polonski Lis to zwykła marionetka i pa..c 04.10.11, 12:23 a do tego bezcyelny typ. Nie ma nic konkretnego w jego wywiadzie oprocz personalnych atakow i tuby POkrzykujacej. A tfuj z taką szczekaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Lis to zwykła marionetka i pa..c 04.10.11, 12:31 polonski napisał: > a do tego bezcyelny typ. > Nie ma nic konkretnego w jego wywiadzie oprocz personalnych atakow i tuby POkrz > ykujacej. > A tfuj z taką szczekaczką. Wez cos na uspokojenie bo w twoim wieku o wylew latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Lis to zwykła marionetka i pa..c 04.10.11, 12:38 Poległ w starciu z sułtanem Jaro I. Sułtan olewał redaktorka i potraktował go jak czyściciela wychodków w haremie sułtana... Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt33 Re: Lis to zwykła marionetka i pa..c 04.10.11, 16:20 A moim zdaniem wygranym jest Tomasz Lis. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Lis to zwykła marionetka i pa..c 04.10.11, 12:43 On ma rację. To nie był wywiad tylko atak na Kaczyńskiego ! Kaczyński wybrnął z uśmiechem haha Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Lis nie pytał o harem 04.10.11, 12:36 Wielka szkoda, ze redaktor Lis nie pytał sułtana Jaro I. o harem i eunuchów. To byłoby błyskotliwe pytanie godne Dorna....pogromcy kaczyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Lis to zwykła marionetka i pa..c 04.10.11, 12:40 polonski napisał: > a do tego bezcyelny typ. > Nie ma nic konkretnego w jego wywiadzie oprocz personalnych atakow i tuby POkrz > ykujacej. > A tfuj z taką szczekaczką. To byl tylko wywiad a o konkretach moglibysmy posluchac jakby Kaczor odwazyl sie na debade z Premierem Tuskiem ,spytaj twojego Jarusia czemu mu odwagi zabraklo . Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Lis to zwykła marionetka i pa..c 04.10.11, 12:43 Lisowi brak obiektywizmu....on jest przeciwko PiS-owi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Lis to zwykła marionetka i pa..c 04.10.11, 12:44 Zabrakło pytania o harem, eunuchów ...skoro były o dziewice z list haremu. Lisek nie potrafił wyartykułować z siebie pytania, po którym sułtan Jaro I. przyznałby się do porażki... Odpowiedz Link Zgłoś
atlas41 Kompromitacja Tomasza Lisa 04.10.11, 12:41 Tomasz Lis totalnie skompromitowal sie w wczorajszej rozmowie z Jaroslawem Kaczynskim. Nie przepadam za Kaczynskim a nawet go nie lubie ale wczoraj po prostu rozjechal Lisa i totalnie go osmieszyl. To co mgr Lis zaprezentowal we wczorajszej rozmowie dyskredytuje go calkowicie jako bezstronnego dziennikarza.Wladze TVP absolutnie powinny rozwiazac z nim umowe o wspolpracy.Tego typu dziennikarstwo osmiesza TVP. Bylo to zenujaco widowisko na poziomie piaskownicy gdzie chlopczyk Lis probowal wygrac bitwe w rzucaniu wiaderek z piaskiem z wytrawnym graczem podworkowym Kaczynskim. I taki to jest poziom polskiej polityki i polskiego dziennikarstwa. Wstyd i hanba. Dlatego nie dziwcie sie panowie ze nie zaglosuje w tych wyborach ani na PO i PiS. Dam szanse Palikotowi ktory mam nadzieje pogoni to cale towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kompromitacja Tomasza Lisa 04.10.11, 12:46 O Lisie pełna zgoda!!! Palikotek to cynik i sam się przekonasz, ze gra w duecie z Mag Donaldem! Polecam wypowiedź prof. Senyszyn o Palikocie z 2010r.. Przewidziała jego losy… Farbowani ateiści… ”lada chwila wywalą Palikota z Platformy, wtedy Palikot utworzy własną partię, z którą po następnych wyborach Platforma Obywatelska wejdzie w koalicję. Czysty koniunkturalizm, podobnie jak podlizywanie się biskupom. www.nie.com.pl/art23756.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Gdyby PJN w 10% atakował PIS tak jak Palikot P 05.10.11, 08:49 Gdyby PJN w 10% atakował PIS tak jak Palikot PO to może miałby szansę na 3% w wyborach. Przebiegłe posunięcie Kłamczyńskiego nie wypaliło. Chciał przy jednym ogniu upiec dwie pieczenie: spacyfikować narastającą wewnętrzną opozycję a jednocześnie stworzyć PIS-bis o łagodnym obliczu. Kluzik jednak zorientowała się w roli, jaką ma pełnić i nie zamierzała po wyborach prosić na kolanach o powrót do PIS. W efekcie całe przedsięwzięcie padło a Kłamczyński dziś sam gra rolę aniołka zostawiając rolę diabła Sakiewiczowi et consortes. Odpowiedz Link Zgłoś
dream_catch Re: Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś 04.10.11, 12:54 POwiedzmy tej kaczej kanalii NIE 9 X !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś 04.10.11, 13:11 Ja też patrzę z napiętą miną, kiedy rozmawiam z ewidentnym wariatem. Po prostu kątem oka szukam najbliższych wyjść ewakuacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
andybla Re: Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś 04.10.11, 13:28 kotek.filemon napisał: > Ja też patrzę z napiętą miną, kiedy rozmawiam z ewidentnym wariatem. Po prostu > kątem oka szukam najbliższych wyjść ewakuacyjnych. > Szanowny kotku Filemonie. Balansującemu na linie człowiekowi aby nie upaść - kątem oka potrzebny jest bezpieczny bo stały punkt odniesienia. Dziennikarz który identyfikuje się z linoskoczkami a nie z liną - musi przegrać z każdym linoskoczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja to koniec Lisa jako dziennikarza! 04.10.11, 13:13 totalna kompromitacja reżymowego dziennikarzyny. Nawet kregi rzadzące nie zostawiają na mi suchej nitki! Wyswiadczył Tuskowi niedźwiedzią przyusłygę wiadomosci.dziennik.pl/wybory/psl/artykuly/359498,posel-psl-lis-probowal-stac-sie-namiastka-tuska.html Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: to koniec Lisa jako dziennikarza! 04.10.11, 13:45 Ostanie mu się ino Wprost i łkanie w piersi żony.... Odpowiedz Link Zgłoś
plantin Dla mnie to pokaz buty, braku kultury i przekonani 04.10.11, 14:06 o własnej wyższości - pan prezes zapomniał że nie romawiał z czołobitnymi członkami własnej partii i bardzo dobrze - wielu ludzie niezdecydowanych - nie zagłosuje na niego dzięki temu programowi z Lisem ! Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś n... 04.10.11, 15:58 W poniedziałek wieczorem gościem programu "Tomasz Lis na żywo" był szef PiS Jarosław Kaczyński. Po tej rozmowie mnożą się już komentarze o "braku profesjonalizmu i kompromitacji" prowadzącego Tomasza Lisa. wybory.wp.pl/title,Jak-Kaczynski-zmiazdzyl-Lisa,wid,13859443,wiadomosc.html?ticaid=1d23f Odpowiedz Link Zgłoś
mcvie1 ale burak z tego Lisa, ośmieszył się przy całej Po 05.10.11, 17:03 nie ma sensu płacić abonamentu na tak nierzetelnych dziennikarzy,niech sobie poszuka pracy u Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt33 Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś n... 04.10.11, 16:17 Wywiad z prezesem podobał mi się. Może nie wniósł nowej wiedzy, ale pokazał, jak niskiej klasy człowiekiem jest prezes PiS. Te jego osobiste wycieczki do prowadzącego, oskarżanie np. pani kanclerz bez dowodów, złe emocje. Wszystko, byle nie PiS w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś n... 04.10.11, 16:43 Naprawde wy tam w polsce niezaslugujecie juz na lepszego Premiera chcecie aby wami rzandzil taki maly smieszny Cyrkowiec to lepiej postawcie zaraz bez wyborow jakiegos Alkoholika a tych w polsce niebrakuje widzialem go tu unas in Duetsland w waszej Poloni to jest istny Deep ( Debil) i on ma polska i polakami rzandzic przez cztery lata to juz chyba mniej OLEJU w glowie ma ten Palikot i wyglonda na przystojnego polaka a nie na takiego pokrake malego jak wyglonda ten Kaczynski to znow benda sie Niemcy Smiac Polnische Wirtschaft( Polska Gospodarka Scheiß wert Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Lis = Gembarowski. 04.10.11, 19:53 Gembarowski, wiesz co mnie wku... Polacy nie potrafią być Polakami. Zawsze komuś dop....ć. Bez tego nie ma o czym rozmawiać. Znam to z autopsji. Mieszkam w Niemczech i często wstydzę się za rodaków. Kur.. na porządku dziennym. Złodziejstwo, na porządku dziennym. Wyobraź sobie, pracowałem w Arbeitsamt w Köln. Załatwiałem ludziom zasiłki dla bezrobotnych. Kto najwięcej pyszczył? Polacy. Gadali między sobą, oczywiście zawsze co drugie słowo "k....". Jakie było zdziwko, kiedy ten co musi, mówił po polsku. To był szok. Starałem się, w miarę możliwości, pomóc. Dostawałem w zamian "to ch... m mógł nam więcej wylatać". "Popatrz, niby Polak, a udaje, że nie może" Wtedy to bardzo bolało, bo u Niemca nie dostaliby nic, a ja się starałem wyciągnąć tyle, na ile przepisy pozwalały. Dostałem polskie podziękowania, " ty ch..." Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Kaczyński: Jak zdobede wladze to... 04.10.11, 17:05 JK nigdy nie mowi o zwyciestwie w wyborach, o sluzbie dla demokratycznego panstwa, on zawsze mowi jak zdobede wladze. Chodzi o zdobycie wladzy dla niego. Wtedy spelni swoje obietnice i zemsci sie za rzekome upokorzenia jego brata, za mgle w Smolensku nadmuchana przez Putina i Tuska, za krew Gesickiej na rekach Komorowskiego. Ziobro bedzie mscic sie na opozycji i lekarzach, Macierewicz na lewicy, Kempa za to, ze sie osmieszyla w komisjach itp, kibole zas za to, z zabroniono im bic i opluwac kibicow i pilkarzy. Tomaszewski zas rozprawi sie ze sfrustrowanmi cudzoziemcami. Az strach myslec o roznych Kaminskich, Ocipkach i Swietoszkowskich i o Tomku Prowokatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś n... 04.10.11, 18:43 aniolki kaczynskiego -jedna z playboya ,reszta absolwentki szkoly rydzyka ,wszak to rydzyk ma rzadzic z kaczorem polska za pomoca takich dziewczat ,macierewicza ,ziobry ,agenta kaminskiego i agenta tomka ; na okrase psychomatole od lecha kaczynskiego :nieudacznica fotyga i leche-cul jarkacza -waszczykowski ,ktory boi sie ,ze platforma ich zabije .do czarnej roboty zawsze bedzie ochoczy jacek kurski .dobrane towarzystwo i kraj bedzie placil rydzykowi na kolejne inwestycje ,beda rosly pomniki najgorszego prezydenta polski w dziejach zamiast go pietnowac za pyche i brak decyzji przed katastrofa samolotu . Odpowiedz Link Zgłoś
neoendeo Uczelnia Rydzyka będzie niedługo II-ga po UJcie... 04.10.11, 18:54 ... będzie najbardziej innowacyjną uczelnią, a prym będzie wiodła w naukach społecznych i jej absolwenci najlepiej będą odnajdywać się w nowej rzeczywistości. A Ty będziesz niestety musiał wrócić do szkoły po reedukacje, bo te komunistyczne brednie, których się uczyłeś stracą ważność .... Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Uczelnia Rydzyka będzie niedługo II-ga po UJc 04.10.11, 20:23 Tobie to, niestety, nie grozi. Tam trzeba matury a nie szkoły podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
neoendeo Kaczyński pod sąd za polowanie na lisa !!!!! 04.10.11, 18:48 A parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze nie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Kaczyński pod sąd za polowanie na lisa !!!!! 04.10.11, 20:26 Aleś się wygramolił z IV RP. Albo z 37. Koniec dyskusji. Z idiotami tylko dorównasz do ich poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Kaczyński pod sąd za polowanie na lisa !!!!! 04.10.11, 20:50 neoendeo napisał: > A parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze nie !!!!! Ja tez, i dlatego zakladam stragan z kaczych kuprow w Smolensku. Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Re: Kaczyński pod sąd za polowanie na lisa !!!!! 04.10.11, 22:52 Chamskie, ale dobre! Drugi policzek niech nadstawiają inni. Odpowiedz Link Zgłoś
s.im.123 Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś n... 04.10.11, 19:05 Kaczyński ma respekt tylko przed Rydzykiem.To on lżył parę prezydencką/Lecha i Marię/ niczym największy cham.J.K.bał się pgonić tego pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
sam16 Re: Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś 04.10.11, 19:33 s.im.123 napisał: > Kaczyński ma respekt tylko przed Rydzykiem.To on lżył parę prezydencką/Lecha i > Marię/ niczym największy cham.J.K.bał się pgonić tego pajaca. Sluszna uwaga.T Rydzyk to jedyny bat na Kaczynskiego bo bez Rydzyka i moherow Kaczynski jest nikim.Kaczysnki przed Rydzykiem wywiesil dawno biala flage i jest smieszny w swojej zakamuflowanej polskosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio151 Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś n... 04.10.11, 19:37 lis wielki dziennikarz, cale tvn24,olejnik, a jacy sa w rzeczywistosci ci niby wybitni dziennikarze, cienkie bolki, przereklamowani, jak mawialapani olejnik zamknac wieko nad ta trumna Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Kaczyński chyba chciał, żeby Lis złapał go 04.10.11, 21:22 za kolano. Tak pewnie robi Hofman, Brudziński, Poręba i inni wielbiciele prezesa. Ja nie wiem, czy to prawda, tak mówią ludzie na mieście. Kaczyński dobrze wie, o czym ja tu wspominam. To się kiedyś wyjaśni, bo ja się plotkami nie zajmuję. Niech się tym zajmą histerycy. Trzeba przyznać red. Lisowi, że dzielnie odrzucał zaloty prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: Kaczyński chyba chciał, żeby Lis złapał go 04.10.11, 23:11 stop homofobii, stop teoriom spiskowym, stop ... w ogóle, !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenzel2 Wieki Paranoik 04.10.11, 21:27 Wielki Paranoik był istotnie w znakomitym nastroju. Czyżby odnalazł jeszcze fiolke z prochami, którymi Jakubiak i Kluzik szprycowały go przed kampanią prezydencką? Choć objawy ciężkiej choroby ze dwa , czy trzy razy jednak dały o sobie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
gownos Lis udlawil sie Kaczka 04.10.11, 22:18 a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/300356_10150342728831602_751201601_8135506_830707948_n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Bzdury. Zadaj sobie pytanie jak Ty byś ...... 04.10.11, 22:24 się zachowal majac przed soba nafaszerowanego nienawiscia Lisa. Jego zachowanie podczas wywiadu i jego plaskie, prymitywne pytania nie maja nic wspolnego z profesjonalizmem dziennikarza. Byl to klasyczny przypadek farsy gdzie nabzdyczony dziennikarzyna chce zablysnac przed PO. laczkami. Wstydzcie sie. A tfuj!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś n... 04.10.11, 22:33 Zmieńcie pampersy, bo pełne macie gacie! Bo niedługo będziecie musieli odpowiedzieć, dlaczego w Polsce budowa stadionu kosztuje 3x więcej niż w Niemczech , a budowa 1 km autostrady 2 x więcej niż w Hiszpanii? No i gdzie 2/3 funduszy , przeznaczonych na te cele się podziewają? Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek porozmawiajmy o lisim języku 04.10.11, 22:58 Lis rozmawiał? ufff, chwała Bo... tfu: heil Holocausto! Rozmawiał, to znaczy, że nie odgryzł sobie języka ... chce się nagadać pewnie ZANIM SPEŁNI OBIECANKĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Kaczyński do Lisa: Pan patrzy na mnie z jakąś n... 05.10.11, 04:08 Mam duzo znajomych i przyjaciol Obywateli Polski pochodzenia i wyznania Zydowskiego [sa to wypowiedzi autetyczne]. Stwierdzaja ze Kaczynski to "Parszywa owca" Kalajaca Narod Zydowski ! Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajacyhamster He he ale jajca! 05.10.11, 04:50 Ja tam sie niezle usmialem. Po co Wy sie ludziska goraczkujecie? Jezeli my Polacy wybierzemy Pisiorki to znaczy, ze cierpimy na amnezje, zaburzenia psychiczne i ogolna pomrocznos jasna. Jak premierem ma byc ponownie czlowiek przyznajacy sie do klamstw i oszukiwania Narodu podczas niedawnej kampanii prezydenckiej? Jezeli zostanie premierem to widocznie zasluzylismy bo jestesmy palantami. Dla mnie niepojete jest w ogole ciagle funkcjonowanie tego "Dziadunia Samo Zlo" w polityce. Przeciez kazdy w miare normalnie myslacy czlowiek widzi jak absurdalna jest postac prezesa PiS-u. I nikt trzezwo myslacy na "tego pana" nie zaglosuje. Tak wiec pelem relax ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: He he ale jajca! 05.10.11, 07:36 Relaksuj się, jest to Ci bardzo potrzebne. Widać, że trzeźwienie bardziej Cię wyczerpało, niż to "w miarę trzeźwe myślenie". Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajacyhamster Acha...i nie dziwie sie Lisowi, ze mial napieta... 05.10.11, 04:55 mine! Jak ja ide do Zoo to tez mam napieta mine bo zobaczylem kiedys jak jedna malpa wlozyla sobie palec w tylek a potem go oblizala. Dramat! Odpowiedz Link Zgłoś
bool_a Re: Acha...i nie dziwie sie Lisowi, ze mial napie 05.10.11, 07:41 i w ZOO przy takich widokach napina Ci się mina, normalne byłoby w tym przypadku obrzydzenie... Odpowiedz Link Zgłoś