iwano19 13.09.11, 07:05 Takie dyskusje powinny być pokazywane w Kabaretowym Klubie Dwójki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pal666 Re: Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kar 13.09.11, 07:09 nie ma po co, Artur Górski jest lepszy od Tuska, Nowaka i całej reszty tego towarzystwa wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Czci książkę a w dupie ma treść i nauki z niej 13.09.11, 10:23 płynące. Gdyby było inaczej nie kłamałby i nie insynuował. Bo "nie będziesz dawał fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu" . Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Dziwię się że nikt nie wypyta go ze znajomości 13.09.11, 10:25 Pisma Świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Re: Dziwię się że nikt nie wypyta go ze znajomośc 16.09.11, 23:32 gdyby znal pismo swiete to moze by nie nienawidzil ,nie mowil falszywego swiadectwa przeciw bliznim /prawda ,po to dla niego nie blizni/ ,nie oslkarzal falszywie i nie zawiscil madrzejszym od niego i powsciagnalby PYCHE ,ktora w chrzescijanstwie jest grzechem najwiekszym . Odpowiedz Link Zgłoś
wujojano Re: Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kar 13.09.11, 11:01 Nie lubię Hofmana, ale ten żart z Kabaretem Moralnego Niepokoju to mu się udał! Trafia w punkt! Odpowiedz Link Zgłoś
wujojano Kargulowa babcia 13.09.11, 11:10 Dla równowagi dodam, że Kaliszowi żart z Kargulową babcią też się udał, ale chyba pomylił sobie rodziny. Przypomnę mądrość babci Pawlakowej, którą zapewne miał na myśli: "Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie!" (i podaje jadącemu do sądu Pawlakowi granaty). Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Kargulowa babcia 13.09.11, 12:35 nie mógł powiedzieć "babcia Pawlaka", bo by się były i być moze przyszły koalicjant obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
okradany_przez_wladze z tym wypada celująco 13.09.11, 11:21 tropimypis.prv.pl/pis-hofman.html Odpowiedz Link Zgłoś
paw73 Kurczaki i ziemniaki tyle kosztują! 13.09.11, 07:59 Jan Antony Vincent-Rostowski= magister socjal ekonomii-NIE POSIADA TYTUŁU NAUKOWEGO ANI NAWET STOPNIA DOKTORA! Jan Vincent Rostowski - kłamał mówiąc iż jest profesorem , jak tez wszyscy ludzie PO tak go tytułując! CUDA ROSTOWSKIEGO PODWYŻSZAJĄC PODATKI , CENY SPADNĄ" - cuda się nie spełniły ~! Ceny przed przejęciem rządów PO : 2007 chleb 0,99zł=2011 chleb 1,99zł! 2007 jaja 10szt=2011 jaja 10szt 5,29zł! 2007 ziemniaki 3,5kg -3,5zł= 2011 ziemniaki 3,5kg -6,99zł! 2007 kurczak 1kg-4,5zł=2011 kurczak 1kg-7,25zł! 2007 jabłka 1 kg-1,65=2011 jabłka 1 kg -4,2zł! RZĄD TUSKA I ROSTOWSKIEGO VAT 22% BYŁ , ONI PODNIEŚLI VAT NA 23%! PO =PiS CHRONIĄ WSPÓŁODPOWIEDZIALNYCH Z ŚMIERĆ BARBARY BLIDY! SLD złożyło projekt ma dostosować do standardów Rady Europy "działalność takich nadawców społecznych jak Radio Maryja "POSŁOM PLATFORMY ZAKAZANO PODPISYWNIA SIĘ POD USTAWĄ- Jarosław Kaczyński osobiście dziękował Donaldowi Tuskowi za to co zrobił dla biznesmena z Torunia. [i]Ustawę o CBA uchwalono dnia 12 maja 2006, na posiedzeniu nr 17 Sejmu V kadencji, przyjęto w głosowaniu całość projektu ustawy. 354 posłów było za PiS +PO+ Samoobrona+ LPR , PRZECIW WSZYSCY OBECNI POSŁOWIE SLD 43, PSL 20 wstrzymało się.[/i] Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Kurczaki i ziemniaki tyle kosztują! 13.09.11, 09:11 Paw, przypomniałeś mi, miałem się iść wyrzygać na Hufnala. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny_dyzio Re: Kurczaki i ziemniaki tyle kosztują! 13.09.11, 09:52 Hipokryzja pisowskich kmiotów właśnie ukazała się po raz kolejny. Hofman (prawdziwie "polskie" nazwisko niczym Kalkstein, Singer etc.) mówi że nie zgadza się na to że każdy nowo narodzony obywatel był od razu obciążany długiem 20 tys zł! A lansowane przez pisiorstwo hasła o obniżeniu podatków, ulgach, zapomogach, gabinetach lekarskich w każdej szkole oraz rozdawanie wirtualnej kasy na lewo i prawo to zadłużenie niby zlikwidują??? Pisowskie kmioty są najmocniejsze w obietnicach! Były 3 miliony mieszkań a teraz będzie Wielka Szkoła Pod Żaglami! Brawo kmioty! Wierzcie dalej wichrzycielom! ------------------------------------------------------------------ -Kto wam da? -PiSda Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Kurczaki i ziemniaki tyle kosztują! 13.09.11, 11:38 Połowa Polaków,ta głupsza siedzi w domu,a druga mądrzejsza - głosuje.Dlatego tacy hofmanowie,kaczyńscy i kempy i błaszczyki siedzą w ławach sejmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kurczaki i ziemniaki tyle kosztują! 13.09.11, 14:39 swawolny_dyzio napisał: > Były 3 miliony mieszkań A za rządów "knurów" to mieszkania i domy na kredyt we frankach. Wartość wyjściowa ok. 500 000zł, teraz 800 000 zł do spłacenia a może i lepiej. A będzie jeszcze lepiej. Spłacajta, tępe lemingi, spłacajta... By żyło się lepiej..."knurom". I głosujta lemingi na "knurów" (zapytaj Janusza P. jeśli nie wiesz kto koga nazywa tym zaszczytnym epitetem). Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Kurczaki i ziemniaki tyle kosztują! 13.09.11, 21:31 masz rację, typowo polskie imię i nazwisko to Donald Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl Re: Kurczaki i ziemniaki tyle kosztują! 13.09.11, 11:03 paw73 napisał: > Ceny przed przejęciem rządów PO : > 2007 chleb 0,99zł=2011 chleb 1,99zł! > 2007 jaja 10szt=2011 jaja 10szt 5,29zł! > 2007 ziemniaki 3,5kg -3,5zł= 2011 ziemniaki 3,5kg -6,99zł! > 2007 kurczak 1kg-4,5zł=2011 kurczak 1kg-7,25zł! > 2007 jabłka 1 kg-1,65=2011 jabłka 1 kg -4,2zł! Paw , wyluzuj , gdzie Ty te jaja kupujesz ? To samo ziemniaki ? daj adres podeślę Ci dużo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: Kurczaki i ziemniaki tyle kosztują! 13.09.11, 14:23 Chleb 99 groszy to nawet w 2001 nie kosztował, więc takie partyjniackie kity, to ty babciom z Radyja wciskaj. Odpowiedz Link Zgłoś
virgill666 Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kargu... 13.09.11, 08:04 wczoraj Lis był bardzo dobry - błyskotliwie wypadł Palikot i Poncyliusz. fajnie by było gdyby nagle RP i PJN zamieniło się miejscami i poparciem w wyborach. Nie mam już ochoty , wręcz wywołuje u mnie torsje wyraz twarzy i texty hofmama. Odpowiedz Link Zgłoś
slowianin33 Re: Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kar 13.09.11, 11:58 Wyraz twarzy+niejednoznaczna mimika lewą brewką. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kar 13.09.11, 14:43 Widzę, że jesteście specjalistami od wyrazu twarzy i mimiki: niezalezna.pl/15935-sprzedaz-codziennej-120-150-tys Odpowiedz Link Zgłoś
poniedzielny Wydawało mi się, że PiS jest prawicowy 13.09.11, 08:13 Wydawało mi się, że PiS jest prawicowy, a z tekstu Hofmana wynika że jest to raczej partia marksistowska - centralnie dzielić dobra tak żeby wszyscy mieli po równo, niezależnie od tego ile pracują i co umieją. Jeden komunizm udało się po latach obalić, mam nadzieję że kolejny (tym razem katokomunizm) nie rozpowszechni się tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kjanka Re: Wydawało mi się, że PiS jest prawicowy 13.09.11, 12:08 Mnie nie dziwi polityka pis-u, przecież oni żyją na nasz koszt. Prezes, który nie potrafił zarobić na chlebuś i mleczko dla swojego kota (krótko - starszy bibliotekarz), nawet mieszkanko ma dzięki tatusiowi robi jeszcze fochy społeczeństwu i nie debatuje (bo za głupi i za tchórzliwy), nie uczestniczy w pracach sejmu (uczulony na klimatyzację, a przede wszystkim na pracę!!!), stworzył partię nierobów i nieudaczników!!! żeby jeszcze bardziej zgnoić naród, nazbierał 25 tys. nieudaczników ("mężowie zaufania" - korpus donosicieli), których trzeba będzie utrzymywać!!!! Społeczeństwo chce na nich tyrać??? Niech każdy odpowie sobie we własnym sumieniu, czy chce tyrać na awanturników, pomniki, procesy, agentów tomków, solidarnych 2010, stowarzyszenia LK ipn..... Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Wydawało mi się, że PiS jest prawicowy 13.09.11, 14:46 Uważaj bo zaraz dostaniesz ataku apoplexia cerebri Odpowiedz Link Zgłoś
joe_brody Re: Wydawało mi się, że PiS jest prawicowy 13.09.11, 20:31 Prawda w oczy kole? Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kargu... 13.09.11, 08:18 za całego serca życzę temu palantowi z pisu spotkania z grupą nawalonych kiboli w ciemnej ulicy, najlepiej po meczu, on w swojej limuzynie i grupa tych "biednych obywateli prześladowanych za poglądy polityczne", na pewno się dogadają :) mam nadzieję, że mu porządnie przemeblują jego bezczelnie głupią facjatę Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kar 13.09.11, 15:18 Jak na razie to kogo innego "przemeblowali". Przestał nawet chodzić na mecze, bo wciąż gwizdy i transparenty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crocodilus Babcia babci nasika do kapci! 13.09.11, 08:20 Babcia Kargulowa jest postacią nieistniejącą... przynajmniej na gruncie trylogii o Kargulach i Pawlakach ("Sami swoi", "Nie ma mocnych", "Kochaj albo rzuć"). Ta od "Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie" to była babcia Pawlakowa. Od Hofmana wiedzy i ogłady nie oczekuje się (bo buc bucem pozostanie), ale RyśKalisz mógłby wiedzieć takie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
szeregowy_agent "jedynie lewica dba o ludzi w polsce" swoich ludzi 13.09.11, 08:27 Pan Kalisz nie nawet nie odpowiedział na prośbę o interwencję rodziny z trojgiem dzieci, która została bezprawnie wyrzucona do 30 metrowej kawalerki, bo zajmowane przez nich 3 pokojowe mieszkanie na warszawskim Ursynowie spodobało się bramkarzowi Legii - jako deputat, bo właśnie je spienięża: warszawa.olx.pl/warszawa-ursynow-ul-hawajska-18a-30-iid-58790912 Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: "jedynie lewica dba o ludzi w polsce" swoich 13.09.11, 09:15 To inny program. "Sprawa dla reportera" a nie T.Lis. Tam są takie tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany-olowek-jest-moj PiS to faszysto-komunistyczni o ... 13.09.11, 08:29 ... marksistowskich korzeniach. Ich idiotyczne poglądy i hasła dyskredytują ta organizację na całej linii: 1. "Wszystkim równo a innym (wazeliniarzom) bardziej" - niestety, ale przerabiane to było w naszym pięknym kraju. I wszyscy wiemy jak się skończyło. 2. "Obrona bandytów ukrywających się w klubach kibica" - to taka przy-partyjna przybudówka z własną skrajnie prawicową bojówką rodem z ONR. Aż w końcu ta przybudówka ukąsi rękę która ich broni. 3. "Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po PiS-owskiej stronie - takie skrzyżowanie filozofii Kalego i mentalności Chłopa Pańszczyźnianego. 4. "Jeden Wódz, Jedna Partia, Jeden Pogląd" - przerabiane w historii świata to już było, i chyba nikt nie chce powrotu Hofman to debil, tak jak Yaro i jego "funfle", jeśli propaguje i wciska w naród takie hasła. Niestety, ale prawie 30% rodaków wierzy im i chce na nich oddać swój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
dorismar Re: PiS to faszysto-komunistyczni o ... 13.09.11, 14:04 zaczarowany-olowek-jest-moj napisał: > ... marksistowskich korzeniach. Ich idiotyczne poglądy i hasła dyskredytują ta > organizację na całej linii: > 1. "Wszystkim równo a innym (wazeliniarzom) bardziej" - niestety, ale przerabia > ne to było w naszym pięknym kraju. I wszyscy wiemy jak się skończyło. > 2. "Obrona bandytów ukrywających się w klubach kibica" - to taka przy-partyjna > przybudówka z własną skrajnie prawicową bojówką rodem z ONR. Aż w końcu ta przy > budówka ukąsi rękę która ich broni. > 3. "Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po PiS-owskiej stronie - takie skrzy > żowanie filozofii Kalego i mentalności Chłopa Pańszczyźnianego. > 4. "Jeden Wódz, Jedna Partia, Jeden Pogląd" - przerabiane w historii świata to > już było, i chyba nikt nie chce powrotu > > Hofman to debil, tak jak Yaro i jego "funfle", jeśli propaguje i wciska w naród > takie hasła. Niestety, ale prawie 30% rodaków wierzy im i chce na nich oddać s > wój głos. TAKI NIBY DEBIL A ZAGOIŁ TYCH PAJACÓW NA MAXA Odpowiedz Link Zgłoś
johanek4e Kruszenie "zielonego betonu",czyli pochwała psl... 13.09.11, 08:49 "Podszczypywanie" PSL - jedynej partii politycznej,której udało się zachować ciągłość bytu politycznego w okresie tzw. transformacji ustrojowej ,bardzo dobrze jej (partii) WRÓŻY.Tak naprawdę wszystkie partie zazdroszczą PSL-owi pragmatyzmu,struktur,zaplecza patriotycznego i SKUTECZNOŚCI - dużo większej,niż to wynika ze statystyk wyborczych.Teraz widać,że tylko PSL "wynalazło" szczepionkę na polityczne ADHD..... Odpowiedz Link Zgłoś
leming666 Re: Kruszenie "zielonego betonu",czyli pochwała p 13.09.11, 09:13 Mam nadzieję, że się nie dostaną wreszcie do sejmu (PSL). Takiego próżniactwa, krętactwa i dupowłażenia ze świeczką szukać. Nie będę zapie...ł na rolników, którzy doją UE i udają biedaczków. Powiem tylko jedno słowo: KRUS! Odpowiedz Link Zgłoś
prztyk-pl Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kargu... 13.09.11, 08:55 można t ogdzieś na necie obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
koala1115 Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kargu... 13.09.11, 09:10 "Oczywiście, że PiS jest partią antysystemową" O to chodzi.Ten system jest do gruntu zły i wypaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
yaah Re: Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kar 13.09.11, 09:32 A PiSda jest lekiem na to zło? Buhahahaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kar 13.09.11, 14:51 koala1115 napisał: > "Oczywiście, że PiS jest partią antysystemową" O to chodzi.Ten system jest do g > runtu zły i wypaczony. O to dokładnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kar 13.09.11, 09:11 Przedszkolanka ministrem infrastruktury. Nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kar 13.09.11, 14:55 A psychiatra ministrem Obrony Narodowej. Masz pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek490 Kalisz popatrz w lustro jak ty wyglądasz 13.09.11, 09:13 Kalisz popatrz w lustro jak ty wyglądasz! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Kalisz popatrz w lustro jak ty wyglądasz 13.09.11, 09:18 Za wygląd mu nie płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
gderrdar Re: Kalisz popatrz w lustro jak ty wyglądasz 13.09.11, 11:34 ale dzieci patrzą Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Kalisz popatrz w lustro jak ty wyglądasz 13.09.11, 09:45 jedrek490 napisał: > Kalisz popatrz w lustro jak ty wyglądasz! ty chyba musisz byc gejem ze ci sie tak ten Hufnal podpoba ze krytykujesz innych za ich wyglad. Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kargu... 13.09.11, 09:33 Ludzie w Polsce nie mają za grosz współczucia przecież burak Hofman ma ciężko dojną chorą żonę doi ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 - jedrek490 13.09.11, 09:33 Takie prymitywne dowalanie się do czyjegoś wyglądu świadczy tylko o twoim krtetyństwie. Czyli nic nie masz do powiedzenia. Ciołku. Odpowiedz Link Zgłoś
janus-z333 Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kargu... 13.09.11, 09:33 W sondażu zaznaczyłem iż nie oglądam polityków.Powód prosty,od czasu Smoleńska dyskusje są jałowe,przesiąknięte martyrologią i teoriami spiskowymi.To się nie daje słuchać,po za tym ,te manifestacje klakierów pod pałacem prezydenckim.Jestem już człowiekiem starszej daty i takie szopki mnie nie interesują,już w czasie komuny oglądałem spędy zwolenników jedynie słusznego ustroju i gadanie głupot do kamery tv.Wystarczy mi internet i skrzynki pocztowe z których wybieram wiadomości aktualnie mnie interesujące.Nawet serwisy informacyjne w internecie sortuje,by np. nie wpaść na minę typu Kempa,Kaczyński,Palikot,Kłopotek,Macierewicz,Hoffman,Chlebowski,Gowin,Rydzyk.To są persony non grata w moim komputerze i mojej świadomości.Czekam na wybory,mam skrystalizowany osąd o polskiej polityce i wiem już od dawna na kogo postawię.więc to ględzenie w mediach o cudach nie widach w Polsce po wyborach,przez kogoś kto już rządził i jedynym działaniem jego była walka z układem i państwo podsłuchów i straszenia,dziękuję,ten człowiek jest skreślony na mojej liście marzeń,choćby został aniołem. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kargu... 13.09.11, 09:47 Hofmann napewno kiedys zrobi furowre wsrod chlopcow w celi gdy w koncu trafi do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kar 13.09.11, 14:57 Raczej Kieliszek... Bo to on chyba paradował na paradach? Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Tak , chcę zmienić sądy 13.09.11, 09:49 bo jako katolik , nie życzę sobie by sądy uznawały targanie Biblii jak sztukę . Taak, trzeba zmienić sędziów . Nie są oni nietykalni . W wyborach zobaczymy ile jest takich jak ja . Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Tak , chcę zmienić sądy 13.09.11, 09:53 angrusz1 napisał: > bo jako katolik , nie życzę sobie by sądy uznawały targanie Biblii jak sztukę . > Taak, trzeba zmienić sędziów . Nie są oni nietykalni . > > W wyborach zobaczymy ile jest takich jak ja . Mniejmy nadzieje ze jest was tylu ze wystarczy miejsc w zakladach bez klamek. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Tak , chcę zmienić sądy 13.09.11, 14:59 angrusz1 napisał: > bo jako katolik , nie życzę sobie by sądy uznawały targanie Biblii jak sztukę . > Taak, trzeba zmienić sędziów . Nie są oni nietykalni . > > W wyborach zobaczymy ile jest takich jak ja . Trzeba w końcu zlikwidować "grubą kreskę". Odpowiedz Link Zgłoś
mirarob Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kargu... 13.09.11, 09:50 Adam H - wypomadowany, antypatyczny, zarozumiały, nietolerancyjny.. Odpowiedz Link Zgłoś
pata.m Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kargu... 13.09.11, 09:55 Hahahahaha, Kalisz jest genialny! No po prostu ten siłą nam narzucany Nergal, który promuje niechrześcijańskie zachowania, mówiąc, że muzyka musi go chwytać za krocze, na tym na pewno PIS wygra wybory ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
emerytgw Bełkot paw 73 13.09.11, 10:02 Pis-matole nie bierzesz pod uwagę, że od 2007 natsał okres wielkiego kryzysu i trwa dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
b212121 Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kargu... 13.09.11, 10:13 Wszyscy wiedzą,że najlepszym posłem jest ostatni na liściw SLD w Warszawie Piotr Gadzinowski Odpowiedz Link Zgłoś
yogi1122 Kalisz do Hofmana u Lisa: Wygląda pan jak Kargu... 13.09.11, 10:18 Heinrich Hoffmann, naczelny fotograf A. Hitlera to po rodzinie z A. Hofmanem obecnego Fiurera? Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku mam obawy -wracają rządy motłochu i nacjonalistów 13.09.11, 10:27 gdy czytam forum, widzę jak ludzie kompletnie bez rozumu dokonują swych wyborów, bez rozumu i wiedzy, tudzież refleksji planują swoje wybory... co za przekleństwo, czy Polska nie może się rozumnie dłużej niż 4 lata rozwijać? Odpowiedz Link Zgłoś