katolik_polski1 30.09.11, 16:15 Odnosze wrazenie ,ze w redaktorni GW przygotowali jakis piecioletni plan dla pismakow :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aekielski Cele w duchu 30.09.11, 16:44 Parada oszustów już blisko finału. Chyba cele zapełnią się Ogórkami. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygagatek Po 7przegranej aekielskie i katpole dostaną kopa 30.09.11, 23:18 ..d... od obłąkanego kaczora i drgrzybelsa.. Dam wam zaświadczenie: Starali się tylko głupio i nieinteligentnie... Odpowiedz Link Zgłoś
brzmski cule, w dechu 30.09.11, 16:48 michał o., jakoś tak slowly i lowely, cule i w dechu, unaocznia cele, w odmiennym duchu peło i pisu; nie dziwi nic... zważywszy, że wczoraj świętowaliśmy archaniołów - gabryela, rafała i... michała(!) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: A bździmski jak zwykle ma dech nieświeży... 30.09.11, 18:04 A bździmski jak zwykle ma dech nieświeży... Wydaje mu się, że chlejąc staje się lepszym literatem ! Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Jakzwykle w kilku cudownie prostych słowach zmiótł 30.09.11, 16:51 pan tę PiSowską hołotę z powierzchni ziemi.. To już nie talent.. to geniusz.. "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
rympalek1 Nie ogórek a mizeria 30.09.11, 18:02 bez śmietany a ogóras wyświechtany Odpowiedz Link Zgłoś
paul_kemp Co ten ogóras pier.doli w wódczanej malignie? 30.09.11, 18:22 Trochę żal człowieka, że tak się stoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Co ten ogóras pier.doli w wódczanej malignie? 01.10.11, 04:54 Nic się nie martw jeszcze się podniesiesz. Mnie też cię trochę żal. Odpowiedz Link Zgłoś
poussin Cele w duchu 30.09.11, 20:15 śmieszne, subtelne i trafne! Widać po komentarzach, kogo ubodło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Re: Cele w duchu 30.09.11, 20:28 Uderzono w stół, więc jeszcze coś będzie. Zajrzę jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Cele w duchu 30.09.11, 21:02 A jednak to prawda że na złodziejach czapki gorą. "Tak trzymać" panie Michale lubię ten widok. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos super broń 01.10.11, 01:01 to prawda - nie ma broni lepszej niż satyra ! pan Ogórek - snajper nad snajperami - trafia prosto w mózg ( czy coś co tam być powinno) Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: super broń 01.10.11, 02:28 jacmenos napisał: > to prawda - nie ma broni lepszej niż satyra ! Szczegolnie prawomyslna i odpowiednio oplacona. Wspolczuje panu Ogorkowi. Jest tyle spraw ktore chcialby wysmiac a w kolko musi pisac o PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: super broń 01.10.11, 04:59 Nie zauważyłem żeby w Jego felietonie padło słowo PiS. To już musisz zapisać na konto Waszej partyjnej obsesji. Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: super broń 01.10.11, 17:01 michal.b09 napisał: > Nie zauważyłem żeby w Jego felietonie padło słowo PiS. Faktycznie, latwo przeoczyc, slowo "PiS" pojawia sie tam tylko 5 (piec) razy. Caly felieton ma 10 zdan. To już musisz zapisać na > konto Waszej partyjnej obsesji. Nie jestem z PiSu. Nie kazdy przeciwnik Parch Gazetki jest pisowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Cele w duchu 30.09.11, 20:55 A ja odnoszę wrażenie że jesteś "dzieckiem PRL-u" z pięcioletnim planem w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster "cele w duchu" 30.09.11, 21:57 cele mene zivot w duchu... druha borucha - zdaje się eksplikować michał o.; ruja, i poróbstwo - dymanie... niechby małoletnich forumowiczów, gazetcianych adoratorów Odpowiedz Link Zgłoś
polganebydlolzeiszczekanapis [...] 30.09.11, 22:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 PiS nie ma ciała? 01.10.11, 23:40 A Siedem Dziewcząt z Albatrosa? Tyś Jedyna? Każdy kicz ma dwa końce! Odpowiedz Link Zgłoś