Dodaj do ulubionych

17 operacji Wałęsy

16.09.11, 15:59
Opublikujcie szkic tego "włączania się Toyoty do ruchu", bo różne myśli zaczną ludziom do głowy przychodzić (ten w posiadaniu policji drogowej).
Obserwuj wątek
    • moojcik mój rekord: 217 km/h, Prymasa Tysiąclecia, 2.rano 16.09.11, 16:16
      pusto było, to i jest wynik ! Często jednak prawy pas blokują tiry.
      W tym sezonie raczej już nie do pobicia, bo zimno robi się w nocy.

Trzym się Jarek
      • ubiquitousghost88 Prymas cię je.bał, to cud prawdziwy! 16.09.11, 16:27
        moojcik napisał:

> pusto było, to i jest wynik ! Często jednak prawy pas blokują tiry.
        > W tym sezonie raczej już nie do pobicia, bo zimno robi się w nocy.
        >
        > Trzym się Jarek
        • amonavis Jarek nie penaj, moze nastepny raz uda ci sie 16.09.11, 21:48
          kogos zabic!!! Choc tego ci nie zycze bo szkoda niewinnego czlowieka. Ale sam z soba to mozesz zrobic dokladnie co chcesz. Mozesz naprzyklad nastepnym razem zlamac sobie 76 kosci!!!!
          Ty to jestes najwyrazniej prawdziwy facio!! Tylko po co z tym rozumiem wybrano sie poslem?
      • amonavis Nastepnym razem zatrzyma cie jakies drzewo jesli 16.09.11, 21:49
        nie bedziesz mial szczescia ze zatrzyma cie policja. Kawal glupca z ciebie!
    • rockville 17 operacji Wałęsy 16.09.11, 16:46
      Uraz kregoslupa to bardzo dobra wiadomosc , wyglada na to , ze juz nigdy nie wsiadzie na motocykl , polskie matki moga spac spokojnie. Ciekawe jak z jego glowa , czy dostal pomrocznicy szarej ? Czy ludzie z pomrocznica powinni posiadac prawo jazdy ?
      • wyszynekwanda Re: 17 operacji Wałęsy 16.09.11, 19:18
        rockville napisał:

> Uraz kregoslupa to bardzo dobra wiadomosc , wyglada na to , ze juz nigdy nie ws
        > iadzie na motocykl , polskie matki moga spac spokojnie. Ciekawe jak z jego glo
        > wa , czy dostal pomrocznicy szarej ? Czy ludzie z pomrocznica powinni posiadac
        > prawo jazdy ?

- jesteś potworem, a może brak Ci wyobraźni, bo nigdy nikt z Twoich bliskich nie był w ciężkim stanie.
        • jagrudz Re: 17 operacji Wałęsy 16.09.11, 20:55
          Dla jednych 17 operacji a żonę wykończono bo nie zrobiuono podstawowych badań przewz trzy miresiące choroby czy to nie bandytyzmn ,ale pounkt widzenia zależy od kasy i szerokości pleców
      • kazby Re: 17 operacji Wałęsy 16.09.11, 19:37
        Świetnie napisane ,jak Wałęsowie rozjeżdżali ludzi po pijaku na pasach dla pieszych to jakoś nikt sie nie rozczulał nad losem ofiar ,to niby co mnie obchodzi ile operacji przeszedł młody Wałęsiak.
        • janek-brede Re: 17 operacji Wałęsy 16.09.11, 20:31
          My walczylismy zeby nam wszystkim bylo dobrze , a w rzeczywistosci to tylko tym jest dobrze co calowali reke biskupa i wspolpracowali z SB , my z naszymi dziecmi czekamy na operacje i na zabiegi miesiacami a najczesciej nie mamy na to pieniedzy a walesy dorobili sie na przelanej krwi robotniczej i przestali byc SOLIDARNI z pracojacym ludem im jest dobrze obojetnie co jego dzieci zrobia ludzie z tylu wszystko naprawia , my i nasze dzieci zawsze dostaniemy po uszach, jak by walesa byl taki bogobojny to caly majatek jaki posiada dzieki nam ludziom SOLIDARNOSCI powinien oddac na cele dobroczynne mnie by nie smakowal ten splendor i luxus ktore on sam tego nie zarobil.
          • dodo20 Re: 17 operacji Wałęsy 17.09.11, 09:11
            I Wy się po tylu latach obudziliście ? Czyż to nie wstyd ? No ale chwała Wam za to ze Wasze mózgi nadal pracują nie jest jeszcze wszystko stracone. Ludzie, pamiętam jak dziś, ktoś nagrał na zwykłym Walkmanie posiedzenie krajowe solidarności w latach kiedy szykowali się do obalenia Komuny. Szkoda że dziś tak mało z Was je zna, posłuchalibyście sobie jak to panowie z Solidarności a kto tam wtedy był wszyscy powinni wiedzieć, w rozmowach między sobą tytułowali się już wtedy Panie Minister, Panie taki, Panie owaki. Jeszcze Komuna żyła a oni już między sobą dzielili posady w rządzie. I niech mi ktoś dziś powie że ta walka była dla nas abyśmy wreszcie uwolnili się od Komuny, a gó... prawda. To była zmowa i przygotowywanie dla siebie i rodzin stanowisk i posad. A nas to mieli - wiecie gdzie co ja Wam będę tłumaczył każdy ją ma. Nie powiem że było super, ale nikt w kolejce miesiącami do lekarza nie czekał, koleje jeździły z zegarkiem w ręku, wtedy tylko mądra polityka i pełne półki a Komuna rządziła by do dziś, a tak mamy pełne półki i puste portfele.
            • janek-brede Re: 17 operacji Wałęsy 17.09.11, 21:54
              A po co jezdzil walesa do tunezji i innych afrykanskich krajow? , bo on czuje ze nadchodzikoniec tej politycznej bandy ktora rozkradla polske podzielila narod , on pojechal zeby sie nauczyc jak rozbija sie demostracje i kupic gwardie przyboczna . Ja jestem pewien ze mimo narod jest sklocony pogoni ta bande pazernych polityczniakow tylko maja jedno w glowie wywiez majatek bezpiecznie do zachodnich bankow a pozniej sami oglaszaja sie plajte zeby komornik nic im nie zabral oni nie zadza oni sie kloca i sklocaja narod to ich taktyka bo wtedy narod jest slaby a oni bezpieczni ,jeszcze pare miesiecy i narod z biedy nie wytrzyma i obodzi sie z letargu .
    • m1r4640 17 operacji Wałęsy 16.09.11, 20:49
      Dostalem skierowanie do szpitala na prosta operacje. Bylo to po wypadku walesy. I co mi powiedzieli ,ze niestety z powodu wyczerpania srodkow nie wykonaja mi zabiegu i mam sobie poczekac!!!!
    • green_feldkurat_katz Rodzina piratów drogowych 16.09.11, 21:07
      Przemysław W., Sławomir W. Jarosław W. Który wałęsowicz następny?
      • ubiquitousghost88 Znaczy DNA Nobelelektryka? 16.09.11, 21:10
        green_feldkurat_katz napisał:

> Przemysław W., Sławomir W. Jarosław W. Który wałęsowicz następny?
        • green_feldkurat_katz Re: Znaczy DNA Nobelelektryka? 16.09.11, 21:19
          Albo Danuśki-florystki... Tak, czy siak całemu plemieniu wałęsowiczów, z urzędu, powinni zabrać prawa jazdy. Potencjalni zabójcy....
    • rockville 17 operacji Wałęsy 16.09.11, 22:07
      Czlonkowie rezimu, oligarchia i elity rozkradly majatek narodowy. Za skradzione pieniadze kupuja drogie samochody i motocykle. Poniewaz pieniadze zostaly skradzione, nie buduje sie nowych drog, a stan istniejacych jest podobny do drog na Haiti. Poniewaz polska elita finansowa nie jest elita intelektualna , i ma swiadomosc, ze nigdy nie bedzie karana za rozjechanie "dzieciaka sprzataczki" , podobnych wypdkow bedzie coraz wiecej ............
    • dodo20 17 operacji Wałęsy 17.09.11, 08:58
      " 17 operacji Wałęsy
      Jarosław Wałęsa miał w sumie 37 złamań, przeszedł 17 operacji różnych kości, a lekarze zrekonstruowali mu osiem więzadeł w różnych stawach. To już na szczęście koniec, teraz syna prezydenta Lecha Wałęsy czeka długa rehabilitacja ". Jestem tylko ciekawy kiedy zacznie rehabilitację, mnie po skończonej operacji ręki włożono ją w gips i podczas przekładania z łóżka operacyjnego na szpitalne uszkodzono mi bark. Operacja pierwsza miała miejsce we wrześniu ( nieudana ) poprawka w październiku. od stycznia mówiłem ortopedzie ze boli mnie bark i nie mogę ruszać ręką, na USG dostałem w kwietniu zrobili mi 22 lipca a na rehabilitację idę 24 października. Czyli kochani 11 miesięcy w plecy. Dlaczego ja to piszę, ano dlatego że jestem szarym człowiekiem którym nikt się nie przejmuje i nie słucha. Bark raczej nie do uratowania, nastąpił wysięk, unosi się jakaś kaletka uszkodzone kości. No ale po tylu miesiącach to mogę sobie tylko zaśpiewać. A tu, 17 operacji natychmiast, biegali na pewno koło niego jak z rozwolnieniem, teraz rehabilitacja jak tylko otworzy oczy i to wszystko dlatego że jadąc 50 km/h tak się biedak poturbował :-))) To że on nie miał swojego udziału i to znaczącego w wypadku powiedzcie głupkom. Uważam ze do tego powinien być jeszcze ukarany za niebezpieczną jazdę. Motocyklisto, spróbuj tak się poharatać jadąc prawidłowo szosą czy ulicą w mieście, choćbyś się posr....ł nie dasz rady. A tu nie dość że złamał przepisy, daję głowę to jeszcze ma wszystko na tacy i to biegiem. Wczoraj moja żona na pomoc w szpitalu czekała od godziny 13:30 do 21:20, super opieka lekarska co ?
      • dodo20 Re: 17 operacji Wałęsy 17.09.11, 09:26
        Do mojego poprzedniego postu. Dodam tylko że w szpitalach najlepiej mają chlory i pijaczyska. Takich jak obserwowałem przywozi karetka w łóżeczku, zaraz na salę opieka od ręki itp. A chory czeka jak palant po 8 i więcej godzin na korytarzu.
    • eremi333 17 operacji Wałęsy 17.09.11, 10:10
      Nie wiem, dlaczego NFZ nie chce płacić za drogie leczenie osób chorych na rzadkie choroby, ale płaci za leczenie takich bogatych ludzi, którzy sobie robią krzywdę na własną prośbę. Przecież nie od dziś mówi się, że motocykle to śmierć na kółkach. TAKI ODPOWIEDZIALNY człowiek, który został obdarzony społecznym zaufaniem, powinien nieco poważniej podchodzić do życia i nie stawiać tylko na adrenalinę i własne zachcianki. Jak człowiek z takim podejściem do życia może zajmować takie odpowiedzialne stanowisko? I z jakiej racji z jego lekceważenia własnego życia teraz robi się temat na pierwsze strony gazet?!
      Moja 20-letnia córka jest rozsądniejsza od tego przedstawiciela naszego społeczeństwa. Nie wsiadła nigdy na motor, nawet jeśli namawiano ją tylko na powolną przejażdżkę przez 300m.
      Czyżby całe nasze społeczeństwo było przekupne i dało się zwieść pozorom i udawaniu?
    • papuzkapapuzka 17 operacji Wałęsy 19.09.11, 02:13
      Śpieszmy się powoli, bo to nie boli.
    • ludwik.filip 17 operacji Wałęsy 27.09.11, 01:26
      P.prezydencie WAŁĘSA!
      dobrze ,że syna przewiezli do szpitala WOJSKOWEGO w WARSZAWIE !
      Bo gdyby został w Płocku .....to by mu nie pomogły ,modlitwy nawet Kard.Dziwisza !
      Rusz głową i pomysl ,że MAMY SUPER LEKARZY ! I to go URATOWAŁO !
      a gdyby jechał 50-60 km/h przez miejsce zabudowane ...TO NIE POTRZEBOWAŁ BY LEKARZY!!!!
      A teraz za SYNA módl sie o LEPSZY ROZUM ! NA PEWNO P.BÓG Cię WYSŁUCHA!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka