Dodaj do ulubionych

Napieralski na chomikuj.pl

02.10.11, 12:42
straszne... co za zbrodnia... czekam na info, że Napieralski przeszedł na czerwonym [sic!] świetle przez ulicę
Obserwuj wątek
    • menuet1 Napieralski na chomikuj.pl 02.10.11, 12:46
      Agnisia ma w ostatnim tygodniu kampanii wyborczej dyżur w GW.

Tak na marginesie ...Niech Napieralski odwoła swoje koalicyjne deklaracje , bo przeciez nie od dzisiaj wiadomo , ze w krańcowym przypadku , czyli dobrym wyniku SLD , powstanie koalicja ale POPIS ...to na 100%. PO nigdy nie wejdzie w koalicję z SLD !!!
      Lewica musi i powinna liczyć tylko na siebie.
      Jeszcze jednej ugody z klerem [jedna była przed 'referendum unijnym'- jakby trochę usprawiedliwiona] nie zniosę !!!!
      • rydzyk_fizyk Nie rozśmieszajcie mnie bo mam zajady 02.10.11, 12:47
        Nawet nie pytam czy będzie kolejny materiał o reklamach Platformy na wrzuta.pl
    • jurek4491 Napieralski na chomikuj.pl 02.10.11, 13:14
      SLD polegnie przez Napieralskiego, chciał błysnąć i wyzwał na pojedynek Rostowskiego,dostawał tak mocne ciosy że więcej czasu zajmowało mu podnoszenie się z podłogi niż merytoryczna dyskusja.
      • prusla Re: Napieralski na chomikuj.pl 03.10.11, 15:54
        Jaśnie oświecony lord Vincent to tylko nadęty bufon, arogant, uprawiający kreatywną księgowość.Przy L.Milerze okazał się tyci tyci.Zaden minister finansów tak nie zadłużył Polski jak "wielki angielski" finansista.
    • honeyr Kublik ściga się z głupocie już tylko ze sobą 02.10.11, 14:08
      ta horrendalna fobia wobec SLD ma jakieś hormonalne uwarunkowanie?
    • maxxx23 Napieralski na chomikuj.pl 03.10.11, 14:21
      Też mi news. Pamiętam jak TVN I GW biły w Napieralskiego przed prezydenckimi, że oszołom i że 2 % max. A tu niespodzianka 14 %. Terefere. Pewnie nastąpią jakieś rozliczenia itp na lewicy, ale to już bez udziału POpleczników pseudoliberałów. Na chomiku też ściągam czasami coś czego w księgarniach nie mam u siebie albo mnie na to nie stać. Proste.
    • paulhandyman Napieralski i tak już pogrzebał SLD 03.10.11, 14:23
      SLD w wyborach dostanie max 6%... Pomarańczowa Rewolucja, jaką wykreował Janusz Palikot, stworzyła w końcu po 21 latach niepodległej Polski, prawdziwą lewicę, jaką jest Ruch Palikota. Tej jesieni kolor pomarańczowy jest najbardziej modny !
      • prusla Re: Napieralski i tak już pogrzebał SLD 03.10.11, 15:44
        Palikot jest taki lewicowy jak ja księżniczką Burgundii.Po co ta ściema.
    • hirszhahr Polska izba księgarzy? 03.10.11, 15:12
      Niech polska izba księgarzy zrobi coś w kwestii tego, że mało kogo stać na książki, a nie się czepia. Są zbyt drogie. Podobnie z filmami, muzyką, teatrem. Jak korzystać z kultury, kiedy ceny są zaporowe? Jak zobaczyłem ostatnio cenę biletów do teatru, to zgłupiałem.
    • emeryt0_1 Napieralski na chomikuj.pl 03.10.11, 15:25
      I co Ci to Żydzie przeszkadza?
      • pollion1 Re: Napieralski na chomikuj.pl 04.10.11, 06:47
        A tobie Polaku?
        Akurat polityk powinien łapki czyste pokazać
        Co to za podwójna moralność
        A jakiej ochronie kultury może mówić ! Sam jest złodziejem i pomaga złodziejom .
        Wykorzystywanie czyjegoś utworu,pracy magisterskiej kopii książki należy nazwać po imieniu
        złodziej ,to jest to samo co kradzież samochodu lub portfela!
    • bartlomiej.jasinski Napieralski na chomikuj.pl 03.10.11, 15:29
      Niechęć Wyborczej do SLD jest powszechnie znana. Podejrzewam, że reklama została zamówiona przez Google. Jest np. tej samej treści dostępna na wikary.pl . Wielka sensacja, usiłują dokopać SLD za wszelką cenę, a że nie mają czym to się czepiają takich detali. Odpowiedzialność za treści tych portali - czytaj za ewentualne łamanie praw autorskich - ponosi wyłącznie właściciel tego portalu.
    • 2berber Kublik podbija notowania Napieralskiego :-) 03.10.11, 15:50
      Czytając komentarze do paszkwili pani Kublik
      (na temat SLD i Napieralskiego) coraz bardziej
      jestem przekonany że jest ona 5 kolumną w GW
      pracując na rzecz SLD :-)
      Jeżeli SLD osiągnie lepszy wynik niż stara się
      sugerować GW, to Napieralski powinien oficjalnie
      podziękować za taki wynik także pani Kublik.
    • daniella-3 Darmowe ksiazki na chomikuj.pl 03.10.11, 16:02
      A w bibiotekach tez mozemy darmowo wypozyczyc ksiazke.
    • erte2 Napieralski na chomikuj.pl 04.10.11, 00:53
      Drodzy obrońcy "Głupawego Grzesia" - tak naprawdę to nie ma żadnej potrzeby aby go sekować czy zohydzać. Jeśli ktoś chce aby zszedł poniżej progu wyborczego - wystarczy mu po prostu nie przeszkadzać....
    • cyniczne_oko Obrzydzanie SLD - znak że jest groźny dla PO 04.10.11, 06:44
      GWniana ma politykę obrzydzania przeciwników PO. Wystarczy wejść na wiadomości krajowe by zobaczyć że jest masa informaci o PO, ale albo pozytywnych albo neutralnych. Zaś na ich przeciwników jest najazd i obrzydzanie. Widać Napieralski jest groźniejszy niż pokazują to sondaże skoro takie bzdurne opluwanie sie dzieje. No ale kto GW spodziewa sie czegoś innego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka