Dodaj do ulubionych

Watykan przed trybunałem

13.09.11, 20:23
JP2 czmychnął im na 5 do 12-tej...
Obserwuj wątek
    • kadykianus Watykan przed trybunałem 13.09.11, 20:25
      Ten, który tolerował całą machinę kłamstw i zatajania przestępstw już nie żyje.
      Oskarżają nie tego człowieka.
      • katrina_bush Ratzinger tez maczal w tym palce ! Dowody sa. 13.09.11, 20:33
        kadykianus napisał:

> Ten, który tolerował całą machinę kłamstw i zatajania przestępstw już nie żyje.
        >
        > Oskarżają nie tego człowieka.
        >
        >

Ratzinger & Co. tez maczal w tym palce !

Dowodow jest cala gora.

Opluwanie i zastraszanie ofiar pedofilii i ukrywanie tysiecy pedofilow w sutannach to zbrodnia przeciw ludzkosci.
    • janek-brede Watykan przed trybunałem 13.09.11, 20:29
      A za zbrodnie na ludzkosci przez 2 tysiace lat , za falszowanie testamentow co pozwolilo zabrac ziemie od analfabetow, za spalenie zielarek a w oczach kosciola jako czarownice , za trzymanie z Hitlerem i Musolinim listazbrodni jest dluga a czyny bezkarnie odbywaly sie na oczach swiata.
    • 6.smiech Watykan przed trybunałem 13.09.11, 20:47
      klazdy z tych mafiozow jest tyle samo winny. Temu polskiemu udalo sie umskac, a niech
      ten z hitler jugend tez za to troche pocierpi. On taki sam "swiety" jak poprzednicy.
    • sakral Watykan przed trybunałem 13.09.11, 21:07
      dorośli faceci nie mają życia seksualnego.

a jakie fantazje seksualne ?
      i co najważniejsze zgodnie z nauczaniem Kościoła katolickiego
      sperma jest święta.

Benedykt XVI jest starszym panem,i niekoniecznie
      wie co dzieje się na tym bożym świecie.

w administracji watykańskiej pracuje jeszcze
      dużo naszych rodaków.
      oni wiedzą najwięcej.

• 0721x Re: Watykan przed trybunałem 14.09.11, 06:59
        jak oni tacy święci to proponuję kastrować tych panów jednocześnie z przyjęciem święceń
        i mamy pewnik celibatu
    • tow_rydzyk Dzieci, strzeżcie się "wujków" w sutannach 13.09.11, 22:03
      Nietykalnosc tych obludnych, skorumpowanych i seksualnie wyposzczonych klaunow przebranych za ksiezy powoli dobiega konca...przynajmniej w USA i Europie Zachodniej gdzie wladze cywilne z zachowaniem pelnego szacunku dla prawa publicznie sie rozliczaja z instytucjami religijnymi nie czekajac az te zgnija od srodka. Wstrzasajace jest to, ze wspolzycie seksualne z naiwnymi parafiankami albo z tzw. “gospodyniami domowymi” i nawet z seminarzystami tym seksualnie sfrustrowanym buhajkom w poplamionych sutannach juz nie wystarcza....dobieraja sie oni do naszych dzieci
      Nawet papieskie przyzwolenie ksiezom na otwarte utrzymywanie stosunkow plciowych nie byloby juz w stanie zatrzymac wewnetrznego moralnego rozkladu instytucji kosciola. Bezkarnosc tych tzw. “pasterzy”, ktorzy wykorzystuja swoje “stado owieczek i baranow” do celow materialnych i seksualnych jest tylko jedna strona medalu.
      Menadżerowie KK Pty Ltd (towarzystwo starszych panów z nieograniczonymi przywilejami ale z ograniczoną odpowiedzialnością) niczym mafia są dobrze powiązani ze strukturami władzy. Atakowani–panowie w sutannach uciekają się do tzw.“obrony uczuć religijnych” a zapędzeni w róg zasłaniają się portretami Wiecznej Dziewicy Maryji albo chowają się za spódnicami zdewociałych staruszek. Stworzyli mit o bohaterskiej walce z komunizmem tymczasem kler również za komuny żył jak u pana Boga za piecem nie gardzac wsplpraca z komunistycznymi “organami”. Odnosze wrażenie, że po Watykanie jesteśmy obecnie jedynym państwem teokratycznym w Europie. Kościół musi w końcu uznać swoją odrębność od zsekularyzowanego, demokratycznego i tolerancyjnego państwa. Te święte krowy/buhaje w sutannach, które w KAŻDYM SYSTEMIE POLITYCZNYM spadają na cztery kopyta sa w Polsce ponad PRAWEM. Skostniałe i archaiczne doktryny religijne nie dotrzymują kroku wymogom współczesnego, nowoczesnego społeczenstwa. Zacofanie religii wobec postępu naukowego i cywilizacyjnego symbolizują losy Sokratesa, Spinozy, Kopernika czy spalonego na stosie Giordano Bruno. Pojęcie oświecenia czy oświaty w wydaniu kościelnym sprowadza się do zniewalania umysłu i to od najmłodszych lat co w rezultacie pogłębia cywilizacyjną infantylizację i zaściankowość naszego społeczeństwa. W rzeczywistości nie rózni się to od totalitarnej indoktrynacji Talibów, ortodoksyjnych żydów czy krypto-komunistów z Północnej Korei. Czyżbyśmy w 1989 zamienili jedna formę autorytaryzmu na kolejną? Doktryny KK posiadaja wszelkie atrybuty totalitarnej utopii. KK stosuje stare metody socjo-techniczne oparte na: identifikowaniu ludzkich kompleksow i obaw, “empatii”, iluzorycznych obietnicach, podporządkowaniu, manipulowaniu i wykorzystywaniu ludzi nie chcących albo nie zdolnych do racjonalnego i niezależnego myślenia. Nie chcę aby Nasz Kraj zamieniono na skomercjalizowany katolicki Dysnejland, gdzie bóg to nic innego jak Swięty Mikołaj w wydaniu dla dorosłych. Nie chcę aby Polska była dla świata eksporterem niewykwalifikowanej, taniej siły roboczej oraz pijaczkow, złodziei samochodów i księży pederastów. Nie chcę abyśmy na zawsze pozostali przedmiotem niewybrednych dowcipów. O ile modły o deszcz na sejmie RP wywołały w Zachodnich mediach lekkie drwiny o tyle ogłoszenie Jesusa Chrystusa Królem Polski pobiło wszelkie rekordy absurdu. W Polsce natomiast o KK pisze się dobrze albo się milczy. Z reakcji propagandy KK w Polsce i zwłaszcza tej w Watykanie zauważam, że nastroje społeczne i opinie zsekularyzowanych mediów, nie mówiąc o lawinie pozwów sądowych o molestowanie seksualne, powoli zaczynają odnosić skutek. Te pierwsze od prawie 2000 lat publiczne przeprosiny i prośby o przebaczenie ze strony Kościoła nie są wynikiem ewolucji moralnej KK ale pierwszymi symptomami strachu czy nawet paniki. Czyżby zaczęli sobie oni zdawać sprawę z tego, że nie są już w stanie konkurować z realiami Swiata 21-go wieku na poziomie intelektualno-moralnym? Czyżby na smyczy Watykanu pozostały jedynie Afryka, Ameryka Lacińska i południowo-wschodnia Polska? Jak długo jeszcze będziemy tolerować w Polsce tych nadętych “nabożnościa” bufonów i sybarytów, którzy nie ziszczalnymi, pustymi obietnicami jak pasożyty wykorzystują ludzką biedę, bezradność, łatwowierność, zacofanie i przede wszystkim brak wykształcenia? Kiedy skończy się to zastraszanie, ogłupianie i TO POZBAWIONE WSZELKICH SKRUPULOW WYZYSKIWANIE dobrych ale naiwnych ludzi, którzy cieżką pracą oszczedzają każdy grosz? Kiedy przestaniemy stawiać ponad prawem tą watykanską agenturę, której płacimy konkordatowy haracz? Czyżby KK w Polsce był niczym innym jeno państwem w państwie? Arogancja, pozerskie uduchowienie, to ślepe przekonanie o swojej moralnej i intelektrualnej wyższości wynikajacej z domniemanej wszechwiedzy, nieomylności i mesjanizmiu, manifestowanie fałszywej skromności, pokory, ubóstwa połączone z demonstracyjną pogardą dla prawa i absolutnym poczuciem bezkarności budzą we mnie uczucia największego obrzydzenia. Większość z nas myśli o KK to samo ale w obawie o reakcje rodziny i sąsiadów bezwolnie, jak zaprogramowane automaty datkami i darowiznami utrzymujemy przy życiu tą wirtualną organizację a raczej fikcyjną firmę, której sprzedaż złudzeń przynosi pokazne -bynajmniej nie wirtaulne- dochody. Przywiązanie KK do dóbr i przyjemności na tym ziemskim padole przy jednoczesnej umiejętności przekonywania milionow prostych ludzi, że prawdziwe życie zaczyna się dopiero w niebie, po naszej śmierci jest wyczynem godnym Nikodema Dyzmy. Panowie w sukienkach, nie wystawiajcie do całowania tych waszych brudnych i pazernych łap, które nigdy nie parały się prawdziwą, uczciwą pracą? Kultywujcie w swoich średniowiecznych skansenach dogmaty oparte na kulcie śmierci, patologiczną fascynację ciężarnymi dziewicami i skrzydlatymi i rogatymi facetami(?), wasz religijny nekro-fetyszyzm i obrzucajcie sie do woli waszymi klatwami. Zastraszaniem czy szantazem emocjonalnym juz niczego nie wskoracie. Nie przekupicie nas wafelkami i przepustkami do nieba. Trzymajcie się z dala od naszych dzieci. Uznaje pewne wartosci literackie Biblii (czy Koranu) ale mitologia Grecka i Rzymska, bajki Ezopa, Andersena, Braci Grimm, ale Perrault’a, La Fontaine’a, Saint-Exupery czy Brzechwy pod względem estetycznym i moralno-wychowawczym mają więcej do zaoferowania niż ten wasz traumatyzujacy młode umysły pretensjonalny, do znudzenia powtarzany schizifreniczny bełkot pogłebiajacy poczucie winy i niedowartościowania. Jak można poważnie traktować niby dorosłego człowieka, który zajmuje się nonsensownym religijnym folklorem o duchach, diabłach, piekle i gadąjących wężach. Skoro boicie sie o utratę swoich synekurek ośmieszajcie się na swój własny rachunek. Pozwólcie uczciwym i rozsądnym Polakom swobodnie i krytycznie myśleć i cieszyć się życiem tu i teraz w światłym i nowoczesnym europejskim państwie.
      • ubiquitousghost88 Zapominasz, że polskie systemy polityczne nie... 14.09.11, 10:23
        ...dają sobie rady bez tej mafii.
        Przecież udowodniono im, że robili i za Czarnego Diabła (czytaj: komunistów), aby w odpowiednim momencie przechrzcić się na solidaruchów.
        Weź, doradź co w takiej sytuacji robić?
        Pogniewać się na internet i pójść do zakonu?
    • inkwizytorstarszy Watykan przed trybunałem? 14.09.11, 01:28
      No, to Międzynarodowy Trybunał będzie miał okazję przekonać się jak długie ręce ma Kościół Katolicki.
      A dokładniej ile ma pieniędzy żeby wygrać każdą sprawę.
      I pomyśleć że ten majątek ma z darowizn ciemnego mołochu który wierzy w cuda i bajki cwanych kapłanów walczących o przetrwanie.
      Religia to wspaniały interes i jaki dochodowy, od tylu lat...
      I pomyśleć że to tylko dlatego że ciemny lud boi się że trafi do piekła...za swoje paskudne uczynki!
      • maciej508 Re: Watykan przed trybunałem? 14.09.11, 05:38
        Popieram w całości,pięknie napisane.Pozdrawiam.
    • iwano19 Watykan przed trybunałem 14.09.11, 06:56
      A to heca:naj,naj,naj,okazali się opętani"ludzkimi"przywarami?My,zwykli śmiertelnicy,za takie grzechy,bez przebaczenia,poszlibyśmy na samo dno piekła a oni?Na pewno się nie martwią bo i tak to wierni zapłacą za ich grzechy.
      • ciocia_wania Re: Watykan przed trybunałem 14.09.11, 08:40
        iwano19 napisał:

> A to heca:naj,naj,naj,okazali się opętani"ludzkimi"przywarami?My,zwykli śmierte
        > lnicy,za takie grzechy,bez przebaczenia,poszlibyśmy na samo dno piekła a oni?Na
        > pewno się nie martwią bo i tak to wierni zapłacą za ich grzechy.

Dlaczego niektórzy myślą, że księża są święci??? Księża to LUDZIE i mają ludzkie przywary i tak samo idą do piekła za złe uczynki, jak każdy inny, więc się aż tak nie martwcie.
        • imie_jaszczomp Re: Watykan przed trybunałem 14.09.11, 09:28
          >Dlaczego niektórzy myślą, że księża są święci??? Księża to LUDZIE i mają ludzkie przywary i tak samo idą do piekła za złe uczynki, jak każdy inny, więc się aż tak nie martwcie. <

Póki co, to mi powisa, czy idą do piekła. Wolałabym wiedzieć, że idą również do więzienia za swój grzech pedofilii..
        • ubiquitousghost88 Ciotuchno, ty wolisz chłopczyków czy dziewczynki? 14.09.11, 10:27
          ciocia_wania napisała:

> iwano19 napisał:
          >
          > > A to heca:naj,naj,naj,okazali się opętani"ludzkimi"przywarami?My,zwykli ś
          > mierte
          > > lnicy,za takie grzechy,bez przebaczenia,poszlibyśmy na samo dno piekła a
          > oni?Na
          > > pewno się nie martwią bo i tak to wierni zapłacą za ich grzechy.
          >
          > Dlaczego niektórzy myślą, że księża są święci??? Księża to LUDZIE i mają ludzki
          > e przywary i tak samo idą do piekła za złe uczynki, jak każdy inny, więc się aż
          > tak nie martwcie.
        • he1ku Re: Watykan przed trybunałem 14.09.11, 11:27
          ciocia_wania napisała
          Dlaczego niektórzy myślą, że księża są święci??? Księża to LUDZIE i mają ludzki
          > e przywary i tak samo idą do piekła za złe uczynki, jak każdy inny, więc się aż
          > tak nie martwcie.
          jeżeli ktoś próbuje krzewić prawo boskie to tego prawa sam również przestrzegać powinien.Prawo boskie ? Dekalog ? To wszystko objęte jest zwykłym kodeksem prawa cywilnego i karnego za przekroczenie tych norm jest konkretna kara. Wg prawa boskiego ,za winę spowiedz i rozgrzeszenie; kilka zdowasiek i kwita, grzeszyć można dalej.
          Pewien zakonnik przyłapany na pedofilstwie płatnym ,przeniesiony został do Francji i tak rozmyła sie jego odpowiedzialność. Cywila to i tam w ramach ścigania zbrodni i przestępstw by aresztowano i przesłano do kraju w którym popełniono przestępstwo.Duchownych to nie dotyczy.jak klaczka po której spływa woda tak grzechy i kara za nie spływają.I Strasburg nie wiele pomoże ,pedofilia nadal będzie się szerzyć,ponieważ biedni ludzie bezmyślnie i zaufaniem posyłaja dzieci do kościoła, na katachizację, ministranturę i do pomocy księżom. Ci zaś naduzywają społecznego zaufania i owczego pędu dzieci.
    • r.romanek63 Watykan przed trybunałem 14.09.11, 08:33
      W dziennikach siostry Faustyny /z której tak nabijał sie ostatnio jeden z gryzipiórków GW/ jest napisane, że księżmi piekło będzie wybrukowane. Ale w sumie KK przetrwał III Rzeszę, komunę to pewnie i Mumie jeropejska też przetrwa razem z całym tym chlewikiem. Wystarczy tylko jedna choroba zakaźna na która nie będzie rady i cała ta postepowość runie jak teraz UE na naszych oczach się sypie.
      • ubiquitousghost88 Baranie, ślepy jesteś. I III Rzesza i komuna... 14.09.11, 10:31
        ...przetrwały do dziś dzięki KK...
        I kapitalizm trwa dzięki nim.

r.romanek63 napisał:

> W dziennikach siostry Faustyny /z której tak nabijał sie ostatnio jeden z gryzi
        > piórków GW/ jest napisane, że księżmi piekło będzie wybrukowane. Ale w sumie KK
        > przetrwał III Rzeszę, komunę to pewnie i Mumie jeropejska też przetrwa razem z
        > całym tym chlewikiem. Wystarczy tylko jedna choroba zakaźna na która nie będzi
        > e rady i cała ta postepowość runie jak teraz UE na naszych oczach się sypie.
      • kotek.filemon Re: Watykan przed trybunałem 14.09.11, 11:31
        > Ale w sumie KK przetrwał III Rzeszę, komunę

Dzięki umiejętnej współpracy z jednym i z drugim systemem...

> jak teraz UE na naszych oczach się sypie.

UE się sypie tylko w urojeniach prawiczków z polaczkowa.
        • r.romanek63 Re: Watykan przed trybunałem 14.09.11, 16:24
          pożyjemy zobaczymy, takich plujących jadem mędrków było tutaj juz sporo.
    • maura4 Watykan przed trybunałem 14.09.11, 09:14
      Nawet jeżeli z powodów formalnych Trybunał nie zajmie się sprawą, to należy ją nagłaśniać. Są jeszcze kraje, jak choćby Polska, w której ofiary KK nie mogą głośno domagać się zadośćuczynienia, w których nie wiadomo, jak była skala znęcania się nad dziećmi.
      • ubiquitousghost88 Największe zło wyrządzili tym, które w sobie... 14.09.11, 10:35
        ..."rozkochali", czyniąc z nich w ten sposób apostołów "wiary".
        Kto wie, czy w ich szaleństwie nie było metody...

maura4 napisała:

> Nawet jeżeli z powodów formalnych Trybunał nie zajmie się sprawą, to należy ją
        > nagłaśniać. Są jeszcze kraje, jak choćby Polska, w której ofiary KK nie mogą g
        > łośno domagać się zadośćuczynienia, w których nie wiadomo, jak była skala znęca
        > nia się nad dziećmi.
    • pablobodek Chciałbym doczekać normalnych stosunków międzypań 14.09.11, 13:09
      stwowych między Polską i Watykanem - czyli wypowiedzenia konkordatu i przestrzegania świeckości państwa.
      Będę więc głosował na RUCH PALIKOTA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka