Dodaj do ulubionych

Znojna wyprawa prezesa PiS

23.10.11, 12:57
Pękam ze śmiechu,gdy widzę kolejne tytuły poświęcone prezesowi. podoba mi się,że najpierw nim straszyliście,a teraz wytoczyliście kolejne armaty- drwinę i ośmieszanie. Tak,tylko tak można go unicestwić. Musicie toczyć z nim nadal znojne boje, bo przecież komuś on zagraża. Pytanie -KOMU? Ha, walczcie,więc walczcie. Wkrótce droga GW-będziesz NAJŚMIESZNIJSZYM czsasopismem w Polsce. Nie dostrzegacie innych problemów ,tylko -nieszczęsny Kaczor solą wam w oku.
Obserwuj wątek
    • ludwikpp Znojna wyprawa prezesa PiS 23.10.11, 17:06
      Odnoszę wrażenie, że media poświęcają zbyt wiele uwagi panu Jarosławowi Kaczyńskiemu. W mojej ocenie zachowuje się jak zagubione dziecko we mgle. Kierując się złymi emocjami nie rozumie otaczającego świata. W mediach jest więc stale obecny. Ile można komentować jego kolejnych, niemądrych wystąpienia. Staje się to już schizofreniczne. Naprawdę, dajcie już z tym spokój. Jest w Polsce tyle ważnych spraw do załatwienia. To nie ma znaczenia, że stoi na czele największej opozycyjnej partii. Jest, po prostu bardzo słabym i nieskutecznym politykiem. Szkoda czasu na komentowanie jego działalności politycznej, zwłaszcza że sprowadza się to do czczej, mało interesującej gadaniny.
    • antropoid Znojna wyprawa prezesa PiS 23.10.11, 20:57
      "Sądzę, że Kaczyński naprawdę nie chce być postrzegany jako reprezentant skrajności. Pragnie umościć się w bardziej szacownym miejscu w społeczeństwie."

Owszem pragnie. Dla siebie wyznaczył bowiem rolę chodzącego Centrum Wszechświata i tylko w tym sensie można jego poczynania nazywać "drogą do centrum", a jego "politykiem centrowym".

"Od lat prezes PiS tyleż straszył ludzi, co dostarczał im rozrywki, zarzucając kolejnym środowiskom agenturalność, zdradę, spiskowanie, wyklinając wszystkich wokół. Ale od pewnego czasu widać przełom: Kaczyński bardziej śmieszy niż straszy."

Mnie on tam zawsze śmieszył. Przeraża tylko liczba rodaków, którzy takiej miernocie ślepo wierzą i mają go za ósmy cud świata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka