Dodaj do ulubionych

Gucci School of Warsaw

• cehaem Gucci School of Warsaw 21.10.11, 15:55
      Przeciez ta szkola nie jest po to, zeby strasznie dobrze uczyc, tylko po to, aby od malego tworzyc okreslone srodowisko. Latwiej sie robi biznes czy lobbuje u kogos, kogo sie zna z lawki szkolnej.
      • mniklasp Re: Gucci School of Warsaw 21.10.11, 17:19
        obok mnie gdzie mieszkam w Thousand Oaks, CA , dwie mile codziennie mijam jest La Reina School prywatna szkola dla dziewczynek gimnazjum , 10 mil dalej jest Christian High School, tu jest mnostwo prywatnuch szkol dlatego ze sa potrzeby , rowniez w Warszawie sa te szkoly bo sa potrzeby , nie w tym nic dziwnego czy nadzywaczajnego. Thousand oaks liczy 120 tys , wrszawa chyba 2 mil
    • zenon444 tuskopalikot.pl 22.10.11, 09:18
      tuskopalikot.pl
    • przemek_1983 Gucci School of Warsaw 22.10.11, 09:26
      Z własnego doświadczenia, widzę że ludzie wychowani przez bogatych rodziców, często są normalni. Dla nich poziom w którym żyją nie jest niczym wyjątkowym. Co innego nowobogaccy, którym kasa przewróciła w głowach.
      W komentarzach widać komunistyczną mentalność, co jest w tym złego, że kogoś stać na zapewnienie dzieciom dobrej przyszłości?
      "Hey, czy ty też wyrównujesz do dołu? Za mądry dla ciebie, kto mądrzejszy od ogółu?... Za bogaty ten, kto bogatszy niż ty, ludzie zachowują się jak ogrodnika psy. Hey, czy równasz w dół, skoro tobie brak to niech też brak jemu..."
      • kmieniec Re: Gucci School of Warsaw 22.10.11, 11:26
        Hey, 'hey' to nie po polsku yest. Tego cie w tej fast food z laptop szkola maja nauczone?
        Ja bym z niey sie fakin off! Jak ktos ril manej ma ti po co on sie learn musi. On sobie can baj kazda thing. Z wyjatkiem think!
    • yukyomakase1949 Biedne dzieci myślą, że to zapewni im sukces 22.10.11, 11:28
      Niestety nie!!! Sukces odniosą ci co: "nie mieli w dzieciństwie butów i mieli dwie koszule na zmianę". Jest to cytat z książki Pavla Hajný'ego i Henryka Worcella: "Zaklęte rewiry". Mam już swoje lata i widzę, jak to kariera człowiecza w życiu hula.
    • alicjadymna1 Nikt z Was nie ma racji. 14.01.12, 20:07
      Ja Wam powiem tak. Jeśli ktoś uważa <a spotkałam się z takimi opiniami>, że te szkoły <a wypowiadam się na temat ASW> nie są w rankingach bo są kiepskie, to jest w błędzie. One po prostu mają inne szkolnictwo. Nie zdają polskich matur. Co do tego, że w elitarnych szkołach jest najlepiej <tych państwowych> to ja wam powiem, że NIE. Chodziłam na Twardą oraz zdawałam na Nowowiejską <byłam również na Foksal>. Jest tam strasznie. I niestety pieniądze są wyznacznikiem tego czy się gdzieś dostaniesz. Na Harvard <gdzie chcę zdawać> mowy o stypendiach nie ma. Są wyjątki, bardzo dobrze się uczące. Ale z tego co wiem to trudno jest ubiegać się o takie stypendium kiedy jesteś średnim uczniem. Musisz być najlepszy. Obecnie chcę iść do ASW i klimat jest bardzo fajny. Mili nauczyciele, kółko matematyczne i naprawdę wysoki poziom nauczania. Myślę, że mogę się wypowiadać na temat poziomu bo skończyłam najlepszą podstawówkę w Warszawie. I chodziłam do najlepszych szkół waszym zdaniem. A i jeszcze coś o czym nikt z Was nie wspomniał. Nie wiem ja Wasze doświadczenia, ale z moich mogę śmiało powiedzieć, że tak zwane sklepiki szkolne to jest skład ohydnych oraz niezdrowych rzeczy. W prywatnych szkołach <znowu mówię o ASW> wybór jest szeroki oraz naprawdę zdrowy. Więc zanim się wypowiecie to może pójdźcie i zobaczcie o czym tak naprawdę mówicie. Bo nie macie zielonego pojęcia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka