i Macierewicza spóźnia się na posiedzenie komisji ws. ponoć dla niego najważniejszej, defiluje środkiem sali, wprasza się jako pierwszy mówca, po czym pół godziny pieprzy jak niezdrowa d**a, przysparzając cennego materiału psychiatrom. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech PiS: raport bez honoru 04.08.11, 13:32 Ciekaw mnie dlaczego ten pigmej uwaza raport za oskarzenie Tuska a Maciora zmienil zdanie i juz nie hel jest winny katastrofie a Miller. Poza tym po co ciagle uzywaja obcych im slow i pojec, jak chocby "honor". Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 14:34 6.smiech napisał: > Ciekaw mnie dlaczego ten pigmej uwaza raport za oskarzenie Tuska a Maciora > zmienil zdanie i juz nie hel jest winny katastrofie a Miller. Tyle właśnie warte są opinie i zdanie PiSuarów. Zawsze zależą od momentu i sytuacji, w których są wygłaszane. Bądź pewien, że gdyby nagle na sondażowe czoło wysunął się ze swą partią jakiś pan Iksiński z Pierdziszewa - według PiSiorów natychmiast to on stałby się winnym nr 1 katastrofy smoleńskiej. Tymczasem katastrofa smoleńska nie jest niczym innym, jak efektem innej, wcześniejszej katastrofy - czyli dopuszczenia do władzy w państwie Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 14:38 antropoid napisał: > Tymczasem katastrofa smoleńska nie jest niczym innym, jak efektem innej, wcześn > iejszej katastrofy - czyli dopuszczenia do władzy w państwie Kaczyńskich. Tylko pytanie, czy ludzie wyciągneli z tego jakieś wnioski? Obawiam się, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 16:24 Zamach na wadzę mutanci próbowali zorganizować pracując u Wałęsy jednak nie mieli kasy,spółka TELEGRAF dopływ kasy do PC ich usamodzielniły wtedy stwierdzili że Polska to eldrado dla oszustów i patriotów. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A wystarczało pomyśleć! 04.08.11, 16:29 nerwus0 napisał: > antropoid napisał: > > Tymczasem katastrofa smoleńska nie jest niczym innym, jak efektem innej, > > wcześniejszej katastrofy - czyli dopuszczenia do władzy w państwie Kaczyńskich (podkreśl. moje). > Tylko pytanie, czy ludzie wyciągneli z tego jakieś wnioski? > Obawiam się, że nie. Nawet jeśli nie wyciągnęli, to nie zmienia to faktu, że nasz Kolega @antropoid - bez specjalnych badań, testów i awantur, jak również marnowania choć pięciu groszy - odkrył samodzielnie ewidentną przyczynę katastrofy smoleńskiej. Proponuję - tym oczywistym stwierdzeniem - zamknąć temat. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: A wystarczało pomyśleć! 04.08.11, 19:06 No, powiedzmy, że parę groszy jednak poszło - jakby nie patrzeć prąd no i internet - ale niech to będzie mój skromny wkład w wyjaśnienie sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: PiS: raport bez honoru 04.08.11, 16:19 Kaczyński honor wyssał z mlekiem matki odziedziczył go,natomiast Macierewicz to chyba nie miał matki bo żadna kobieta nie jest w stanie takiego głupka urodzić. Odpowiedz Link Zgłoś