ubiquitousghost88 21.08.11, 19:37 Wy ricz-owi od sztuki płacicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubat Re: Kim jeździ po Rosji 21.08.11, 19:44 ubiquitousghost88 napisał: > Wy ricz-owi od sztuki płacicie? ricz, to jest ksywka niejakiego Wacka R. Gorzała w Moskwie podrożała, więc GW musi znaleźć sposób na utrzymanie ćpuna. Stąd tyle produkcyjniaków, tzn. destrukcyjniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Dzięki. O ksywce wiem, ja tylko udaję głupiego... 21.08.11, 20:55 lubat napisał: > ubiquitousghost88 napisał: > > > Wy ricz-owi od sztuki płacicie? > > ricz, to jest ksywka niejakiego Wacka R. > Gorzała w Moskwie podrożała, więc GW musi znaleźć sposób na utrzymanie ćpuna. S > tąd tyle produkcyjniaków, tzn. destrukcyjniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Dzięki. O ksywce wiem, ja tylko udaję głupieg 22.08.11, 10:24 Towarzysze, co tak słabo? R. kłamie? To podajcie źródła, które dowodzą, że Kim nie jeździ po Rosji i nie spotka się z Miedwiediewem oraz że poprzednia wizyta nie wywołała zakłóceń na BAM. Odpowiedz Link Zgłoś