Dodaj do ulubionych

Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw wyb...

18.10.11, 09:31
Nie wykryli fałszerstw wyborczych? Dziwne, bo jeszcze przed wyborami twierdzili, że wybory te, jeżeli nie wygra PIS, będą niewątpliwie sfałszowane.
Obserwuj wątek
    • 6.smiech Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw wyb... 18.10.11, 09:48
      Skandal ! przeciez mialy byc sfalszowane. JAroslawie Wielki, tych idiotow trzeba ukarac.
      • zdybka Re: Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw w 18.10.11, 10:04
        6.smiech napisał:

> Skandal ! przeciez mialy byc sfalszowane. JAroslawie Wielki, tych idiotow trzeb
        > a ukarac.

Jarek napisze o tym ksiazke.
    • antropoid Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw wyb... 18.10.11, 09:48
      "Biuro Ochrony Wyborów PiS"???

A cóż to za potworek?

"...nie wykryło większych nieprawidłowości wyborczych. - Nie mamy sygnałów o próbach drastycznego naruszania ordynacji"

A niby kto ją miał naruszyć idioci? Chyba tylko wy sami, albo wasi naczelni agitatorzy na ambonach...

• zojek2 Re: Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw w 18.10.11, 13:38
        @antopoid:
        slusznie pytasz, co to za potworek "Biuro ochrony wyborów". Odpowiem: samozwancza struktura partyjna, powstala pomijajac porzadek prawny i powolane do tego instytucje. Przy okazji takie zastapienie instytucji panstwowych niczym nie zlegitymowanymi jednostkami partyjnymi jest w literaturze znane jako jeden z przejawów systemów totalitarnych: SA zamiast policji w III rzeszy itd.
    • jurek4491 Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw wyb... 18.10.11, 09:52
      No i co PiSdzielce gdzie te fałszerstwa na szeroką skalę, po ch.j był ten wrzask przed wyborami, wyszliście na idiotów.
      • koloratura1 Re: Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw 19.10.11, 06:58
        jurek4491 napisał:

> No i co PiSdzielce gdzie te fałszerstwa na szeroką skalę, po ch.j był ten wrzask
        > przed wyborami, wyszliście na idiotów (podkreśl. moje).

A to rewelacja!
    • obraza.uczuc.religijnych Czyli ukryli własne fałszerstwa, których dokonali 18.10.11, 09:56

• erte2 Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw wyb... 18.10.11, 10:10
      Wszystkie przedwyborcze "akcje" PiS-u (jak choćby właśnie owo Biuro Ochrony Wyborów[??!!], sławetne instrukcje dla mężów zaufania, wielka bilboardowa promocja "dzieła" jarosława kaczyńskiego (oczywiście niemająca nic wspólnego z kampanią wyborczą) z kompromitująca wpadką, kolejna "przemiana" prezesa na którą tym razem już nikt nie dał się nabrać - to wszystko spowodowało większą mobilizację tych wszystkich którzy przypomnieli sobie lata 2007 - 2007 i nie chcieli dopuścić do powtórki.
      Na marginesie: nikt jakoś nie zwrócił szczególnej uwagi na przypadkowo szczerą wypowiedź hofmana u Olejnikowej, który - zapytany dlaczego wynik wyborów tak znacząco różnił się od wewnętrznych badań pisowskich - powiedział że ich wyniki zakładały mniejszą frekwencję. Czyli nieomalże otwartym tekstem przyznał że im mniej demokracji tym dla nich lepiej !!!
      • antropoid Re: Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw w 18.10.11, 10:54
        erte2 napisał:

> Na marginesie: nikt jakoś nie zwrócił szczególnej uwagi na przypadkowo szczerą
        > wypowiedź hofmana u Olejnikowej, który - zapytany dlaczego wynik wyborów tak zn
        > acząco różnił się od wewnętrznych badań pisowskich - powiedział że ich wyniki z
        > akładały mniejszą frekwencję. Czyli nieomalże otwartym tekstem przyznał że im m
        > niej demokracji tym dla nich lepiej !!!

W 2005 wygrywali przy frekwencji ledwie przekraczającej 40%, więc nie ma się co dziwić, że będą zohydzać wybory różnymi intrygami i bujdami o fałszerstwach, bo niska frekwencja jest dla nich jedyną szansą. Wiedzą, że ich "betonowy" elektorat-sektorat z pianą na ustach zawsze poleci do urn, a nie jest go znowu aż tak dużo.

Natomiast rzeczywiście - przypadek szczerości u PiSuara tak rzadki, że aż godny odnotowania...

• koloratura1 Moher ante portas? 19.10.11, 07:06
          antropoid napisał:

> niska frekwencja jest dla nich jedyną szansą. Wiedzą, że ich "betonowy"
          > elektorat-sektorat z pianą na ustach zawsze poleci do urn, a nie jest go znowu aż tak dużo.

Najbardziej pożądaną frekwencją byłaby nieprzekraczająca 25%

• i4y Nuda 18.10.11, 10:11
      Cała ta afera w stylu ORMO była tak głupia od początku aż do końca, że nawet wyzłośliwiać już mi się nie chce.
    • alka_xx Pewnie ci Mężowie na piwo poszli 18.10.11, 10:40
      a na kontrole wysłali żony...a baby, jak wiadomo, są jakieś inne...:)
    • anna22290 Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw wyb... 18.10.11, 10:57
      kto za te glupoty zaplaci moze tak PIS pokryje koszty z wlasnych skladek
      • erte2 Re: Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw w 18.10.11, 12:10
        anna22290
        Gwoli sprawiedliwości: Funkcja męża zaufania jest społeczna, niepłatna, a więc bezkosztowa. Zapis w przepisacch wyborczych o tym jest zresztą "od zawsze" - nabrał znaczenia w roku 1989., kiedy rzeczywiście różnie mogło być.
    • boznik1 Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw wyb... 18.10.11, 11:29
      To tylko dla tego, ze nie bylo, "mezow zaufania bis, ani zon zaufania bis" ktorzy kontrolowali mezow'(zon)' Gdyby glupota tego pomyslu miala skrzydla, mezowie zaufania(czyjego) nie latali by ja golebice, Oni byliby polskimi promami kosmicznymi. Cumujac do siebie w "niebie"(co kolwiek to znaczy) byliby swieta stacja kosmiczna, z kapitanem-pilotem z Torunia.
    • gk Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw wyb... 18.10.11, 12:35
      "Problem dostrzegły media" - mówi pan Brudziński. No ale jaki problem, skoro dwa zdania wcześniej mówi, że fałszerstw nie bylo? Kolejny sPiSek?
    • tw_kaczor Mężowie zaufania PiS dołączyli do Ukłądu...hehehe 18.10.11, 12:35

• koloratura1 Won z partii czy stos? 19.10.11, 07:13
        tw_kaczor napisał:

> Mężowie zaufania PiS dołączyli do Układu...

Ciekawe, jakie kary prezes dla nich przewiduje.
    • shadowthrone Biedactwa. Jak mi ich żal... 18.10.11, 12:50

• guest13 Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw wyb... 18.10.11, 13:50
      No, nie wszędzie było tak cacy.W Opolu w lokalu komisji nr 30 ok 13-tej ja i moja przyjaciółka zauważyłyśmy,że wieka urn wyborczych słabo zaklejonych papierem i taśmą klejącą są odklejone, a zawartość łatwo dostępna dla kogokolwiek.W lokalu był tłum ludzi i członkowie komisji w ogóle nie mieli kontaktu wzrokowego z urnami.Zgłosiłam to członkowi komisji i jak po pół godzinie sprawdziłam wieka były już doklejone,ale...Przewodnicząca komisji, z którą chciałam porozmawiać na ten temat szła w zaparte,że w ogóle nic takiego nie miało miejsca.Jednak ów członek komisji indagowany na stronie potwierdził,że jej zgłosił ten fakt,a ona zarządziła ponowne zaklejenie.Zgłosiłyśmy też ten incydent stosownym organom nadrzędnym ale...bez echa.A więc były skandale,ale je po prosto wyciszono.
      • 6.smiech Re: guest13 18.10.11, 14:10
        napisala:
        > No, nie wszędzie było tak cacy.W Opolu w lokalu komisji nr 30 ok 13-tej ja i m
        > oja przyjaciółka zauważyłyśmy,że wieka urn wyborczych słabo zaklejonych papierem......

Cos strasznego, jestem zdruzgotany. Mam nadzieje ze obie panie przezyjecie ten koszmar
        bez jakis trwalych psychicznych zaburzen.
    • bzbz666 Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw wyb... 18.10.11, 18:19
      To że mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw wyborczych jest jednoznacznym dowodem na sfałszowanie wyborów. Wszyscy Prawdziwi Polacy wiedzą, że brak dowodów to najmocniejszy dowód (patrz: zamach smoleński). Poza tym powszechnie znani eksperci NASA i NATO, profesorowie Binienda i Nowaczyk z USA, wykonali przy użyciu zagranicznego superkomputera symulację, z której jasno wynika, że zdrajca Tusk nie mógł wygrać wyborów w Polsce.
      Jarosław Kaczyński i Antoni Macierewicz już pracują nad powołaniem prawowitego rządu polskiego na emigracji.

• erte2 Re: Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw w 18.10.11, 19:45
        bzbz666
        A dokąd się wybierają ? Pytam, bo a nuż chciałbym tam pojechać i nie daj Bóg natknąłbym się na któregoś z nich.
      • 6.smiech Re: bezebub666 prosze 18.10.11, 20:44
        napisz troche wyrazniej bo i ja nie mam ochoty jechac tam gdzie te gnidy maja zamiar jechac i zakladac ten swoj rzad na emigracji i zanieczyszczc srodowisko swoim szambem.
      • prezes_na_dopalaczach Re: Mężowie zaufania PiS nie wykryli fałszerstw w 18.10.11, 22:38
        Zgadzam sie calkowicie z Toba "bzbz666". Brak dowodow jest oczywiscie, niewatpliwie najlepszym dowodem na to, ze tercet Tusk, Merkel & Putin przy akompaniamencie Komorowskiego i Palikota wybory sfalszowali, slownie, sfal-szo-wa-li.
        Ciekawe, gdzie Jaroslaw Kaczynski z Antonim Macierewiczem, przy akompaniamencie doktora Tadeusza Rydzyka, zdecyduja ulokowac jedynie prawowity, prawy i sprawiedliwy rzad polski na emigracji. Glosowalbym nawet na Madagaskar, pod warunkiem, ze Jaroslaw Kaczynski zostanie Premierem i Prezydentem w jednej osobie, a Antoni Macierewicz ...Pierwsza Dama.
        • koloratura1 Rząd RP (IV) na uchodźstwie 19.10.11, 07:25
          prezes_na_dopalaczach napisał:

> Ciekawe, gdzie Jaroslaw Kaczynski z Antonim Macierewiczem, przy akompaniamencie
          > doktora Tadeusza Rydzyka, zdecyduja ulokowac jedynie prawowity, prawy i sprawiedliwy
          > rzad polski na emigracji.

Jak to gdzie? - W Gabonie!
          Tam, gdzie orzeszki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka