paulhandyman 03.09.11, 16:28 ale to jest amerykanska wojna... co do tego ma polski zolnierz, finansowany naszymi podatkami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Re: Komandos jak chirurg 04.09.11, 00:40 anglicy i francuzi w 39' mówili pewnie tak samo. afganistan jest w stanie wojny od chyba 30lat, ostatnio zawłaszczyli go talibowie, którym nasza cywylizacja bardzo sie nie podoba. czas najwyższy zrobić z tym porzadek Odpowiedz Link Zgłoś
medrek_forumowy Komandos jak chirurg 04.09.11, 10:03 a ja żem myśloł że komandosi to idą tyralierą. A tu akcje z zaskoczenia. No proszę, kto by się spodziewał? Odpowiedz Link Zgłoś
rita.1 Komandos jak chirurg 04.09.11, 10:04 To może niech pracują po szpitalach? Co to za porównanie? Komandos jest od zabijania, a lekarz od ratowania życia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Dziekuje , Rita... 04.09.11, 10:12 ...za zwrocenie uwagi na nonsens pewnych skojarzen.-Ja ,z kolei , pozwole sobie na skorygowanie pojecia "amerykanska wojna" . -Nie -to nie jest "amerykanska wojna".-To jest wojna "na zamowienie" kilku banksterskich firm - nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
flipvert Komandos jak chirurg 04.09.11, 13:22 Taka propagande to publikowal Zolnierz Wolnosci. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
33mirka Komandos jak chirurg 04.09.11, 13:38 jestem przedumny! i w roli pacholka/okupanta jestesmy swietni...dla hitlerowcow polacy byli bandytami i terrorystami...nauka w las nie poszla... Odpowiedz Link Zgłoś
frodobaggins1 Re: Jak to brzydko zabrzmialo, polak-okupant 05.09.11, 11:00 Polskie wojsko okupacyjne! zabijaja dla USA obywateli obcych krajow zupelnie nie myslac o konsekwencjach wyczynow, przeciez lubia polacy podrozowac do krajow cieplych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
stad-gazeta Komandos jak chirurg 05.09.11, 11:24 Szanowny Pan redaktor tradycyjnie nie nadąża z dynamiką zmian ":)"' w armii. Od lipca zostały wprowadzone zmiany w nazewnictwie oddziałów Wojsk Specjalnych, nie stosuje się już nazw jak: 1. Pułk Specjalny z Lublińca, Morska Jednostka Działań Specjalnych "Formoza" czy Jednostka Wsparcia Dowodzenia i Zabezpieczenia Wojsk Specjalnych. Notabene jednostka "1. Pułk Specjalny z Lublińca" nie istniała nigdy a jest to jedynie skrót myślowy autora teksu. Odpowiedz Link Zgłoś