terleo 23.09.11, 07:07 *Duch pisdemii krąży po Polsce*! Czyżby Jarkacz uniknął zarazy, której jest Stwórcą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_zur Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 23.09.11, 07:51 czemu ostatnio zniknęły sondaże wyborcze ze wszystkich mediów ? Jeszcze niedawno ktoś co pięć minut je pokazywał. Czyżby elektorat się platformie sypnął ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 09:06 robert_zur napisał: > czemu ostatnio zniknęły sondaże wyborcze ze wszystkich mediów ? Jeszcze niedawn > o ktoś co pięć minut je pokazywał. Czyżby elektorat się platformie sypnął ? I dlatego różne Gazety Polskie i Nasze Dzienniki ich nie pokazują? Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 23.09.11, 08:06 A ty, Donaldinio laske robiles Lechowi Kaczynskiemu, kiedy jeszcze zyl? A ty, "Bulu" Komorowski tez wtedy robiles laske? Skonczycie tak, jak na to zaslugujecie lajdaki! Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Gdy rozum śpi ... 23.09.11, 08:38 > GDY ROZUM ŚPI, BUDZĄ SIĘ WYZWISKA. A POPIS wyłazi na żer. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Dokładnie 23.09.11, 09:26 jedrus.4 napisał: > Z POPIS-u tylko PO [...] ...zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dokładnie 23.09.11, 09:46 bool_a napisała: > oj, naiwny, naiwny, naiwny.... Nie sądzę... Patrz - choćby - rezultaty wszelakich wyborów po 2005 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dokładnie 23.09.11, 10:54 bool_a napisała: > poczekaj do 9-tego X! Może oboje poczekamy...? Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Dokładnie 23.09.11, 11:00 Nawet, jezeli PiS nie wygra tym razem, ulica, ktora Tuska wybrala na wodza, zniesie PO najpozniej za rok! A pozniej przyjdzie czas na sprzatanie stajni Augiasza. Wiekszosc Polakow pomoze! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Strach się bać! 23.09.11, 12:00 jedrus.4 napisał: > Nawet, jezeli PiS nie wygra tym razem, ulica, ktora Tuska wybrala na wodza, zni > esie PO najpozniej za rok! A pozniej przyjdzie czas na sprzatanie stajni Augias > za. Wiekszosc Polakow pomoze! WOW! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ja - tym razem - serio: 23.09.11, 13:08 jedrus.4 napisał: > Uczciwi bac sie nie musza! HOWGH! W demokracji - na pewno! Czasami, jednak, muszą; np. za okupacji, w PRL-u, w IV RP... Ale - ja jestem optymistką i wiem na pewno, że takie czasy już nigdy nie wrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Ja - tym razem - serio: 23.09.11, 13:16 Zgosa! Za okupacji, PRL-u oraz w okresie pozniego (PO)lszewizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ja - tym razem - serio: 23.09.11, 21:44 jedrus.4 napisał: > Zgosa! Za okupacji, PRL-u oraz w okresie pozniego (PO)lszewizmu! Żebyś Ty jeszcze pisał po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dokładnie 23.09.11, 12:16 jedrus.4 napisał: > ... nadal w swoich zatechlym chlewiku! Nie znam się na chlewikach, ale przypuszczam że wszystko da się przewietrzyć... Spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dokładnie 23.09.11, 13:11 jedrus.4 napisał: > Po wyborach chetnie wam w tym pomoge! Zapewne jacyś Twoi koledzy z chlewikami się zgłoszą... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dokładnie 23.09.11, 21:46 jedrus.4 napisał: > Nie wiem... Moze ci ze swiniobusu... To Twoi koledzy chlewiki autobusami wożą?! Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: Gdy rozum śpi ... 23.09.11, 09:08 To faktycznie "dobra nowina" dla Prezydenta, który chciał przejąć funkcję Prezydenta RP jeszcze przed potwierdzeniem informacji o śmierci Lecha Kaczyńskiego. Jeśli chodzi o stosunek Pana Premiera do poprzedniego Prezydenta RP to wszyscy go znamy, więc tym bardziej jest to "dobra nowina" i nie ma co ironizować na temat rozumu! Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Gdy rozum śpi ... 23.09.11, 09:14 Gdy rozum spi budzi sie (PO)lszewizm! Odpowiedz Link Zgłoś
lethal_devotion Re: Gdy rozum śpi ... 24.09.11, 10:12 Umiesz to jakoś uzasadnić? Gdzie są punkty styczne działań PO i działań Bolszewików? Czy chrzanisz, jak na cymbała przystało, bo Prezes tak kazał? PO ma z Bolszewikami tyle co Kaczyński z demokracją. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A - konkretnie? 23.09.11, 09:23 jedrus.4 napisał: > A ty, Donaldinio laske robiles Lechowi Kaczynskiemu, kiedy jeszcze zyl? Jaką łaskę robił? > A ty, "Bulu" Komorowski tez wtedy robiles laske? Jaką łaskę robił? > Skonczycie tak, jak na to zaslugujecie Tez tak sądzę. A zasługują na wszystko co najlepsze (choćby tylko - przez kontrast do poprzedników na tych samych stanowiskach). > lajdaki! Chamski bydlaku! P.S.: Takim językiem (jw.) rzadko się posługuję, ale bywa, że ktoś mnie sprowokuje... Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: A - konkretnie? 23.09.11, 09:51 Cieszy mnie to, ze nie posługujesz się takim językiem, tylko moja prośba - nie daj się prowokować. Jeszcze jedna prośba, szanuj cudze zdanie, to będziesz miał mniej powodów do stresu. Ja też rządy PO oceniam negatywnie, moim zdaniem na podstawie faktów. Każdy ma prawo oceniać i robi to na podstawie faktów i stosowanych przez siebie kryteriów. Możemy porozmawiać o faktach, bo o kryteriach się nie dyskutuje. Podstawowe argumenty to pogarda rządu dla osób z innych opcji politycznych: PIS - moherowe berety, SLD - szacher, macher i "koleś’ ostwo" z pełną akceptacją dla korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A - konkretnie? 23.09.11, 10:52 bool_a napisała: > szanuj cudze zdanie, Ależ szanuję, pod jednym - wszakże - warunkiem, że ten ktoś potrafi je uzasadnić. > to będziesz miał mniej powodów do stresu. Skąd Ci to przyszło do głowy, że ja mam - w ogóle - jakiekolwiek powody do stresu?! > Ja też rządy PO oceniam negatywnie, Wolno Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: A - konkretnie? 23.09.11, 11:14 <A ty, Donaldinio laske robiles Lechowi Kaczynskiemu, kiedy jeszcze zyl?> Sądząc po różnicy wzrostu, to raczej Lech robił laskę Donaldinio. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A - konkretnie? 23.09.11, 12:02 pn-ski napisał: > <A ty, Donaldinio laske robiles Lechowi Kaczynskiemu, kiedy jeszcze zyl? > 2; > > Sądząc po różnicy wzrostu, to raczej Lech robił laskę Donaldinio. Aha! To chodziło o laskę, a nie - o łaskę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 10:38 jedrus.4 napisał: > A ty, Donaldinio laske robiles Lechowi Kaczynskiemu, kiedy jeszcze zyl? A ty, " > Bulu" Komorowski tez wtedy robiles laske? Skonczycie tak, jak na to zaslugujeci > e lajdaki! Pisomat sie odezwal i zapodal ze lapki go swedza aby sie mscic ? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy-trend Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 11:32 Jędruś nie piskaj. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 11:37 No to Tusk jest abgewelt Kaczynski z ta pozostala cholota polakow zniszcza to wszystko co za te 4 lata dla Narodu polskiego zrobino powyrywaja wszystkie krzesla na tych nowych stadionach zaoraja te drogi i Autobany co za te 4 lata rzand tuska pobudowal ponisza wszystko co kojarzy sie z tuskiem i z polska , nazwe polski zamienia na nazwe Kaczepole zycze polakom aby tak sie stalo bo my wrescie nazachodzie niebendziemy musili placic naszych podatkow dla takiego panstwa jakie powstanie Kaczepole Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 No, coś Ty?! 23.09.11, 12:31 stivi47 napisał: > nazwe polski zamienia na nazwe Kaczepole Nie żadne Kaczepole, ale IV Rzeczpospolita Wolska. W skrócie: RW 4 Odpowiedz Link Zgłoś
sprzeciw21 Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 23.09.11, 08:47 Tusk oczywiście mówi bzdury - nie każdy polityk musi współpracować z prezydentem, natomiast jeżeli zajmuje funkcję państwową, która wymaga współpracy z prezydentem, wówczas oczywiście tą współpracę musi podjąć. Kaczyński nie mówił o łasce, tylko że zgodnie z konstytucją będzie współpracował jeśli będzie premierem, ale nie zmienia to jego stosunku do Komorowskiego. Tak samo może powierdzieć każdy opozycyjny polityk. Kaczyński odpowiadał na pytania dziennikarzy i nic nowego w stosunku do robu ubiegłego nie powiedział. Nie dajmy się zwariować Tuskopropagandą. czytaj niezależne media np. Serwis21 serwis21.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
dr54 do sprzeciw21 ! 23.09.11, 08:59 Nie kazdy polityk musi wspolpracowac z Prezydentem , ale Premier , szef rzadu tak . Klamczynski , ktory nie uznaje Prezydenta od poczatku jego wyboru nie jest zdolny do rzadzenia krajem , poza tym zakwestionowal wszystkie instytucje demokratyczne , TK i niezawisle sady . Nie pisz propagandowych bzdur pisowski nieudaczniku bo twoj guru nie jest zdolny do niczego ( patrz jego zycie osobiste ) a co dopiero do rzadzenia 38 milionowym krajem . Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: do sprzeciw21 ! 23.09.11, 09:25 Co za dyrdymaly! Szkoda czasu na dluzszy komentarz! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A'propos: argumnt w dyskusji 23.09.11, 09:51 jedrus.4 napisał: > Co za dyrdymaly! Szkoda czasu na dluzszy komentarz! Nie ma jak argument! Nie tylko - inteligentny, ale i kulturalny - inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A'propos: argumnt w dyskusji 23.09.11, 12:04 jedrus.4 napisał: > Dzieki za uznanie! Uhm... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A'propos: argumnt w dyskusji 23.09.11, 13:13 jedrus.4 napisał: > Jeszcze raz, dzieki! Accepted! Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: do sprzeciw21 ! 23.09.11, 09:29 dr54 napisała: > Nie kazdy polityk musi wspolpracowac z Prezydentem , ale Premier , szef rzadu t > ak . > Klamczynski , ktory nie uznaje Prezydenta od poczatku jego wyboru nie jest zdol > ny do rzadzenia krajem , poza tym zakwestionowal wszystkie instytucje demokraty > czne , TK i niezawisle sady . > Nie pisz propagandowych bzdur pisowski nieudaczniku bo twoj guru nie jest zdo > lny do niczego ( patrz jego zycie osobiste ) a co dopiero do rzadzenia 38 milio > nowym krajem . Oczywiście, że szef rządu musi współpracować z Prezydentem, ale nie musi go lubić!. To Prezydent mianuje Premiera i w przypadku wygranych wyborów będzie musiał to zrobić (a przecież gołym okiem widać, że go nie toleruje), bo taka będzie wola wyborców!. To wyborcy ocenią, czy Pan Kaczyński jest zdolny do rządzenia - na tym polega demokracja, a zbyt bogate życie osobiste, może jedynie przeszkadzać w rządzeniu (patrz niedoszły kandydat na Prezydenta Francji). Nie rozumiem twierdzenia "pisowski nieudaczniku". Znam wielu ludzi popierających PIS w stosunku do których to określenie jest po prostu śmieszne!. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Spróbuję Ci wytłumaczyć: 23.09.11, 10:16 bool_a napisała: > Nie rozumiem twierdzenia "pisowski nieudaczniku". Jego zdaniem - ktoś, kto popiera PiS, sam musi być nieudacznikiem, skoro podobają mu się inni nieudacznicy. Być może - opinia nie do końca pewna, ale... Co sądzić o partii, bardzo hałaśliwej i uważającej się za bardzo ważną, obiektywnie - drugiej co do liczebności partii w sejmie, która regularnie przegrywa wszystkie głosowania - po roku 2005 już w liczbie sześciu - wybory na cokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: Spróbuję Ci wytłumaczyć: 23.09.11, 10:35 koloratura1 napisała: która regularnie przegrywa > wszystkie głosowania - po roku 2005 już w liczbie sześciu - wybory na coko > lwiek? W sejmie przy koalicji PO z PSL, gdy obowiązywała dyscyplina partyjna (a tak było w większości głosowań) na podstawie prostej arytmetyki, PIS musiał przegrywać. Z tego tylko można wyciągnąc wniosek, gdzie posłowie mieli dobro Rzeczpospolitej i JEJ Obywateli. Jeśli chodzi o wybory to powiem tak, FJN miał 98% poparcie przy 98% frekwencji i był wielkim "udacznikiem"? Istnieje coś takiego jak propaganda!.... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Kpisz czy o drogę pytasz? 23.09.11, 11:11 bool_a napisała: > koloratura1 napisała: > która regularnie przegrywa > > wszystkie głosowania - po roku 2005 już w liczbie sześciu - wybory na > cokolwiek? > W sejmie przy koalicji PO z PSL, gdy obowiązywała dyscyplina partyjna (...) O takie - przegrane przez PiS - wybory na cokolwiek mi chodziło: - 2006 - wybory samorządowe, - 2007 - wybory parlamentarne, - 2009 - wybory do PE, - 2010 - wybory prezydenckie, - 2010 - wybory samorządowe, - 2011 - ponowne wybory prezydenta w Wałbrzychu. Żadnych innych wyborów w tym okresie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: kpię i pytam... 23.09.11, 11:31 tytułem wyjaśnienia: > drugiej co do liczebności partii w sejmie, Rozumiem, że pracy sejmu już nie śledzisz? A szkoda. Może, odniesienie do FJN mogło zabrzmieć jak kpina, ale jeżeli stosuje się jakieś kryteria, to powinny być jednakowe dla wszystkich. Dla Ciebie nieudacznikami są też PSL i SLD, bo wygrało PO? Jeśli PIS 9.X wygra wybory to będzie „udacznikiem”?. Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: kpię i pytam... 23.09.11, 12:12 mądrzy ludzie mówią, że nie ma głupich pytań, są tylko takie odpowiedzi, inni, że brak kultury to też kultura co bardziej wyrafinowani nazywają to SUBkulturą. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: kpię i pytam... 23.09.11, 12:33 bool_a napisała: > mądrzy ludzie mówią, że nie ma głupich pytań, są tylko takie odpowiedzi, inni, > że brak kultury to też kultura co bardziej wyrafinowani nazywają to SUBkulturą > . Żegnam. (podkreśl. moje). Dzięki Bogu; też żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 09:42 sprzeciw21 napisał: > Tusk oczywiście mówi bzdury Tusk nie móei bzdur. > - nie każdy polityk musi współpracować z prezydentem > natomiast jeżeli zajmuje funkcję państwową, która wymaga współpracy > z prezydentem, wówczas oczywiście tą współpracę musi podjąć. Bycie parlamentarzystą jest funkcją państwową. W dodatku - wysoko opłacaną z budżetu. > Kaczyński nie mówił o łasce > tylko że zgodnie z konstytucją będzie współpracował jeśli będzie premierem, A na innym stołku, to już nie będzie, pomimo, że i za to mu płacą. > ale nie zmienia to jego stosunku do Komorowskiego. Swój stosunek do Komorowskiego (do Pana Prezydenta Komorowskiego - gdybyście obaj z Kaczyńskim mieli wątpliwości...) może se w buty wsadzić. Oczywiście - wcześniej usunąwszy z nich słomę. > Nie dajmy się zwariować Tuskopropagandą. Zwłaszcza, żeśmy już zwariowani Kaczopropagandą... > czytaj niezależne media np. Serwis21 Bo nie ma jak media, hmm..., zależne inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 23.09.11, 09:41 Jestem tego pewien że tego co PO robiło ze śp. Prezydentem L. Kaczyńskim na pewno nie będzie. -urzędnicy państwowi wysokiej rangi, ośmieszali prezydenta , przy każdej możliwej okazji , -starali się pomniejszyć znaczenie każdej wizycie prezydenta, -odbierano mu samolot, odbierano salonkę, krzesło i t.p. stosowano szykany, -ośmieszono, najbardziej doniosłą nie tylko dla Gruzji , ale i dla Polski wizytę w Gruzji/ Jaki prezydent, taki zamach- Komorowski/ -min. R. Sikorski ,praktycznie odmawiał prawa prezydentowi do reprezentowania kraju. Tego jestem w 100% pewien, że J. Kaczyński jako premier rządu nie uchybi godności głowy państwa , bez względu na to , kto ten zaszczytny urząd pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 09:59 Ty piskomatołku! Mamy permanentne chamskie pisowskie oskarżenia o zdradę narodu, o wysługiwaniu się Rosji i Niemcom, o współudział w "zamachu" a ty piszesz, że jesteś pewien ... itp Niedobrze się robi jak się czyta te pisowskie bełkoty Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 10:49 skandy5 napisał: > Ty piskomatołku! Mamy permanentne chamskie pisowskie oskarżenia o zdradę narod > u, o wysługiwaniu się Rosji i Niemcom, o współudział w "zamachu" a ty piszesz > , że jesteś pewien ... itp > Niedobrze się robi jak się czyta te pisowskie bełkoty > Proszę się opanować i przeczytać ze zrozumieniem oceniany komentarz. W mojej ocenie nie ma tam, żadnego nieprawdziwego zdania w odniesieniu do faktów, możesz polemizować ze zdaniem >Tego jestem w 100% pewien, że J. Kaczyński jako premier rządu nie uchybi godności głowy państwa , bez względu na to , kto ten zaszczytny urząd pełni. bo jest to pogląd autora (z którym się zgadzam), ale zdanie odmienne wymaga argumentów a nie obelg. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski odebrać samolot - źle, nie odebrać - tez źle. 23.09.11, 11:08 <-odbierano mu samolot, odbierano salonkę, krzesło i t.p. stosowano szykany> Prezes ma pretensje do PO ze powinni mu odebrać samolot 10 kwietnia 2010. > Tego jestem w 100% pewien, że J. Kaczyński jako premier rządu nie uchybi godnoś > ci głowy państwa , bez względu na to , kto ten zaszczytny urząd pełni. > Tez jestem pewien, ze nie uchybi (jako premier rządu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 11:45 Ty Czarnecki to co ty wypisujesz to nadaje sie tylko dla tych wariatow twojego prezesika Kaczodupa jesli ten twoj Prezesik chce rzandzic to tylko w Kaczym chlewie bo jak moze polska i polacy dopuscic aby taki polak rzandzil takim krajem jakim jest polsk, a ty myslisz ze polacy niezasluguja juz zwyglondu na lepszego faceta a na taka pokrake maja glosowac smiechu wart jest ten twoj prezes on nadaje sie ale do Cyrku Koniom ogony podwijac Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 12:20 bardzo słabo znasz język polski, więc może powstrzymaj się od oceny Polaków. Może napisz w swoim ojczystym języku swoje zdanie na temat Pana Prezydenta, Pana Premiera i Pana Kaczyńskiego i istniejącej sytuacji, ale bez obelg i impertynencji. Odpowiedz Link Zgłoś
demetria11 Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 17:44 "Tego jestem w 100% pewien, że J. Kaczyński jako premier rządu nie uchybi godności głowy państwa , bez względu na to , kto ten zaszczytny urząd pełni." Łomajgod! A któż to twierdzi, że prezydent został wybrany przez nieporozumienie, któż to oświadczył, że ludziom takiego pokroju ręki nie poda, któż to co miesiąc targa świeżą zieleninę dla konia księcia Pepi i patrzy tęsknym wzrokiem na pałac utracony ciągnąc za sobą bandę dotkniętych demencją staruszków z antypaństwowymi transparentami? Sorki, ale prezes ani kindersztuby ani kultury nie posiada, nie wspominając już o klasie. A do tego jest patologicznym kłamcą i cały sztab jego "intligentów" usiłujący go tłumaczyć i odwracać kota ogonem może być wiarygodny tylko dla członków jego sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 23.09.11, 10:01 Nowa proba obludnej kaczki ktora mysli ze glupi narod wszystko kupi bo zapomnial o tym co on dotychczas wyprawial. Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 10:59 6.smiech napisał: > Nowa proba obludnej kaczki ktora mysli ze glupi narod wszystko kupi bo zapomnia > l o tym > co on dotychczas wyprawial. Potrafisz wypowiedzieć się nie używając obelg? Moim zdanie narodu i przeciwników politycznych nie szanuje Pan Premier. Już same pogardliwe określenia typu "moherowe berety" i "szacher macher" o tym świadczą. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: boola 23.09.11, 12:15 uzywam pisszambowskiego jezyka aby to co pisze dotarlo do takich jak ty. Przeciez wy jestescie inna, niby lepsza rasa polakow to i macie swoj jezyk. To sie widzi po wypowiedziach twojego preze-sika. Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: boola 23.09.11, 12:32 Fakt: wolę słownictwo Pana Kaczyńskiego niż Twoje. > niby lepsza rasa polakow to i macie swoj jezyk Chyba, jednak stanowimy "lepszą" grupę Polaków, bo z definicja Polska i Polacy piszemy z dużej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
przedwieczorny Brawo Tusku! Wreszcie zrozumiałeś. 23.09.11, 10:05 Cztery lata Tuskowi zajęło zrozumienie prostego faktu że premier musi współpracować z prezydentem. Inteligentnego mamy premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Brawo Tusku! Wreszcie zrozumiałeś. - Gorzej... 23.09.11, 10:33 ...z przedwieczornym, który napisał: > Cztery lata Tuskowi zajęło zrozumienie prostego faktu że premier musi współprac > ować z prezydentem. Inteligentnego mamy premiera. Potrafisz to stwierdzenie uzasadnić? Bo ja napiszę, że nie zajęło, a Tobie nie wolno będzie domagać się uzasadnienia, bowiem zasady logiki dopuszczają domaganie się dowodu, że coś jest, a nie - że czegoś nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: Brawo Tusku! Wreszcie zrozumiałeś. - Gorzej.. 23.09.11, 11:12 koloratura1 napisała: > ...z przedwieczornym, który napisał: > > > Cztery lata Tuskowi zajęło zrozumienie prostego faktu że premier musi wsp > ółprac > > ować z prezydentem. Inteligentnego mamy premiera. > > Potrafisz to stwierdzenie uzasadnić? > > Bo ja napiszę, że nie zajęło, a Tobie nie wolno będzie domagać się uzasa > dnienia, bowiem zasady logiki dopuszczają domaganie się dowodu, że [i]coś jest[ > /i], a nie - że czegoś nie ma... > > Myslę, że uzasadnienie znają wszyscy, bo wszystkim jest znany stosunek Pana Premiera do ś.p. Lecha Kaczyńskiego Prezydenta RP i tego konsekwencje. Najwcześniej Pan Premier mógł to zrozumieć w dniu śmierci Pana Prezydenta, ale wtedy tego nie ujawnił. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Brawo Tusku! Wreszcie zrozumiałeś. - Gorzej.. 23.09.11, 11:23 <Myslę, że uzasadnienie znają wszyscy, bo wszystkim jest znany stosunek Pana Premiera do ś.p. Lecha Kaczyńskiego Prezydenta RP i tego konsekwencje.> Gdyby pan świętej pamięci Prezydent miał odrobinę oleju w głowie, to nakazał by lot na lotnisko zapasowe. Niestety, był tylko marionetka w rekach brata. Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: Brawo Tusku! Wreszcie zrozumiałeś. - Gorzej.. 23.09.11, 11:39 Myslę, że tego wiedzieć nie możesz. Na przypuszczeniach nie powinno się budować ocen, bo może to prowadzić do absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Brawo Tusku! Wreszcie zrozumiałeś. - Gorzej.. 23.09.11, 13:45 bool_a napisała: > Myslę, że tego wiedzieć nie możesz. Na przypuszczeniach nie powinno się budować > ocen, bo może to prowadzić do absurdu. Tu sie moge z toba zgodzic. Cale czasy rzadow bezjajowych blizniakow to absurd i groteska. Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: Brawo Tusku! Wreszcie zrozumiałeś. - Gorzej.. 23.09.11, 15:24 6.smiech napisał: > bool_a napisała: > > > Myslę, że tego wiedzieć nie możesz. Na przypuszczeniach nie powinno się b > udować > > ocen, bo może to prowadzić do absurdu. > > Tu sie moge z toba zgodzic. Cale czasy rzadow bezjajowych blizniakow to absurd > i groteska. A zgodzić się bez obelg to nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Biedaczyna! 23.09.11, 12:22 n-ski napisał: > Gdyby pan świętej pamięci Prezydent miał odrobinę oleju w głowie, to nakazał by > lot na lotnisko zapasowe. > Niestety, był tylko marionetka w rekach brata. On, chyba, sobie w saloniku kimał i nikt nie miał odwagi go obudzić, żeby zasięgnąć języka. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Brawo Tusku! Wreszcie zrozumiałeś. - Gorzej.. 23.09.11, 12:10 bool_a napisała: > Myslę, że uzasadnienie znają wszyscy, bo wszystkim jest znany stosunek Pana Pre > miera do ś.p. Lecha Kaczyńskiego Prezydenta RP i tego konsekwencje. > Najwcześniej Pan Premier mógł to zrozumieć w dniu śmierci Pana Prezydenta, ale > wtedy tego nie ujawnił. Oj, chyba nie zrozumiał... Wiesz, on jest normalny; nigdy nie zdradzał objawów obłędu. Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: Brawo Tusku! Wreszcie zrozumiałeś. - Gorzej.. 23.09.11, 12:35 tak sądzisz? Popatrz na jego oczy, kiedy jest zdenerwowany...... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Brawo Tusku! Wreszcie zrozumiałeś. - Gorzej.. 23.09.11, 12:43 bool_a napisała: > tak sądzisz? Popatrz na jego oczy, kiedy jest zdenerwowany...... Tak sądzę. Nawet patrząc Mu w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 23.09.11, 11:30 Niekturzy polacy w polsce chca na Szefa rzandu najbrzydszego i najglupszego polaka jakiego ja znam w moim zyciu dotych moge dolanczyc jeszcze tych komunistow co polske przez 50 lat gnembili i mordowali bo mordowali swoich braci polakow to bylo jeszcze straszniejsze ale oni sa juz u Luzypera w kotle a co do tego malego Kaczynskiego czy wy tam w polsce juz tak jestescie zaslepieni ta wasza bieda ze chcecie tego malego na prezesa rzandu ,on wam nieda ani zlotowki wiencej co dzisiej sie dzieje na swiecie za jego rzandow musicie sie w polacy grubo ubrac zapewne w te rosyjskie kufaje bo szybko Grcja was polakow i polske pozdrowi w jej KLUBIE a PUTIN zakreci KURKI z Gazem i Ropa i co wypowiecie Wojne rosji ona tylko nato czeka i znow w polsce Stlinowski komunizm pozdrowi polakow naczele z napieralskim Odpowiedz Link Zgłoś
nowy-trend Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 23.09.11, 11:37 Kaczorek sam wyeliminował się z kręgu osób którzy są poważani i mają lub chcieliby coś powiedzieć. Legalnie wybrany prezydent stoi ponad każdym obywatelem i urzędem. Głupi tego nie widzi. Ta śmieszna próba eliminowania prezydenta polski zaprowadziła kaczkę na polityczny niebyt i manowce. Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 23.09.11, 12:18 Jakie dobre panisko ten Kaczynski. Jak wygra wybory to odezwie sie do prezydenta? Niesamowite, bo przeciez ten pan co to jest teraz prezydentem 15 lat temu krzywo spojrzal na obu kurdupli, a 6 lat temu to nawet cos powiedzial, a przeciez Kaczynski ma wszystko zapisane i nigdy nie przebacza. A teraz MIMO WSZYSTKO sie odezwie, jak wygra? Na szczescie dla Kaczora nie bedzie musial przemagac swojego obrzydzenia zwiazanego z tym ewentualnym odezwaniem, bo biedaczek po raz kolejny wygra te wybory tylko moralnie, a tak naprawde to przegra i nie bedzie musial sie odzywac, najlepiej do nikogo, no bo co kogo obchodza brednie idioty? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezyde 23.09.11, 12:28 aussie1inc napisał:..... Oby to cos napisal sie sprawdzilo w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
demetria11 Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 23.09.11, 18:15 Nasz Najukochańszy Prezes, oby żył wiecznie, jest niedościgniony w łaskawości swojej! Będzie nawet współpracował z tym uzurpatorem Komoruskim! A już myśleliśmy, że trzeba będzie kazać uzurpatorowi przesłać Naszemu Najukochańszemu Prezesowi nominację pocztą, żeby nie musiał podawać ręki byle komu! Odpowiedz Link Zgłoś
januszrb Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 23.09.11, 19:15 Całe szczęście że nie będzie takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
lethal_devotion Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 24.09.11, 10:10 Zacznijmy od tego, że żeby rozum spał, to trzeba ten rozum mieć. U PiS-iorów jest łatwiej; całkowity brak rozumu powoduje, że mogą sypać wyzwiskami bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Łaska prezesa, czyli dobra nowina dla prezydenta 24.09.11, 10:27 Skąd biorą się śmiecie typu jędrus? To produkt kaczej sekty. Odpowiedz Link Zgłoś