gownos Re: Wybacz, ale to dowód na to, żeś otumaniona .. 07.10.11, 15:55 wpolityce.pl/wydarzenia/15838-wyznania-nawroconego-leminga-jestem-jednym-z-mlodych-wyksztalconych-z-wielkich-miast Wyznania nawróconego leminga. "Jestem jednym z młodych, wykształconych, z wielkich miast" 1. ten film powinni zobaczyc wszyscy interesujacy sie Unia Europejska www.youtube.com/watch?v=jw35QwKuHtc&list=PLFF5EEB47DA38E5B0 2. Ten o mediokracji wyjasni role GW w Polsce i mediow na swiecie vodpod.com/watch/1515540-mediokracja-dzis-media-sa-czci-wadzya-nie-jej-kontrol-niepoprawni-pl 3. Na you tube: The Soviet Story, List z Polski, NOcna zmiana Prosze o dyskusje ze mna dopiero po zapoznaniu sie z tymi materialami. Uwazam, ze s to bardzo ciekawe pozycje. Jezeli nie obejrzales/obejrzalas to nie rzucaj w moja strone obelgami, wyzwiskami. Moj nick jest jak tarcza - nic mnie nie jest w stanie zranic tylko bezdenna glupota ludzka, podlosc i pogarda vod.gazetapolska.pl/517-pogarda-caly-film-marii-dluzewskiej-i-joanny-lichockiej Odpowiedz Link Zgłoś
gownos Wyznania leminga - Zaglosuje na PiS 07.10.11, 16:06 vod.gazetapolska.pl/534-tusk-skrytykowal-lisa-za-debate-z-kaczynskim wpolityce.pl/wydarzenia/15838-wyznania-nawroconego-leminga-jestem-jednym-z-mlodych-wyksztalconych-z-wielkich-miast Wyznania nawróconego leminga. "Jestem jednym z młodych, wykształconych, z wielkich miast" Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Re: Wyznania leminga - Zaglosuje na PiS 07.10.11, 17:15 lemingi głosują na PiS i OK. Uważaj aby ci " ' " nie spadło na "o", bo oprócz leminga zyskasz jeszcze inne przydomki. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek nie mogę w to uwierzyć! 07.10.11, 17:53 to dla mnie zaskoczenie, byłem pewien, że Pan na PiS zagłosuje ... zawsze chciałem być taki jak Pan, to może i ja nie zagłosuję? Pan Adam też nie zagłosuje - czy to będą te trzy głosy, których PiSowi zabraknie? Czy redakcja GW zamieszcza takie intymne wyznania, bo obawia się, że większość czytelników zaczyna samodzielnie myśleć??? Odpowiedz Link Zgłoś
czesio48 Głosuj 07.10.11, 18:34 za to na ustawy uzgadniane na cmentarzach, na kręcenie lodów, na zamykanie szkół i emerytury po 300 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Re: Nie zagłosuję na PiS 07.10.11, 19:02 jasne ,ze nie ! ciekawam ,jak kaczor chcial zrobic ,zeby odsunac lukaszenke /musi odejsc/ ,czy zastrzeli go noszonym od lat pistoletem i jak bedzie zmiekczal angele merkel w razie wygranych wyborow ,zeby ja ponizac i uzyskiwac od niemcow wiecej pieniedzy niz np.premier tusk nagrodzony prestizowa nagroda karola wielkiego i innymi nagrodami europejskimi ? czy bedzie ja dalej obrazal ,dusil czy osmieszal przed jej narodem ? kaczynski nie debatowal z nikim ,bo tchorzyl nie tylko przed tuskiem ,ale i napieralskim -plastusiem zero ,niedouczonym chloptasiem obnizajacym range sld .u lisa na pytania nie odpowiadal ,a lis na to pozwalal -drwil z niego i denerwowal ,ale odpowiedzi nie udzielal .widac ,ze nie odkrywajac kart lepiej na tym wyszedl niz ktokolwiek meczacy sie w debatach .czy polacy NAPRAWDE chca takiego gnoma na premiera z cala druzyna rydzyka ,ktoremu za poparcie juz obiecal ogromne sumy na rydzykowe inwestycje z panstwowych pieniedzy ?czy kaczynski rozliczyl rydzyka z obrazania brata i bratowej oraz kradziezy ogromnych amerykanskich sum przeznaczonych na stocznie gdanska ? popiera zlodzieja i czlowieka ,ktory obraza prezydenta ?obaj kaczynscy okazali sie facetami bez cojones nie umiejacy bronic prezydentowej .mamy miec polske sekciarska rydzyko-kaczynska ? polacy oszaleliscie ? zamiast madrego ,przystojnego premiera cenionego w europie i umiejacego nas chronic przed kryzysem ?co umie jarkacz ?co wie o swiecie ,o dzieciach ,o rodzinie stary kawaler pieszczony przez matke w willi podarowanej przez komunistow ojcu rajmundowi ?czym musial ten ojciec sie zasluzyc rezimowi ?wiem tylko ,ze zrobil tytul inzyniera gierkowi i towarzyszom na politechnice .to byl rodzinny patriotyzm partyjny ,wszak nigdy w solidarnosci jaroslaw nie byl i nie mial zaslug ,zeby go aresztowac ,choc teraz podwaza zaslugi wolnosciowe komorowskiego i tuska .to wyjatkowa menda ,ktora chce byc premierem .o tempora ! o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
katalizyna Nie zagłosuję na PiS 07.10.11, 19:31 Beata Kempa poczciwa kobita, Szydło zna się na rzeczy a i Macierewicz nie taki straszny jak go malują. Nie histeryzuj, przyzwyczaisz się. Jacek ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
polganebydlolzeiszczekanapis wal się kmiocie 07.10.11, 19:42 Psychoza strachu w postsowieckich kręgach salonowo-liberalno-platformowych "Nastrój panujący dziś w kręgach liberalno-platformowych przypomina do złudzenia psychozę strachu" — pisze ks. prof. Bajda — "jaka opanowała komunistów w roku 1980, kiedy okazało się, że 'lud pracujący miast i wsi' nie kłania się już Leninowi, lecz czuje się zjednoczony wokół Chrystusa i Madonny Częstochowskiej oraz widzialnej Głowy Kościoła katolickiego, czyli Papieża. Komuniści musieli wówczas przeżyć trwogę duchową, skoro niezafałszowany głos sumienia mówił im, że nie są prawowitymi władcami Polski i rządzą jedynie jako banda zbirów nasłanych przez 'przewodnią siłę rewolucyjną', czyli Armię Czerwoną." Teraz także bolszewiccy wyrobnicy medialni pod kierunkiem głównego trockistowskiego demagoga III RP zaostrzają propagandową walkę z polskością i polskim patriotyzmem — zgodnie ze słowami Stalina, że walka klas się zaostrza w miarę postępu rewolucji... Odpowiedz Link Zgłoś
doriana88 Ja również zagłosuję na PiS 07.10.11, 20:46 z tych samych powodów. Już raz przeżyłam rządy PiS i nie chciałabym powtórki z (wątpliwej jakości) rozrywki, dla tego idę głosować przeciwko PiS, a przede wszystkim przeciwko jej (wątpliwej jakości) liderowi! Odpowiedz Link Zgłoś
doriana88 Re: Ja również nie zagłosuję na PiS 07.10.11, 20:48 oczywiście powinno być!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
andok777 Ale śmieszne!!! 07.10.11, 22:49 Dziennikarz GW po tygodniach stronniczej i czesto manipulacyjnej kampani na rzecz jedynie słusznej partii prowadzonej przez swoją redakcję oznajmia... Komu? Lemingi i tak pójdą. Niezdecydowani? Pewnie będą zadowoleni, że ktoś mądry ich pouczy. Po prostu gościu robi wieszówkę. No świetne i śmieszne. P.S. Świetna debata w TVN24 i obiektywna p. Werner (nawet Lis jej nie dorównał). Super. Miałem wątpliwości, ale chyba jednak zagłosuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
melawryj buraczki 07.10.11, 23:22 czytam wyborcza, ogladam tvn, glosuje na donka i jestem zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
helguera kłamca i hipokryta ,kreator mowy 08.10.11, 10:26 nienawisci.na jakich to niewinnych ludzi ziobro polowal/.Czy to nie gazeta z pewnego doktora zrobila niewinnego bohatera,ktory jest teraz oskarzony o przyczynienie sie do samierci pacjenta//?W dzisiejszym numerze redaktorkowie ktorzy maja juz narobione w spodniach przeszli samych siebie w glupocie i debilizmie.Gazeta juz klezy na samym dnie szamba pod fekaliami.Teraz ide rzygac. Odpowiedz Link Zgłoś
drakmaj Nie zagłosuję na PiS 08.10.11, 10:56 A ja mam w d...pie twoje fobie, panie Redaktorze. Jak tam notowania giełdowe Agory? Kiedy planujecie osiągnąć sprzedaż GW na poziomie 100tyś. egzemplarzy miesięcznie? Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Nie zagłosuję na PiS. A kogo to obchodzi 08.10.11, 12:29 Wiadomo kazdy głosuje na swojego Polak na Polaka .zyd na żyda ,śmieć na palikota . Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Takich debili jak na tym forum to nie ma nigdzie . 08.10.11, 12:31 Skąd wyscie się urwali ?Na pewno nie jesteście Polakami . Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Nie zagłosuję na PiS 13.10.11, 19:03 Mam dla Ciebie złą wiadomość: PiS się z tego powodu nie popłacze. Odpowiedz Link Zgłoś