nyilas 02.10.11, 12:42 straszne... co za zbrodnia... czekam na info, że Napieralski przeszedł na czerwonym [sic!] świetle przez ulicę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menuet1 Napieralski na chomikuj.pl 02.10.11, 12:46 Agnisia ma w ostatnim tygodniu kampanii wyborczej dyżur w GW. Tak na marginesie ...Niech Napieralski odwoła swoje koalicyjne deklaracje , bo przeciez nie od dzisiaj wiadomo , ze w krańcowym przypadku , czyli dobrym wyniku SLD , powstanie koalicja ale POPIS ...to na 100%. PO nigdy nie wejdzie w koalicję z SLD !!! Lewica musi i powinna liczyć tylko na siebie. Jeszcze jednej ugody z klerem [jedna była przed 'referendum unijnym'- jakby trochę usprawiedliwiona] nie zniosę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Nie rozśmieszajcie mnie bo mam zajady 02.10.11, 12:47 Nawet nie pytam czy będzie kolejny materiał o reklamach Platformy na wrzuta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Napieralski na chomikuj.pl 02.10.11, 13:14 SLD polegnie przez Napieralskiego, chciał błysnąć i wyzwał na pojedynek Rostowskiego,dostawał tak mocne ciosy że więcej czasu zajmowało mu podnoszenie się z podłogi niż merytoryczna dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
prusla Re: Napieralski na chomikuj.pl 03.10.11, 15:54 Jaśnie oświecony lord Vincent to tylko nadęty bufon, arogant, uprawiający kreatywną księgowość.Przy L.Milerze okazał się tyci tyci.Zaden minister finansów tak nie zadłużył Polski jak "wielki angielski" finansista. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Kublik ściga się z głupocie już tylko ze sobą 02.10.11, 14:08 ta horrendalna fobia wobec SLD ma jakieś hormonalne uwarunkowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxx23 Napieralski na chomikuj.pl 03.10.11, 14:21 Też mi news. Pamiętam jak TVN I GW biły w Napieralskiego przed prezydenckimi, że oszołom i że 2 % max. A tu niespodzianka 14 %. Terefere. Pewnie nastąpią jakieś rozliczenia itp na lewicy, ale to już bez udziału POpleczników pseudoliberałów. Na chomiku też ściągam czasami coś czego w księgarniach nie mam u siebie albo mnie na to nie stać. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Napieralski i tak już pogrzebał SLD 03.10.11, 14:23 SLD w wyborach dostanie max 6%... Pomarańczowa Rewolucja, jaką wykreował Janusz Palikot, stworzyła w końcu po 21 latach niepodległej Polski, prawdziwą lewicę, jaką jest Ruch Palikota. Tej jesieni kolor pomarańczowy jest najbardziej modny ! Odpowiedz Link Zgłoś
prusla Re: Napieralski i tak już pogrzebał SLD 03.10.11, 15:44 Palikot jest taki lewicowy jak ja księżniczką Burgundii.Po co ta ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
hirszhahr Polska izba księgarzy? 03.10.11, 15:12 Niech polska izba księgarzy zrobi coś w kwestii tego, że mało kogo stać na książki, a nie się czepia. Są zbyt drogie. Podobnie z filmami, muzyką, teatrem. Jak korzystać z kultury, kiedy ceny są zaporowe? Jak zobaczyłem ostatnio cenę biletów do teatru, to zgłupiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt0_1 Napieralski na chomikuj.pl 03.10.11, 15:25 I co Ci to Żydzie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
pollion1 Re: Napieralski na chomikuj.pl 04.10.11, 06:47 A tobie Polaku? Akurat polityk powinien łapki czyste pokazać Co to za podwójna moralność A jakiej ochronie kultury może mówić ! Sam jest złodziejem i pomaga złodziejom . Wykorzystywanie czyjegoś utworu,pracy magisterskiej kopii książki należy nazwać po imieniu złodziej ,to jest to samo co kradzież samochodu lub portfela! Odpowiedz Link Zgłoś
bartlomiej.jasinski Napieralski na chomikuj.pl 03.10.11, 15:29 Niechęć Wyborczej do SLD jest powszechnie znana. Podejrzewam, że reklama została zamówiona przez Google. Jest np. tej samej treści dostępna na wikary.pl . Wielka sensacja, usiłują dokopać SLD za wszelką cenę, a że nie mają czym to się czepiają takich detali. Odpowiedzialność za treści tych portali - czytaj za ewentualne łamanie praw autorskich - ponosi wyłącznie właściciel tego portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Kublik podbija notowania Napieralskiego :-) 03.10.11, 15:50 Czytając komentarze do paszkwili pani Kublik (na temat SLD i Napieralskiego) coraz bardziej jestem przekonany że jest ona 5 kolumną w GW pracując na rzecz SLD :-) Jeżeli SLD osiągnie lepszy wynik niż stara się sugerować GW, to Napieralski powinien oficjalnie podziękować za taki wynik także pani Kublik. Odpowiedz Link Zgłoś
daniella-3 Darmowe ksiazki na chomikuj.pl 03.10.11, 16:02 A w bibiotekach tez mozemy darmowo wypozyczyc ksiazke. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Napieralski na chomikuj.pl 04.10.11, 00:53 Drodzy obrońcy "Głupawego Grzesia" - tak naprawdę to nie ma żadnej potrzeby aby go sekować czy zohydzać. Jeśli ktoś chce aby zszedł poniżej progu wyborczego - wystarczy mu po prostu nie przeszkadzać.... Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczne_oko Obrzydzanie SLD - znak że jest groźny dla PO 04.10.11, 06:44 GWniana ma politykę obrzydzania przeciwników PO. Wystarczy wejść na wiadomości krajowe by zobaczyć że jest masa informaci o PO, ale albo pozytywnych albo neutralnych. Zaś na ich przeciwników jest najazd i obrzydzanie. Widać Napieralski jest groźniejszy niż pokazują to sondaże skoro takie bzdurne opluwanie sie dzieje. No ale kto GW spodziewa sie czegoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś