Dodaj do ulubionych

Nie zagłosuję na PiS

• gownos Re: Wybacz, ale to dowód na to, żeś otumaniona .. 07.10.11, 15:55
      wpolityce.pl/wydarzenia/15838-wyznania-nawroconego-leminga-jestem-jednym-z-mlodych-wyksztalconych-z-wielkich-miast
      Wyznania nawróconego leminga. "Jestem jednym z młodych, wykształconych, z wielkich miast"

1. ten film powinni zobaczyc wszyscy interesujacy sie Unia Europejska

www.youtube.com/watch?v=jw35QwKuHtc&list=PLFF5EEB47DA38E5B0
      2. Ten o mediokracji wyjasni role GW w Polsce i mediow na swiecie

vodpod.com/watch/1515540-mediokracja-dzis-media-sa-czci-wadzya-nie-jej-kontrol-niepoprawni-pl
      3. Na you tube: The Soviet Story, List z Polski, NOcna zmiana

Prosze o dyskusje ze mna dopiero po zapoznaniu sie z tymi materialami. Uwazam, ze s to bardzo ciekawe pozycje. Jezeli nie obejrzales/obejrzalas to nie rzucaj w moja strone obelgami, wyzwiskami. Moj nick jest jak tarcza - nic mnie nie jest w stanie zranic tylko bezdenna glupota ludzka, podlosc i pogarda

vod.gazetapolska.pl/517-pogarda-caly-film-marii-dluzewskiej-i-joanny-lichockiej
    • gownos Wyznania leminga - Zaglosuje na PiS 07.10.11, 16:06
      vod.gazetapolska.pl/534-tusk-skrytykowal-lisa-za-debate-z-kaczynskim

wpolityce.pl/wydarzenia/15838-wyznania-nawroconego-leminga-jestem-jednym-z-mlodych-wyksztalconych-z-wielkich-miast
      Wyznania nawróconego leminga. "Jestem jednym z młodych, wykształconych, z wielkich miast"
      • lks17 Re: Wyznania leminga - Zaglosuje na PiS 07.10.11, 17:15
        lemingi głosują na PiS i OK. Uważaj aby ci " ' " nie spadło na "o", bo oprócz leminga zyskasz jeszcze inne przydomki.
    • trajkotek nie mogę w to uwierzyć! 07.10.11, 17:53
      to dla mnie zaskoczenie, byłem pewien, że Pan na PiS zagłosuje ... zawsze chciałem być taki jak Pan, to może i ja nie zagłosuję?

Pan Adam też nie zagłosuje - czy to będą te trzy głosy, których PiSowi zabraknie?

Czy redakcja GW zamieszcza takie intymne wyznania, bo obawia się, że większość czytelników zaczyna samodzielnie myśleć???
    • przyjacielameryki Nie zagłosuję na PiS 07.10.11, 18:09
      Ja też!!!!!!
    • czesio48 Głosuj 07.10.11, 18:34
      za to na ustawy uzgadniane na cmentarzach, na kręcenie lodów, na zamykanie szkół i emerytury po 300 zł.
    • oghana7 Re: Nie zagłosuję na PiS 07.10.11, 19:02
      jasne ,ze nie ! ciekawam ,jak kaczor chcial zrobic ,zeby odsunac lukaszenke /musi odejsc/ ,czy zastrzeli go noszonym od lat pistoletem i jak bedzie zmiekczal angele merkel w razie wygranych wyborow ,zeby ja ponizac i uzyskiwac od niemcow wiecej pieniedzy niz np.premier tusk nagrodzony prestizowa nagroda karola wielkiego i innymi nagrodami europejskimi ? czy bedzie ja dalej obrazal ,dusil czy osmieszal przed jej narodem ? kaczynski nie debatowal z nikim ,bo tchorzyl nie tylko przed tuskiem ,ale i napieralskim -plastusiem zero ,niedouczonym chloptasiem obnizajacym range sld .u lisa na pytania nie odpowiadal ,a lis na to pozwalal -drwil z niego i denerwowal ,ale odpowiedzi nie udzielal .widac ,ze nie odkrywajac kart lepiej na tym wyszedl niz ktokolwiek meczacy sie w debatach .czy polacy NAPRAWDE chca takiego gnoma na premiera z cala druzyna rydzyka ,ktoremu za poparcie juz obiecal ogromne sumy na rydzykowe inwestycje z panstwowych pieniedzy ?czy kaczynski rozliczyl rydzyka z obrazania brata i bratowej oraz kradziezy ogromnych amerykanskich sum przeznaczonych na stocznie gdanska ? popiera zlodzieja i czlowieka ,ktory obraza prezydenta ?obaj kaczynscy okazali sie facetami bez cojones nie umiejacy bronic prezydentowej .mamy miec polske sekciarska rydzyko-kaczynska ? polacy oszaleliscie ? zamiast madrego ,przystojnego premiera cenionego w europie i umiejacego nas chronic przed kryzysem ?co umie jarkacz ?co wie o swiecie ,o dzieciach ,o rodzinie stary kawaler pieszczony przez matke w willi podarowanej przez komunistow ojcu rajmundowi ?czym musial ten ojciec sie zasluzyc rezimowi ?wiem tylko ,ze zrobil tytul inzyniera gierkowi i towarzyszom na politechnice .to byl rodzinny patriotyzm partyjny ,wszak nigdy w solidarnosci jaroslaw nie byl i nie mial zaslug ,zeby go aresztowac ,choc teraz podwaza zaslugi wolnosciowe komorowskiego i tuska .to wyjatkowa menda ,ktora chce byc premierem .o tempora ! o mores!
    • katalizyna Nie zagłosuję na PiS 07.10.11, 19:31
      Beata Kempa poczciwa kobita, Szydło zna się na rzeczy a i Macierewicz nie taki straszny jak go malują. Nie histeryzuj, przyzwyczaisz się. Jacek ma rację.
    • polganebydlolzeiszczekanapis wal się kmiocie 07.10.11, 19:42
      Psychoza strachu w postsowieckich kręgach salonowo-liberalno-platformowych
      "Nastrój panujący dziś w kręgach liberalno-platformowych przypomina do złudzenia psychozę strachu" — pisze ks. prof. Bajda — "jaka opanowała komunistów w roku 1980, kiedy okazało się, że 'lud pracujący miast i wsi' nie kłania się już Leninowi, lecz czuje się zjednoczony wokół Chrystusa i Madonny Częstochowskiej oraz widzialnej Głowy Kościoła katolickiego, czyli Papieża. Komuniści musieli wówczas przeżyć trwogę duchową, skoro niezafałszowany głos sumienia mówił im, że nie są prawowitymi władcami Polski i rządzą jedynie jako banda zbirów nasłanych przez 'przewodnią siłę rewolucyjną', czyli Armię Czerwoną."
      Teraz także bolszewiccy wyrobnicy medialni pod kierunkiem głównego trockistowskiego demagoga III RP zaostrzają propagandową walkę z polskością i polskim patriotyzmem — zgodnie ze słowami Stalina, że walka klas się zaostrza w miarę postępu rewolucji...
    • doriana88 Ja również zagłosuję na PiS 07.10.11, 20:46
      z tych samych powodów. Już raz przeżyłam rządy PiS i nie chciałabym powtórki z (wątpliwej jakości) rozrywki, dla tego idę głosować przeciwko PiS, a przede wszystkim przeciwko jej (wątpliwej jakości) liderowi!
      • doriana88 Re: Ja również nie zagłosuję na PiS 07.10.11, 20:48
        oczywiście powinno być!!! ;-)))
    • andok777 Ale śmieszne!!! 07.10.11, 22:49
      Dziennikarz GW po tygodniach stronniczej i czesto manipulacyjnej kampani na rzecz jedynie słusznej partii prowadzonej przez swoją redakcję oznajmia... Komu? Lemingi i tak pójdą. Niezdecydowani? Pewnie będą zadowoleni, że ktoś mądry ich pouczy. Po prostu gościu robi wieszówkę. No świetne i śmieszne.
      P.S. Świetna debata w TVN24 i obiektywna p. Werner (nawet Lis jej nie dorównał). Super. Miałem wątpliwości, ale chyba jednak zagłosuję....
    • melawryj buraczki 07.10.11, 23:22
      czytam wyborcza, ogladam tvn, glosuje na donka i jestem zajebisty
    • helguera kłamca i hipokryta ,kreator mowy 08.10.11, 10:26
      nienawisci.na jakich to niewinnych ludzi ziobro polowal/.Czy to nie gazeta z pewnego doktora zrobila niewinnego bohatera,ktory jest teraz oskarzony o przyczynienie sie do samierci pacjenta//?W dzisiejszym numerze redaktorkowie ktorzy maja juz narobione w spodniach przeszli samych siebie w glupocie i debilizmie.Gazeta juz klezy na samym dnie szamba pod fekaliami.Teraz ide rzygac.
    • drakmaj Nie zagłosuję na PiS 08.10.11, 10:56
      A ja mam w d...pie twoje fobie, panie Redaktorze.
      Jak tam notowania giełdowe Agory?
      Kiedy planujecie osiągnąć sprzedaż GW na poziomie 100tyś. egzemplarzy miesięcznie?
    • 4dagome1 Nie zagłosuję na PiS. A kogo to obchodzi 08.10.11, 12:29
      Wiadomo kazdy głosuje na swojego Polak na Polaka .zyd na żyda ,śmieć na palikota .
    • 4dagome1 Takich debili jak na tym forum to nie ma nigdzie . 08.10.11, 12:31
      Skąd wyscie się urwali ?Na pewno nie jesteście Polakami .
    • pal666 Re: Nie zagłosuję na PiS 13.10.11, 19:03
      Mam dla Ciebie złą wiadomość: PiS się z tego powodu nie popłacze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka